Date: 2010-12-31 | Time: 12:28:17

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
6

The next Mrs. Bieber Episode 96

Kenny kom och hämtade upp oss en halv timme senare. Trots att klockan var ungefär fem på morgonen var det fullt med fans överallt. Jag fattad inte hur dem orkade. Vi chekade in och satt oss sedan på flyget. Hannah la sitt huvud på min axel och somnade dirket. Jag hade "fjärilar i magen" eller lite i allafall. Jag var spänd av förvänta på My world tour. Nu i Europa. Det skulle bli awesome! Verkligen sjukt nice. Men jag hade ett problem bröllopet. Jag var tvungen att taijma in det mitt i allt också.


Det skulle bli svårt, men min motto är ju Never say never så det ska nog gå! Jag skulle klara det.
- Jag älskar dig, sa jag till Hannah pussade henne på pannan och somnade sedan.

Vi åkte ungefär en tre timmar sen var vi framme i England. Det var inte längesedan jag var här, tänkte jag. Och mindes att Jason hade varit här. Den jävlen. Fan vad jag hatade han. Han var verkligen dum i hela huvudet.

Våra väskor hade blivit försenad typ, så jag somnade igen på flygplatsen. Hannah gick bort till en av affärerna och tittade lite.


Jag som ligger och sover, visst är jag söt?

Hannah

Jag gick in i en liten affär där dem hade smink och lite sånt. Jag luktade på en massa parfymer och bestämde mif för en Britney Spears. Britney Spears Fantasy. Det luktade ljuvligt och min gamla var slut så den behövdes fyllas på. Jag köpte även en ny mascara och lite puder.

När jag kom tillbaka låg Justin och sov. Han var så söt. Blå sockar, hur gulligt? Kenny bad mig komma till han.
- Ta på dig dem här, så att inte alla känner igen dig, sa Kenny.

Jag fick ett par solglasögon och en grå mössa. Jag såg att det var Justin's mössa. Jag gick och la mig mig jämte Justin så att vi låg skavfötters. Jag fick hans blå sockor rakt i ansiktet, haha. Jag kunde inte låta bli att lukta på mössan. Den luktade precis som Justin's hår brukdae göra när det var ny tävttat. Det luktade hur gott som helst. Underbart! Jag tog av mig mina glasögon och försökte att sova, men jag var inte trött det minsta. Så jag tog Justin's hörlurar som låg på bordet och lyssnade på musik. Like A G6 spelade. Älskade den låten. Den var värsta skön. En halv timme senare hade våra väskor kommit. Vï åkte dirket till hotellet och chekade in. Jag och Justin hade en stor svit. Ganska onödigt med tanke på att vi bara skulle vara här en natt. Men men. Man tackade ju inte nej till den.
- Jag går och tar en dusch bara, sa Justin.
- Okej, gö det jag fixar mig i ordning så länge.

Jag byte om till vanliga kläder och sminkade mig lite med bara mascara så att jag inte såg ut som värsta spöket. Justin kom sedan upp med en handuk runt höfterna. Hans mage var våt och....hur jävla fucking sexig som helst. Jag kunde inte slita blicken ifrån den.
- Justin, hur fan kan du vara så jävla snygg?
- Well, min mamma och pappa...
- Okej, jag fattar, sa jag och småkskrattade lite.
- Är du klar snart?
- Jag är klar Justin. Det är du som inte är det.
- Åh juste ja.

Han sprang in på toan och byte om. Han kom ut och sen åkte vi till arena där kvällens show skulle vara. Jag var riktigt nervös, men det gjorde inget. Justin hade sagt att man skulle vara lite nervös. Lite jag var mycket, oopps! Kenny öppnade dörren till oss och sen gick vi in i arena. Det var gigantisk och Justin hade sagt att det var utslåt. Hur skulle jag våga uppträde för typ 20.000 männsikór om inte  mer? det skulle jag aldrig klara.
- Soundchecken börjar om en kvart, sa Scooter.
- Yeah! svarade Justin.



Han gick ut på scen och sjöng lite bara. Jag stod backstage och tittade på. Nu hade alla som skulle vara på soundchecken kommit. Justin började att sjunga lite på Pray och sedam lite på one time. Sedan vet jag inte rikigt vad dem gjorde men det såg ut så här:




Ja han var ännu galnare i verkligenheten, haha.

Innan showen fick jag bli i ordning gjorde av en stillist. Hon sminkade mig och så. Jag hörde att Justin hade börjat sjönga på Love me. Snart var det min tur. Hur skulle det här gå??


Korrt jag vet, men jag måste göra mig i ordning och så. Jag tror inte det blir någon mer idag eftersom det är nyårs afton. Men kanske. Men jag önskare er alla en riktigt Gott nytt år! så sen vi 2011!!

Comments
Written by: Justin Bieber novell-blogg

Bland den bästa delen du skrivit, tack för att du tog med 'well min mamma och pappa' saken.. haha.

Hoppas att det kommer en till idag!



Gott nytt år! :)

2010-12-31 @ 12:45:40 - URL: http://justinbiebernoveller.webblogg.se/



Written by: Anonym

Omg ska dom gifta sej? Haha du får it sluta med den här novellen innan dom gör det haha!

2010-12-31 @ 15:56:15 -



Written by: Anonym

asså, måste bara säga att din blogg är den BÄSTA som finns! man blir helt fast i den och loggar in på datorn och kollar om det har kommit ett till inlägg! ÄLSKAAAAR DEN! <3 ily! <33

2010-12-31 @ 17:08:48 -



Written by: din skratt guide

Hejsan, gillar du de är extra goda skrattet om dagen ?

kolla då in min blogg & skratta ! :D

2010-12-31 @ 17:50:38 - URL: http://skrattfeber.blogg.se/



Written by: Johanna

Hej, jag har suttit här framför datorn i flera timmar nu och läst alla avsnitten och det är sjukt bra!! :)

Snacka om att jag är riktigt trött i ögonen nu, men det gör inget. För novellen är sjukt bra :)

2011-01-01 @ 18:52:17 - URL: http://johannamalmgren.blogspot.com



Written by: itsabieberstory

läs gärna våra justin noveller :)

2011-01-01 @ 19:26:16 - URL: http://itsabieberstory.blogg.se/



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback