Date: 2011-03-08 | Time: 20:15:08

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
6

My favorite girl episode 28

Jag skrattade åt det han nyss hade sagt och gav han en puss.

- Så nu antar jag att vi i allafall dejtar, sa han.

Jag nickade till svar.

- Så vad sägs som en middag ute i kväll?
- Låter great! sa jag.
- Bra!
 


 
(Justin)
 
Gud vad hon skrämde mig, jag blev ju jätte rädd att det var något allvarligt eller att hon aldrig mer skulle vilja träffa mig.Men kunde det vara bättre än detta? Bella är som en bit av mig som har saknats hela livet, även fast jag inte kännt henne länge alls känns det såå bra när jag är med henne och ärligt talat, det enda jag tänker på när jag inte är med henne är när jag ska ha tid attt träffa henne nästa gång. Kanske borde jag inte vara så "besatt" av henne redan? what ever! nu ska jag fixa en middag hon aldrig glömmer i alla fall!
 
(Bella)
 
Det första jag gjorde var att skicka ett sms till Alex "jag har middag med Justin ikväll!" jag fick svar bara några minuter senare "what!? säg vart ni ska så kommer jag med kameran och fotar åt alla papparazzisar;))" jag kunde inte låta bli att flina, så typiskt Alex! " Jag vet ärligt talat inte men jag skulle kunna ringa alla i landet och säga det själv? haha, nää men vi ska nog vänta lite innan det kommer ut att vi dejtar"skickade jag snabbt iväg " ´take it easy girl, love you!"
 
Nu är det bara 1,5 timma kvar till justins chaffuör skulle hämta upp mig, jag duchade lite snabbt och sedan kände jag för att twittra så jag skrev "@JustinBieber: kvällen kommer bli bäst!"
hoppas bara inte någon fattar, eller varför skulle dom? det är lixom 1000000 andra som skriver lika dant. Jag lockade håret och satte på mig en sommrig klänning som skulle passa perfekt ikväll, sedan sminkade jag mif med mascara och en ögonskugga som matchade till klänningen. TUT TUT! hörde jag och sprang ned till hallen och kollade om det var bilen som skulle hämta mig och det var det! jag sprang ut och mannen som körde höll upp en dörr till mig son jag gick in igenom.
- jag har fått åder att ta på dig denna, sa mannen och höll fram en ögonbindel.
- haha, gör du det, är det Justins ide eller? sa jag med en skojig ton.
- jadu, den där killen har så mycket knäppa ideer men det är bara att hjälpa honom, sa mannen och skattade.
 
Jag satt mig och kände att vi började åka. det tog ganska så lång tid men efter ungefär 20 minuter var vi frammen men jag fick inte ta av mig ögonbindlen än. jag gick ur bilen och blev ledd nedåt en backe och till slut kände jag sand i skorna. i nästa ögonblick kände jag hur någon kom och omfamnade mig bakifrån, snabb som jag var vände jag mig om och då kände jag mjuka och fuktiga läppar snudda vid mina.

Denna episode är skriven av Lovisa, visst är hon grym på att skriva??

Comments
Written by: Johanna

mer mer :D

2011-03-08 @ 20:21:28 - URL: http://johannaviveca.blogg.se/



Written by: cia

sjukt bra mer

2011-03-08 @ 21:16:22 - URL: http://meanyoume?.blogg.com



Written by: evelina

ja den va jätte bra:)

2011-03-08 @ 22:33:36 - URL: http://entjejelina.blogg.se/



Written by: Anonym

Skitbra! Mer!

2011-03-08 @ 22:49:45 -



Written by: Mimmi

Mer :)

2011-03-09 @ 12:30:50 -



Written by: ♥

hejj, har precis börjat läsa din novell, å vill bah säga att jag tycker den är sjukt bra, beroende framkallande ;) hahah,

du är riktigt bra på det här!

skriv meeeeeeeeeer :D riktigt bra, den är väldigt verklig asså det är sånt som man kan tänka sejj hända i verkligheten :)å det gillar jag,(Y)

puss!♥

2011-03-09 @ 20:59:39 -



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback