Date: 2011-03-13 | Time: 22:59:35

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
4

My Favorite Girl episode 31

Efter att ha skrattat ett atg gick vi upp och tittade upp film. Bella hade sitt huvud i mitt knä. Allt var super mysigt.


Filmen var ganska så lång tråkig och snart hörde jag att Bella andades tunga och långsamma andetag - hon hade somnat. Typiskt. Jag lyfte upp henne i min famn och gick in i mitt sovrum och la henne i min säng. Hon hade fortfarande på sig sina vanliga kläder, men jag ville inte ta på henne pyjamas, det skulle kännas fel. Jag gick in i badrummet och borstade tänderna och gick sedan och la mig jämte Bella. Jag la min arm runt henne och puss henne på kinden innna jag somnade.

Nästa morgon

Jag ville så gärna veta var det var som Selena hade gjort här i går. Det var ju värsta random. Hon hade liksom bara kommit hit, utan anledning och allting. fet förviranden. Jag visste inte riktgit vad jag skulle tro. Selena...Selena...Se...Bella. Jag vände mig om och såg Bella ligga där och sova. Hon var en aningen svart under ögonen, eftersom hon inte hade tvättar bort sitt smink. Men hon var ändå vacker. Jag klappade en lätt på kinden och hon log. Hon halv sov bara. Snart öppnade hon ögonen. Hennes ögon var så vackra att det gjorde ont i hela mig.

- God morgon! sa hon efter ett tag och satte sig upp i sängen. Hon sträckte upp armarna i luften och gäspade.
- God morgon söt, sa jag och pussade henne på kinden.

Det var första gången Bella sov hos mig, tänkte jag. En sak var säkert. Det var INTE den sista. Vi låg bara och tog det lugnt ett tag tills jag hörde ett litet "vräk". Jag vände mig om och tittade på Bella och sedan på hennes mage.

- Haha, oh my gaaash var det din mage?
- Hihi ja!
- Är du hungrig? frågade jag och skrattade.
- Ja, sa hon och blev lite röd om kinderna. Hon var ju för sött.

Hon ställde sig upp. Jag märkte att hon hade tagit av sig sina byxor hon hade haft på sig och hade nu bara trosor och en kort tröja.

- När byte du om? frågade jag.
- Jag vaknade i natt och kunde inte somna om så jag byte om.

Vi gick ner i köket och lagade frukost. Det blev american pancakes med färska jordgubbar och lite grädde, mums! Vi åt och små snackade samtidigt.

- Jag har en idé, sa jag.

Bella svalade och tog sen en klunk av den färsk pressade jucien.

- Jasså, vad då för idé? frågade hon och höjde ena ögonbrynet.
- Du måste visa mig hur bra du är på att spela gitarr.
- Jag är inte så bra, svarade hon geneart.
- Jo kom här nu, sa jag och tog tag i hennes arm.

Jag drog med henne upp till mitt rum med alla min musik grejor i. Där hade jag min favorit gitarr och tummor och ja allt.

- Här ta den här, sa jag och sträckte fram en gitarr till henne.

Hon tog i mot den efter många om och men. Hon satte sig jämte mig i en skinnsoffa och gjorde en acord och drog över strängarna.

- Kan du min låt ONE TIME?
- Vilka acord är det?
- Det är bara "C" och "G".

Hon gjorde ett "G" på gitarren och började sedan att spela. Jag skrattade lite för hon visste inte alls hus melodin var så jag började att spela med henne. Efter ett tag spela vi ihop och det lät riktigt bra. Sen började vi med lite svårare låtare och hon var riktigt riktigt bra alltså. Jag hade inte förväntat mig det alls. Efter någon minut la hon ifrån sig gitarren och jag började att spela "just the way you are!". Jag tittade henne rakt in i ögonen. Hon log. Mitt i refrängen abröt hon mig med henne kyss på munnnen. Kyssen var perfekt och jag ville inte att den skulle ta slut.
- Har jag sagt att jag gillar dig? frågade jag.
- Nä det tror jag inte men du får gärna om du vill?
- Jag gillar dig, sa jag och skrattade över taken att jag hade sagt samma sak till Selena fast med " har jag sagt att jag älskar dig" men skit i det nu. Nu var det jag och Bella. Ingen annan.
- Jag gillar dig med, sa hon och kysste mig igen.

Förlåt för sämsta uppdateringen, men jag har så jävla mycket i skolan och det går förre bloggen ´, tyvärr. Men det blir bättre jag lovar!

VAd tyckte ni annars om denna episoden? bra/dålig?

Comments
Written by: Johanna

mer mer :D

2011-03-14 @ 06:48:34 - URL: http://johannaviveca.blogg.se/



Written by: Hanna

meeeeeeeeeeeeeer!!!!

2011-03-14 @ 17:09:22 - URL: http://mrbieber.blogg.se/



Written by: amina

när kommer 32 super bra!

2011-03-14 @ 20:39:10 - URL: http://fashionitaz.blogg.se/



Written by: Sofia

Heej!

Tänker bara säga om en bättre redigerings sida som du kan gå in på och man fattar väldigt lätt hur man gör!Och novellen är super bra! :D
Här är länken http://pixlr.com/editor/

2012-10-07 @ 17:09:24 - URL: http://biebercrew.devote.se



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback