Date: 2011-01-03 | Time: 00:04:49

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
15

The next Mrs. Bieber Episode 98

Justin tittade på mig och nickade. Jag såg på han att han menade att det skulle ordna sig. Det var som han kunde läsa mina tankar. Han kunde förstod verkligen mig alltid. Justin gick bortåt. Sen började love me och jag....






...världens host attack. Jag höll mig om magen bara för att det gjorde så ont när jag hostade. Jag satte mig på en stol hostade. Halsen brände och jag visste att det var kört för mig. Det fanns inte en ända chans att jag skulle kunna sjunga overboard, tyvärr. Jag gick bort till Scooter och berättade hur det låg till. Sen gick jag till en soffa och la mig i den. Jag var trött i hela kroppen och orkade ingeting. Jag la handen på pannan. Den var varm. Jag höll verkligen på att åka på världens förkylning.
Jag slöt ögonen och somnade några sekunder senare. Jag sov nog i en kvart för sen kom Justin för det var paus. Han satte sig jämte mig och la sin hand på min kind.
- Hur är det? frågade han allvarligt.
- Jag mår skit, jag kan verkligen inte sjunga overboard. Selena för göra det.
- Men det är inte samma sak som med dig!
- Jag är verkligen ledsen, jag lovar att gott göra det!
- Det är okej.
Han gav mig en snabb puss i pannan och gick sedan ut på scen igen och rockade sönder. Selena kom och byte snabbt om till MINA kläder och gick sedan ut och sjöng. Jag hörde hon klart och tydligt och ville så gärna bara gå ut ditt och sjunga. Jag reste mig sakta upp och tog en alvedon. Jag tog en mikrofon och gick ut och sjöng mitt i refrängen. Hela publiken jublade och Justin och Selena tittade konstigt på mig. Eller mer förvånat var väl rätt ord. Justin  gick i mot mig medans Selena fortsatte att sjunga fast tystare och tystare.  Justin tog min hand. Han höjde ena ögon brynet. Selena sjöng och Justin viskade snabbt i mitt öra.
- Vad håller du på med?
Jag fik tänka efter för att höra vad han sa. Jag ryckte bara på axlarna och log. Han skrattade till. Efter låten gick jag tillbaka till min plats i soffan och somnade om. Jag var helt död.
På hotellet

Jag hade inte märkt det. Men när jag vaknade nästa dag var jag i hotell rummet. Justin satt i soffan och spelade på sin iphone.
Jag hostade till och han tittade åt mitt håll. Han gick upp ur soffan och emot mig. Han la sig ner jämte mig.
- Mår du fortfarande skit? frågade han.
- J...
Jag kunde knappt prata så ont hade jag i halsen. Det gjorde så ont att jag ville skrika men jag kunde inte för att jag hade så ont i halsen. Jag tog upp min mobil och skrev in vad jag ville säga. Han höll om mig och pussade mig mitt på huvudet.
- Ska vi åka till sjukhuset och titta vad det är för fel på din hals, det kanske är allvarligt?
Jag bara nickade till svar för jag kunde inte prata. Jag gick fram till garderoben och tog på mig ett par jens och en t-shirt. Jag sträckte ut min hand så att Justin kunde ta den. Vi åkte tillsammans med Kenny till sjukhuset i en taxi. Det var fullt på akuten typ men när dem fick reda på att det var Justin Bieber's flickvän fick vi komma in med än gång.
Jag satt på en sån där sjuksäng och en doktor kom in. Jag kunde inte inte prata så Justin sa mitt namn. Jag skakade ändå hand med han och han sa sitt namn. Jag hade börjat ogilla sjukhus mer och mer nu. Jag hade varit här mycket det senaste typ halv året. Och ja det hade börjat bli hemskt.
- Dr. Grey
Jag nickade. Sen bad han mig att öpnna min mun. Jag gjorde som han sa. Han stopade ner en pinne typ i min hals och jag var nära att spy.
Justin höll i min hand under tiden. Han tog blodprov och bad mig vänta i väntrummet under tiden som vi väntade på provreslutaten. Jag och Justin satt och spelade rat on a scooter och tävlade om vem som fick mest. Justin var verkligen grym så jag hade ingen chans att vinna över han. Sen spelade vi Mega jump och det var jag skit grym på och då hade Justin ingen chans. Efter kanske tre timmar kommer dorktorn tillbaka och bad oss följa med till samma rum som innan.
Jag satte mig på sängen igen. Han berättade att jag hade någon slags infiktion i halsen. Jag var tvungen att ta medecin varje dag så att den skulle försvinna och sen var jag tvungen att inte över anstränga min röst och INTE SJUNGA! HELEVTE! Justin tittade oroligt på mig när han sa det. Jag skakade bara på huvudet.
- Hur lång tid kommer det att ta innan det försvinner? frågade Justin.
- Det kommer ta ungefär tre till fyra veckor men om hon tar det riktigt lugnt så tar det bara två till tre.
Justin tryckte sin hand ännu hårdare mot sin.
- Och ja just det du....

Kort men hinner inte skriva mer för jag har inget batteri kvar i datan!! Så måste skynda mig! Men det kommer mer i morgon det lovar jag!! Pöss

Kommentera!!!

Comments
Written by: Anonym

Awsome!! meraa!! :D

2011-01-03 @ 01:04:58 -



Written by: Hanna:)

Meeer,jättebra:)

2011-01-03 @ 11:15:49 -



Written by: Anonym

Hon är gravid snälla!!! xD meeeeeeeeeer <33333

2011-01-03 @ 12:04:00 -



Written by: Anonym

OMGOMGOMGOMGOMG! meera nuu! :D<3

2011-01-03 @ 12:31:53 -



Written by: Gabriella

Bra<33 mer :D

2011-01-03 @ 15:05:42 -



Written by: Emelie

jätte bra ,men snälla skriv inte att hon blir gravid nån gång dom är för unga!

2011-01-03 @ 17:45:41 -



Written by: Gabriella

mer :D bra<3

2011-01-03 @ 21:06:47 -



Written by: Anonym

-Och ja just det du....är gravid.

snälla att hon äer det!

meeeer! har jag sagt att jag älskar din blogg? xP

2011-01-03 @ 21:24:51 -



Written by: Hanna:)

Mer du lovade mera idag:)snälla nu:)

2011-01-03 @ 22:05:27 -



Written by: Karin

LOOOOOOOOOOOOOVE IT! mera

2011-01-03 @ 23:23:38 - URL: http://kaaaarinn.blogg.se/



Written by: Anonym

Omg aa gravid ja !!!!!

2011-01-04 @ 09:16:02 -



Written by: Hanna:)

Mer nu snälla längtar, meeeeeeeeeeeer:) ps. Älskar den här novellen:)

2011-01-04 @ 15:25:27 -



Written by: Julia

"och ja just det du... är gravid" ;)

En gissning bara , haha men asbra , mer :)

2011-01-04 @ 15:48:24 - URL: http://jjuliiiiaa.blogg.se/



Written by: Anonym

Vrf e de så dålig uppdatering ???????? Ps. Love din blogg!!!

2011-01-04 @ 17:02:18 -



Written by: Hanna:)

Mer,as bra blogg:)

2011-01-04 @ 18:10:03 -



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback