Date: 2011-05-03 | Time: 21:57:31

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
1

My Favorite Girl 55

Sen gick hon iväg. Jag bäddade sängen och gjorde i ordning. Åh vad jag längtade till i morgon. Hoppas hon kommer att bli glad!


Jag gjorde i ordning lunch till oss, som vi kunde äta innan vi åkte iväg till flygplatsen. Jag gjorde en enkel spagetti och köttfärsås.

- Hej jag är hemma igen! sa Bella och kom in i köket.
- Heyy! sa jag och reste mig upp ifrån stolen jag satt på. Jag gick fram till henne och kysste henne. Hon log och kysste mig tillbaka.
- Åh har du lagat mat, super! jag är skita hungrig.
- Vilken tur! svarade jag.

Vi satte oss ner vid bordet och åt. Jag kunde inte slita blicken ifrån Bella. Hon var så otroligt snygg.

På flygplatsen

Jag hade vart känd ett bra tag nu. Men jag hade fortfarande inte vant mig vid alla paps. Jag hatade dem så otroligt mycket. Dem var så jobbig. Dem lät mig aldrig vara ifred. Jag förstod inte heller hur dem alltid lyckades lista ut var jag var? De var ju nästan lite läskigt.

Vi checkade in och allt sånt. Sen gick vi och satte oss vid ett bord och bara snackade.

- Kommer du ihåg hur vi träffades? frågade Bella.
- Hur skulle jag kunna glömma de? de är nog de roligaste bemöttnade jag har haft i mitt liv. Trodde aldrig att de skulle bli vi när du låg där i mitt knä.
- Haha nä inte jag heller! Fatta du hur pinsamt jag tyckte att de va?
- Nä de förstod jag inte. Jag minns hur otroligt snygg jag tyckte du va. Men försökte glömma dig eftersom jag var tillsammans med Selena då. Men de gick inte och nu sitter vi här. Fatta DU hur glad jag är över de?
- Ja vet bara hur glad jag är över de!

Jag lutade mig över bordet ocg kysste henne. Tänk att hon var min. Bara min!

Klockan blevv snart sju och då fick vi stiga på planet. Vi satt såklart i klass 1! Bella satt längst in till fönstert. Hon hade med sig sin älskade kudde. Det stod 'i'm the best' på den. De hade tydligen vart hennes syrras.

Hade sutti och skrivit värsta långa epsioden! men nu försvann allt och är för trött föt att börja om, ni får nöja er med de här tills vidare!!

Comments
Written by: Johanna

mer :D

2011-05-04 @ 07:02:18 - URL: http://johannaviveca.blogg.se/



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback