Date: 2011-03-02 | Time: 17:42:37

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
7

My Favorite Girl episode 24

Fan!!!! Nu var Bella med Liam. IGEN! Vad ska jag göra för att få tillbaka henne? jag måste vinna hennes "hjärta" eller vad man nu säger. Jag måste ha henne!

Jag gick hem till mig. Jag bara var hemma. Jag låg och tänkte vad jag skulle göra för att få Bella. Men jag kom verkligen inte på något. Jag var helt om på idéer. I vanliga fall var jag grym på såna här saker. Jag måste komma på något!

Isabella

När Alex hade gått hem till sig gjorde jag mig i ordning. Jag visste inte varför jag gjorde mig i ordning. Skulle ändå inte göra någonting. Jag tog upp min mobil och ringde Liam.

- Hallå? svarade en trött röst. Men jag tvivlade på om det verkligen var Liam.
- Vem är det? frågade jag osäkert.
- Det Liam, vad är det du vill? frågade han.
- Väckte jag dig?
- Haha ja.
- Förlåt, men kan inte du sova här i kväll har inget att göra?
- Jo jag kommer vid  sju.
- Gött!

Vi la på. Jag tittade på klockan. Han skulle inte komma på ett bra tag. Vad skulle jag göra under tiden? det fanns inget att göra. Jag kunde rensa min garderob. Det behövdes. Jag gick in i min walk-in-closhet och började att slänga ut kläder från förra året, kläder som var försmå och såna som jag inte förstod varför jag hade köpt. Det tog mig hela tre timmar att städa hela min garderob. En stor soppsäck och en liten full med kläder skulle jag skänka till välgörenhet hade jag tänkt. Gud så snäll jag var.

Klockan 8

Nu hade Liam kommit. Vi låg i min säng och tittade på någon konstig film som ingen av oss riktigt fattade. Tillslut stängde vi av och tittade på varandra. Liam böjade sig fram och kysste mig passionerat på munnen. Jag log. Men det gick inte att gemföra hans kyss med min och Justin's första kyss. Det var den bästa kyssen jag hade haft i mitt liv. Justin..? var han kanske den jag var kär i. fan vad livet är jobbigt. Nä nu hade jag Liam. Det var han jag var kär i och ingen annan.

Jag besvarade hans kyss och sedan ledde det ena till det andra.

Justin

Undra vad Bella gjorde just nu? hon kanske var med Alex eller kanske med Liam. Hoppas Alex. Jag gillade verkligen inte Liam. Jag fick ont i magen av att tänka på Bella. Hon var så underbar. Jag gillade verkligen henne. Jag gick bort till kylskåpet och tog ut en mjölpaket och hällde upp lite mjölk i glas. Detta enda som cirkelerade tunt i mitt huvud just nu var Bella. Det var inte något annat. Det var nästan lite jobbigt för jag ville inte bara tänka på henne. För jag visste att hon hade Liam nu. Men jag skulle göra allt för att få henne, det var en sak som var säker.

Nä nu får jag ta och hitta på något. Film. Ja film får det bli. Jag tog mina bilnycklar och mobil och körde till närmsta butik som dem hade filmer i. Jag tittade på nya filmer och hittade the social network den verkade helt okej. Jag tog den och Karate kid. Min låt - Never Say Never var ju med i den så jag var ju bara tvungen.

Jag gick bort för att plocka lite godis när jag plötsligt gick in i något. Jag välte ner en stor hylla med en massa chips rör på. PINSAMT! Just då kommer ingen annan en Bella in genom dörren och efter sig har hon Liam - såklart!

Hon går fram i mot mig och skrattar.

- Bra jobbat asså! hur lyckas man? sa hon och skrattade ett gulligt skratt.
- Jag tänkte på dig så det var nog därför...

Naaw..

Förlåt för tråkig episode men är värsta nere efter att ha sett massa videos med Justin nu när han är med Selena. Han har förändrats som fan. Han är inte samma gammla Justin som vi alla älskar, det suger! Jag vill ha tillbaka den vanlig Justin.

Comments
Written by: cia

håller med dig!! selena är inte bra för han ! (fast man är lite avis) kom igen meeeeeeer kolla på gammla videor med hans vänner då kanske det blir bättre!! more!

2011-03-02 @ 20:56:46 - URL: http://meanyoume?.blogg.com



Written by: Johanna

MER MER :D

JUSTIN KÄMPA :D

2011-03-02 @ 21:32:25 - URL: http://johannaviveca.blogg.se/



Written by: Anonym

Selan gör så att han inte bryr sig om hans fans längre som hon? annars hatar jag justin nu för tiden :)

2011-03-03 @ 11:18:23 -



Written by: Anonym

det är en jätte bra novell. Fortsätt. mer mer

2011-03-03 @ 12:16:48 - URL: http://typyaris.blogg.se/



Written by: Madde

Han går genom en svår tid, det kommer säkert ordna sig. Jag tror det inte håller så länge, bara young love :)

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Vänd allt negativt till positivt :)

2011-03-03 @ 14:59:41 -



Written by: Hanna:)

Jag håller med han har förändras.

När kommer nästa episode??:)

2011-03-03 @ 21:21:09 -



Written by: Dedu^^

Justin har inte ändrats eller jo.Men inte p.g.a. Selena,har har växt upp.But....

Jag hatar Selenas sätt att se på honom,det är så sjukt.Selena verkar såå snäll,men jag får en sjukt kostig känsla om att det kommer gå snett:/

2011-03-03 @ 23:09:43 - URL: http://sweetannies.blogg.se/



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback