Date: 2011-04-07 | Time: 23:19:53

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
4

My Favorite Girl episode 45

Vi gick på den lilla mattan igen. Det stod fortfaraden paps där redo att fotografer. Justin stannade mig och ställde sig rakt fram för kamrerna och kysste mig igen. En underbara kyss den med. Den här kvällen kunde ju inte bi annat än lyckad...

Hela vägen på tillbaka till hotellet satt jag i Justin's knä. Jag kysste han konstant och allt var underbart. Jag ville bara ha han på alla sätt och vis.
- Är vi inte framme snart? sa jag flåsnade när vi hade åkt en bra stunden.
Justin slutade att kyssa min hals och rullade ner glasrutan, vi var framme. Men chaffören hade nog inte velat störra oss. Jag förstår han mycket väl. Justin tog min hand och vi gick in på hotellet. Vi åkte hissen upp. Men än gång när dörrarna stängde(på hissen) tryckte Justin upp mig mot vägen så att han stod i mellan mina ben. Han kysste mig mer och mer passionerat. Pling vi var framme på våran vånining. Vi halv sprang bort till vårat rum. Justin låste upp.
Vi gick bort till sängen. Det blev nästan en liten pinsam tystand över det hela.
- Justin, jag måste bara gå och fixa en grej.
Han nickade till svar. Jag reste mig hastigt upp och gick bort till toan. Jag låste om mig. Jag tittade mig sjäkv i speglen. Jag var fortfarande fixad och hade på mig min klänning. Jag tog av mig den och hängde upp den på en galje. Jag satte på mig mitt korta vitta siden nattlinne, tog på mig lite av Britteny Spears Fantsy parfym och gick sedan ut till Justin igen. Han sken upp som en sol när jag kom in i rummet. Jag gick bort han sakta, bara för att reta han.  Jag ställde mig precis framför han. Han drog mig i mot mig. Han tog sin högra hand på min rumpa och den andra på min rygg. Jag böjde mig lite lätt nere och våra läppar mötes i en underbara kyss, igen! Justin var verkligen bäst i världen på att kyssas.
Vi la oss ner i sängen. Justin tittade mig in i ögonen. Han låg på mig och började att kyssa min hals. Han gick längre och längre ner. Han drog upp mitt nattlinne så att det var vid halsen och kysste och pussade min mage. Jag vände på han så att jag låg på han. Jag drog av hans skjorta och såg hans underbara mage framför mig. Hans snygga "lilla" sexpack, och ja. Allt var snyggt mer han. Han var helt underbar. Jag la min hand på hans lår och böjde mig över han. Jag kysste han mjukt och började att knäppa upp hans byxor. Snart låg han i bara kalingar. Jag satt fortfarande upp på han med jag drog av mig mitt nattlinne så att jag bara hade BH och trosor på mig. Då vände Justin på mgi igen. Han knäppt långsamt av mig mina byxor samtigt som han viskade i mitt öra.
- Jag vill ha dig här och nu.
Jag log i mot hans kommentar och nickade instämanade att jag ville detsamma. Han började då dra mig mina trosor. Samtidigt som han drog av sig sina kalsonger som var lilla och där det stod Yes på. Sexigt! Han satt på sig en kondom och var sedan inne på mig. Det var en underbar känsla. Trots att jag hade gjort det innan. Inte bara Liam utan mer några andra vilket jag verkligen ångrar. Men Justin var det speciellt - han var speciell.
Han red mig snabbare och snabbare för varje sekund. Efter en stund var vi båda så utmattad att vi inte orkade mer. Våra kläder låg överallt och vi flåsade högt båda två.
- Thanl you for that! sa Justin hastigt mellan ett av sina andetag.
- Nej tack du! svarade jag.
Vi låg på sidan båda två och tittade varandra rakt in i ögonen. Han tog bort en hårsling ifrån mitt ansikte och låg.
- Jag gillar verkligen dig Bella, du är specill. Jag vill verkligen inte att det här ska förstöras.
Justin

Den meningen visste jag att jag inte skulle kunna hålla. Min tour började snart. Bella började snart skolan och allt skulle bli som vanligt. Det skulle bli ett helvete. Nej ta det inte på fel sätt. Jag älskar att vara på tour, träffa min fans och bara ha det skoj. Men nu när jag hade träffat Bella var allt annourlunda. Jag var verkligen kär i henne. Mer kär än i vadjag hade vart med Selena. Och det trodde jag aldrig skulle hända.
- Jag vill också att det ska funka mellan oss Justin, det kommer det att göra, jag lovar.
Hon gav mig en lätt puss på kinden. Sen somnade vi båda riktigt skönt...

Bra/dåligt? Hihi lite jobbigt att skriva sånt här måste jag säga men jag gör mitt bästa. hihi;)



Comments
Written by: Lisa

Jätte bra att du beskriver det så bra! :D

Läs min novellblogg :D

Biberfiever.blogg.se

2011-04-08 @ 13:34:43 - URL: http://biberfiever.blogg.se/



Written by: mooa

meeraa! (:

2011-04-08 @ 21:06:00 -



Written by: Carla!

läs gärna våran blogg! :)

2011-04-09 @ 14:12:23 - URL: http://jjustinbbieberstories.blogg.se/






Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback