Date: 2010-11-20 | Time: 00:27:45

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
3

The next Mrs. Bieber Episode 48

Jag visste hur det här skulle sluta, men den här gångn kände jag att det faktiskt var okej.
- Säker?
- Ja, svarade jag och....

..tog ett djuot andetag. Jag drog min naglar på hans rygg. Han började att kyssa min hals. Efter ett tag vände jag på han så att jag låg på han och kysste han på halsen. Jag sög lite på halsen så att han fick ett sugmärke. Sen gick jag längre ocg längre ner på magen och pussade lite lätt på den. Han stönade lite lätt. Jag började att närma mig hans byxor. Då vända han på mig och tog ut en kondom som låg på ett litet bord jämte sängen. Han drog av mig mina trosor.
  Det pirrade i hela mig. Fast det var en skön känsla.
Han satte på sig kondomen och stoppade in den i mig. Till att börja med gick det ganska så sakta. Men det gick fortare och fortare sen.
  Till min förvång gjorde det inte ont alls, som en del hade sagt att det gjorde första gången. Jag var glad för att det inte gjorde det.
  Efter ett tag var både jag och Justin, svettig, anfådda och trött så vi orkade inte fortsätta. Jag låg med mitt huvud på Justin's arm och andades högt.
- Wow! sa han och flåsade.
- Ja wow, det kan man säga, lungt!
- Det där var..
- Fantastiskt!
Han nickade till svara och andades sedan högt. Jag kände att en dusch inte skulle ha suttit fel. Jag tog det ena täckte runt mig och gick in i badrummet och satte på duschen. Jag lät vattnet rinna över hela mig. Jag var för trött för att ta tag i schampoo flaskan. Men efter ett tag gjorde jag det ändå. 
  Jag hörde att Justin kom in badrummet. Han sjöng och jag sjöng med. Vi sjöng teenage dream. Han sjöngde den så bra tyckte jag.
När han hade gått igen tog jag en handduk och torkade mig och smörjde in hela mig med min hallon lotion. I ansiktet tog en ansiktskräm. Jag blev len som en babyrumpa.
  Jag gick ut i bara handduk till hans rum. Justin satt i sängen.
- Du är helt otrolig asså, sa han och log.
- Vaddå? vad menar du?
- Ja du kan allt, sa han och tittade ner på sängen där vi för inte alls längesedan hade legat.
Jag blev generad och tittade ner i marken. Han gick fram i mot mig och kysste mig.

Justin

Hannahs mjukaläppar gjorde mig verkligen svag. Det var något specillet med dem. Det gick inte riktigt att förklara. Dem var alltid så där perfekta mjuka och fuktiga.
- Jag älskar dig, överallt annat, sa hon och kysste mig på kinden.
Jag log.
-  Jag älskar dig med, sa jag och kysste henne på munnen. Vi bakade bakåt mot väggen. Hon stod i mot sen och vi kysstes intensivt. Jag hörde att hon började att stöna lite när jag kysste henne på halsen.
  Hon började att dra av mig min tröja. Jag ville så gärna dra av henne hennes handduk. Men hon hade inget under, så det skulle mog bli lite pinsamt för henne.
- Justin? är du hemma?
Jag hörde  inte vem det var. Jag drog på mig min tröja igen. Hannah gick in i min garderob och tog på sig. Jag öppnade dörren till mitt rum. Utanför stod Christian.
- Hey bro!
- Hej mannen! what's up?
- Chill! svarade jag och gjorde high five med han.
- Någon hemma?
- Ja, Hannah är här. Okej nice. Hänger ni med ut? Jag och Lilly ska åka iväg?
- Oh, så det klikade alltså till i går eller?
Han nickade till svara och vi gjorde high five igen. Hannah komm ut till oss i en söt rosa klänning.
- Hej, Christian! kul att se dig!
- Detsamma. Men kom så drar vi, sa han.
- Sure!
Vi gick ner för trappan och bort till dörren.
- Var ska vi? frågad Hannah mig.
Jag ryckte på axlarna.
- Jag har ingen aning, det är du, jag, Christian och Lilly så det blir säkert skoj.
Hon nickde instämande. Hon pussade mig på munnen. Lilly stod utanför vid min bil. Hannah sprang fram Lillly och kramde henne. Dem skrattade och pratade glatt. Precis som alla tjejer gör. Hannah var så glad och hon var så himla snygg då. Jag blev lika glad då med. För när hon var glad var jag var.
  Vi satte hos i bilen. Jag körde och Christian satt jämte mig. Hannah och Lilly satt där bak om snackade om allt tjejer brukade snacka om. 
  Jag höjde musiken så att Hannah och Lilly inte skulle höra vad jag och Christian snackade om.
- Ey, du, sa jag och tittade snabbt på han.
- Ja, svarade hon och tittadeupp ifrån sin Iphone.
- Vi fick äntligen till det! sa jag glatt.
- Grattis mannen! sa han och skrattade lite.
När vi åkt i drygt en timme kom vi till en liten strand som jag aldrig varit på tidigare. Men Lilly och Hannah hade. Vi badar, förslog Lilly.
- Lilly det är för fan, november, vi kommer dö!
- Äh, skit i.
Hon tog av sig sina kläder och sprang ner i vattnet. Christian kom efter henne. Dem kysstes.

Hannah

Jag och Justin gick längsvattenbrynet hand i hand och snackade. Justin sa att han hade ett tält liggade i bilen så att vi kunde tälta i natt. Det lät som en bra idé tyckte jag. Vi föreslog det för christian och Lilly och dem tyckte det samma. Vi hade turen att ha två tält så vi "par" fick varsit. Justin pumpade upp en luftmadrass till oss som vi skulle sova på. Och la in två kuddar och ett täcke där. Han hade fan hur mycket som helst i bilen. Till och med kläder, vi skulle kunna vara bort i en vecka om vi ville det.
  Det började att bli mörkt och vi tände en brasa och grillade marshmallow. Det var ritkigt mysigt. Justin som tydligem hade allt i sin bil tog fram en av sina gitarrer och spelade lite. Han började först med Baby men sen blev det with you med Chris Brown. Värsta gryma låten. När klockan hade blivit så mycket som 2 på natten. Gick vi in till vårt tält jag och Justin. Justin gav mig en av hans tjocktröjar som jag kunde sova i. Jag stod i bara bh när jag kände hur han knäppt upp den. Jag vände mig om och kysste han. Taket var så högt att både jag och Justin kunde stå upp.
  Vi typ ramlade ner i luftmadrassen undertiden som vi kysstes. Jag drog av Justin hans tröja. Han spände sig snabbt och hans vackra mage blev ännu sexigare. Jag log vid tanken på att han var min. Bara min.
- Jag vill ha dig nu! viskade han i mitt öra.
Jag rös till och nickde till svar. Han drog av mig mina leggings och jag hans jeans. Han hade ett par grå g-star kalsonger på sig. Han var så grymt snygg i dem att det gjorde ont.
- Nej men vänta jag har ingen kondom.
De hade inte. Men allt annat kunde ha. Självklart!
- Okej, men jag har en i min väska där borta tror jag.
Jag pekade på väska och han gick bort i mot den. Han tog först fram ett paket med tamponger i. Pinsamt.
- Ojoj, sa han restsamt.
Jag la mina arm under mig så att jag satt upp. Jag tänkte i på det. Men jag satt i bara i trosor. Men jag brydde mig inte. Justin letade och letade och hittade tillslut en kondom. Han gick i mot mig och satte sig ner i madressen och kysste mig. Vi rullade rutn ett varv och det började bli mer och mer intensivt.
  När Justin började kyssa mig på halsen så började jag att stöna lite lätt. Han gick längre och längre ner...

Comments
Written by: Anna

oooooooooh, hahaha, meeeeeeeeeeeeeeer ! :D

2010-11-20 @ 09:03:57 - URL: http://theannalife.blogg.se/



Written by: Anonym

meeer! kanon :D

2010-11-20 @ 09:47:04 -



Written by: Anonym

mer mer ni e sååå bra ni härmar ingen jag fattar inte vrf dem säger sååå:)

2010-11-20 @ 10:23:45 -



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback