Date: 2010-11-08 | Time: 12:00:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
0

The next Mrs. Bieber Episode 15

Han pekade på en liten kruka som stod jämte dörren.
- Okej..?
- Jag ringer en taxi åt dig på vägen till flygplatsen som kommer och hämtar dig om en kvart, så slipper du det. Det ligger pengar där borta som du kan ta till taxin och du behöver inte betala tillbaka och jag kommer att sakan dig. Jag älskar dig, sa han och kysste mig.
Jag började nästan att gråta för jag ville inte att han skulle åka.
- Jag ringer, sa han och gick sin väg.
Jag saknade honom redan.

Jag skulle inte få träffa han på jätte länge nu kändes det som. Eller jag drygt två veckor. Jag gick upp till Justin´s rum och tog min saker. Jag behöll tröjan på och drog på mig ett par leggings och gick ner. Låste dörren och la tillbaka nycklen under krukan. Taxin kom 5 minuter senare. Jag hoppade in i baksättet och sa min adress och taxichaffören körde iväg. Jag tittade ut genom fönstret. Det var en reging tråkig Oktober dag. Jag ville mer än gärna ha Justin vid min sida just nu. Men jag visste att det för ögonblicket var omöjligt.
  Jag tog fram min mobil och satte på "baby" jag tröttnade aldrig på den låten. Hur många gånger jag än lyssnade på den. Jag tittade ut genom fönstret igen och såg Justin sitta i en bil på min högra sida om mig och...! OMG. Det var Jasmine Viellgas och...? Dem kysste ju fan varandra. Helvete. Vad fan var det här? Hur kunde Justin göra så mot mig? Jag hade inte driket gjprt något fel. Eller hade jag det? i så fall vad liksom?
  Okej, nu handlade det bara om att ta det lungt och bara håll huvudet kallt. Jag skulle låtsas som ingeting när jag kom till Tyskland om drygt två veckor och se om han sa någonting. Om han ringde skulle jag svara och låtas som ingeting.
- Här är det.
Han stannade precis utanför mitt hus. Det var ingen hemma så jag satte på högmusik. Inte baby denna gång. Utan "Carlifornia Girls" med Katy Perry.
Jag sjöng med och dansade runt. Min mobil som låg borta vid hallen ringde. Men jag orkade inte gå och svara.

Justin

Varför i helvete är jag så dum att jag kysser Jasmie? Jag älskade ju Hannah inte Jasmine. Klart jag älskade ju henne som en vän men inte som en tjej jag hånglar eller gör mer med. Defetivt inte. Vad flög i mig egentligen?
Och varför svarade Hannah inte?
  Hannah, snälla ring mig när du ser detta. Jag ringer ikväll vid sju tiden. xx Justin.
Jag tryckte på skicka och hoppades på svar. Men jag fick inget. Aj då.
- Justin? sa Jasmine.
Jag vände mig om. Även fast jag inte ville det. Men mamma hade lärt mig att alltid vara artig vad som än hade hänt eller skulle hända.
- Ja.
- Asså, vad händer egentligen?
- Vaddå händer?
- Jag vi kysste ju nyss och det kändes speciellet på något sätt.
- Jaha okej. Men jag...?
Vad skulle jah säga entligen? Att jag precis hade gjort ett stort misstag. Eller jag trodde at det var något på hennes läpp som jag skulle tabort. Nä inte dirket. Vad skulle säga.
- Det var ett misstag. Och ska inte upprepas. Okej?
- Men jag trodde ju att vi hade något.
- Inga men. Nej det har vi inte. Jag gillar en anna.
- Jaha, vem då? Så nu är jag bara som vilken tjej som helts som du bara kan kyssa när du vill, eller vaddå?
- Det säger jag inte.

Jag satte på min höglurar och satte på musik. Michael Jackson, "bad" grym låt. Den fick mig alltid att slappna av. Och det var verkligen ett ögonblick som jag behövde det.

Jasmine

Varför hade Justin kysst mig om han hände så hade en annan tjej som han gillade. Han visste ju att jag gillade han och att jag skulle kunna tänka mig att dejta han. Det hade jag ju sagt till han.
  Jag loggade in på twitter.
Guess what I just found out? Justin has a new girlfriend! Someone who knows who she is?
Jag tryckte på tweet och loggade ut.

Comments
Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback