Date: 2011-03-17 | Time: 23:31:58

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
1

My Favorite Girl episode 35

- Jag har pengarna, bara det att jag inte kan komma åt dem utan min mammas tillåtelsen. Och om jag frågar efter dem pengarna kommer hon undra vad jag ska ha dem till så jag kan inte göra det, viskade han i mitt öra.
- Jag förstår, sa jag och vände mig i mot han. Vi var så nära varandra att våra näsor nuddade vid varandras. Jag kändes hans andedräkt. Han böjde sig fram och kysste mig mjukt.
- Det kommer att bli okej, jag lovar.
- Tack, svarade jag och fortsatte att kyssa han.

Efter ett att suttit där ett tag började det bli kallt. Jag började att skaka. Justin märkte det och tittade på mig med en frågande min.

- Fryser du? frågade han och la armarna om mig.

Jag nickade till svar. Han tog av sig sin jacka han hade på sig och la den över mina axlar. Jag lutade mig i mot hans axel och andas lugna andetag. Jag var trött och orkade knappt hålla upp ögonen. Jag somnade efter ett tag.

- Bella, vakna! vakna, klockan är halv ett vi måste hem.

Jag vaknade till och allt snurrade. Allt snurrade. Han höll om mig för att jag skulle kunna gå riktigt. Det kändes som att vi gick i en evigthet innan vi kom hem till Justin. Han ledde mig upp till hans rum och la mig i sängen.

- Har du en tröja jag kan få låna? frågade jag och tittade suddigt på Justin.
- Ja här, sa han och slänge en vit stor t-shirt i min knä.

Jag drog av mig mitt tighta linne och satte på mig den. Tog av mig mina jeans och satte kröp sedan ner under det mysiga täcket. Det var skönt mot kroppen och jag kände att jag skulle somna vilken sekund som helst. Jag kände att Justin's arm kom runt min mage. Han la sig tätt in till mig och pussade mig i nacken.

Sedan somnade jag.


Förlåt för väldigt kort men måste sova:(

Comments
Written by: mimmi

den va bra :)

2011-03-18 @ 09:51:13 -



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback