Date: 2010-11-29 | Time: 22:05:59

Filed under: Annat
9

Förlåt!

Men hinner inet skriva någon mer episode idag! Har massa läxor. Men jag lovar er många i morgon!


Bieberlööve:D<3


Date: 2010-11-29 | Time: 10:57:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
8

The next Mrs. Bieber Episode 64

Hon ställde ner brickan i sängen. Och satte sig jämte mig. Jag gav henne en lätt puss på kinden och tog sedan ett tugga av min bulle..

Vi satt i sängen och små pratade. Hannah var så söt. Undra vad jag skulle köpa till henne i julklapp? det måste vara någpt specillet.
- Hannah?
- Aa?
Hon tog en tugga av sin bulle och sedan en klunk av sin varma choklade. Hon fick en mustasch av den. Hon var så söt.  Jag böjde mig fram i mot henne och kysste bort den.
- Vad önskar du dig i julklapp? frågade jag henne.
Hon ändrades sitt ansikstutryck till ett frågade uttryck. Hon bet sig i läppen.
- Hm..? jag vet faktiskt inte. Bara dyra saker.
- Ja och? det är inte så att jag inte har pengarna, sa jag och skrattade lite lätt.
- Men jag vet faktiskt inte. Men jag lovar att du kommer att komma på det perfekta.

Hon böjde sig fram och kysste mig. Hennes läppar var perfekt mjuka och fuktiga. Hon drog sina små händer genom mitt hår.
Det knackar på dörren
Hannah's mamma öppnar dörren med ett leende på läpparna.
- Vad är det nu mamma? sa Hannah lite irriterat.
Hon log mot Hannah och mig.
- Jo jag och pappa har funderat lite..
- Jaha...?
- Vi har bestämt oss för att det blir att fira jul i Sverige i år. Och du måste följa med Hannah.
- Men mamma!
- Inga men. Men Justin du får gärna följa med om du vill?!

Jag funderade ett tag. Jag hade ju lovat pappa att jag skulle vara hos han iår. Jag kunde i svika han. Jag träffade han ju inte alls ofta.
- Ah okej. Men jag får återkomma med svar. Måste prata med mina föräldrar.
- Okej, sa hon. Hon hade precis samma underbara leende som Hannah. Man såg tydligt att dem var släkt.

Hannah

Jul i Sverige? Serisöt. Mina kusiner var ju så himla tråkiga. Dem kunde knappt snacka engelska. Och jag sög på svenska.
- Justin? du behöver verkligen inte hänga med. Tro mig. Du kommer vara död efter att ha varit där. Mina kusiner är skit jobbiga.
- Men det spelar ju ingen roll. Jag älskar barn! Men jag vet inte om jag kan.
- Men du behöver inte. Jag lovar.

Jag ville egentligen att Justin skulle åka med. Över allt annat egentligen. Men jag kan verkligen inte med att tvinga han.  Om han skulle följa med så skulle jag i allafall ha möjligheten att överleva.
 Justin satte sig i mot säng gavlen. Jag kröp in i hans famn. Jag hörde hans hjärta slå. Utanför snöade det som tusan.
- Justin, kom!
Jag tog hans hand och sprang ner i hallen. Satte på mig mina skor och en jacka. Justin gjorde det samma. Vi sprang ut i snön. Jag la mig ner på marken och gjorde en snö ängel. Justin hjälpt mig sedan upp och kysste mig. Det var en sån där kyss som filmer brukar sluta med. En sån där super romantisk kyss, som man aldrig vill att den skulle ta slut! Jag kramade om mig och log.
- Gå dit bort så länge så säger jag till när du får komma tillbaka, sa han.
Jag gjorde som han sa. Jag började att göra någta snöbollar som skulle bli en super fin snölykta. Jag och min mamma hade alltid gjort snögrottor när jag var mindre. Men när min syster dog så slutade vi. För hon hade alltid varit med. Men nu kändes det som att det var okej på något sätt. Det senaste halv året, hade alltid förändrats och Justin hade verkligen förrändrat hela mitt liv. Det var verkligen galet om man tänkte eftet. Allt började med att jag sprang in i han.
- Hannah, kom!
Jag sprang bort till Justin. I snön hade han skrivit Hannah vill du gifta dig med mig? Jag fick tårar i ögonen. Han gick ner på ett knä och tittade mig rakt in i ögonen.
- Hannah vill du gifta dig med mig?
Han öppnade en lite ask med ett stor diamant i. Det var den finaste ringen jag någonsin hade sett.
- Ja, klart!
Han satte på mig ringen och kysste mig sedan...

Kort episode vet. Men jag hinner inte skriva mer just nu:p

Date: 2010-11-28 | Time: 10:05:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
6

The next Mrs. Bieber Episode 63

Jag besvarde hennes ord med en kyss och lyfte upp henne i min famn. Jag bar henne hela vägen till bilen. Öppnade bakluckan och la henne försiktigt ner. Hon började att knäppa upp sin blus...

Efter att hon hade tagit av sig blusen, så la hon sig ner igen. Jag kysste henne på halsen. Och på magen. Hon stönade lite lätt. Hon rufsade till mitt hår. Jag reste på mig och drog av mig min tröja. Hon höjde sina ögonbryn mot mig. Jag log mot henne och återgick sedan till att kyssa henne.
 Hannah drog sina händer längs min rygg. Och vände sedan på mig. Han började att knäppa upp mina byxor. Jag drog av henne byxorn med.
- Haha, snygga kalsonger! sa Hannah och skrattade lite lätt.
Jag tittade på dem. Det var ett par lila där de står yes på.

- Haha, erkänn!
Hon började att kyssa mig på halsen, som hon visste att jag älskade. Jag kände hur jag började att få stånd och vände då på henne igen.
Jag tittade snabbt igenom mina byxor fickor efter en kondom. Men hittade igen. Jag tog min väska som låg i baksättet och letade. Där låg en, YES!
Jag satte på dig.
- Jag vill ha dig nu! viskade jag i Hannahs öra.
Jag log och bet sig i läppen. Jag drog av hennes trosor och stoppade in den. Till och börja red jag henne ganska så långsamt. Men sen gick det snabbre och snabbare. Jag hörde att hon började att stöna högre och högre. Och fick kort där efter en orgasm.
  Jag kände hur hon tryckte in sina naglar i min rygg.
Efter kanske en kvart orkade ingen av oss fortsätt.
- Tack! pustade jag.
- Varse! svarade hon.
Hon la sitt huvud på min bröstkorg. Vi tittade rakt upp i biltaket. Det var ett stort fönster där så vi såg rakt ut. Det snöade som bara den. Och bilen var avstängd så det började att bli lite kallt. 
 
Vi tog på oss våra kläder och satte oss sedan i framsättet. Vi satte på värmen. Jag kände att jag fick känsel i mina tår igen.
- Här är fan dödligt kallat, sa Hannah och hakade tänder.
- Kom hit!
Hon hoppade över till mitt sätte och satte sig i mitt knä. Jag kramade om henen. Drog mina armar på hennes och kysste henne. Hon la sedan sitt huvud på min axel.
- Justin, vi åker hem till mig, så kan vi dricka varm choklad och skriva önskelista. Det är så mysigt!
- Okej, visst!
Hannah hoppade tillbaka till sitt sätte och vred upp värmen ännu mer. När vi väl kom hem till henne. Såg jag i henen blick att hon blev orolig.
- Vad är det?
- Jag har inte berättat för mamma att jag har misst barnet än!
- Har du inte? varför inte?
- Jag har inte tänkt på det. Plus att jag inte har haft tid att träffa henne.
- Men du får säga det nu. Jag väntar på dig rum så länge.
Vi gick in. Jag gick upp på hennes rum. Hela hennes rum var fyllt med saker på mig. Alltid ifrån kuddar till affischer. Jag såg att hennes data var på och så att hennes bakgrundsbild var på hon och mig. Som vi hade tagit med hennes webcam. Jag passade på att logga in på twitter.
Guess who I'm with..? clue... http://www.justinbieberzone.com/wp-content/uploads/2009/11/3978855654_2ca98260c1.jpg

Bilden som Hannah hade som bakgrundsbild. Hannah kom efter några minuter upp till rummet. Hon hade en bricka med två koppar på och en talrik med två bullar på.
- Jag hoppas du gillar bullar.
- Älskar det!
Hon ställde ner brickan i sängen. Och satte sig jämte mig. Jag gav henne en lätt puss på kinden och tog sedan ett tugga av min bulle..

Kommer mer i kväll, lovar!

Date: 2010-11-27 | Time: 23:00:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
7

The next Mrs. Bieber Episode 62

Undra om jag hade gjort rätt som hade berättat för Hannah. Justin skulle nog aldrig förlåta mig. Vad hade jag gjort egentligen.


Säxi!!

I bland undrar jag faktikst om jag är dum i huvudet. Varför gjorde jag det här egentligen? Jag älskar ju Hannah. Hon är en underbar tjej och jag tror faktiskt inte, att det finns någon som är bättre för han, än vad hon är. Hon förstår han så himla väl.

Justin

Hon torkade bort en tår ifrån sin kind. Hon vände bort blicken ifrån mig. Jag tog min hand på hennes kind och vred huvudet i mot mig igen.
- Hannah, snälla. Jag ber dig!
- Varför, varför, varför Justin? du har sagt till mig att du aldrig ska svika mig och aldrig ljuga för mig och så gör du det. Varför?
- Jag förstår, fortfarande inte vad du menar!
- Synd!

Hon slet bort min hand i från hennes kind och sprang iväg upp i skogen. Jag sprang efter henne. Men hon var snabb. Riktigt snabb!
  Jag såg att hon sprang ner för en brant backe. Jag började att bli andfådd och hade fått hål. Jag tog i allt jag hade och sprang.
- Hannah!

Hannah

Jag sprang ifrån Justin. Jag tittade mig omkring och tänkte efter vad jag bodde. Jag vände snabbt riktning så att jag skulle komma hem. Och sprang hem. Det var lite som i en film. När hjälten blir jagade av en skurken. Fast nu var det verkligthet. Och jag blev jagad av min Justin. MIN Justin. INTE Jasmine's. Hur kunde han egentligen göra det mot mig?
- HANNAH! skrek Justin.
Jag ville så gärna förlåt han. Jag ville springa fram till han och ge han en stor fet kyss. Men i nu läget, så var det omöjligt. Jag kunde inte fatta hur han kunde göra så här i mot mig. Han hade ju sagt att jag var hans tjej..? fast han hade tydligen bara ljugit!  Jag trodde faktiskt att jag betydde mer än vad hin gjorde för han. 
 Jag tittade bort över stan. Men plötsligt tog någon tag i min arm.
- Ah!

Pattie

Jag tog fram min mobil ur min väska och skickade ett sms till Justin.
Justin, förlåt mig. Jag är en hemsk mamma. Jag fattar inte vad som flög i mig! Säg att jag är LEDSEN till Hannah också. Men kom i håg att jag alltid kommer att älska dig...
Skicka

Justin

Jag höll ett stadigt grepp om Hannah's arm. Hon såg in i mina ögon.
Pling
Jag läst sms:et ifrån mamma. Och blev helt chokade. Hur hade min mamma kunnat göra det här? hon som alltid var så snäll annars.
- Hannah, vad det än nu är som min mamma har sagt till dig så måste du säga det till mig.
Hon fällde en tår och jag torkade bort den.
- Hon sa...att du...hade erbjudit Jasmine en ny chans som dina partner till overboard. Och att du hade bett henne att säga att du inte älskade mig längre och att du aldrig mer ville se mig.
Jag skakade på huvudet och kunde inte hålla mig för skratta.
- Seriöst, du trodde på det?
Hon slog till mig på kinden lite lätt och kunde inte heller hålla sig för skratt.
- Ja, hon sa det så verkligt. Plus att hon aldrig dirket har ljugit någon annan gång. Så ja! men du ska vara glad att du har en mamma som är bra på att ljuga. Min suger. Jag vet alltid vad jag ska få i julklapp av henne, sa hon och skrattade.

Jag kramade om henne hårt. Jag gav henne en lätt puss på pannan. Hon luktade sådär nu igen, som bara hon kunde. Och jag var glad att jag hade henne. Hon betydde otroligt mycket för mig.
- Jag älskar dig Hannah!
- Jag älskar dig med, sa jag.

Jag lyfte upp hennes haka och kysste henne mjukt. Hennes mjuka läppar passade så perfekt med mina. Dem var som magneter som drogs till varandra. Jag kände hur hon slickade sig runt läpparna. Jag tryckte henne tätt in ill mig.
  Jag kände hur något vått träffade min kind. Jag öppnade ögonen. Det snöade.
- Haha! vad mysigt!
Jag besvarde hennes ord med en kyss och lyfte upp henne i min famn. Jag bar henne hela vägen till bilen. Öppnade bakluckan och la henne försiktigt ner. Hon började att knäppa upp sin blus...

Kommentera!

Date: 2010-11-27 | Time: 10:03:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
12

The Next Mrs. Bieber Episode 61

Hon log som en sol och kysste mig. 
- Du kan vissa mig om du vill? sa hon retsamt och blinkade med högra ögat. 
Jag kysste henne igen. Jag tog en henens ena ben i min hand och stoppade sedan in den. 
Jag hörde nycklen vridas om...
- Shit! skrek jag.
Mamma kom in i badrummet med en hög med handdukar.
- Mamma, för fan!
Jag tog två handdukar ifrån ett ställ och la en över Hannah, och en över mig.
- Ojoj, förlåt!
Hon gick snabbt ut genom dörren igen och försvann. Hannah vände blicken i mot mig och tittade med en rolig fast ändå nervös blick på mig. Sen brast hon ut i värsta skrattanfallet.
- Haha, fan vad pinsamt! jag tror jag dör.
Jag kunde inte hålla mig för skratt jag heller. Jag tog mina händer på hennes kinder och kysste henne på munnen.
Vi tog sedan på oss våra kläder igen och gick ut till mitt rum. Vi bytte lakan och så och sen tog vi det bara lugnt.
- Justin? ropade mamma i från nedrevåning.
- Ja?
- Kan du komma lite?
- Mm. Jag kommer snart, sa jag till Hannah och gav henne en lätt puss på munnen.
Jag gick mer oroliga steg nerför trappan. Jag visste redan vad det var hon ville prata om. Så jag antar att det är lika bra att få det överstökat.
Mamma satt i sin gråa favorittröja och läst i en tidning när jag kom. Hon tittade på mig med en frågade blick.
- Så Justin? vad är din förklaring till detta?
Jag låtades som att jag inte fattade vad hon menade och tittade bort.
- Justin?
- Eh va?
- Vad är din förklarning?
- Till vad?
- Att du och Hannah...
- Vad då? att vi hade sex i duschen? vi är för fan 16 och 17 år. Och är tillsammans. Så liksom ja?
- Jaja det förstår jag med. Men med tanke på att hon nyss har varit gravid och precis fått missfall. Borde ni kanske ta det lite lugnt, ändå eller?
-Yeahyeah!
Jag vände mig om och gick uppför trappan.
- Och just det Justin.
- Ja vad är det?
- Jag vill att du och Hannah är ifrån varandra ett tag nu!
Jag såg på henne med stora ögonen. Vad fan är det hon säger egentligen?
- Va? ursäkta mig?
- Ja, Hannah har redan stuckit!
Jag sprang upp på mitt rum. Hannah var borta. Hur hade hon kunnat försvinna egentligen? vad hade hänr med min mamma?
Jag tog upp min telefon och ringde Hannah
Baby, baby, baby, ooh!
Jag hörde hans mobil låta. Den låg i sängen. Helvete! Jag sprang ner till bilen och körde hem till henne. Jag såg ett bekant tröja vid sidan av väggen. Det var Hannah.
Jag rullade ner bilrutan.
- Älskling, hoppa in i bilen så åker vi hem.
Hon fortsatte bara att gå.
- Hannah?
När jag hade sagt hennes namn minst tusen gånger så vände hon tillslut på sig och såg på mig. Hon hade tårar i ögonen. Jag led av att se henne ledsen.
- Vad är det som har hänt egentligen? frågade jag.
- Vad det är som har hänt? det är ju jag som ska fråga dig det. Din jävla idiot!
- VA?! seriöst då Hannah, vad är det?
Jag parkerade bilen vi sidan av väggen och hoppade ut. Jag sprang ikapp Hannah och tog tag i hennes arm. Hon ryckte bort den.
- Hannah för helvete!
Hon vände sig om. Hela ansiktet var blött utav tårar. Jag hatade att se henne ledsen. Det var hemskt.
- Justin! hur fan kan du vara så jävla dum och tro att jag ska hoppa in i en bil med dig efter det du gjorde. Du är hur jävla dum i huvudet som helst. Jag hatar dig! skrek hon till mig.
Jag fick tårar i ögonen. Hon fick inte hata mig. Jag älskade ju henne överallt annat.
- Hannah, snälla förklara vad det är som jag har gjort. Så lovar jag att fixa det.
Pattie

Undra om jag hade gjort rätt som hade berättat för Hannah. Justin skulle nog aldrig förlåta mig. Vad hade jag gjort egentligen?

En till kort episode jag vet!! Men jag hinner inte skriva mer nu. Men det kommer mer i snart!! Det lovar jag! :D

Vad tror ni det  är som Pattie har sagt?

Date: 2010-11-26 | Time: 12:11:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
3

The next Mrs. Bieber Episode 60

Han gick sedan ut ur rummet och jag och Justin fick vara ifred.
- Är du okej Hannah? frågad han mig. Hans blick var orolig. Jag lungade ner han med en puss.
- Ja jag är okej.
- Bra! jag finns här de vet du!


Efter några dagar fick vi åka hem igen. Justin orkade knapppt göra någonting. Han låg bara i sängen hela dagarna och käkade godis.
  Hans fans skickade massa saker till han. Massa, massa godis. Så vi slapp åka och köpa det. Han hade på sig ett par pyjamas byxor med snögubbar på. När jag tänkte efter så var det snart jul. Undra vad jag skulle köpa till Justin i julklapp. Och vad han önskade?
- Justin? vad önskar du dig i julklapp?
Han drog blick från tv:n och tittade på mig.
- Vad jag önskar mig? dig, så klart.
- Men du har ju redan mig, sa jag och kysste han.
Han drog mig till sig så att jag låg uppe på han. Han tog sin hand innanför mig tröja. Vi kysstes mer och mer passionerat. Jag kysste han på halsen och han stönade lite lätt. Han var verkligen svag för mina kyssar på halsen. Han knäppte upp min bh inför tröjan. Han drog av mig mina byxor. Sen vände jag på han. Jag drog av han tröjan och hans byxor. Jag såg att han hade börjat då stånd. 
  Han kysste mig på magen och och tog sina händer på min midja. Drog ner mina trosor. Han tog på sig en kondom. Han stoppade in den. Han red mig till ocg börja med ganska så långsamt. Men sen gick det fortare och fortare.
- Aaah! stönade jag.
Han var svettig i panna. Jag rev han på ryggen. Sen vände jag på han och kysste sönder han. Han stoppade in den i mig igen. Den här gånger tusen gånger snabbare än tidigare. Jag bet mig i läppen. Jag kände hur alla muskler i hela mig spändes, och där kom orgasmen. Justin kom inte så långt efter mig.
  Efter ett tag var vi både så trötta att vi inte orkade fortsätta mer. Justin andades ut och la ena handen under huvudet och tittade rakt upp i taket.
- Jag älskar verkligen dig Hannah! sa han.
- Jag älskar dig med!
- Så varför kan du inte gifta dig med mig?
- Vem har sagt att jag inte kan det?
Han vände huvudet förvånat mot mig och log.
- Va? är du seriös?
- Ja klart.
- Men du sa ju nej för ett tag sedan?
- Vill du gifat dig eller inte? frågade jag han.
Han besvarade mig fråga med en kyss. Han höll sin stora hand på mitt bakhuvud. Jag rös till.

Justin

Efter att ha legat i sängen ett tag och pratat gick vi in och duschade. Jag bärde upp henne i min famn och tryckte upp henne mot väggen, kysste henne på halsen. Vattent rann över oss båda som i ett vattenfall. 
  Jag kysste mjukt på munnne och tittade henne sedan rakt in i ögonen.
- Vet du ärligt talat hur mycket du betyder för mig?
Hon log som en sol och kysste mig.
- Du kan vissa mig om du vill? sa hon retsamt och blinkade med högra ögat.
Jag kysste henne igen. Jag tog en henens ena ben i min hand och stoppade sedan in den.
Jag hörde nycklen vridas om...

Cpkort inlägg. Men måste verkligen sova(tidinställt) och förrseten för vänta er inte att uppdatering kommer vara super denna helg. Jag har mycket att göra nämligen!

Date: 2010-11-25 | Time: 12:45:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
8

The next Mrs. Bieber Episode 59

Hon drog av sig sina jeans och kom och kröp ner under täckte med mig. Hon luktade undebrart även idag.
- Ska vi dra och hyra film eller något?
- Ja det, kan vi göra, sa jag.
Vi tog på oss igen och gick ut i bilen.  Vi körde och pratade.
- Justin se upp!
Det kom en bil från andra sidan. Jag hann inte stan. Det blev bara helt svart!

Jag vaknade till lite lätt. Det dunkade i hela huvudet och jag hörde ambulansen. Jag vred på huvudet, det gjorde ont. Hannah låg jämte mig och blöde. Jag skrek inombords.
  Dem tog in oss på sjukhus. Dem fick operar både mig och Hannah.


Hannah

Justin var fortfarnade inne i operationsalen och blev opererad. Jag skade av nervösitet. Tänk om han inte skulle överleva? Då vet jag seriöst inte vad jag skulle göra. Det skulle vara hemskt vilket fall som helst.
  Jag fick smärtstillanade och somnade sedan in i en djup sömn. Jag vaknade lite senare. Då var det en doktor i rummet.
- Hej Hannah! Du har haft riktig tur ska jag säga dig. Men Justins...
Nej, nej, NEJNEJENEJNEJNEEEEEEEEEEEEEEJ!
- Vad är det med han? jag hade gråten i halsen och ville bara skrika.
- Just nu är läget stabilt. Men han fick en blödning i hjärn som vi måste stoppa. Och vi ska göra det om en timme. Och tills detta är det bara att hoppas.
Jag började att stor böla.
- Och, ja just det. När det gäller ditt barn så...
- Nej inte nu, röt jag till han.
Han tittade häpet på mig och gick där ifrån. Jag fick träffa Justin. Jag ville ha han vid min sida. Nu! Jag fick smärtstillande igen och somnade sedan om.
Det starka ljuset ifrån månen lös in genom fönstret när jag vaknade. Jag fick ont i huvdet. Jag vände mig lite om och såg att Justin låg och sov i en säng jämte mig. Han hade ett stort bandage runt hela huvdet. En maskin som han typ var inkopplade i pep ett iriterande ljud. Jag vill bara kasta min kudde på den så att den slutade att pipa. Men jag var försvag.
  Jag låg i timmar och bara hoppades på att Justin skulle vakan.
- Eh, aj, ah, va...va.. är jag?
Jag tittade upp. Justin tog sig över huvudet. Jag såg på han att han hade ont.
- Justin vi är på sjukhuset. Vi var med om en bilolycka. Och dem fick operera oss båda, sa jag. Tårana forsade ner för kinderna.
- Vem är du?
Jag tittade på han. Han kom inte ens ihåg vad jag hette. Jag började att gråta ännu mer. JHag tryckte på knappen som läkarna hade sagt att jag skulle trycka på om det var något som hade hänt. Doktorn kom in och tittade på mig.
- Han minns inte vem jag är! skrek jag till han.
- Jag vet. Men hans minne kommer att vara tillbaka om några dagar. Det är ofta så när man har gjort en operation i hjärnan.
- Är du säker?
- Ja, jag har gjort det här många gånger. Tror mig! sa han och log i mot mig. Just då var hans leende bara iriterande. Men jag visste ju att han bara ville väl.
Justin somnade om igen, men vaknade lite då och då. Men somnad hela tiden om.
Dagarna gick sagt och vi var tvunga att vara kvar på sjukhuset för observation eller något sånt där konstigt ord.
- Hannah?
Jag vände huvudet mot Justin. Han minndes mitt namn. JA!
- Ja?
- Vad är det som har hänt egentligen?
- Vi var med i en bilolycka. Men vi kommer att klara oss båda två!
Han fick tårar i ögonen och gick på skakiga ben fram till min säng och la sig jämte mig.
- Förlåt!
- Du har inget att be om ursäkt för, sa jag.
Han pussade mig på pannan. Tänk snart skulle vi bli föräldra och en "riktig" familj. Det skulle bli roligt på något sätt.
- När får vi åka hem?
- Om några dagar, svarade jag.
- Okaj! sa han och log i mot mig. Jag blev varm i hela kroppen.
Doktorn kom in i rummet igen. Men den här gången hade han en ledsen min i ansiktet.
- Jag har tyvärre dåliga nyheter....
Jag kramade Justin's hand hårt.
- Hannah du har fått ett missfall. Jag är ledsen. Vi försökte att rädda det. Men det gick inte. Jag är ledsen.
Justin kramade om mig hårt. Jag började att gråta igen. Jag hade ju precis tänkt på hur det skulle vara med mig och Justin och vårna bebis. Men nu. Så var det dött? Varför, varför, varför?
- Jag är väldigt ledsen! sa han igen.
Han gick sedan ut ur rummet och jag och Justin fick vara ifred.
- Är du okej Hannah? frågad han mig. Hans blick var orolig. Jag lungade ner han med en puss.
- Ja jag är okej.
- Bra! jag finns här de vet du!

Räcker det ungefär så här långa episoder? då kommer det 2-4 stycken varje dag? ;)

Date: 2010-11-25 | Time: 08:08:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
1

The next Mrs. Bieber Episode 58

Jag viskade i hans öra.
- Ska du berätta, för det är okej..
Han nickade till svar.
- Det är nämligen så här, att jag för några månader sen träffade denna underbara tjej, Hannah. Och ja, jag behöver ju inte gå in på detaljer så. Men jag älskar verkligen henne så, liksom ja.
Hela publiken:
- Aaaaaww!
- Och i ett förhålland så...
Nu kom det.
- ...så..så..så gör man ju vissa saker. Och i bland händer det en del saker som man inte har planerat och nu är det så...

Han tog ett djupt andetag och kramade sedan min hand hårt. Så hårt att det nästan gjorde ont.
- Hannah...
- Jag ska nu vara Justin partner i overboard istället för Jasmine. Jag var inte redo. Det gick inte. Jag hade inte ens berättat för mina föräldrar än.
  Justin tittade på mig med en konstigt blick. Jag sa med blicken att jag inte var redo han bara nickade. Publilen jubblade när Justin kysste mig och jag gick tillbaka backsatge. Jag tog min hand på magen. Den var lika small som innan. Det var inte någon skillnad över huvudtaget. Tänk när jag skulle ha en stor sak på magen? fan vad jobbigt. Vad tungt allt skulle bli då. 

- Pattie?
Pattie vände sig om och tittade på mig.
- Ja vännen?
- Kan du säga till Justin att jag har åkt på ett ärend.
- Ja självklart.
Jag gick ut ur arena och tog en taxi. Det stod papparzzi utanför som tog kort. Jag bara ignonerade dem och gick in i taxin.

Mamma och pappa satt i tvrummet och tittade på något tvpogram.
- Mamma, kan jag få prata med dig? sa jag.
Mamma reste sig upp och vi gick in i deras sovrum. Jag satt mig i sängen och skrapade bort lite svartnagellack ifrån min ena tumnagel.
- Ja, och vad är det som du vill säga?
- Jag är gravid...
- Ursäkta? vad sa du?
- Jag är gravid!
- Men du är ju bara 17! hur...skyddade ni er inte?
- Jo, men den gick väl sönder.
- Lilla vän, hur ska du klara av att plugga samtidigt som du har ett litet barn?
- Jag har Justin, så jag klara mig.
- Du vet att jag finns här.
- Jag vet.
Hon satte sig jämte mig och kramade mig ifrån sidan. Jag och min mamma gjorde alltid så här när jag var liten. Och när någon av oss var ledsen eller inte mådde bra. Jag saknade dem stunderna. 
Jag gick upp på mitt rum och bytte om till pyjams. Jag kände att jag ville vara hemma i natt och inte hos Justin. Jag behövde kom bort från han ett tag. Jag la mig ner i sängen och satte på tv:en. MTV vissade dem ett pogram om Justin. Jag byte kanal. Och somnade sedan med tv:n på.

Justin

Jag var svettig när jag kom tillbaka backstage. Showen hade varit en av dem bästa någonsin. Jag tog upp min telefon och twittrade:
One of the best show today, ever! awesome!
Tweet
Mamma kom i mot mig och gav mig en lätt kram.
- Hannah, åkte på ett ärend, sa hon.
Konstigt. Det hade hon inte sagt något om. Undra var hon var? Jag gick ut till bilen och åkte hem. Men där var hon inte. Konstigt? Jag tog upp min mobil och ringde henne. Inget svar. Tänk om hon hade blivit arg för att jag vara när på att berätta att hon var gravid. Nä, det kunde hon väl ändå så inte ha blivit. Hon verkade inte arg i allafall.
Jag tog min macbook i knät. Jag tittade in på en skvaller sida och såg Hannah på en massa bilder rubrikern va:
HANNAH LÄMNAR KONSERT. VARFÖR. BRÅKAT MED JUSTIN? VEM VET?
Jag bara skakade på huvudet.
  När jag vaknade nästa morgon hade jag en känsla av att denna dag skulle bli konstig på något sätt. Jag kunde inte sätta fingret på vilket sätt.
Ring
- Hej älskling, var har du varit egentligen?
- Jag har varit hemma. Jag berättade för mamma.
- Blev hon arg?
- Nej faktiskt inte. Men jag är ute på ett ärend nu. Men kan jag komma till dig?
- Varför frågar du? du har ju en egen nyckel hit.
- Ja just det. Jag kommer snart.
Jag hörd några minuter senare att Hannah kom. Hon var lika snygg som vanligt. Fast hon hade en ledsen min i ansiktet.
- Har det hänt något?
- Nej..? varför tror du det?
- För att det ser ut, så? har de det?
- NEJ!
- Okej, okej, chilla!
- Fölåt.
Hon drog av sig sina jeans och kom och kröp ner under täckte med mig. Hon luktade undebrart även idag.
- Ska vi dra och hyra film eller något?
- Ja det, kan vi göra, sa jag.
Vi tog på oss igen och gick ut i bilen.  Vi körde och pratade.
- Justin se upp!
Det kom en bil från andra sidan. Jag hann inte stan. Det blev bara helt svart!

Kort episode, men det kommer några fler i dag, tror jag(tidsinställt, det här inlägget)

Date: 2010-11-24 | Time: 21:50:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
9

The next Mrs. Bieber Episode 57

Jag tog på mig min tröja och kröp ner under täckte. Justin gjorde detsamma. Han höll om mig. Jag kände hans varma kropp mot min och hur hans hjärta slog. Jag visste att han verkligen skulle vara där för mig. Och att han skulle stötta mig. Men jag var orolig på samma gång. Hans fans...
...vad skulle dem säga? skulle Justins få ställa in i stort sätt alla hans konserter? Nej det kunde jag inte göra mot han. Jag kunde inte det. Jag älskade han får mycket, för att sabba hela hans karriär.

När jag vaknade nästa morgon, alldlese för tidigt. Men jag kunde inte somna om så jag gick upp. Jag packa ihop alla mina saker. Jag skrev en lapp till Justin och la den på min kudde och gick sedan ut från rummet och ner för trappan och ut.
  Jag tittade på Justin's hus. Jag saknade det redan. När jag kom hem packade jag en resväska och tog en taxi till flygplatsen. Jag hade ingen aning om vad jag skulle åka. Men det fick bli som det blev.

Justin

Jag vaknade av att dörren där nere stängdes. Jag vände på mig för att krama om Hannah. Men hon var inte där. Jag såg en lapp som låg på kudden.
Hej min älskade Justin. Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag faktiskt älskar dig. Jag har aldrig i hela mitt liv kännt så här för någon. Så därför har jag bestämt mig för att ge mig av. Jag kan inte med att förstöra hela din karriär. Du betyder för mycket för mig för att jag ska kunna göra något sånt. 
 Ps, jag älskar dig och kommer alltid att göra/ Hannah

Jag kände att en tår rann ner för min kind. Nej det fick inte vara sant. Jag sprang det fortaste jag kunde ner för trappan och ut. Det fanns inte ett spår av henne. Jag tog min bil och körde iväg hem till henne. Ingen där heller.
Jag tog upp min mobil och slog in Hannahs numer. Men hon tryckte bara på upptaget. Var fan kunde hon vara?
 Jag ringde igen.
- Justin, sluta ringa mig!
- Var är du?
- Fly...det säger jag inte.
Hon måste ha tänkt säga flygplatsen, tänkte jag.
- Hannah, säg. Vad är det du snackar om egentligen? vad då kan inte förstöra och såra och ja...vad fan Hannah?
- Justin det spelar ingen roll.
Jag gasade som in i helevte och körde iväg till flygplatsen. När jag kom in såg jaag Hannah stå och kolla på en stor skärm där det stod avgångar och avgångs tider.
- Hannah, vad fan är det med dig?
- Justin, gå!
- Nej, inte innan du har berättat vad det är med dig?
- NEJ!
Jag tog tag i hennes arm och tittade hennne djupt in i ögonen.
- Hannah, jag skiter i allt annat. Och det vet du. Det spelar ingenr oll vad som händer.
- Jag, kan inte förstöra din karriär.
- Varför skulle du göra det?
- Men Justin, hur ska du lyckas vara världens kändaste 16 årning samtidigt som du är pappa? skulle inte tro det. Det är bättre om du hittar en annan tjej som är bättre för dig och som inte är gravid.
- Men tänk om jag vill ha en tjej som är gravid? jag kommer aldrig kunna hitta en tjej som är mer underbara och perfekt för som du. Du försår mig. Och jag hoppas att jag aldrig kommer att behöva hitta en tjej till. För jag vill spendera resten av mitt liv med dig Hannah.
   Jag såg att Hannah fick tårar i ögonen. Jag torkade bort dem och tittade henne igen i ögonen. Hon var söt till och med när hon var ledsen.
  Jag lyfta hennes haka och kysste henne på munnen. Hon gjorde inte motstånd, som jag hade trott att hon skulle göra.
- Om du gör så här igen mot mig, tror jag serisöt inte att jag överlever, sa jag.
- Förlåt, men jag älskar dig för mycket för att förstöra, för dig.
- De gör du inte, tro mig. Du gör det hela bara mycket bättre. Jag älskar dig.
- Jag älskar dig med.
Jag tog hennes hand och vi gick ut från flygplatsen. Där stod det säkert 10 15 stycken papprazi och fotograferade mig som en galning.
- Justin, har du tiden en stund! justin är allt bra mellan dig och Hannah.
Jag och Hannah gick bara igenom folkmassan och bort till min bil. Jag tittade på klockan. Den vara bara 11. Jag skulle ha konsert i dag vid 8 så det var lungt.
- Hannah, vi måste till arenan. Soundcheck, you know!
- Okej, visst!
Vi körde iväg. Jag vill inet kolla på vägen utan på Hannah. Jag ville se hennes underbara ögon och hennes vackra hår.
- Justin, kan jag få en autograf! justin, jag älskar dig! skrek alla tjejer utanför. Jag gav så många jag kudne autografer och gav en del en kram. En del av tjejerna grät. Jag fattade inte varför tjejerna gjorde det. Jag menar borde dem inte bara vara glad att dem ser mig, eller?
 Hannah gick in i förväg och jag kom några få tals meter efter henne. Jag kramade henne bakifrån och kysste henne sedan lätt.
- Okej, ska vi köra eller? frågade jag Scooter.
- Jappm gå upp på scén.
Jag tog en mick och sjöng lite. Jag började med att sjönga baby. Jag såg Hannah sitta nedanför scén. För tillfället var det inga fans inne i arena.
- Hannah, Hannah, Hannah, ooh!
Hon började att gapa flabba och sprang med lätt steg upp på scén, tog en mickrofon och ställde sig bredvid mig.
- Overboard, eller? frågade jag henne.
- Yeah!
Jag sa till att dem skulle sätt på den och vi började att sjöng. Jag rös i hela kroppen när jag såg Hannah sjöng. Haon sjöng som en gud. Efter låten var slut gick vi i mot varandra och tittade varandra djupt in i ögonen, och kysstes. Först då märkte jag att fans hade börjat komma in på arena. Alla tog kort och filmade. Fast vad spelade det för roll. Alla visste redan att vi var ett par. Och en kyss, jag menar, big diff?
  Efter kyssen gick jag och Hannah backstage.
- Justin, jag måste verkligen be omförlåstelse. Jag vet inte vad som flög in i mig. Jag skäms!
- Du behöver inte be om ursäkt för någontinga alls.
- Men förlåt ändå.
Jag kramade om henne och kysste henne lät på pannan. Vi åkte sen hem till mig igen och bara tog det lungt.
  När klockan började att närma sig 6 så åkte vid tillbaka och gjorde oss i ordning. Jag tog på mig mina vanlig tour kläder. Hannah hjälpt mig.

Hannah

Jag stod så jag såg över hela scén. Han dansade och sjöng som aldrig för. Han var grymmare än nånsin. Sjukt! När jag skulle gå in, kände jag hur jag fick ont i magen. Men jag tänkte inte mer på det utan gick bara in på scén.  
  Efter låten gick jag tillbaka ditt jag hade stått innan. Mitt upp i favorite girl, slutade han att sjöng.
- Ja, då är det så att  jag måste berätta en sak...
Nej, skulle han verkligen säg att jag var gravid. På ett sätt kanske det skulle vara bra. Men vi hade ju inte direkt snackat om det. Jag tog en mickrofon och gick ut till Hannah. Han såg förvånat på mig. Jag bara log.
 Jag viskade i hans öra.
- Ska du berätta, för det är okej..
Han nickade till svar.
- Det är nämligen så här, att jag för några månader sen träffade denna underbara tjej, Hannah. Och ja, jag behöver ju inte gå in på detaljer så. Men jag älskar verkligen henne så, liksom ja.
Hela publiken:
- Aaaaaww!
- Och i ett förhålland så...
Nu kom det.
- ...så..så..så gör man ju vissa saker. Och i bland händer det en del saker som man inte har planerat och nu är det så...


Okej, nu är det så här. Jag har en fråga till er läasare, som jag skulle bli väldigt tacksam för om ni svarade på. Tycker ni att jag ska göra ett inlägg per dag som är långt eller 2-3 så är lite kortare?

Date: 2010-11-24 | Time: 10:31:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
2

The next Mrs. Bieber Episode 56

Justin kramade han en sista gång. Sen tog vi en limo till flygplatsen.
Justin och jag spelade kort hela tiden på flygplatsen. 
  Vi åkte dirket tog doktor när vi hade landat. Han tog några prover. Vi fick sitta i väär-ntrummet undertiden som han väntade på att proverna skulle bli klara. Doktorn kom ut igen efter en timme. Han tittade med konstig blick på oss.
- Du är....

Jag tog ett djupt andetag. Kramade om Justin's hand hårt och tittade doktorn rakt in i ögonen. Snälla, jag är inte gravid, snälla!
Justin tittade snabbt på mig. Han tog ett djupt andetag han med.
- Du är gravid! sa doktorn.
Jag öppnade munnen så mycket att det gjorde ont! Nej, det fick inte vara sant! Det fick inte det!
 
  Justin kramade om mig och pussade mig på pannan. Det rann en tår ner för kinden.
- Jag lämnar er i fred ett tag, sa Doktorn och gick där ifrån.
Justin och jag tittade på varandra. Vi sa inget. Det behövdes inte. Vi visste att ingen ord skulle hjälpa oss. Att ta bort det, var inte på listan. Det vägrade jag. Det är ju som att döda någon.
- Justin, sa jag snyftande.
- Ja?
- Vad ska vi säga till våra föräldrar?
Han skakade bara på huvudet och tittade upp i taket.
- Jag har ingen aning. Min mamma har ju varit med om det så vi får ju prata med henne, antar jag.
- Okej, vi dra ditt med än gång.
Vi sa hej då till doktorn och åkte sedan hem till oss. För vi bodde ju i stort sätt tillsammans nu. Justin stannade bilen och satt bara helt stil. Jag förstod han. Han hade ingen aning om vad han skulle göra? undra vad alla fans skulle tro? min mamma? hans mamma? och ja resten av typ alla människor som vi kände.
- Kom nu Justin! det är lika bra att få det överstökat, sa jag och drog i hans arm.
Han gick med tunga steg ut ur bilen. Pattie satt i soffan och tittade på tv. Hon vände sig mot oss ner vi kom in genom dörren.
- Hej, hur var det i Kanada? frågade hon med ett leend på läpparn som att allt var bra och att ingeting kunde gå fel. Men hon hade fel.
- Bra, men vi måste prata med dig om en sak, sa Justin och gick till hon.
- Jaha? hennes ansiktsuttryck ändrades från glad till orolig på bråkdelen av en sekund.
Jag gick också och satte mig. Jämte Justin och tog hans hand. Han kramade den hårt, tittade snabbt på mig och sen på Pattie.
- Hannah...djupt andetag...är gravid...
- VA?!
Pattie blev helt chokade. Jag förstod henne. Hon hade säkert haft snacket med Justin flera tusen gånger. Men ändå hade det blivit så här. Jag tyckte på något sätt synd om henne i den sekunden.
- Mm...
- Använde ni i kondom?
- Jo...
- Ja?
- Men det gick la sönder, antar jag. Eller något. Jag vette fan. Det spelar ju inte så stor roll nu..?
Jag fick tårar i ögonen igen. Pattie såg mig och sträckte ut armarna mot mig. Jag fick fram till henne och satte mig i hennes knä.
- Förlåt, sa jag.
Jag grät floder. Att jag inte typ torkade ut, var ju helt sjukt.
- Hannah det kommer att ordna sig. Tror mig. Det gjorde det för mig. Och se jag lever.
- Tack, Pattie.
- Det var så lite så.
Hon kramade mig. Sen gick jag och Justin upp på rummet.
- Justin, förlåt.
Han nästan började att skratta.
- Vad skrattar du åt egentligen? tönt, sa jag och slog han med en kudde rakt i magen.
- Du säger, förlåt för att du är gravid? jag menar hallå, om det inte hade varit för mig hade du inte varit gravid.
- Men tänk om jag hade tagit min p-piller?
- Det är bådas fel lika mycket. Men vi kan tyvärre inte spola tillbaka tiden. Så det som är gjort är gjort liksom.
- Jag vet. Men det är så... nä jag vet inte.
- Jag vet bara att allt kommer attt ordna sig. Och jag finns här för dig.
- Tack!
Jag kysste han på munnen och puttade han så att han ramlade i sängen. Han drog sina stora händer på min rygg. Efter ett tagg tog han in händer under tröjan och tog av mig den på något underligt sätt. Han vände på mig och ställde sig upp i sängen, drog av sig sin grå t-shirt och kysste mig sedan på halsen. Jag var verkligen svag för hans pussar på halsen. 
- Pattie, är där nere du vet, sa jag.
- Ja just det ja fan! Vi kanske inte ska ha sex när hon är hemma.
- Nä, inte dirket. Men du vet, man kan ju alltid strula? sa jag och log.
- Ja man kan ju det.
Han la sig ner på mig igen och började att kyssa mig. Han hade den där super goda smaken i munne igen. Jag visste bara inte vad det var för smak och jag blev så irriterad på det. 

- Okej, om vi fortsätter kommer jag få, träningsvärk i tungan, sa Justin.
- Haha, vi kanske kan kolla film istället då?
- Ja, det låter som en bra idé.
Justin gick och bort till hyllan med alla hans tusen miljoner miljader filmer.
- Blir the notbook bra?
- Super!
Jag tog på mig min tröja och kröp ner under täckte. Justin gjorde detsamma. Han höll om mig. Jag kände hans varma kropp mot min och hur hans hjärta slog. Jag visste att han verkligen skulle vara där för mig. Och att han skulle stötta mig. Men jag var orolig på samma gång. Hans fans...

Kort episode jag vet. Men jag hinner verkligen inte mer. Det kommer mer efter att jag har kommit hem ifrån skolan i morgon. Jag lovar!

Date: 2010-11-23 | Time: 18:56:24

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
9

The next Mrs. Bieber Episode 55

Jag tog upp ett kort.
- Asså, jag är fan grym. Jag ska kyssa den som är mitt i mot mig, Hannah. Kom hit bby!
Hannah kom i mot mig och kysste mig. Jag la mig ner på golvet och hon la sig på mig...

- Okej, vi behöver inte se mer än så...sa Caitlin och tittade ut genom fönstret.
Vi satte oss upp både två.
- Jag tror vi måste dra nu, sa jag och tittade runt på alla.
- Okej.
Jag reste mig upp och hjälpte sedan Hannah. Hon luktade så där gott igen. Det var obeskrivligt. Jag och Hannah skjutsade hem, Ryan och Chaz och åkte sedan hem till pappa igen. 
  När vi gick ur ur bilen gick jag bort mot dörren. Jag märkte att Hannah inte var med mig, så jag vände mig om.
- Men lilla gumman, hur är det med dig?
Hon torkade sig runt munnen. Hon hade spytt.
- Sådär, jag tror jag behöver sova.
- Kom så går vi in.
Vi gick dirket till mitt rum. Hannah la sig ner i sängen och höll sig om magen. Jag såg att hon inte mådde bra. Jag satte mig på sängkanten och störk henne över pannan. Hon kallsvettades.
- Tänk, om jag är gravid Justin? frågade hon mig med en oroligblick i ögonen.
- Men, du sa ju att du inte vara det.
- Testet vissade det. Men det är ju inte säkert att de hade rätt, sa hon. Hennes ögon blev fyllda av tårar. Jag klaraade inte av att se henne ledsen. Jag la mig bakom henne och höll om henne hårt, men mjukt på samma gång.
- Jag ringer och bokar tid oss min läkare i morgon, så åker vi ditt direkt efter att vi har landat, okej?
- Okej, sa hon.

Jag låg vaken i stort sätt hela natten och tänkte. På ett sätt skulle det faktiskt var lite skoj om Hannah faktiskt skuelle vara gravid, varför vet jag inte? men ändå. Men på ett sätt sjukt jobbigt. Då skulle jag och Hannah i stort sätt få ge upp våran framtid.
  När jag vaknade nästa morgon, var Hannah bort. Jag gick ner till köket. Hon satt på golvet och lekte med Jazmyn. Hon var super gullig med barn. Så hon skulle i alla fall bli en super bra mamma. Jag gick fram till henne och kysste henne lätt på munnen. Ja just det ja, Jason fyllde ju år i morgon. Och jag hade inte köpt något. Undra vad han kan undra sig egentligen?
  Jag gjorde i ordning mig frukost. Och åkte sedan iväg för att leta efter en present till Jaxon.

Hannah

Jaznym gav mig en barbie att leka med. Hon bestämde helt och hållet hur vi skulle göra. Jag tyckte på ett sätt att det var roligt. Hon var så söt när hon satt ibland alla barbie kläder och pratade för sig själv. Jág och min syster hade alltid lekt med barbie när vi var små. Jag saknade det.
- När kommer Justin tillbaka? frågade Jazmyn.
- Jag vet faktiskt inte.? Snart tror jag. Men jag är inte säker.
Hon fortsatte att leka och brydde sig inte om att svara. Jag reste mig upp. Jag tog ett äpple som låg i en korg och gick sedan och satte mig i soffan och tittade på tv. Justin kom hem en timme senare med en bukét blommor till mig.
- Naaw, tack! Vad gulligt av dig, sa jag och kysste han.
- Vad gör man inte för en man älskar?
Jag log till svar och kysste han igen.
- Jag ringde, min doktor innna. Vi fick tid klockan tio.
- Okej, du är med va? jag vill inte vara där själv.
- Klart, jag ställer in alla min konserter om det skulle behövs. Jag finns alltid här för dig, sa han och drog mig intill sig. Jag älskar dig.
- Jag älskar dig med, sa jag och kysste han.
Jeremy kom ner ifrån trappan och bussvislade lite retsamt när han såg oss.
- Pappa, ge dig!

Dagen fortsatte med att vi bara var hemma och tog det lungt. Jag var för trött för att göra något. Och jag ville lära känna Justin's pappa och hans syskon. 
 
Dagen där på gick vi upp ganska så tidigt för att gratta Jaxon. Justin hade köpt en enorm nallebjörn till han. Nallebjörnen hade på sig en babyblå tröja där det stod, the best brother in the world på. Justin var så snäll och gullig.
- Vi åker nu! sa Justin vårat plan lyfter vid sju, så vi måste dra.
Justin kramade han en sista gång. Sen tog vi en limo till flygplatsen.
Justin och jag spelade kort hela tiden på flygplatsen. 
  Vi åkte dirket tog doktor när vi hade landat. Han tog några prover. Vi fick sitta i väär-ntrummet undertiden som han väntade på att proverna skulle bli klara. Doktorn kom ut igen efter en timme. Han tittade med konstig blick på oss.
- Du är....

Mega kort episode jag vet. Men jag hinner inte skriva mer..

Date: 2010-11-23 | Time: 12:37:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
6

The next Mrs. Bieber Episode 54

Jag fick tårnar i ögonen och la mig med ryggen mot Justin.
- Jo det är min stora syster, Ellen. Men hon dog i en bilolycka för två år sedan. Och det var därför jag böev värsta cp barnet ett tag.
- Varför har du aldrig sagt det?
- Det är ju inte driket det första jag kommer att tänka på när jag ska säga något, sa jag. Det rann en tår ner för min kind. Jag vände mig om mot Justin igen och tittade han in i ögonen. Han tårkade bort tåren.
- Jag finns här för dig, och du vet att du kan prata med mig om allting.
- Ja jag vet...Han kramade om mig och pussade mig på pannan.
- Dax för middag, sa Jazmyn och kom in i rummet.
- Vi kommer med än gång, sa jag.
Vi gick till köket. Det blev kyckling med ris och någon sås till. Det var riktigt gott.
- Är det du som har lagt det? frågade Justin, sin pappa.
- Ja, faktiskt!
- Du gör framgångar, sa han skämtsamt och skrattade.
Efter middagen tog vi alla det lungt fram för tv:n. Jaxon satt i Justin's knä och Jazmyn i mitt. Jag som i vanlig fall hade det skit svårt att bli kompisar med små barn, hade lyckats bra med Jazmyn. Hon var så söt.
- Ska vi ta och ringa, Chaz, Ryan, Christian och Caitlin? frågade Justin och tittade på mig.
- Ja varför inte?
Justin gick i väg och ringde. Han kom tillbaka efter en liten stund med ett leende på läpparna.
- Vi ska träffa dem vid min gammla skola om en kvart.
- Okej, nice! sa jag och gick fram till Justin.
- Pappa, kan jag låna din bil?
- Sure, sa han och kastade nycklarna till Justin.
Vi gick ut genom dörren och satte oss i bilen. Vi körde iväg till Justin's gammla skola. Den såg verkligen inte ut som jag hade tänkt mig. Inte i närheten.
Chaz, Ryan, Christian och Caitlin kom gångde i mot oss. Justin kramade om Chaz, Ryan och Christian hårt. Caitlin tittade han bara på och log. Konstigt? varför kramade han inte henne. Det är inte dirket så att jag blev avundsjuk.
- Hej, Hannah! vad roligt att se dig igen, sa Caitlin till mig.
- Tjo, ja det samma. Allt bra?
- Super bra!
Justin och killarna stod och snackade för sig om typiska kill saker. Jag och Caitlin satte oss vid ett bord och snackade om tjej saker isället. Tusen gånger roligare.
- Så, hur är det med dig och Justin då?
- Jo det är kanon!
- Vad bra, han är verkligen en super bra kille. Så ta väl hand om han.
- Det gör jag. Tro mig, sa jag och blinkade med ena ögat.
Caitlin skrattade lite och log mot mig. Hon var inte alls som jag hade trott att hon skulle vara. Jag hade mer föreställt mig henne som värsta bitchen. Jag har ingen aning varför, för hon var ju super snäll.
- Kom, så drar vi, Chaz.
- Okej, sa jag och Caitlin i kör. Våra blickar mötes och vi log mot varandra.

Vi gick runt lite. Jag hade ingen aning vad vi skulle så jag bara hängde med. Jag hade inte ens varit här förrut.
- Vad ska vi hitta på egentligen? frågade Ryan och tittade på oss andra.
- Vad sägs om typ..? Eh, vi kan..? nej jag kommer inte på något, sa Caitlin.
- Vi drar, hem till oss, så kommer vi säkert på något, sa Christian.
Vi alla trängde oss in i Justin's bil och körde i väg. När vi väl hade kommit fram. Gick jag fram till Justin. Jag kramade han och kysste han på munnen. Han kramade om mig med och log. Jag såg att Caitlin tittade konstigt på mig. Vad var det med henne nu då? tänkte jag.
- Vad ska vi hitta på egentligen? frågade Chaz.
- Jag vet, jag har ett spel jag fick när jag fyllde år. Det är typ saker man ska göra och säga och sånt. Skit pinsmat men skoj, sa Caitlin. Hon tittade runt på oss alla med en frågadeblick.
- Ja, vi har ju ändå så inte något annat för oss så varför inte, sa Justin.
Caitlin gick upp på sitt rum och hämtade spelet. Under tiden gick vi andra till tv rummet och satte oss i en ring.
- Och reglerna är enkla. Det är bara ta upp ett kort och gör det som står på det. Och alla måste lova att göra allt, okej?
Alla nickade till ja. Justin började med att ta upp ett kort.
- Okej, jag ska...Men vad fan, seriöst. Det här är ju helt sjukt.
- Vad står det? frågade jag.
- Jag ska kyssa min mamma, tur att hon inte är här.
- Haha, jävla lyckoost,sa Chaz. Nu får du välja någon annan att kyssa.

Justin

Svårt val? Jag kröp fram till Hannah och kysste henne passionerat. Jag kände hur våra tungor typ flätades samman.
- Okej, okej, det räcker, sa Christian efter en minut.
- Haha, sa Ryan.
Jag höjde högbrynt mot Hannah. Hon log tillbaka.
- Okej, din tur Caitlin, sa jag.
Hon tog upp ett kort.
- Yes, jag fick det lättaste. Jag ska bara ringa till mamma och säga att hon ska köpa kondomer.
Är det de lättaste så kände jag på mig att detta skulle bli en jobbig kväll. Hon tog upp sin telefon och ringde sin mamma.
  Efter samtalet var det Ryan's tur. Han tog upp ett kort.
- Åh, fy fan sa han. Han kliade sig i håret med en oroligblick. Jag ska kyssa, den som är på min högra sida.
- Haha, oh!
Jag la ner på golvet av skratta. Christian satt och skakade på huvudet.
- Asså, seriöst! vad fan är det här? frågde dem båda två.
- Ni har lovat, sa jag retsamt.
Ryan vände sig mot Christian och kysste han. Jag skrattade så mycket att jag var nära att kissa ner mig.
- Haha! Din tur nu Hannah.
Han fick en blick jag aldrig sett förrut. Orolig men glad på samma gång. Och tog ett djupt andetag och tog sedan kort högst upp i högen.
- Kyss, den första tjenen du ser när du har läst klart detta, läste hon klart och tydligt.
- Jaa, tjejer det är bara och börja, sa jag och blinkade åt Hannah.
Hon pekae fuck you åt mig. Jag bara skrattade och gjorde en släng kyss åt hon. Caitlin gick fram till hon. Hannah kysste henne. Det var riktigt sexigt. Efter kyssen drog bord handen över munnen och skakade på huvudet.
- Chaz, din tur.
- Har du porrsurfat någon gång? läste han.
Han blev röd i ansiktet och tittade på mig.
- Eh, eh, ja.
Alla vi andra skrattade lite åt han.
- Christian, sa Caitlin.
- Vem är snyggast i rummet och varför?
- Eh, jag, dah! Jag är ju bara så perfekt, dah! sa han.
Alla la sig ner på golvet och skrattade han var så jävla skön, Christian var. Alla visste att han inte skulle på svara på frågan seriöst, så vi fortsatte. Caitlin's tur.
- Kyss killen jämte dig. Christian, varför satte du dig där?
Hon kysste han snabbt.
- Fy fan! sa hon och tittade på mig.
Jag tog upp ett kort.
- Asså, jag är fan grym. Jag ska kyssa den som är mitt i mot mig, Hannah. Kom hit bby!
Hannah kom i mot mig och kysste mig. Jag la mig ner på golvet och hon la sig på mig...

Kort episode. Men kommer inte på något mer just nu är skit trött(tidsinställt)
Skriver mer efter skolan!

Date: 2010-11-22 | Time: 19:30:48

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
3

The next Mrs. Bieber Episode 53

Justin stönade lika så. När vi höllt på i kanske en kvart, var vi både så svettiga att vi inte orkade mer. Vi la oss ner i sängen och andades ut!
- Justin?!
- Ja, älskling?
- Jag tror jag är gravid...


Justin skönk ihop och andades tungt.
- Eh, va? vi har ju använt kondom varje gång. Hur är det möjligt?
- Den har la gått sönder, eller något?
- Är du säker på att du är gravid?
- Nej. Men jag skulle ha fått min mens för en vecka sedan.

Justin kliade sig i håret och tog ett djupt andetag.
- Hannah, vad fan ska vi göra om det verkligen är så?
- Jag vet inte Justin. Det är ju typ min värsta mardröm. Jag har ingen aning.
- Är det någon annan än jag som vet om det? frågade han oroligt.
- Lilly, jag har inte berättat för mamma än.
Jag började att gråta, av räddsla av att jag kanske skulle få barn. Jag är ju trots allt bara 17år och har hela livet framför mig. Jag skulle i stort sätt inte kunna göra någonting om jag var gravid.
- Kom här. Det kommer att ordna sig, sa han och la mitt huvud på hans bröst.
Jag snyftade lite. Han strök sin hand på mitt huvud. Jag lugnade ner mig. Men var fortfarande orolig. Jag ville inte ha barn. Inte än i allfall. Om kanske fyra fem år eller något. Men inte nu. Jag var alldelse för ung.

- Hannah, om det är så att du är gravid, så lovar jag att stöta dig hela väggen och vara vid din sida, sa han och kysste mig på panna.
Tårana rann ner för mina kinder.

När jag vaknade nästa morgon, sken solen in genom fönstret. Justin låg i bara överkropp jämte mig. Jag var stel om kinderna av all gråt från i går.
Jag satte mig upp i sängen och gick in och tog en dusch. Mensen hade fortfarnade inte kommit och jag började bli riktigt orolig. tog tog bort allt mitt smink. Jag kom på att jag inte hade några kläder med mig. Jag gick ut ur toan och tittade om Justin hade med sig någon väska. 
  Han hade med sig en ryggsäck. Jag tog upp den och tittade i den. Det låg en Ipad, mobilladdare, kondomer och en munktröja som jag tog på mig. Jag gick till min lilla väska och tog min mobil. Inga sms. Inga missade samtal. Ingeting.

Justin mumlade någotning. Och jag hörde att det var något om mig. Men jag hörde inte riktigt vad. Jag la mig jämte han igen.

Justin

Jag vaknade av att Hannah kom och la sig jämte mig. Hon hade min tröja på sig. Hon var lika snygg och sexig som vanlig. Jag kunde inte se henne fram för mig med ett stor mage, med ett barn i! Det var helt overkligt. Det fick inte vara sant.
- God morgon älskling, sa jag och tog min hand på hennes kind och kysste henne.
- God morgon sötnos!
- Vad ska vi ta och hitta på i dag? frågade jag och tittade på klockan, den var redan halv tolv.
- Eh, jag har ingen annig. Jag behöver mat och kläder till att börja med.
- Ja jag med, ska vi beställa room service?
- Sure!
Jag tog telefonen och bestälde upp frukost till rummet. Några minuter senare kom en kille med våran frukost. Jag gav han en tjugo i dricks.
- Mm, vad gott det var, sa Hannah.
Hon åt som en galning. Rädlsan kom tillbaka. Tänk om hon verkligen var gravid. Vad skulle mina fans tro om mig? vad skulle mamma och pappa säga? Jag hade i vilket fall som helst Hannah vid min sida. Det var huvudsaken.
- Ja, visst var det, sa jag och tog en tugga av min macka.
När vi hade ätit upp. Åkte vi hem till mig. Vi byte om och gjorde oss i ordning. Jag tog på mig ett par svarta jeans, svart, keps, grå munkjacka, vit t-shirt och ett par röda snearks. 

Hannah kom ut genom badrumsdörren, i full fart mot mig.
- Ja! Ja! Ja! JA! JAAAAAAAAAAAAAA!
- Vad är det? frågade jag och skrattade. Hon var så söt..
- Jag är inte gravid!
- Åh, tack och lov! var verkligen orolig där ett tag!
Jag såg att det kom en tår i från hennes ena ögoa av lättnad. Jag drog henne till mig och la henens ansikte mot min bröstkorg. Hon andades djupt.
- Tack gode gud! sa hon.
- Nej nu tar vi och hittar på något?!
- Vad då för något? vi har typ gjort allt man kan göra i Atlanta som är roligt.
- Vem sa Atlanta? frågade jag och höjde ena ögonbrynt.
Hannah tittade upp i taket och funderade.
- Vilken stad då?
- Hm, New York? nej där har vi redan varit? jag vet vi åker hem till min pappa och hälsar på han. Han skulle bli så glad då. Och plus att Jaxon fyller år om två dagar, så det blir ju kanon. Eller? vad säger du?
- Ja, vad roligt, jag vill gärna träffa din pappa och dina syskon.
- Bra! jag beställer biljter med än gång! Här är nycklarna till min bil. Åka hem och packa, så kommer du och hämtar mig sen så åker vi till flygplatsen.
Hon svarade med en puss och gick sedan ut genom dörren.

Hannah

Hela Justin's bil luktade Justin. Den luktade ljuvligt. Det luktade himelskt. Det går inte ens att beskriva!
  När jag kom hem, tittade jag in i kylskåpet om vi hade någon choklade hemma. Men det hade vi såklart inte. Min föräldra köpte aldrig godis.
Jag tog en litem resväska och packade ner kläder.
Jag slog in Justin's numer på mobilen. Det gick tre signlar sen svarade han.
- Hej älskling! svarade han glatt.
- Hej, sötnos! Är du klar?
- Om en kvart.
- Okej, men då åker jag och köper lite godis och sånt så länge.
- Det blir bra.
Jag gick ut till bilen och la in resväska i bakluckan och körde sedan till närmsta mataffär och köpte godis. Justin stod med sin resväska på uppfarten när jag kom. Han var lika snygg som vanligt.
- Tjena snygging, sa han när han hoppade in i bilen och gav mig en puss på kinden.
- Hej, jag köpte en red bull till dig.
- Du känner mig väl, sa han och blinkade med ena ögat.
- Ja, jag gör du det.
Vi körde iväg till flygplatsen. Eftersom vi inte hade berättat för någon att vi skulle åka iväg. Så var det varken papparzi eller galna fans där. Nu hade till och med jag om jag var på stan fått papparzi som gick efter mig. Dem var riktigt jobbiga.
  Justin, hade gjort så vi fick ett eget privatplan. Skönt...
Justin satte sig jämte mig och tog upp sin Iphone ur fickan.
- Love this song! sa han och satte på Teenage dream.
Han började och sjöng och jag hängde på.
- Har du snackat med Usher, mer förresten? frågade han mig och stängde av musiken.
- Eh, nej. Jag har faktiskt inte gjort det.
- Men fatta vad nice det hade varit om vi fick spela in en duett tillsammas?
- Ja, det hade varit skit nice!
Jag somnade på Justin axel.
Justin satt mitt i mot mig vid matbordet. Hans pappa satt på hans högra sida och på andra Jaxon. Han tittade mig djupt in i ögonen och sa:
- Jag hatar, dig Hannah! Du är helt dum i huvudet, jag vill inte se dig mer.

-
Aah! skrek jag ut.
Justin ryckte till och tittade på mig.
- Herregud, vad är det?
- Jag drömde en mardröm, lova att du aldrig lämnar mig Justin? Lova det!
- Klart jag lovar, jag älskar dig.
Han tog sin hand på min kind och kysste mig mjukt på munnen. Det var en så där perfekt kyss, som bara kom i bland. Det var bara vid specill tillfällen.

Planet landa någon timme senare och vi tog en limosin som Justin hade beställt hem till hans pappa. Jeremy, öppnade dörren och kramade om Justin hårt.
- Hej pappa, jag har saknat dig!
- Jag har saknat dig med!
Dem slutad att krama varandra och Jeremy tittade på mig.
- Och du måste alltså vara..? vad var det du hette nu igen?
- Hannah, trevligt att träffas! sa jag och skakade hans hand.
- Detsamma, kom in.
Jag och Justin gick in i huset. Hans lilla syster Jazmyn kom små springade mot oss. Justin böjde sig ner och hon sprang in i hans famn.
- Hey Justin! sa hon.
Hon var så galet söt. Hon kramade om Justin och skrattade. Justin var så gullig med barn. Så om det skulle vara så att jag blev gravid inom dem närmsta tre år. Behöve jag ju inte vara orolig över att han skulle vara en dålig pappa.
  Jag och Justin gick upp till hans rum. Vi la oss i sängen.
- Justin, du har verkligen världens sötaste syskon!
- Haha, jag vet.
- Jag önskar att jag också hade en syster.
- Har du inte det? jag har alltid trott det, det är ju bilder på en annan tjej hemma hos dig.
Jag fick tårar i ögonen och la mig med ryggen mot Justin.
- Jo det är min stora syster, Ellen. Men hon dog i en bilolycka för två år sedan. Och det var därför jag böev värsta cp barnet ett tag.
- Varför har du aldrig sagt det?
- Det är ju inte driket det första jag kommer att tänka på när jag ska säga något, sa jag. Det rann en tår ner för min kind. Jag vände mig om mot Justin igen och tittade han in i ögonen. Han tårkade bort tåren.
- Jag finns här för dig, och du vet att du kan prata med mig om allting.
- Ja jag vet...

Date: 2010-11-21 | Time: 15:01:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
6

The next Mrs. Bieber Episode 52

Vi fortsatte att kolla på film. Och efter ett tag kurrade både min och Justin's mage jätte högt. 
Vi gick ner och lagade mat. Det blev kycklingsallad. Det blev faktiskt riktigt god. Vi åt och pratade. Vi bestämde oss för att när jag blev återställd och mådde bra till 100% så skulle vi åka iväg någonstans. Vi skulle åka på semster bara vi två och ha det toppen. Jag längtade redan!

Jag och Justin hjälptes sedan åt att göra i ordning i köket. Men återvände sedan till vårt sovrum och tittade film. Jag hade inte tänkt på det innan. Men jag bodde ju typ hos Justin. Jag var nöstan bara hemma när jag behövde hämta kläder. Men annars var jag jär 24:7.

Vi var i hasn rum hela dagen och bara tittade på film. Vi kom inte på något annat att göra. Vi somnade tidigt båda två den kvällen.

När det hade gått kanske lite mer än två veckor sedan "olyckan" eller vad man ska kalla det. Började allt bli som vanlig igen. Jag kunde fortfarnade inte ligga på mage. Men jag kunde skratta och gå och så precis som vanligt. 
  
- Hannah? sa Justin.
Jag vaknade hur mitt tänkade och tittade på Justin som låg i sängen jämte mig.
- Eh va?
- Jag sticker nu, jag kommer tillbaka senare. Jag ska på en interjuv hos ellen.
- Okej, love you!
- Love you more, sa han och kysste mig.

Jag gick ner i köket och gjorde i ordning en liten sallad och åt den. Jag tog sedan min bil och körde in till stan. Det var ganska så dött. Det var ju trots måndag och alla var i skolan. Jag har nu fått mina föräldra att gå med på hemundervinsning med Justin. Så jag slapp gå upp tidgigt varje morgon. Justin óch jag pluggade varje dag tillsammans. Och det var faktistk riktigt mysigt.
  Jag gick in i affären där jag hade köpt min bal kläning. Jag hittade en dödligt snygg kläning. Som jag bara var tvungen att köpa.
- Åh hej är du här igen!
Jag tittade på tjejen som stod bakom kassan och såg att det var hon som hade hjälpt mig med min balkläning.
- Nämen, hej! ja det är jag.
Vi pratade en liten stund, sen gick jag och köpt mig en kafé och stack sedan hem.

Justin

Ellen var lika schysst rolig som vanligt. Vi pratade om min bok. Och såklart mig och Hannah.
- Så Justin! hur är det med dig och Hannah, enligt internet går det vilt till.
Jag började att skratta.
- Haha, det är ett seriöst förhålland och just nu känns det som att det kommer att vara vi för alltid.
Hela publiken sa aaaaaaww!
- Okej det här med vildheten då? jag ser att du har ett sugmärke där på halsen.
Oh shit, jag hade glömt att sminka över det innan jag stack hem ifrån.
- Ja, vad ska man säga. Vi är 16.
Publiken började att skratta lika så jag. Det var bättre att skämta bort allt. Än att hela världen skulle veta hur jag och Hannah hade det. 
- Ja, det är ju en förklarning. Så har ni flyttat ihop?
- Asså, hon bor typ hos mig. Hon sover hemma ibland. Men det är inte ofta. Hon har ju hoppat av skolan nu så vi pluggar tillsammans. Hon ska ju även vara med på min tour nu, så det kommer bli grymt!
- Ja just det, hon är ju jätte duktig på att sjöng och har till och med börjat lite på ett eget album, eller har jag hört fel.
- Ja hon är ritkigt duktig på att sjönga.
Jag sa inget om albumet. För det var inget som var klar riktigt än. Efter interjuv. Åkte jag rakt hem.
- Hallå? någon hemma?
Jag la i från mig mina nycklar på byrån hängde av mig min munkjacka på stolen i hallen och drog av mig mina skor.
- Här är jag! sa Hannah och kom ner springade i från trappan i en klänning jag inte sett förrut.
- Hej sexii! sa jag och kysste henne passionerat.
- Hej älskling! hur var interjuvn?
- Jo det var bra. Vi snackade mycket om oss. Och jag har ett tips till dig.
- Vadå?
- Gör sugmärkerna längre ner, hedan efter, sa jag och pekade på sugmärket som var på min hals.
- Okej, jag ska komma ihåg det till nästa gång, sa hon.
- Vad sägs som att nästa gång är nu? sa jag och tittade på henne.
Hon gick fram till mig och kysste mig. Jag bar upp henen i min famn och gick in på toaletten. Satte på duschen. Vi stod där inne med kläder på och kysstes.
- Justin vänta. Jag har en sak jag måste berätta.
Jag slutade att kyssa henne och stängde av duschen.
- Eh, jag tror att jag kanske kan vara...
- Hallå är det någon hemma? ropade Pattie ifrån hallen.
Vi gick ut ur duschen och låtsades som ingenting.
- Japp! sa jag och gick fram till henne och gav henne en kram. Hur har din dag varit mamma?
- Toppen, vi har bokat biljetter till Hawii nu. Vi åker om två veckor.
- Nice! sa Hannah och tittade på mig.

Jag funderade på vad det var Hannah hade tänkt att hon skulle berätta för mig. Jag ville veta. Men jag kunde inte med att fråga när mamma var där.

Pling
Hej Justin! du det är ju bara en vecka kvar nu. Har du sagt något till henne än? Selena
Jag tänkte en stund på vad jag skulle svara.
Nej, det har jag inte. Jag ska göra det i kväll! Justin
Skicka

Hannah kom fram till mig.
- Vem sms:ar du med?
- Det du?
Hon tittade på mig med frågade min.
- Det är ingen, jag lovar. Kom så går vi upp.
Vi gick upp på vårat rum och satte oss i sängen.
- Du fyller, ju år om en vecka! vad önskar du dig? frågade jag Hannah.
- Hm, jag vet inte? Jag önskar mig bara dyra saker.
- Men det gör inget, vad önskar du dig?
- Jag önskar mig ett jätte fint halsband. Det är en dimant på och så står det mitt namn på den.
- Okej, det låter nice! Jag har redan fixat en present åt dig. Så du vet. Och du, du får inte planera att göra något på din föddelsedag för då är du min. Bara min.
- Men det är jag ju alltid älskling, sa hon och kysstemig mjukt.

Hannah

Jag hade inte tänkt på det innan. Jag fyllde ju fan år om en vecka. Undrar vad det var vi skulle göra? Jag som verkligen hatade överraskningar. Aja, det får gå som det går.

  Lilly och jag satt i Lillys säng och pratade. Justin var i studion och jag orkade inte hänga med.
- Du Lilly? sa jag lite nervöst.
- Ja?
- Vet du vad det är som Justin har planerat för mig?
- Ja det vet jag, hurså?
- Är det något stort?
- Allt jag kan säga är att du kommer att älska det.
- Okej.

Det var nu bara en dag kvar som 16åring och jag kunde inte fatta jag skulle fylla 17. Jag låg i sängen med Justin jämte mig. Mys!
- Justin, vad är det vi ska göra i morgon egentligen? Jag vill veta!
- Och en ledtråd. Jag kommer hit i morgon klockan 7 och hämtar dig. Då ska du ha på dig något fint.
- Okej, sa jag och kysste han.

Jag somnade den natten. När jag vaknade nästa morgon, så låg det en ask på Justin's kudde.

Till min älskade Hannah, xx Justin
Jag öppnade asken och såg att det låg en liten nyckel där i. Det låg även en till liten papperslapp där i.
Ta med den här i kväll. Du kommer at stor nytta för den.

När klockan började närma sig fem. Började jag göra mig i odring. Jag sminkade mig gjorde i ordning mig i håret och så. Justin kom vid sju som han sa och hämtade mig. Vi åkte till ett ställe där jag aldrig varit förrut.
- Grattis på föddelsedagen!
Justin drog i ett rep och ett stort täcke åkte ner och jag såg massa människor som skrek grattis. Selena var en av dem. Hon kom fram til mig och kramade mig. Jag hade aldrig träffat henne innan.
- Grattis Hannah!
- Selena har hjälpt mig med allt. Hon är grymt på sånt här! sa Justin.
Jag kudne inte hjälp mig själv. Men jag började att gråta.
- Tack, så mycket Justin.
Jag kysste han på munnen. Han la sin hand på min rumpa och jag rös till.
- Hej Lilly, sa jag när jag hade kommit ner på dansgolvet!
- Hej, grattis gumman. Får det lov att var en drink?
- Är det alkhol i? sa jag och tittade på drinken hon höll upp.
- Ja klart!
- Då vill jag inte ha!
- Vadå är du gravid eller vad?
Hela mitt ansiktet sjönk från glad till ledsen.
- Nej det är inte sant, lägg av!
Vi gick in på toan.
- Hannah seriöst? du är väl inte gravid? du är för fan bara 17.
- Jag vet inte, mensen är sen och ja.
- Har du sagt något till Justin?
- Jag var nära. Men Pattie avbröt mig.
- Du måste säga det till han!
- Ja ska! I kväll.

Efter ett super duper kul kväll med alla min vänner. Fick jag ett sms.
Jag hoppas verkligen inte att du glömde nycklen hemma. För då skiter sig allt. Nu vill jag att du ska gå ut och så är Kenny där. Han komer köra dig till ett ställe. Jag är där, så du kan vara lugn! Vi ses där, xx Justin
Jag tittade igenom min väska och såg den lilla asken med nyckeln. Och gick sedan ut. Kenny var där och vi åkte iväg. Vi kom till ett stort hotell. Kenny sa åt mig att åka högst upp på hotellt och låsa upp dörren, 412, med hjälp utav nyckeln. Jag gjorde som han sa.
 Jag låste upp. Det låg röda rosen blad i sängem och en till ask, fast den här gången lite större. Jag öppnade den.
- Var det rätt?
Jag vände mig om. Där stod Justin. I kostym. Jag fick inte fram ett ord. Det var halsbandet jag hade önskat mig.
- Ja! tack så mycket, sa jag och sprang fram till han och kysste han.
Kyssen blev mer och mer passionerad. Vi la oss ner i sängen. Han drog av mig min klänning och jag hans byxor. Jag drog sedan av hans hans kavaj och skjorta så att han bara hade kalsonger på sig.
Han drog sin hand på min rygg och knäppt upp min bh. Han smekte min bröst lite lätt och drog sedan av mig mina trosor. Han tog på sig en kondom och satte sedan in den i mig. Det gick sakta men säkert i början. Men efter ett tag ganska så fort.
  Justin stönade lika så. När vi höllt på i kanske en kvart, var vi både så svettiga att vi inte orkade mer. Vi la oss ner i sängen och andades ut!
- Justin?!
- Ja, älskling?
- Jag tror jag är gravid...

Tror ni att Hanah är gravid eller inte...jag tror********************


Date: 2010-11-21 | Time: 10:45:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
3

The next Mrs. Bieber Episode 51

Jag pussade henne på pannan och sedan somnade hon igen och jag med. Lite då och då kom det en sjuksköterska in och gav Hannah smärtstillande. Jag vaknade då. Men somnade snabbt om igen. 
  Dagen där på sa doktorn att Hannah kunde åka hem igen vid 5 tiden. Hon vägrade att åka hem till sina föräldar utan skulle hem med mig. Det gjorde inte mig något. 
  Jag hjälpt henne upp på vårta rum. Hon la sig i sängen.
- Jag älskar dig Justin! 

- Jag älskar dig med!
Jag la mig jämte henne. Hon låg i min famn. Hon var varm. Fast hon hakade tänder.
- Fryser du? frågade jag.
- Ja, har du en filt eller något?
Jag tog ett stort duntäcke som låg i sängen och la över henne.
- Tack, sa hon och somnade.
Pling
Hej Justin! allt bra? ska vi till studion i morgon med? Selena
Jag tänkt snabbt. Jag skulel nog antagligen inte kunna åka til studion i morgon, för jag skulle vara tvungen att hjälpa och ta hand om Hannah.

Hey, ja allt är bra med mig! Jag tror inte jag kan. Hör av mig i morgon i så fall, Justin
Skicka

Hannah

Det värkte fortfaranade i magen. Jag vill knäppt röra på mig för att det gjorde så ont. Doktorn hade sagt att jag hade två stycken brytna revben plus att hela magen var ett stort ändå blåmärke. Så fort jag röde mig och snuddde magen ville jag bara skrika. Men jag hindrade mig själv varje gång. 
  Justin, sov när jag vaknade. Jag ville inte väcka han. För jag visste att han behövde sova. Jag reste mig på skade ben och en mage som gjorde så ont att jag ville dö, upp ur sängen och gick ner till köket.
Pattie satt där.
- Hannah lilla guman, hur är det med dig? frågade Pattie och tittade oroligt på mig.
- Okej, jag har ju mått bättre.
- Här ta den här, din läkare sa att du skulle ta en morgon och kväll.
Hon gav mig en tablett och ett glasvatten. Jag svalade den. Jag var nära på att spy för att den var så äcklig. Men höll det inne.
- Hannah var är du? Hannah?
Justin kom ner springade snabbt som ögat för trappan.
- Hannah, du får inte skräma mig sådär. Jag trodde faktiskt att det hade hänt dig något igen.
- Men Justin, älskling, hur ser du ut? sa Pattie.
Han tittade ner på sig själv och sedan in i speglen som hängde i hallen. Hans år var som en stor rishög och han var svart under ögonen av sömnbrist.
- Förlåt, men jag vill inte väcka dig. Du behöver sova, sa jag och hällde upp en skål med jordgubbsyoghurt.
Han gick fram i mot mig och kysste mig på munnen.

Pattie

Dem passade verkligen bra tillsammans. Justin var en helt annan person runt omkring henne. Han betede sig mer vuxet. Han var på något sätt som en gentelman.
  Han tog verkligen väl hand om henne.
Jag hoppas verkligen gör hans egen skulle att detta skulle hålla. Jag vet att han skulle bli förkrossade om det slutade illa mellan han och Hannah. Han älskade ju verkligen henne. Och jag förstod varför. Hon var en underbar tjej. Hon var söt och snäll. Hon kunde till och med sjönga. Undra om Justin har berätta det där för henne en? Det kanske han inte vill. För det är så mycket som har hänt nu.

Justin

Hannah log som en sol när jag kysste henne. Hon drog upp min tröja.
- Tycker ni detta är snyggt eller? frågade hon och visade oss hennes mage.
Den var helt blå röd av alla sparkar och slag. Jag fick tårar i ögonen bara jag tänkte på det. Om jag hade kommit ditt 30 sekunder senare hade han våldtagit henne. 
  Jag åt en macka och gick sedan upp och duschade.
- Vet ni vad, jag ska på ett möte nu. Men jag åker och köper lite godis och sånt till er. Hyr film och köper mat ni kan gör till lunch, sa mamma.
- Okej, tack Pattie, sa Hannah och försökt ställa in sin skål i diskmaskinen med fick så ont att hon skrek till.
- Här jag gör det där, sa jag och hjälpt henne.
Mamma åkt iväg och kom tillbaka en halvtimme senare. Hon hade hyrt fem filmer, så vi skulle ju inte dirket inte ha något att göra i dag.
- Justin kan du hjälpa mig upp. Jag måste gå på toa.
- Självklart!
Jag reste mig upp ur sängen tog hennes händer och drog henne förskitigt upp. Och hjälpt henne till toan.
- Tack, jag klara mig själv nu, sa hon och blinkade med ena ögat.
- Synd, sa jag.
- Tönt! sa hon och räkte ut tungan till mig.

Hannah

Jag gick in på toan. Jag tänkte efter vilket datum det var. 20/11. Då skulle mensen kom när som helst. Men den hade inte kommit en i allafall. Det orkade jag inte med nu. Det var redan jobbigt som det var med att knappt kunna gå.
  Jag gick fram till handfatet och tittade mig själv i speglen. Jag hade tivsår på båda kinderna som det var plåster på och så hade jag blåmärke på armana.
Jag hade i stort sätt ont överallt. Tänk om Justin inte hade kommt när han kom? då hade han våldtagit mig. Det hade varit sjukt svårt att komma över. Eller det var i allafall vad jag hade hört.
Jag knakade på dörren och Justin kom och hjälpt mig. Han hjälpte mig ner i sängen.
- Tur att jag har dig, sa jag och kysste han.
Han kysste mig tillbaka och utan att tänka sig för ta mig på magen.
- Aj!
- Förlåt, förlåt! det var inte mening. Jag kunde bara inte mot stå dig.
Jag pussade han på munnen och tryckte sedan på play på fjärlkontrolen så att filmen började. Det var någon komedi. Men jag kunde i skratta för det gjorde så ont i magen. Jag åt lite godis  och chips.
- Justin, kan jag få smaka?
Han drack redbull. Han var så där super söt som han hade varit i videon när han och Christian dricker redbull. Jag älskade den videon.
- Sure!
Jag tog en klunk och fick ny energi. Han satt upp i mot säng gavlen. Jag la mig på nederdelen av hans mage och tittade rakt upp på han. Han böjde sig ner och kysste mig.
- Jag är verkligen glad att jag har dig Justin. Du har förändrat hela mitt liv, och jag är verkligen tacksam för det. Om jag inte hade träffat dig, hade jag nog vid det här laget varit värsta horan. Tack!
- Det tror jag inte att du hade varit. Men varse, sa han och log.
Vi fortsatte att kolla på film. Och efter ett tag kurrade både min och Justin's mage jätte högt. 
Vi gick ner och lagade mat. Det blev kycklingsallad. Det blev faktiskt riktigt god. Vi åt och pratade. Vi bestämde oss för att när jag blev återställd och mådde bra till 100% så skulle vi åka iväg någonstans. Vi skulle åka på semster bara vi två och ha det toppen. Jag längtade redan!


Detta inlägg är tidsinställt. Jag är bort halv dagen i dag. Men när jag kommer tillbaka lovar jag att skriva mer!

Date: 2010-11-20 | Time: 22:00:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
6

The next Mrs. Bieber Episode 50

Hon tog på sig och kom sedan till mig. Jag låg i sängen och tittade på tv. Hon kröp ner jämte mig och la huvudet på min bröstkorg. Hon var nästan som en liten bebis som inte orkade någoting. Hon var så skör. Jag ville knappt nudda henne för jag var så rädd att det gjorde ont på henne.
 Hon somnade i min famn. Och jag vågade in rör på mig rädd för att hon skulle bli skadad. Tillslut somnade jag med.

Jag vaknade först nästa morgon. Hannah andades tungt. Hon låg inte längre på min bröstkorg så jag vågade mig upp. Jag gick in på toa och duscha lite snabbt, blåste håret och lite så.
  Hannah sov fortfarande när jag kom tillbaka. Hon såg fortfarnade sliten ut så jag vågade inte röra vid henne.
Ring ring

Shut, jag sprang snabbt till min mobil som låt på bordet jämte sängen och svarade.
- Hej Justin, det är Selena!
- Hej, vänta lite bara.
Jag gick ut ur rummet och ner till köket.
- Så nu kan jag prata, vad är dets om du vill?
- Jag har fixat det du sa att jag skulle fixa nu. Vilken tid och vilken dag var det nu igen?
- Det var den 10 december klockan 19.00.
- Okej, bra, vi ses!
- Japp, hej då!
Jag la på.


Jag gjorde i ordning frukost till Hannah och gick upp. Hon hade nu vaknat.
- Hur mår du? frågade jag.
- Sådär, jag har jätte ont i magen. Han sparkade mig.
Jag fick en bild i ansiktet som inte var vacker.
- Här, är frukost. Klockan är halv åtta så du börjar skolan om en timme. Eller ska du till skolan?
Hon tog en liten försiktig klunk utav teét jag hade gjort.
- Ja det ska jag.
Hon åt upp under tystnad.

Hannah

Jag möte Lilly som vanligt en kvart innan skolan började. Hon undrade vad jag hae gjort på läppen. Jag sa att jag hade ramlat och bitit mig. Jag såg på henne att hon inte trodde på det. Men det brydde jag mig inte om.
  Jag hade sminkt mig i hela ansiktet så att man inte skulle så blåtiran jag hade runt ena ögat. Varje gång jag stött till någon gjorde det ont i hela mig. Min mage värckte så mycket att jag bara ville gråta. Vad skulle jag ta mig till?
- Hur är det med Justin förresten?
Jag låtsades att inte höra, för jag ville inte prata om honom för tillfället.
- Hannah? Hallå?
- Eh, va? svarade jag tillslut?
- Hur är det med Justin?
- Jo det är bra, hurså?
- Jag vet att du har sett bilderna med han och Selena och jag vet att du inte regerade bra på dem. Så hur är det mellan er två egentligen?
Jag tog ett djupt andetag och berättade allt som hade hänt i går kväll.
- Va? men Hannah, du måste gå till polisen.
- Nej jag kan inte göra det. Jag har inga bevis. Så det behövs inte. Jag klarar mig.
- Men Hannah.
- Nej sluta nu.
Vi gick in i klassrummet och hade lektion. Jag tittade mest ut genom fönstret hela lektion och orkade inte bry mig om det läraren sa. Det var ändå så sånt jag inte hade någon nytta av.
  När lektionen var slut gick jag ut på skolgårdenn för att komam bort ifrån dem andra. Det var nästan helt tomy på hela skolgården.
- Om du rör Hannah än gång till, så lovar jag att jag kommer att döda dig!
Jag vände mig om och såg Justin stå och slå Jason. Jag sprang. Men det gick inte för det gjorde så ont.
- Justin, lägg av. Han är inte ens värd det. Jason, dra åt helvete! Jag hatar dig!
Jag pekade fuck you åt han och gick sedan i väg med Justin hand i hand.
- Justin vad fan var det där?
- Jag vill bara skydda dig. Tänk vad som kunde ha hänt? han kunde lika gärna ha dödat dig liksom. Hannah jag älskar dig för mycket för att kunna det låt glida i genom och påverka dig.
Jag fick tårar i ögon. Han tog sin hand på mitt bakhuvud och drog mig intill sig. Han la mitt huvud på sin axel och tröstade mig.
- Hannah det kommer att gå bra, jag lovar.
Det gjorde att jag mådde lite bra i allafall. Men jag hade fortfarnade ont i hela kroppen och ville bara åka hem och lägg mig i sängen och kolla tv.
- Justin, tack! sa jag och kysste han.
- Allt för dig, hjärtat. Jag älskar dig.
Han kramade om mig och jag fick ont i magen. Jag skakade av mig han. Och gick sedan in till skolan igen. Jag såg Justin gick bort till sin bil och körde iväg. Lilly kom fram till mig och kramade mig lätt. Vi gick in på toan. Jag grät. Hon tröstade mig och gav mig ett glasvatten.
- Lilly, jag klara inte av att var klar i skolan. Jag måste hem.
- Okej, jag säger till läraren så ska du gå. Vi ses senare, älskar dig hejdå! sa hon och gick tillbaka till klassrummet.
Jag tog upp min mobil och ringde Justin. Men han svarade inte. Konstigt? tänk om han var med Selena igen? Jag rös vid tanken och beslutade mig för att gå hem istället.
  Jag gick sakta. Det gick inte att gå snabbt för jag hade så ont i magen, så jag kunde knappt gå. Helt plöstligt kom det en och tog sin hand för min munnen. Jag skrek och skrek. Bom, jag fick ett slag i huvudet och allt blev helt svart. Jag kände hur någon drog mig in i skogen. Jag undrade vem det var och vad den skulle göra med mig: Jag vaknade. Men höll ögonen stängda för att den person som gjorde detta inte skulle se. Jag fick fram min mobil hur fickan och slog in en femma. Snabbnumret till Justin.
Det gick fram två signlar sen svarade han.
- Hjälp, hjälp Justin! Justin hjälp!
Jag hörde hur han skrek förtvivlat när killen(hade nu öppnat ögonen) slog mig i magne så mycket att jag skrek lika mycket som när någon föde barn. Han sparkade mig på revbenen och jag hörde hur dem knäcktes till. Jag grät och grät. Killen började dra ner min byxor. Jag kämpade och kämpaed och försökte komma loss. Men det gick inte. Han hade knytit fast min ena hand i ett träd. Jag hörde fortfarande Justin i telefon, skirk föörtvilat och fråga var jag var. Jag skrek och skrek, men kille bara sparkade mig.
När jag skrek för kung och fosterland, skogen! sparkade ha mig hådare än någonsin. Jag skrek och tårnana rann. Jag tämkt på mig och Justin hur underbart allt hade varit med han.

Justin

Jag sa inte ens hejdå till Selena utan bara sprang ut ifrån studion och till min bil. Jag sket i säkerhetsbält och gasade. Jag körd till skogen som var vid Hannah. Jag hörde ett skrik när jag kom sprang ut ur bilen. Det var defentivt Hannah.
  Jag sprang så fort jag kunde ditt ljudet kom ifrån. Jag såg Hannah ligg där och att killen var nära att våldta henne. Jag såg att Hannah såg mig och att ett hopp tändes i hennes öga. Jag gick sakta fram bakom killen. Och slog han på nacken. Han svimade.
Hannah grät. Jag losade repet han hade fäst hennes ena hand med. När jag skulle bära upp henne, vägrade hon. Hon bara skrek.
- Det går inte Justin! Det gör för ont, jag kan inte röra mig.
- Jag ringer ambulans!
Jag ringde. Under tiden som jag väntade på att ambulansen skulle komma hjälpte jag Hannah att få på sig sina kläder och tröstade henne så gott jag kunde. Hon var alldese blek i ansiktet. Jag började också att gråta för det var så hemskt att se henne ligga där. 5 minuter senare var både polis och ambulans där. Dem grep killen som hade försökt våldta Hannah och tog med Hannah till sjukhuset.
- Är det någon anhörig här som ska med till sjukhuset?
- Jag!
Jag gick in i ambulansen och åkte till sjukhuset. Han fick något smärtstillande och somnade sedan. Jag satt i hennes rum under tiden som hon såg.
- Hur är det med henne? frågad Lilly som kom inspringade.
- Det är okej, men hon sover nu.
- De är mitt fel, jag skulle ha följt med henne hem.
- Det är inte alls ditt fel. Det ingens fel. Vi kunde inta ha påverkat det på något sätt.
Jag gick fram och kramade Lilly och gick sedan ut till godisapparaten. Jag ringde henen föräldra och Christian. Alla tre kom på stört. Christian tröstade Lilly. Hennes föräldrar var alldelse förtvivlade. 
- Justin, hur mår du? sa mamma. 
- Jag är okej, är bara lite trött. Men annars är det bra! 
- Okej, ta och sov lite, sa hon.
- Jag kan inte. Jag måste vara vaken när Hannah vaknar. 
Hon bara skakade på huvudet. Jag gick in till Hannahs rum. Hon hade vaknat. 
- Vi ska nog lämna er ifred, sa henen föräldrar när jag kom in. 
Jag nickdee till tack och tog sedan en stol och satte mig jämte henne. 
- Tack, sa hon.
Jag börjadea att gråta.
- Så lite så. 
Jag pussade henne på pannan och sedan somnade hon igen och jag med. Lite då och då kom det en sjuksköterska in och gav Hannah smärtstillande. Jag vaknade då. Men somnade snabbt om igen. 
  Dagen där på sa doktorn att Hannah kunde åka hem igen vid 5 tiden. Hon vägrade att åka hem till sina föräldar utan skulle hem med mig. Det gjorde inte mig något. 
  Jag hjälpt henne upp på vårta rum. Hon la sig i sängen.
- Jag älskar dig Justin! 

   

Date: 2010-11-20 | Time: 13:05:48

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
7

The next Mrs. Bieber Episode 49

När Justin började kyssa mig på halsen så började jag att stöna lite lätt. Han gick längre och längre ner...

Jag vände på Justin så att jag låg på han och kysste han på halsen. Han stönade och log. När jag började gå ner på magen vände han på mig igen och drog av mig mina trosor och satte på sig kondomen.
  Den här gången gick det mycket snabbare än vad det hade gått föra gången. Justin stönade högt lika så jag. Jag var lite rädd att Lilly och Christian skulle höra oss.
Vi blev lika svettig om inte svettigare som för gången. Vi la oss flåsande med huvudet på varsin kudde. Vi somnade några minuter senare.
Jag vaknade nästan morgon tidigt. Justin hade inte vaknat. Jag ville inte väcka han så jag smög upp och tog på mig. Jag hörde att Justin mulade någonting. Men jag ville fråga vad han sa, så jag gick ut.
- God morgon! sa Christian som satt där vi hade suttit i går och grillat.
- God morgon! svarade jag och gick och satte mig jämte han. Det var lite kallt ut och jag tog en filt om mig.
- Vad är Lilly?
Han vände huvudet i mot mig och log.
- Hon sover. Sovit gott?
Jag började att skratta lite.
- Eh, ja det har jag. Du?
- Skit bra.
Ingen av oss kom på någonting så vi satt bara helt tyst.
- Fuck, vad kallt här är!
Jag vände mig om. Justin kom ut i bara kalsonger och kilade sig i håret. Jag reste mig upp och gick bort till han. Jag kysste han på munnen. Och viskade i hans öra.
- Tack för igår!
Han log till svar och kysste mig. Jag gav han filten jag hade omvirade mig. Han kramde om mig. Han virade filten runt mig också. Så att borde stod i den. Jag kysste han och sen gick vi in i tältet.
- Asså du borde nog ta på dig kläder, annars så kommer du att frysa ihjäl.
- Jag vet, sa han och tog på sig en t-shirt och jeans han hade haft på sig i går.

När vi kom ut igen hade även Lilly vaknat. Alla vi var trött och orkade inte göra något. Vi bestämde oss att packa ihop och åka någonstans att äta.
  Vi åkte till en liten väggresturang. Justin beställde en stor macka och en yoghurt till mig.
- Vad ska ni ha? frågade han Lilly och Christian.
- Jag tar en våffla, sa Lilly.
- Jag tar en macka som du, svarade Christian efter att ha kollat på menyn.
Vi satt oss vid ett bord för fyra och åt våran frukost. Ingen av oss hade dirket något att säga. Justin la sin hand på mitt lår. Jag log till han och han sträckte sig och pussade mig lite lätt på munnen.

När jag och Justin hade lämnat av Christian och Lilly. Så åkte vi hem till mig. Jag kysste han på munnen innan jag gick ut ur bilen.
- Du jag måste till skolan, men kan jag sova hod dig?
- Det kan du alltid, svarade han. Och kysste mig.
- Bra, kan jag ringa dig sen så att du kommer och hämtar mig?
- Visst, jag måste till studion nu ändå. Så jag kan inte komma på 2 timmar.
- Men det är lungt. Jag måste ändå så plugga.
- Vad bra, du ses vi sen.
Jag pussade han och gick sedan bort till dörren. Jag hörde att han rullade ner bilrutan bakom mig. Så jag vände mig.
- Har jag sagt att jag älskar dig?
- Ja det har du, men det skadar ju inte att du säger det igen. Jag älskar dig med.
Jag gick in genom dörren. Mamma och pappa var inte hemma. Jag gick upp på mitt rum och slog upp min mattebok och började att plugga.
Pling
Jag fick sms. Jag tog upp min mobil.
Hej älskling! du jag måste vara kvar är hela dagen. Så är det okej om jag kommer att hämta dig senare i kväll? xx Justin
Jag läst om sms:et.
Okej. Ja det är klart att det är okej. Sms innan du kommer, puss Hannah
Skicka
Jag fortsatte att plugga. Mamma och pappa kom hem lite senare. Jag gick ner till köket där mamma var.
- Hej! sa jag.
- Hej, varför har du inte ringt. Jag har varit orolig för dig.
- Jag vet förlåt. Men jag har varit med Justin hela helgen och jag ska sova hos han inatt.
- Så det är verkligen seriöst? frågade pappa.
- Ja det är det, och jag gillar verkligen han.
- Det är bra att du har hittat en som du verkligen gillar. Men gö inget som du inte känner att du inte vill.
Jag visste vad mamma menade. Men jag kunde inte med att säga att vi redan hade gjort det. Två gånger till och med.
- Nä då, sa jag.
Ja öppnade kylskåpet och tog en redbull och gick sedan upp på  mitt rum igen. När jag drack Redbull kom jag och tänka på den där kyssen ifråb balen. Då när Justin inte hade smakat som han brukade. Han hade smakat redbull. Där hade jag det!
 Jag tog en klunk och pluggade sendan vidare. Dagen gick segt och jag kunde redan allt jag behövde kunna. Jag orkade inte plugga mer så jag staratade datan. Jag gick in på en skvaller sida och såg att det sotg Justin Bieber med stora bokstäver på en löpsedel. Vad var det nu då? tänkte jag och klikade på den.
Justin Bieber dejt med Selena Gomez?
Jag kunde inte trora mina ögonen. Det var bilder på Justin med kläderna som han hade haft på sig när han åkt ifrån mig. Han gick hand i hand med Selen på stan. Han skulle ju till studion hade han sagt. Varför hade han ljugit? var dem verkligen på dejt eller vad var det?
Jag tittade när vilken tid det hade kommit upp på sidan. Tio minuer sedan. Jag stängde ner sidan och loggade in på facebook istället. Jag vill inte veta något mer om det Justin. Jag skulle ju märka hur Justin var sedan i kväll.

Justin

Selena var verkligen söt och snäll. Det var tur att jag hade henne. Vi satt på en mysig resturnag och bara pratade för tillfälet.
  Jag tittade på klockan. Den var redan halv tio och jag skulle ju hämt Hannah också.
- Du jag måste dra nu, jag ska träffa Hannah. Men vi ses, sa jag och reste mig upp ifrån min stol.
- Okej, ha det så trevligt. Jag ska fixa det som du bad mig om. Jag ringer dig när det är klart!
Jag frma till henne och pussade henne på kinden och gick sedan ut och bort till min bil.
Jag ringde Hannah.
- Hallå?! sa Hannah.
- Hej sötnos, jag åker nu. Är du klar?
- Jadå! jag sätter mig utanför så länge.
- Okej, see you soon, puss!
Jag la på och startade bilen. Hannah satt som hon hade sagt utanför. När hon hoppade in bilen såg jag att hon hade rivsår i hela ansiktet och en blåtira på ena ögat.
- Men lilla gumman, vad fan har hänt?
Hon skakade och det rann blod ifrån hennes läpp.
- Asså, mamma och pappa åkte och handla och glömde och låsa dörren. Och så kom det någon och slog ner mig. Dem letade efter något men hittade inget så dem gick igen.
- Men herregud, såg du vem det var?
Jag såg i henens blick att det var något hon döljde.
- Hannah vad är det?
- Nej det är inget, åk nu.
Jag gjorde som hon sa. Jag såg att hon började gråta och stog min hand på hennes kind. Hon tittade på mig och hade tårar i ögonen. Jag kände att jag fick dåligt samvete över att jag hade ljugit om att jag hade varit i studion. Och hade jag inte hade varit hos henne tidigare för då hade aldrig det här hänt.
 Väl hemme hos mig såg jag att han nästan haltade fram till huset. Mamma var inte hemma.
- Kom så ska jag hjälpa dig.
Jag bar upp henne i min famn och gick upp med henne till mitt badrum. Jag satt på duschen och satte henne där inne med alla kläder på. Jag såg att det kom blod på golvet av hennes läpp. Men det måste vara någon annan satans som det blöde också för det kom massa blod.
- Hananh? var blöder du någonstans egentligen, det forsar ju.
Hon visade sin arm. Det var helt uppskuren. Vem fan hade gjort det här egentligen? och varför?
Jag skjölde hennes hår och satte mig sedan ner i duschen. Hannah la sitt huvud på min axel och grät. Jag störk min hand på hennes lår.
- Hannah, vem gjorde det här egentligen?
- Eh, det var..
- Vem?
- Det var mitt ex. Jason. Jag var tillsammans med han för något år sedan. Han är helt dum i huvudet.
Jag rös vid tanken och tänkte att han skulle åka illa ut.
- Jag ska fixa det här, kom så får du lite torra kläder.
Jag hjälpte henne upp och gav henne en handduk. Jag gick till min garderob och hämtade en av hennes pyjamaser.
- Tack!
Hon tog på sig och kom sedan till mig. Jag låg i sängen och tittade på tv. Hon kröp ner jämte mig och la huvudet på min bröstkorg. Hon var nästan som en liten bebis som inte orkade någoting. Hon var så skör. Jag ville knappt nudda henne för jag var så rädd att det gjorde ont på henne.
 Hon somnade i min famn. Och jag vågade in rör på mig rädd för att hon skulle bli skadad. Tillslut somnade jag med.

Vad tror ni Selena och Justin har planerat? hur kommer det gå för Hannah? varför gjorde Jason så?
Kommentera!


Date: 2010-11-20 | Time: 00:27:45

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
3

The next Mrs. Bieber Episode 48

Jag visste hur det här skulle sluta, men den här gångn kände jag att det faktiskt var okej.
- Säker?
- Ja, svarade jag och....

..tog ett djuot andetag. Jag drog min naglar på hans rygg. Han började att kyssa min hals. Efter ett tag vände jag på han så att jag låg på han och kysste han på halsen. Jag sög lite på halsen så att han fick ett sugmärke. Sen gick jag längre ocg längre ner på magen och pussade lite lätt på den. Han stönade lite lätt. Jag började att närma mig hans byxor. Då vända han på mig och tog ut en kondom som låg på ett litet bord jämte sängen. Han drog av mig mina trosor.
  Det pirrade i hela mig. Fast det var en skön känsla.
Han satte på sig kondomen och stoppade in den i mig. Till att börja med gick det ganska så sakta. Men det gick fortare och fortare sen.
  Till min förvång gjorde det inte ont alls, som en del hade sagt att det gjorde första gången. Jag var glad för att det inte gjorde det.
  Efter ett tag var både jag och Justin, svettig, anfådda och trött så vi orkade inte fortsätta. Jag låg med mitt huvud på Justin's arm och andades högt.
- Wow! sa han och flåsade.
- Ja wow, det kan man säga, lungt!
- Det där var..
- Fantastiskt!
Han nickade till svara och andades sedan högt. Jag kände att en dusch inte skulle ha suttit fel. Jag tog det ena täckte runt mig och gick in i badrummet och satte på duschen. Jag lät vattnet rinna över hela mig. Jag var för trött för att ta tag i schampoo flaskan. Men efter ett tag gjorde jag det ändå. 
  Jag hörde att Justin kom in badrummet. Han sjöng och jag sjöng med. Vi sjöng teenage dream. Han sjöngde den så bra tyckte jag.
När han hade gått igen tog jag en handduk och torkade mig och smörjde in hela mig med min hallon lotion. I ansiktet tog en ansiktskräm. Jag blev len som en babyrumpa.
  Jag gick ut i bara handduk till hans rum. Justin satt i sängen.
- Du är helt otrolig asså, sa han och log.
- Vaddå? vad menar du?
- Ja du kan allt, sa han och tittade ner på sängen där vi för inte alls längesedan hade legat.
Jag blev generad och tittade ner i marken. Han gick fram i mot mig och kysste mig.

Justin

Hannahs mjukaläppar gjorde mig verkligen svag. Det var något specillet med dem. Det gick inte riktigt att förklara. Dem var alltid så där perfekta mjuka och fuktiga.
- Jag älskar dig, överallt annat, sa hon och kysste mig på kinden.
Jag log.
-  Jag älskar dig med, sa jag och kysste henne på munnen. Vi bakade bakåt mot väggen. Hon stod i mot sen och vi kysstes intensivt. Jag hörde att hon började att stöna lite när jag kysste henne på halsen.
  Hon började att dra av mig min tröja. Jag ville så gärna dra av henne hennes handduk. Men hon hade inget under, så det skulle mog bli lite pinsamt för henne.
- Justin? är du hemma?
Jag hörde  inte vem det var. Jag drog på mig min tröja igen. Hannah gick in i min garderob och tog på sig. Jag öppnade dörren till mitt rum. Utanför stod Christian.
- Hey bro!
- Hej mannen! what's up?
- Chill! svarade jag och gjorde high five med han.
- Någon hemma?
- Ja, Hannah är här. Okej nice. Hänger ni med ut? Jag och Lilly ska åka iväg?
- Oh, så det klikade alltså till i går eller?
Han nickade till svara och vi gjorde high five igen. Hannah komm ut till oss i en söt rosa klänning.
- Hej, Christian! kul att se dig!
- Detsamma. Men kom så drar vi, sa han.
- Sure!
Vi gick ner för trappan och bort till dörren.
- Var ska vi? frågad Hannah mig.
Jag ryckte på axlarna.
- Jag har ingen aning, det är du, jag, Christian och Lilly så det blir säkert skoj.
Hon nickde instämande. Hon pussade mig på munnen. Lilly stod utanför vid min bil. Hannah sprang fram Lillly och kramde henne. Dem skrattade och pratade glatt. Precis som alla tjejer gör. Hannah var så glad och hon var så himla snygg då. Jag blev lika glad då med. För när hon var glad var jag var.
  Vi satte hos i bilen. Jag körde och Christian satt jämte mig. Hannah och Lilly satt där bak om snackade om allt tjejer brukade snacka om. 
  Jag höjde musiken så att Hannah och Lilly inte skulle höra vad jag och Christian snackade om.
- Ey, du, sa jag och tittade snabbt på han.
- Ja, svarade hon och tittadeupp ifrån sin Iphone.
- Vi fick äntligen till det! sa jag glatt.
- Grattis mannen! sa han och skrattade lite.
När vi åkt i drygt en timme kom vi till en liten strand som jag aldrig varit på tidigare. Men Lilly och Hannah hade. Vi badar, förslog Lilly.
- Lilly det är för fan, november, vi kommer dö!
- Äh, skit i.
Hon tog av sig sina kläder och sprang ner i vattnet. Christian kom efter henne. Dem kysstes.

Hannah

Jag och Justin gick längsvattenbrynet hand i hand och snackade. Justin sa att han hade ett tält liggade i bilen så att vi kunde tälta i natt. Det lät som en bra idé tyckte jag. Vi föreslog det för christian och Lilly och dem tyckte det samma. Vi hade turen att ha två tält så vi "par" fick varsit. Justin pumpade upp en luftmadrass till oss som vi skulle sova på. Och la in två kuddar och ett täcke där. Han hade fan hur mycket som helst i bilen. Till och med kläder, vi skulle kunna vara bort i en vecka om vi ville det.
  Det började att bli mörkt och vi tände en brasa och grillade marshmallow. Det var ritkigt mysigt. Justin som tydligem hade allt i sin bil tog fram en av sina gitarrer och spelade lite. Han började först med Baby men sen blev det with you med Chris Brown. Värsta gryma låten. När klockan hade blivit så mycket som 2 på natten. Gick vi in till vårt tält jag och Justin. Justin gav mig en av hans tjocktröjar som jag kunde sova i. Jag stod i bara bh när jag kände hur han knäppt upp den. Jag vände mig om och kysste han. Taket var så högt att både jag och Justin kunde stå upp.
  Vi typ ramlade ner i luftmadrassen undertiden som vi kysstes. Jag drog av Justin hans tröja. Han spände sig snabbt och hans vackra mage blev ännu sexigare. Jag log vid tanken på att han var min. Bara min.
- Jag vill ha dig nu! viskade han i mitt öra.
Jag rös till och nickde till svar. Han drog av mig mina leggings och jag hans jeans. Han hade ett par grå g-star kalsonger på sig. Han var så grymt snygg i dem att det gjorde ont.
- Nej men vänta jag har ingen kondom.
De hade inte. Men allt annat kunde ha. Självklart!
- Okej, men jag har en i min väska där borta tror jag.
Jag pekade på väska och han gick bort i mot den. Han tog först fram ett paket med tamponger i. Pinsamt.
- Ojoj, sa han restsamt.
Jag la mina arm under mig så att jag satt upp. Jag tänkte i på det. Men jag satt i bara i trosor. Men jag brydde mig inte. Justin letade och letade och hittade tillslut en kondom. Han gick i mot mig och satte sig ner i madressen och kysste mig. Vi rullade rutn ett varv och det började bli mer och mer intensivt.
  När Justin började kyssa mig på halsen så började jag att stöna lite lätt. Han gick längre och längre ner...

Date: 2010-11-18 | Time: 23:06:13

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
6

The next Mrs. Bieber Episode 47

Hon sa love you tillbaka men bara läpparna så man hörde inte vad hon sa.
Jag vinkade hejdå och gick sedan ner till polsinera igen. Jag hade aldrig åkt i en polisbil innan. Så det var faktsikt lite läskigt. Det kändes som att man var värsta skurken där bak.
När jag kom fram till polsstaionen, satte dem mig i ett förhör. Där jag fick berätta allt som hänt. Jag fick ett telefon samtal
.

Och jag valade att ringa Scooter. Han skulle säkert fixa ut mig på något sätt. Efter fyra otroligt långa timmar på stationen fick jag äntligen åka hem. Hannah var kvar i mitt rum, men hade nu somnat. Jag smög in och la mig jämte henne. Och såg ut som en ängel, helt oskyldig och vacker. Jag pussade henne på kinden och somnade sedan med än gång.
- God morgon, du är verkligem jätte söt när du sover, sa hon och log ett retsamt leende i mot mig.
- Vad menar du med det?
- Du snackar som tusan i sömnen alltså.
- Va gör jag? Vad sa jag.
- Nej det behöver vi inte gå in på.
- Vad det så illa? frågade han och gick upp ur sängen och kom i mot mig.
- Ja lite, nej men. Skit i det nu.
- Jaja, okej då. Det gör inget. Jag har inget att dölja ändå.
Jag gick in på toa och slängde min tröja jag sovit i tvättkorgen. Sen gick jag ut till Hannah igen, som nu stod i bara underkläder.
  Vi gick ner och åt frukost och försökt att inte prata om det som hänt i går. I hela huset låg det muggar och skräp från i går. Tur inte mamma har kommit hem än tänkte jag. Jag och Hannah gjorde så gått som vi kunde för att få bort allt.

  Några timmar senare kom Scooter och vi pratade om mina konserter vi skulle ha nu i denna helgen.
- Ey, Hannah?!
- Eh, va? svarade hon sött.
- Ska vi göra en duett på min konsert på lördag? det skulle bli värsta hiten, du vet. Alla skulle älska det.
- Tror du verkligen det?
- Ja, varför inte? kom igen, du kan ju sjönga också.
- Ja okej då.

Hannah

Vi satt och diskuterade lite om hur vi skulle göra med mig och så. Vad jag skulle ha på mig och så vidare. Vi åkte till arenan där vi skulle uppträda. När jag såg hur stor den var, fick jag en klump i magen. Det här skulle jag aldrig våga.
- Okej, här får du en mickrofon så kan du och jag bara sjöng lite nu, okej. Det är overboard och du börjar.
- Japp, svarade jag och tog micken.
Musiken började och jag stampade lite lätt med foten i marken till musiken i samma takt. När jag började att sjöng blev alla helt knäpptysta och tittade på mig.
- WOWWOWOWOWOWOWOWOWOW! Asså shit, Hannah! Du är ju fan grym på att sjöng, var har du lärt dig det? frågade Scooter mig.
Jag blev lite lätt generad och log.
- Asså, jag gick i en musikskola när jag var mindre. Men slutade när jag började High Scool.
- Okej, för du är verkligen jätte duktig. Tror nu vi ska byta ut Jasmine och ta in dig i ställer på overboard nu framöver.
Jag blev stum. Wow det skulle vara hur coolt som helst.
- Ja det skulle vara coolt.
- Okej, men forsätt ifrån var ni var, nu sa han och sa till dem att sätt på musiken igen.
När Justin började att sjöng rös jag till. Overboard hade alltid varit en av mina favorit låtar. Och nu skulle jag f¨å sjöng den live med han. Hur jävla sjukt är inte det egentligen?

När det var dags för att showen skulle börja. Blev jag ritkigt nervös. Justin lugnade ner mig med att kyssa mig. Det funkade alltid.
- Tack, svarade jag när han var tvungen att gå för han skulle upp på scén.

Publiken jubblade som galningar när han kom upp ur golvet och började att sjöng Love me. Jag stod bakom sen och klappade händerna. Det var en så otrolig cool känsla att stå där. Jag hade gjort det innan. Men nu var det mycket, mycket mer..? nej det går inte att beskriva.
När Justin kom in för att snabbt byta kläder, log han mot mig och vinkade med handen att jag skulle komma.
- Så vad är det? frågade jag.
- Jag behöver verkligen en puss.
Jag himlade med ögonen och tog ett djupt andetag och pussade sedan han på munnen. Han log. Jag följde han nästan ändå fram på scén. Om man tirrade ritkigt noga skulle man se mig ute ifrån publiken. Men alla hade ögonen på Justin och det kunde jag förstå.

  Han sjöng nu one time och hela publiken sjöng med. Nästan mitt inne i låten springar bort till mig och drar med mig upp på scén, ger mig en mickrofon och säger till mig att sjönga med. Publiken sjönger starkare och starkare och till slut var all nervösitet borta och jag kudne andas ut.
  När overboard kom skrek alla ännu högre och jag började få ont i öronen. I slutet av låten gjorde vi som vi hade övat på och gick mot varandra och kramade varanda. Men busig som Justin är så kysser han mig såklart istället och alla i publiken "aaaaaaaawww" jag ler mot han när han avslutar kyssen och sjänge sista raden av låten. Sen är det dax för Down to Earth och då går jag av scén och går backstage.
- Haha, det där var du inte med på va? sa Usher.
- Nej, verkligen inte. Men det var jätte roligt.
- Ja, jag såg att du tyckte det. Du sjönger jätte fint.
- Tack så mycket.
Han log.
Jag gick bort till en stor kylväska där det log en massa flaskor med dricka i. Jag tog en flaska med vanligt bubbelvatten i och tog en stor klunk. Man hade blivit törstig av att sjönga.

Justin kom in ännu en gång för att byta om. Och ville även denna gång ha en puss. Jag gjorde som han sa och log. 

När showen var slut, skrek alla fans, en gång till en gång till. Justin ville inte göra dem besvikna så han drog med mig och Usher ut för att köra somebody to love det blev jätte coolt när jag och Justin körde samtidigt och Usher själv. Hela publken skrek och jag sjöng ut som tusan.

När vi sedan gick till baka backstage, var det såklart dax för ett av Justin Bieber kända vattenkrig. Alla spruttade på alla och jag blev alldelse pisseblöt. Justin med. Han drog av sig sin tröja. Jag rös som vanligt till och log vid tanken på att han var min pojkvän.

- Är du hungrig? frågade han på väg hem.
- Ja lite faktiskt, du?
- Ja som tusan, vi köper McDonalds så drar vi hem sen och kollar film.
- Låter som en bra idé! svarade jag och pussade honom.
Vi körde drive in. Justin tog en big mac och jag en mcchicken. Det var mycket folk så vi fick vänta i nästan 10 minuter innan våran mat var klar.

När vi kom hem och hade ätit upp gick vi och la oss i hans säng.
- Jag ska bara byta om, sa jag.
Jag gick till min resväsk och tog fram ett par hotpants och ett linne.
- Jag tycker du borde hänga in lite kläder i garderoben, jag menar du bor ju i stort sätt här.
- Säkert?
- Ja klart, allt för dig älskling!
Jag tog min resväska och gick in i hans garderob och hängde in lite kläder. När jag kom ut igen var han borta. Jag kände hur någon satte sina händer framför mina ögon. Det blev kolsvart. Jag kände på lukten att det var Justin och vände mig om kysste honom. Kyssen blev mer och mer passionerad och efter ett tag låg vi i sängen. Jag drog av mig mitt linne. Han slutade att kyssa mig för en kort stund för att kunna knäppa upp min bh och ta av sig sin tröja. Han gick längre och längre ner. Jag visste hur det här skulle sluta, men den här gångn kände jag att det faktiskt var okej.
- Säker?
- Ja, svarade jag och....

Date: 2010-11-18 | Time: 19:36:46

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
5

The next Mrs. Bieber Episode 46

Lilly lös som en sol. Hon tog Christians arm och gick därifrån. Hon var inte dirket blyg om man säger så.
- Justin, är det okej om  jag lånar en tröja av dig jag spillde lite på min, sa Caitlin.
- Annars kan du låna en av mig om du vill? jag har flera stycken här.
- Ja gärna, vad snällt!
Vi gick upp på Justin's rum. Hon fick låna ett vitt snyggt linne. Som jag älskade.

Vet att bilden inte är så passande till episoden. Men han är så snygg på den:p
Festen började nu att komma i gång. Folk dansade och hoppade runt. En del hade blivit fulla och gjorde saker jag visste att dem skulle ångra i morgon. Jag och Justin dansade lite lätt med varsin dricka i handen. Jag kände att jag började att bli lite yr och satte mig ner i soffan. Såg jag rätt, eller vad det där Lilly och Christian som satt och hångla. OMB det var det!
- Justin! sa jag och pekade på dem.
- Haha, go Christian, sa Justin lite retsamt och jag såg att Christian pekade finger åt han.
Jag skrattade. Och åter gick sedan till att ta det lite lungt. Justin tog min hand och drog upp mig på dans golvet igen. Han kysste mig passionerat på munnen och jag kysste han tillbaka. Jag log till åt tanken på att alla tjejer som var på "festen" nu såg mig hångla med Justin Bieber.

Justin

Hannahs läppar var underbart mjuka. Hon luktade en blandning av hallon och vanlij. Godare än vanligt.
Jag drog min hand ner över hennes rumpa. Jag såg att Ryan kollade på mig för jag öppnade ögonen för en sekund. Han busvissladade.
- Hannah kom vi går upp på mitt rum, sa jag.
- Okej, men fetsen då, tänk om det ballar ut totalt, sa hon oroligt.
- Nej, det tror jag inte. Alla här är värsta schyssta.
Vi gick upp till mitt rum och la oss i minsäng. Eller vi stod upp i min säng och kysstes. Jag började att knäppa upp knapparna på min klänning hennes klänning och ta av den. Han drog av mig min tröja och sen hade vi bara underkläder på oss.
- Justin, kom du måste komma! Wow, oj förlåt, sa Chaz som kom insrpingade i mitt rum.
- Vad är det?
Hannah tog snabbt på sig sina kläder igen.
- Kom!
Jag drog på mig mina byxor men hittade inte tröjan så jag gick i bar överkropp. På golvet i mitten av dansgolvet låg en kille, som hette Mike. Jag hade bara träffat han några gånger och nu låg han där helt död såg det ut som.
- Men vad fan, ring 911, skrek Hannah.
Jag tittade på henne och insåg i samma sekund om det kom en ambulans hit och dem såg att det fanns sprit här skulle dem säga till polisen.
  Hannah tog fram sin mobil och slog in numret .
- Hallå! sa hon.
Hon berättade allt som hänt och tio minuter senare var ambulansen här. Hannah svimnade av. Jag fångade henne i min famn och gick in och la henne i min säng. Jag tog en trasa med vatten på och baddade henens panna med det. Efter en studn vaknade hon.
Hon sprang ner till vardagsrummet. Mike låg fortfarande på golvet och snyftade.
- Nej det gör han inte.
- Dem skulle ju magpumpa han.
- Ja, men det var bara för att han skulle få ut all alkohol ur kroppen.
"BANG BANG"
Det var någon som knackde på dörren. Jag gick ner i bara kalsonger. Jag öppnade dörren.
- Hej vi är från polsin, är du Justin Bieber.
Fan!
- Ja det är jag.
- Efter vad jag har hört, har du haft fest här i kväll och det fanns tydligen alkhol här, är det sant?
Jag suckade tungt. Det var ingen idé att ljuga.
- Ja det fanns det, och jag ångrar det djupt. Jag hade inte en blekaste aning att det skulle bli så här. 
- Vi har inget val än att ta med dig till stationen.
- Jag förstår. Jag ska bara gå upp och klä på mig.
Jag tänkte först att jag skulle kunna pröva att rymma. Men insåg sedan attd et hela skulle bli mycket värre då.
- Hannah, svara bara med att skaka på huvudet och nicka nu. säg inte ett ord.
Hon nickade.
- Polsin är här och måste ta med mig till polsinstaionen..
Jag tog på mig mina jeans.
- ...och stanna här så kommer inte du i trubbel. Jag älskar dig, sa jag och kysste hennen munnen.
Hon sa love you tillbaka men bara läpparna så man hörde inte vad hon sa.
Jag vinkade hejdå och gick sedan ner till polsinera igen. Jag hade aldrig åkt i en polisbil innan. Så det var faktsikt lite läskigt. Det kändes som att man var värsta skurken där bak.
När jag kom fram till polsstaionen, satte dem mig i ett förhör. Där jag fick berätta allt som hänt. Jag fick ett telefon samtal.Date: 2010-11-18 | Time: 17:35:15

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
3

The next Mrs. Bieber Episode 45

Efter tag var vi inne i värsta kuddkriget. Och när jag efter ett tag hade ramlat omkull kom  han och satte sig på mig och tittade mig djupt in i ögonen.
- Du Hannah, vill du typ, eh gifta dig med mig?

Jag blev helt stum. Hade han verkligen precis frågat om jag ville gifta mig med han?
- Justin, vi är 16. Vi får inte ens gifta oss!
- Nä. Men och? det gör väl ingenting vi kan ju gifta oss ändå.
- Justin, jag är ledsen. Men jag kan inte göra det. Jag är bara 16 och har hela livet framför mig. Om du frågar om vi kan gifta oss när vi är typ 17 så visst. Men nu, nej.
- Så du älskar inte mig?
Han sjönk ihop till en säck och det kom en tår ner ifrån hans kind.
- Justin, snälla gråt inte. Det gör jag visst det. Över hela mitt hjärta och jag vill gifta mig med dig. Men inte än. Tänk om det gör så att vi slutar älska varandra. Då har vi kastat bort allting. Och det vill jag inte. För du betyder så otroligt mycket för mig Justin.
- Tack, sa han och höll om mig.
Jag klappade han på bröstet och sträckte på mig för att kyssa han. Han pussade mig tillbaka. Vi tittade på filmen och sen beställde vi pizza.
- Vad vill du ha för pizza? frågade han.
- Hm..? en kebabspeciall blir bra!
- Stor eller liten?
- Stor så klar!
Han skrattade lite lätt och log. Jag gick fram och kramade han och gick sen in på toan.

Justin

- Tja, jag skulle vilja beställa en kebabspeciall och en hawaii.
- Okej, dem är klara om 15 min, sa pizzamannen med lite italienskbrytning.
- Yes!
Jag la på och gick sedan in till mammas rum.
- Mamma, ska du ut och träffa Scooter i kväll om den där saken, vad det nu var?
- Ja det ska jag, så du och Hannah har hela huset för er själva!
- Vad bra, ja det blir nog en lugn kväll tror jag.
Mamma tittade på mig med frågade blick och höjde ena ögonbrynet. Jag skrattade bara lite och gick sedan upp på mitt rum igen. Hannah i sängen och målade naglarna röda. Hon lysste upp när jag kom in genom dörren.
- Hej babe! sa jag.
- Tjena snygging! sa hon tillbaka och målade sin tumme. Jag gick och satte mig jämte henne. Jag tog fram min mobil och smsade Chaz, och Ryan.
Hemma ensam ikväll, ni vet vad det betyder?
Skicka
Det dröjde inte länge innan jag fick svar!
Vilka mer jag ska bjuda? sprit?
Jag läste igenom det snabbt igen och svarade sedan.
Bjud typ Caitlin, Christian, och några till typ. Och ja om ni vill!
När jag tänkte hade varken jag eller Chaz och Ryan dirket druckit något vidare mycket. Vi hade smakat på lite öl och så. Men inte mer. Att Hannah hade gjort det visste jag så det var nog inga problem för henne att vi skulle göra det. Men tänk om någonting hände? Att någon blev så full att den däcka och man inte fick liv i den?!
- Hannah, det är fest här i kväll, så jag kör hem dig nu så kan du packa en väska med lite saker och sånt. Och så hämtar jag dig sen igen när jag har varit och hämtat pizzorna. 
- Okej, sure!
Vi gick ner i bilen och körde iväg. Hannah sprang in när jag hade släppt av henne för det hade börjat att regna.
Jag körde i väg.

Hannah

Jag tog min lilla rosa resväska och packade ner lite kläder. Jag tog en kort svart tight klänning som jag kunde ha på mig i kväll och packade ner allt mitt smink i en lite väska jag hade sytt i slöjden.
Jag ringde Justin.
- Hej du?! Är det okej om jag bjuder Lilly i kväll?
- Jadå, klart! Visst.
- Kommer det att var sprit?
- Ja lite, men inte mycket.
- Okej.
Jag la på och packade vidare, efter ett tag ringde Lilly mig till min förvåning.
- Hey Girlfriend! What´s up?
- Haha, hej, jo det är bra. Vilken tur att du ringde mig. Vi ska nämligen på fest i kväll. Eller du ska det, hem till mig och Justin.
- Vadå, har ni typ flyttat ihop eller va, ska ni gifta er också?
Jag tänkte på hur det lätt. Och det lätt faktiskt lite konstigt, när man tänkte efter.
- Nej nej. Men bara att jag typ alltid är där, så det blir typ som mitt hem.
- Okej, visst. Men när ska jag komma?
- Jag kommer och hämtar dig om en timme, så var klar då.
- Okej.
Justin kom två minuter senare. Hela bilden luktade pizza, jummi!
- Hej sötnos, sa han och pussade mig på munnen.
Jag pussade han snabbt tillbaka och tog sedan snabbt på mig mitt säkerhetbälte. Det hade slutat att regna som tur var. Och det hade faktiskt börjat bli mörkt. Månen hade kommit upp och solen hade börjat att gå ner.
När vi kom hem hade Pattie redan åkt. Det var tänt med svag belysning i hela huset så det var jätte mysigt. Justin tog fram två glass och så satte vi oss vid kökbordet och åt. Min pizza var gigantisk lika så Justins. Ingen av oss åt upp hela.
- Ska vi spara dem och äta dem till fruksot i morgon? frågade jag efter jag var så mätt att jag ville spy.
- Låter som en bra idé!
Vi dukade bort från bordet. Vi hällde sedan upp chips och popade popcorn och ställde fram det på bordet. Vi blanade lite drinkar och gjorde det till en "bål" typ i en gigantisk skål.
- Justin, kan jag låna din bil?
- Ja klart! nycklarna ligger där borta på byrån.
- Okej, tack, svarade jag och pussade han på munnen.
Jag åkte hem till Lilly som såkarlt inte var klar. Hon stod i bh och leggings när jag kom in i hennes rum. Hon visste inte vilken klänning hon skulle ha som vanligt.
- Lilly skynda dig nu, sa jag.
- Ja jag ska!
Hon drog på sig en söt svart klänning hon med. Vi åkte hem till Justin.
- Och juste det. Vet du vem som kommer i kväll?
- Nej, vem då? frågade Lilly uppspelt.
- Christian!
- Va!
- Ja, så nu har du chansen.
Vi körde in på hans tomt. Det hade redan kommit folk. Chaz, Ryan, Christian och Caitlin stod i en klump och snackade med Justin.
- Hej!
Justin vände sig om, tog sin hand precis ovanför min rumpa och pussade mig på kinden.
- Det är jag som är Hannah, trevligt att träffas, sa jag till alla.
Caitlin log i mot mig. Hon såg ritkigt snäll ut. Det gjorde dem andra också.
- Ja och detta är Lilly min kompis.
Jag såg att kollade på henne med stora ögon och sen på mig.
- Trevligt att träffa er, sa Christian.
Lilly lös som en sol. Hon tog Christians arm och gick därifrån. Hon var inte dirket blyg om man säger så.
- Justin, är det okej om  jag lånar en tröja av dig jag spillde lite på min, sa Caitlin.
- Annars kan du låna en av mig om du vill? jag har flera stycken här.
- Ja gärna, vad snällt!
Vi gick upp på Justin's rum. Hon fick låna ett vitt snyggt linne. Som jag älskade.Date: 2010-11-17 | Time: 16:58:52

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
12

The next Mrs.Bieber episode 44

Han la på och tittade på mig. Jag hade redan börjat att ta på mig. Han skakade på huvudet.
- Varför? ärligt talat. Varför?!
- Jag vet vad du menar...

Vi låg kvar i sängen och bara tittade rätt upp i taket. Vi kom inte på något att säga.
- Justin, ska vi dra och hyra film?
- Ja det gör vi.
Vi tog på oss och gjorde oss i ordning.
- Justin?
- Ja älskling? 
- Är du klar?
- Japp!
Han gick fram mot mig och pussade mig. Sen gick vi ner till bilen och åkte till affären. Vi hyrde som jag ville Eclispe och även någon skräckfilm som Justin ville. Jag som hatade skräckfilmer. Det var bland det värsta jag vet.
- Ska vi köp godis? frågade jag.
- Jag har  ju dig, sa han.

Vad han än sa fick mig att smälta totalt. Han var så underbar och perfekt. Han hade allt. Han hade leendet, ögonen kroppen och rösten+ att att han kan spela både gitarr och piano. Vad mer kan en tjej berjära ärligt talat?
- Naaw!
- Men vi kan typ köpa lite godis och Ben&Jerry's glass. Jag älskar det. Säg vilken smak du vill ha så går jag och hämtar det.
- Okej, men det spelar ingen roll jag gillar alla. Ta samma som du tar.
- Sure!
Han gick bort till kylen där dem stod udnertinden som jag plockade godis.
  Justin betalade. Det såg på något sätt så snyggt ut när han gjorde det. Det såg ut som det gör i filmer när typ "rika" gör det. Haha!
Vi satte hos i bilen igen och åkte hem till Justin. Nu var det ingen hemma, skönt. Då kunde vi göra vad vi ville.
  Vi gick upp på Justin's rum och satte på skräckfilmen först. Jag låg i hans famn och skrek i stort sätt hela tiden. Han bara skrattade åt mig. Varje gång han skrattade kände jag hur hans magespändes. Sexigt!
- Ah!Jag dör, åh fy fan vad äckligt.
Jag vände bort blicken från tv:en så att jag inte såg. Justin bara skratta och pussade mig lite lätt på huvudet.
- Sluta, det är inte roligt. Det är fan vidrigt.
På filmen var det blod över allt. Ja var när på att spy hela tiden. Jag hade typ blodförbi. För varje gång jag såg blod var ja när på att spy. Det märkte jag att han inte gjorde där i mot.
Efter tag var vi inne i värsta kuddkriget. Och när jag efter ett tag hade ramlat omkull kom  han och satte sig på mig och tittade mig djupt in i ögonen.
- Du Hannah, vill du typ, eh gifta dig med mig?


Kort episode men hinner inte skriva mer!

Date: 2010-11-16 | Time: 22:59:53

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
2

The next Mrs. Bieber episode 43

Justin

Varför skulle min mamma allid förstöra allting. Jag tyckte synd om Hannah. Hon hade legat i bara trosor. Hon låg nu under täckte. Jag såg att hon frös.
Jag kröp ner brevid henne och värmde henne.
- Tack, sa hon mjukt och låg.
Jag pussade henne på munnen. Hon såg ut som en liten ängel i min famn.

Jag hade varit vaken en lång stund när hon vaknade nästa morgon. Hon låg fortfarande utan bh.
- Hej, babe! sa jag när hon vaknade.
- Hej älskling.
Hon sträckte på sig för att kyssa mig. Kyssen var så där perfekt på morgonen som gjorde att man verkligen vaknade till.
- Sovit gott? frågade jag.
- Ja, man kan ju inte sova dåligt när du håller om än direkt.
Jag svarade med en puss.
- Här! sa jag och slängde hennes tröja till henne.
- Tack!
Hon slog på sig den och vi gick ner i köket för att äta frukost. Mamma var där nere och läste tidningen. Pinsamt! Det blev såndär pinsamtystnad, där ingen hade något att säga. Med tanke på vad som hade hänt i går kväll kunde jag förstå det. Jag gjorde en macka och åt den.
- Så vad ska vi hitta på i dag? frågade jag.
- Hm? jag vet inte? kan vi inte typ bara ta det lungt. Jag är så trött från i går ändå, svarade hon med en frågande blick.
- Jo visst varför inte, vi kan åka och köpa massa godis och sånt sen.
- Ja, och så kan vi hyra film! Den nya twilight filmen finns på dvd nu!
Jag log bara. Jag brydde mig inte dirket vad det var för film mer om att Hannah var där.
  Efter frukosten gick vi upp på mitt rum igen.
- Du Justin?
- Ja, älskling?
- Vad tror du att din mamma tycker om oss egentligen?
Jag funderrade en lång stund under tystnad. Jag visste ju att hon i och för sig tyckte att det var okej att vi gjorde det. Men sen om hon verkligen tyckte det inerst inne har jag ingen aning om.
- Ja vet ärligt talat inne. Jag kan prata med mamma om allt och hon sa att det var okej att vi hade det. Men sen om hon verkligen tycker det. Det vet jag inte. Men jag tror det.
- Okej, hon hatar inte mig eller så va?
- Nej då. Det är klart att hon inte gör. Varför skulle hon göra det?
- Ja vet inte, jag bara fick den känslan i dag vid frukosten. Hon sa inte ett ord till mig.
- Det sa hon inte till mig heller. Men jag tror det är för att hon fortfarnade tycker det är pinsamt sen igår.
- Ja det är klart, svarade hon och tittade ner i golvet.
- Du behöver inte oroa dig. Det kommer att gå bra. Jag lovar dig.
Jag gick fram i mot henne och kysste henne. Jag hade mina händer på hennes midja. Hon log och var så snygg så att det inte fanns några ord för att beskriva det.

Hannah

Justin höll om mig och jag log. Jag var nog den lyckligaste personen i hela världen ändå. Jag hade allt en tjej kunde önska sig. Eller jag hade i alla fall världens bästa pojkevän och det var allt som betydde något. Jag behövde inget annat än han. Han hade allt.
- Justin, jag älskar verkligen dig, sa jag. Jag var tvungen att titta upp för han var nästan tio cm längre än mig.
- Du jag älskar dig med!
Jag ställde mig på tå och kysste han. Han lyfte upp mig i hans famn så där som dem alltid gör på filmer när någon har gift sig. Han snurrade ett varv och la mig sedan i sängen. Han kysste mig till att börja med på munnen och gick sedan neråt halsen och sen ner till brösten. Jag låg bara där och små stönade lite.
  Efter ett tag började han kyssa mig på munnen igen och jag rufsade till hans hår. Han var snygg som vanligt och blinkade med ena ögat när han började att gå ner i mot halsen igen. Jag satte mig upp och tog av mig min tröja. Jag såg hur han höjde ögonbrynen snabbt och tittade sedan på mig. Efter att ha kysst mig lite till. Drog han sexigt av sig sin tröja snabbt slängde iväg den och började att dra ner mina byxor jag drog ner hans shorts och snart låg vi där i bara trosor och kalsonger.
Jag drog mina händer på hans rygg. Jag vände på han så att jag låg på han. Han stönade lite lågt när jag började att kyssa han på halsen. Han var så söt när han låg där. Han såg så oskyldig ut.
  Han började att dra ner mina trosor. Men i samma ögonblick ringer han mobil. Varför var det alltid något som hindrade oss från att ha det. Antigen var det Pattie som kom in. Eller så var det någon som ringde.
- Hallå, svarade han lite flåsande.
- Tjena, Justin det är Scooter. Jag kommer till dig i morgon så att vi kan diskutera lite  om veckans konsérter.
- Okej.
Han la på och tittade på mig. Jag hade redan börjat att ta på mig. Han skakade på huvudet.
- Varför? ärligt talat. Varför?!
- Jag vet vad du menar...

Date: 2010-11-16 | Time: 16:15:05

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
18

The next Mrs. Bieber Episode 42

Jag var glad över att jag redan hade bytt om från kostym till shorts och t-shirt. ´
Jag sprang ner och in i garaget och tog en vattenpistol och fyllde den med vatten. Vad var hon?
- Här, sa hon och kom fram ifrån bakom soffan i tvrummet. Hon hade bara underkläder på sig.
- Det där är orättvis på så jävla hög grad som det bara går.

Hon hade ett par ljusrosaspetstrosor på sig och en bh i samma fräg. Hon var sexigare än någonsin och jag kände hur jag började att få stånd. Pinsamt!
- Ta mig om du vågar!
Hon sprang iväg och upp för trappan och in i mitt rum. Vad tog hon vägen? Jag  såg henne inte.
- Haha, du är så himla du, sa hon och kastade en till vattenballong på mig.
Jag hade inte sett henne för hon hade stått bakom dörren.
- Ah, du lilla skit unge!
Hon skrattade sådär som bara hon kunde. Jag rös till. Och sprang efter henne. Jag fyllde min vattenballong på nytt och sprutade på henne. 
Tillslut sprang jag ikapp henne och vi båda två var anfåda och flåsade. Vi var blöta och hennes mascara hade runnit lite.
Jag tog henne i min famn och kysste henne. Kyssen blev och mer passionerad. Jag började att få stånd igen. Aj då!

Jag tog upp henne i min famn så att jag bärde henne. Jag bärde henne till mitt sovrum och la henne i sängen. Täckte och kuddarna blev alldelse våta. Det droppade vatten ifrån mitt hår i hennes ansikte. Jag kysste bort dem. Hon tog tag i min nacke. Jag började att kyssa henne på halsen och längre och längre ner. Hon bet sig i läppen och kysste mig. Jag kysste henne tillbaka och det blev mer och mer intensivt. Jag log med tanke på att det kanske skulle hända nu.
Hon stönade lite lätt och log. Jag log tillbaka och fortsatte att kyssa henne på halsen.
- Vänta, sa jag.
Jag släppte taget om henne och drog av mig min tröja som var satt fast i stort sätt. Efter det åter gick ja till att kyssa henne.
Hon drog sina händer upp och ner på min rygg och ner över rumpan. Jag började att knäppa upp hennes bh och till min fövåning stoppade hon mig inte. Vilken tur, för det hade varit pinsamt.

Hannah

Jag började att stöna mer och mer. Jag drog av han hans shorts.
Ur ingenstans kommer Pattie in i rummet och där ligger jag i bara trosor och Justin i bara kalsonger. Fan vad pinsamt. Jag kastade mig ner under täckte och kände hur det började att bränna om kinderna.
- Mamma, det finns något som kallas för att knacka om du inte visste det.
- Förlåt! sa hon och stängde dörren snabbt.

Pattie

Hur skulle jag göra med Justin? Skulle jag låta han ha sex med Hannah? Han älskade ju verkligen henne och det märkte jag för varje gång hon var i närheten var han tusen gånger gladare. 
Jag vet ju att han kommer ha det någon gång snart i framtiden. Så jag antar att jag måste låta han ha det. Jag har ju faktiskt sagt att det är okej, bara han använder kondom...

Justin

Varför skulle min mamma allid förstöra allting. Jag tyckte synd om Hannah. Hon hade legat i bara trosor. Hon låg nu under täckte. Jag såg att hon frös.
Jag kröp ner brevid henne och värmde henne.
- Tack, sa hon mjukt och låg.
Jag pussade henne på munnen. Hon såg ut som en liten ängel i min famn.

Kommer mer i kväll så ni kan var lugna! :D
Desto mer kommentera desto mer kommer det!
Date: 2010-11-16 | Time: 15:50:55

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
1

The next Mrs. Bieber Episode 41

Vi dansasde till låten party in the USA. Eller alla mer hoppade runt och skrattade. Sen kom det best day of my life! Vi dansade lungt men ändå snabbt. Han hade sina händer på min midja. Och han böjade sig fram...

Och kysste mig. Det kändes bra. Men det var något som inte stämde. Det kände jag. Han smakade inte mint som han brukade utan? jag kom inte på vad det var.
- Justin?
Han såg min rakt in i ögonen. Jag såg på  hans blick att han menade ja.
- Hände det något mellan dig och Jasmine igår?
Han släppte tagit om min midja.
- Varför tror du alltid det?
- För hon ringde mig i går och sa" Justin är min nu" och så la hon på. Och då blev jag jätte orolig. Att det hade hänt någonting. Och sen när du twittrade haning aout with Jasmine V, så blev jag riktigt orolig. 
- Du behöver inte vara orolig, sötnos. Allt jag vill ha är precis framför mig, viskade han i mitt öra.
Han kysste mig på munnen och jag kysste han tillbaka.
Lilly som hade druckit lite för mycket kom fram till oss.
- Hejsan hoppsan! Här går det vilt till! Ni har la inte glömt att packa ner en kondom eller två?
Både Justin och jag blev lite generade så vi tittade bort och väntade på att Lilly skulle gå.
- Hejdå! sa hon glatt och gick.
- Hannah vi kanske började snacka om det här!
- Vadå?
Jag visste mycket väl vad han snackade om. Men jag vill inte erkänna det.
- Sex? sa han lågt i mitt öra.
- Mm...
- Ja?
- Okej, men ta det lungt, sa jag irriterat. Vi kan gå ut och snacka om det.
Han la armen runt mina axlar och så gick vi ut. Det var mörkt ute och kallt.
- Här, sa han och la hans kavaj över min axlar.
- Tack!
Jag log åt han och han log tillbaka. Hans leende vad så perfekt.
- Så..? hur ska vi prata om det? frågade jag lite blygt.
- Det är la bara att gå rak på sak, antar jag. Och du måste vara helt ärlig okej?
Det kändes som värsta rättegången där han satt och tittade mig rakt in i ögonen.
- Ja!
- Bra, så..? vill du eller inte?
Jag suckade. Hur ska jag säga allt egentligen?
- Asså, ja. Men jag vill verkligen att det ska vara perfekt och ja..
- Ja det vill jag med.
- Ja.
- Ja...?
Ingen av oss hade mer och säga så vi satt bara där.
- Och du, förlåt.
- Förlåt för vadå? frågade jag.
- Att jag, sa det där med kondomerna. Jag ville bara vara förberedd.
- Jag förstår. Det är ju bättre det än att jag blir gravid och du bli pappa och jag mamma vid 16 års ålder.
- Jag håller med. Men förlåt ändå.
- Det är okej.
Jag la huvudet på hans axel och så satt vi där. Vi bara satt och sa ingeting. Man man hörde på tystnaden att allt var okej mellan oss.

Justin

Hannah luktade sådär som bara hon kunde när hon låg på min axel. Jag tänkte på samtalet vi nyss haft. Jag visste inte hur jag skulle göra. Skulle det bara hända eller skulle vi ha planerat det? Nej det var väl berätta om det bara hände? eller?

Jag tog min hand i hennes och ställde mig upp.
- Nä nu tar vi och hittar på något.
- Kanske gå in och dansa för det är ju trots allt därför vi är där.
- Ja det ju det, sa jag och log.
Jag böjde mig fram och kysste henne på munnen. Jag fick läppglans på munnen så jag torkade bort det efter kyssen. 
Min låt baby spelades och jag helt plötsligt började sjunga. Vilket jag kanske inte borde ha gjort för alla vände sig mot mig och såg att jag var Justin Bieber.
- Justin Bieber!
Alla tjejer började att springa efter mig. Och jag började springa därifrån. Jag sprang bort och upp på scén.
- Okej, hej alla! sa jag i mickrofonen.
- Aahh! skrek alla tjejer.
- Ja, som alla vet så är jag tillsammans med Hannah sm går här på skolan, och det är därför jag är här. Så om ni ursäktar så är jag här för att vara med min flickvän och inte bli jagad av er tjejer.
Det var första gången jag verkligen sa åt mina fans att hålla sig borta. Innan hade jag nästan alltid tagit dem i första hand. Men nu efter allt som hänt så kände jag att jag var tvungen att ta Hannah i första hand. Jag gick fram till henne och kysste en mjukt.
- Tack, viskade hon i mitt öra.
- Varse, viskade jag tillbaka.
Vi dansade till låten Dj Got us fallin' In Love. Älskade den låten. När man tänkte på texten så stämde den väldigt väl med mig och Hannah. Det var på något sätt som att vi blev kära på nytt i kväll. 


Efter många timmars dans åkte vi hem till mig.
- Justin? sa hon.
- Ja gumman?
Ur ingenstans kom det en vattenballong farande emot mig.
- Din lilla jävel det där ska du få för!
- Haha, svarade hon och sprang sin väg.
Jag var glad över att jag redan hade bytt om från kostym till shorts och t-shirt. ´
Jag sprang ner och in i garaget och tog en vattenpistol och fyllde den med vatten. Vad var hon?
- Här, sa hon och kom fram ifrån bakom soffan i tvrummet. Hon hade bara underkläder på sig.
- Det där är orättvis på så jävla hög grad som det bara går.

Date: 2010-11-16 | Time: 07:46:06

Filed under: Annat
3

Kommer mycket i dag!

När jag kommer hem efter skolan så kommer jag att vara snälla mot er och skriva 2-5 episoder. Men fram till efter 3 kommer det inte att komma någon episode!

Date: 2010-11-15 | Time: 22:04:35

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
5

The next Mrs. Bieber Episode 40

Jag kom inte på något att säga utan loggade in på twitter på mobilen.
Haning out with @JasmineV . Nice! :D
Jag kände hur jag drabbades av panik. Vad skulle jag göra? Han kunde väl ändå så inte ha gjort något med henne eller? Men eftersom Jasmine hade ringt borde det ju ha hänt någonting...
Kan man vara mycket snyggare?
jag visste inte vad jag skulle göra. Jag ville inte vara på och ringa Justin. Då skulle han bara tro att jag inte litade på han. För det gör jag. Men inte just nu.
- Lilly vad ska jag göra? ska jag ringa Justin eller vad?
Lilly tänkte ett tag.
- Nä, du ska vänta och se. Om han beter sig konstigt på balen i morgon så kommer det betydda att det har hänt något.
Jag litade på Lilly som jag alltid gjorde.

I dag var det bal. Var min första tänke när jag vaknade morgonen därpå. Det pirrade i magen av oror och spänning. Jag hade aldrig varit på en skolbal innan. Jag hade alltid tyckte att det var töntigt och inte var något att ha. Men det senaste halv året hade hela jag och min omgivning förändrats till topp till tå.
Innan hade jag varit en tjej som festade, blev full varje helg. Var sjuk varje måndag. Eller ja jag var bakis. Jag hade strulat med varje kille jag sett typ. Men jag hade faktiskt aldrig legat med någon. För det ville jag vänta med. Och nu, ja antagligen skulle det bli med Justin. Jag hoppades på det i alla fall. Men jag visste inte hur jag skulle göra.
När jag kom till skolan. Var det nästan tomt. Alla var inne i lokalen som vi skulle ha balen i och hjälpte till. Dem blåste upp balonger. Blandade bål(som någon säkert skulle spetsa) sen var det några som hängde upp massa saker på väggarna. Några gjorde i ordning scénen där skolans band skulle spela. Det kändes i luften att detta skulle bli en grym kväll.
Lilly kom fram springade till mig.
- Hej, är allt bra? har du pratat med Justin?
- Hey! mm, eh nä det har jag inte. Jag vill ringa han i går. Men jag hindrade mig själv i sista sekund.
- Okej, kommer han i kväll och hämtar oss?
- Nej jag har sagt att han ska komma hit. Men jag kan ringa han och säga att han ska hämta oss.
- Ja gör det.
Jag slog in hans numer. Tre signalr gick fram sen svarade han.
- Hej Sötnos! svarade han glatt.
- Hej, du kan du hämta mig och Lilly hemma hos mig vid kvart i sju?
- Yeah sure! Men du...
- Ja?
- Nä det var inget. Vi ses i kväll. Love you.
Jag hann inte svara. Han la på. Jag gick bort till Lilly och sa att han skulle hämta oss. Sen hjälpta jag till att blåsa upp balonger.

Justin

Och en limo. Ja det skulle jag defentivt beställa som kunde komma och hämta upp Hannah och Lilly i kväll. Det är väl nice att komma med det?
Jag ringde och beställde en och det gick prima. Den skulle komma och hämta upp mig halv 7 så det blev bra.
- Mamma, jag sticker och tränar.
- Okej.
Jag stoppade ner föttena i ett par svarta converse och gick sen ut till bilen och körde iväg till gymet. Min privata tränare väntade på mig. Idag var det magen och armar som skulle tränar. Dem jobbigaste ställena. Men jag ville vara vältränad så det var bara att träna och träna.
Efter ett jobbigt träningspass tog jag en långa och varm dusch. Klockan började att närma sig två. När jag hade gjort mig klar tog jag det bara lungt och väntade.

Hannah

Lilly och jag gick hem till mig snabbt som  ögoat efter skolan för att göra oss i ordning. Klockan var redan 4 och Justin skulle komma om mindre än 3 timmar.
Både jag och Lilly duschade och smörjde in oss i body lotion med lukta av hallon. Justin favorit. Han älskade den.
Lilly fixade mitt hår och sminkade på samma sett hos gjort föra gången men ännu finare. Jag som var skit dåligt på sånt satt bara och tittade på när hon sminkade och fixade sig själv i håret. Hon blev så söt.
- Nu är han här, sa Lilly och drog bort gardinen ifrån mitt fönster.
- Har du mobil med dig? frågade jag henne.
- Nej?
- Okej, då tar jag med mig min då.
- Ja gör det. Men kolla vad jag har med mig, sa hon och visade upp en liten faska med vodka i.
Nej tänkte jag. Varför sprit. Jag så blev så lätt full också ju.
Vi gick ut och Justin öppnade dörren för oss. Jag hade en luva och en jacka på mig så han såg inte mig. Men han lyckades ändå så ge mig en puss på kinden.
När vi kom fram gick Justin och Lilly in först. Jag sa att jag var tvungen att gå på toan. Jag hängde av mig min kappa i en garderob där man kunde lämna in sina saker. Jag drog upp kläningen vid brösten( var en kläning utan band) och gick sedan ut till bal lokalen. Hela loklen tystnade när jag kom innanför dörrarna och tittade på mig. Ungefär som i Cinderellastory. Jag var ju faktiskt lik henne. Kläningen var ju nästan likadan bara att den var ljusrosa.
Justin kom fram till mig bugade, tog min hand och kysste den.
- Vad vacker du är, viskade han i mitt öra.
- Tack, du med!
Han var snyggare än någonsing och hade en svart kostym. Han såg så perfekt ut att inte en en model som var så photoshoppade som det gick inte ens var i närheten.
Vi dansasde till låten party in the USA. Eller alla mer hoppade runt och skrattade. Sen kom det best day of my life! Vi dansade lungt men ändå snabbt. Han hade sina händer på min midja. Och han böjade sig fram...

Låten vi dansade till!

Kommentera mycket, så kanske det kommer massa episoder i morgon och en till i kväll kanske:D<3

Date: 2010-11-15 | Time: 20:05:48

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
14

The next Mrs. Bieber Episode 39

Skulle jag ha berättat om kondomerna. Hon kanske bara kände sig obekväm nu. Eller kände hon sig pressad att vi var tvungen att ha det nu?

Hela dagen oroade jag mig för om jag skulle ha berättat för Hannah eller inte. Mamma satt i tv rummet när jag kom hem och läst.
- Hej gubben! Hur gick det?
Det lät nästan som hon trodde att jag hade varit och haft sex med Hannah.
- Eh, jo det gick bra.
- Okej, vilken tur. Det finns lite kyckling i kylen du kan äta om du vill.
- Okej, tack.
Jag gick bort till kylskåpet och tog fram kycklingen och gjorde en sallad till. Jag gick upp på mitt rum och satte på tv. Det var smallville på tv. Yes, jag älskar det. Jag åt under tystand.
Jag loggade efter att ha ätit upp in på datan.
Love to chill:D
Tweet
Jag följde några till lycka fans och loggade sedan ut. Jag följde nur mer än 90.000 person. Det var fan skit mycket tänkte jag. Jag la mig ner i sängen och fortsatte kolla på tv.
Detta var en så här tråkiga dag. Men ändå chill. Då man inte hade någonting att göra. Det var riktigt skönt ibland.

Hannah

Jag tänkte på det Justin hade sagt hela skoltiden. Jag visste inte hur jag skulle göra. Skulle jag göra det? Eller skulle vi vänta så att det blev natruligt? Det kanske var bäst så. Men jag visste ju att Justin ville och jag ville inte svika honom. Det kändes fel. Jag älskade ju han överallt annat.
Jag tog min mobil och smsade han.
Hej älskling! Allt bra? sakanar dig. Puss Hannah
Skicka
Jag och Lilly satt i skolans bibliotek hela engelska lektionen och snackade om framtiden. Jag och hon ville båda ha ett bröllop som skulle vara prinsseslikt. En stor vit fluffig klänning eller vit eller ljusrosa rosor överallt. Och världens största bröllopstårta! Jag och Lilly hade diskuterat våran framtid så många gånger jag inte ens kan ränka till.
Lilly som fortfarande inte riktigt visste vem hennes drömprins var satt och tittade ut genom ett fönster och funderade.
- Jag kom på det!
Hon slog i hop händer så att det lät högt och ställde sig upp hastigt så att stolen ramlade omkull. Hon hade aldrig vartit rädd för att göra bort sig. Det var det som var bra med Lilly hon gjorde allt åt en om man inte vågade. Somm när jag skulle köpa tamponger än gång när jag hade fått mens i skolan så vågade jag inte göra det så hon gjorde det åt mig. Hon var verkligen världens bästa kompis.
- Vem är det då?
- Justin kompis, Christian. Eller han heter väl så?
- Ja det gör han.
- Ja han är ju jätte söt, och han är väl typ lika gammal som oss.
- Han är 96:a.
- Ja men det funkar ju typ.
Varken jag eller Lilly kom på något att säga så vi satt och kollade rakt ut geom fönstret. Det gick elver som gick ett år över oss och snackade och lyssnade på musik. Det såg ut som det gör i filmer när dem ska visa hur det ska se ut i en skola. Fast mycket verkligare. För alla var inte glad. 
När skolans snyggaste kille kom förbi, rös jag till. Han hette Lucas och var så snygg att man dog. Han spelade så klart i basketboll laget och var kungen där och dejtade såkalrt, kaptenen i cheerleadning laget. Precis som det var i filmer. Jag och Lilly hade varit lite små kär i Lucas sen första gången vi såg han. Men det hade vi aldrig satt till någon.
Hey, babe! Saknar dig med! Allt är bra, hur är det själv? Vill ha dig här oss mig, xx Justin.
Jag läste om sms:et och tänkte på det sista han hade skrivt. Vill ha mig där hos han. Skulle jag ta det som att han ville ha mig i säng? eller att han ville att vi skulle hängda och typ chilla? Jag tog det som att vi skulle chilla och svarade.
Vi träffa dig med. Vi ses i morgon, puss Hannah
Skicka


Efter skolan gick jag och Lilly hem till Lilly. Vi pluggade matte och bara tog det lungt. Vi snackade skit och skrattade.
Det ringde och jag svarade.
- Hallå?
- Hej bara så du vet så är Justin min nu.
Det var Jasmine som hade pratat, det hörde jag på rösten. Hon hann lägga på innan jag hann svara. Lilly som hade hört samtalet tittade på mig.
- Om han har legat med henne, ska jag fan hugga han på mitten och sen hänga han för säkerthetsskull.
Jag fick en äcklig bild i huvudet, men ersätte den med min första kyss med Justin. Den hade varit underbar.
- Ja...
Jag kom inte på något att säga utan loggade in på twitter på mobilen.
Haning out with @JasmineV . Nice! :D
Jag kände hur jag drabbades av panik. Vad skulle jag göra? Han kunde väl ändå så inte ha gjort något med henne eller? Men eftersom Jasmine hade ringt borde det ju ha hänt någonting...

Kommentar, gärna om vad du tyckte om episoden! Och vad du tycker ska hända i nästa!

Date: 2010-11-15 | Time: 10:00:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
6

The next Mrs. Bieber Episode 38

Jag låg i min säng och tittade på tv. Jag tänkte på om jag och Hannah någonsin skulle få till det? Jag var ju säker på att jag ville att min första gång skulle vara med henne. Men jag vill ju att det ska vara specillet. Men jag undrar om Hannah vill? det kändes så ibland fast ändå inte. Hon hade ju backat ut några gånger när jag försökt. Så jag vet inte hur jag ska få till det. Enligt en del infromation så ska det ju vara typ romantiskt förre. Eller har jag fel? 
 

Jag vaknade nästan morgon och kom på att jag inte hade någon kostym jag kunde ha på mig på balen, i morgon. Och jag hade inte beställt sån där blomma man skulle ha på kostym och som Hannah skulle ha på sin handled. Det verkade bli en dag som jag skulle ha mycket och göra. 
  Jag gick in i badrummet och duschade drog på min några kläder och gick ner i köket och åkt pannkarkor som mamma hade gjort. Dem var lika goda som vanligt.
- Mamma, sa jag.
- Ja min vän, sa hon mjukt och tittade på mig.
- Jag måste till stan och köpa en kostym och beställa en blomma till Hannah.
- Vad ska ni göra?
- Hon bjöd med mig på sin skolbal i morgon.
Jag gjorde min berömda hairflip och tog en klunk mjölk.
- Men Justin, var det så smart. Jag mernar det kommer ju vara så många tjejer där som är galna i dig. Du kommer ju att krossa både Hannahs och tjejerna som är galna i dig dejter.
- Men jag får la ha på mig glassögon eller något? det är la inte så svårt eller.
- Ja du gör som du ville.
Jag gick bort till hallen tog mina bilnycklar och öppnade dörren.
- Mamma? tycker du att jag och Hannah ska vänta med att ha sex?
Jag såg hur mammas ansiktutryck ändrades snabbt.
- Justin, du vet vad jag har sagt. Du ska inte göra något som varken du eller Hannah är redo för. Och om inte hon är redo så ska du inte tvinga henne.
- Okej, tack mamma! Älskar dig!
- Älskar dig med, men Justin kom ihåg om ni har det, använd kondom!
Hon blinkade medd ögat, som att hon inte hade sagt det till mig tusen gånger innan, liksom?
Jag åkte till den första blomster butiken jag hittade och beställde en blomma. Det fick bli en vitros. Sen åkte jag vidare till en kostym affär och köpte en kostym.
  Jag åkte och tänkade på vägen hem. Jag gick in i den lilla butiken som låg i jämte. Köpte en chokladebit. När jag stod jämte kassan såg jag att det hängde en massa kondomer där som man kudne köpa. Jag mindes mammas ord, använd kondom!
  Jag tackade mig själv och gud för att jag hade tagit på mig solglasögon och en mössa i dag så att man inte såg att det var jag.
- Åh just det, ett paket kondomer också, sa jag lite generat.
Killen som jobbade där tog ner ett paket och la det på disken.
- Något mer?
- Nej det var bra så.
Jag skyndade mig ut.

Hannah

Lilly och jag träffades utanför skolan en kvart innan den skulle börja. Lilly var lika söt som vanligt. Alla killar gillade henne. Verkligen alla!
- Hej! sa hon glatt när jag kom.
Jag hörde inget för jag lyssnade på musik på min Ipod. Förtillfället var det "never say never" löve!
Jag tog ut hörluren när jag var precis framför henne. Jag kramade henne.
- Hej!
- Hej igen!
Hon började att skratta lite lätt. När man tänkte efter så var Lilly riktigt lik tjeje i One less lonley girl videon. Jag var mer lik tjejen i U smile.
 Ring ring.
Jag tog upp min telefon ir fickan. Det var Justin.
- Hej snygging, svarade jag samtidigt som vi började att gå in i skolan.
- Hej bby! Du jag jar köpt kostym och beställt en blomma till dig i morgon och...
- Åh vad kul. Vad var det mer du hade köpt sa du?
Lilly ställde sitt öra vid telefonen så att hon också skulle höra.
- Eh, kondomer.
Jag ryckte till och Lilly tittade på mig och nickade. Hon hade en övertygande blick, som vissade att hon var nöjd.
- Eh, okej vad bra.
- Jag tänkte att det kunde vara bra att ha liksom. Jag vill inte bli pappa vid 16 års ålder liksom.
- Nä och jag vill inte bli en mamma.
Jag hörde att Lilly började att skratta lite.
- Men vi ses i morgon, kom till min skola kvart i sju!
- Okej, svarade han. Älskar dig bby!
- Love you more.
Han la på.
- Naaw, vad gulligt av han.
- Vaddå?
- Han vill inte att du ska bli gravid.
- Haha, vill någon tonåring det tror du?
- Haha, nej i och för sig inte.
Det ringde in.

Justin

Skulle jag ha berättar om kondomerna. Hon kanske bara kände sig obekväm nu. Eller kände hon sig pressad att vi var tvungen att ha det nu?

Date: 2010-11-14 | Time: 22:20:11

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
0

The next Mrs. Bieber Episode 37

Jag såg att han blev lite orolig. Men jag räddade hans rädsla med att skratta.
- Jag bara skoja, du sa att jag var det bästa som har hänt dig och att du älskade mig. Är det sant?
- Skojar du? det är mer än sant.
- Naaw!
Jag pussade honom på munnen...

Vi åkte ifrån sjukhuset vid fryra på eftermiddagen senare den dan. Jag följde med Justin hem. Han var för trött för att göra någonting så vi låg i hans säng och tittade på film. Vi tittade på Rember me. Jag hade redan sett den. Men den var lika bra denna gång. Vi åt popcorn och hade mysigt. Jag låg i Justin's famn. Han luktade gott.
 Vi båda somnade innan filmen var slut. Pattie kom in och väckte oss.
- Ni måste ta bort allt det här, annars kommer ni att sova i popcorn i natt, sa hon och skrattade lite lätt.
Jag älskade Pattie. Hon var så snäll mot mig. Hon var rolig och lätt oss göra allt vi ville.
  Jag gick ner med skålen med popcorn till köket och ställde det där. Justin orkade inte så jag lätt han ligga kvar. När jag kom tillbaka hade han redam somnat. Jag kröp ner jämte han, han vaknade lite lätt och la armarna runt mig.

Jag åkte hem ifrån Justin senare den dagen. Dagen sniglade sig fram. Jag prövade smink som skulle passa till min kläning till balen på fredag och hur jag skulle ha håret. Jag prövade allt, men inget blev bra.
Jag slog in Lillys numer och ringde henne.
- Lilly, jag har världens största kris som pågår just nu!
- Vaddå, är du gravid eller vad?
- Nej?
- Vaddå jag bara gissa, det skulle ju inte var omöjligt?!
- Jo det skulle det, svarade jag surt.
- Vaddå, har ni inte gjort det än?
Hon lät väldigt förvånad, precis som att det var självklart att man skulle ha det.
- Nej det har vi inte, vi väntar på det rätta ögonblicket.
- Okej, ska jag komma över eller och hjälpa dig med vad nu är för kris som du har?
- Ja gör det.
Jag la på. Lilly kom en kvart senare.
- Hannah, seriöst. Ni måste göra det snart. Jag menar nu kan ju inte vänta hur länge som helst.
- Jag vet, jag vill. Men jag vet inte om jag vågar. Tänk om det gör ont?
- Men det gör det inte. Eller det jag hade inte ont i alla fall. Men det kanske gör ont på dig? det kan ju inte jag veta. Men erkänn att han vill?
Jag suckade djupt. Det var bara att inse saningen. Han hade försökte flera gånger. Men jag hade alltid bakat ut. När jag tänkte efter så hade jag ju inte dirket något att vara rädd för.
- Ja, men...
- Han du måste se till att han får som han vill.
- Okej då!
Jag kollade ner på mina naglar och tog bort lite av mitt svarta nagellack.
- Men vad var det för kris egentligen?
Lilly tog en tidning ur mitt tidningställ och satte sig i min säng.
- Jag vet inte hur jag ska sminka mig eller ha håret på balen. Vad ska jag ta mig till, det är ju i övermorgon!?
Lilly skakade på huvudet och log. Hon var alltid så lung. Vad som än hade hänt. Det var ganska sjukt hur hon klarade av det. Jag minns en gång när jag gick i typ 8 och en i min klass ramlade och slog i huvudet så att det började att blöda. Då var det Lilly som typ räddad hans liv, medans vi andra bara stod vid sidan om och såg ut som frågetecken. Jag vågade inte göra någonting.
- Kom så ska jag hjälpa dig.
Vi gick in på toan. Efter drygt en timme lyckats göra mig lika fina som en prinssesa på sitt eget bröllop.
-Wow! tack Lilly du är bäst. Du kan väl komma hit innan balen så kan vi göra oss i ordning tillsammans?
- Ja visst!
Hon log mot mig. Tog lite läppglans på läpparna och gick sedan tillbaka till mitt rum. Vi låg i min säng och bara snackade skit så som vi tjejer gör. Vi tittade i tidningar och drömde om snygga killar. Jag hade ju redan min drömkille. Men Lilly hade det lite svårare. Hon ville liksom bli tillsammans med....

Justin

Det var alltid så tomt efter att Hannah hade åkt. Det kändes nästan som att någon hade dött.
Jag låg i min säng och tittade på tv. Jag tänkte på om jag och Hannah någonsin skulle få till det? Jag var ju säker på att jag ville att min första gång skulle vara med henne. Men jag vill ju att det ska vara specillet. Men jag undrar om Hannah vill? det kändes så ibland fast ändå inte. Hon hade ju backat ut några gånger när jag försökt. Så jag vet inte hur jag ska få till det. Enligt en del infromation så ska det ju vara typ romantiskt förre. Eller har jag fel? 
 
Kort episode jag vet. Men jag måste hinna skriva en till eller två som kommer i morgon när jag är i skolan. Ni får nöja er med detta i dag:D

Date: 2010-11-14 | Time: 20:21:32

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
4

The next Mrs. Bieber Episode 36

Jag sprang bort till närmsta busshålplatsen och satte mig där och väntade på nästan buss. Tårnarn rann ner för kinderna. Hur kunde han. Han hade ju sagt att han aldrig skulle ge upp hoppet om mig. Men tydligen hade han ljugit. Jag torkade bort en tår. Men det hjälpte inte för det kom bara mer och mer.

Bussen kom och jag åkte hem. Jag sprang upp på mitt rum och slängde mig i sängen. Kudden blev blöt av mina tårnar och svart av min mascara. Jag låg där inne i säkert än timme.

Justin

Vad hade jag gjort nu? Jag hade sumpat allt. Varför hade jag gjort så. Jag var ju så jävla kär i Hannah att det inte gick att beskriva. Jag ville vara med henne och inte med den där andra tjejen jag skulle på dejt med. Hur skulle jag fixa det här?
- Justin, vi måste till arenan nu, sa Usher till mig och väckte mig ur mitt tänkade.
- Okej.
Jag tog min munktröja och gick ut. Jag hoppade in i min range rover och körde iväg till arena där kvällens konsert skulle vara. Jag var trött och orkade knappt hålla uppe ögonen. Jag borde nog inte ha tagit bilen. Jag skulle nog ha åkt med dem andra.
Jag blundade och...

Hannah

Det ringde på min mobiltelefon och jag nästan hörde på signalen att det var något dåligt. Jag svarade.
- Hallå?
- Hej Hannah! Det är Pattie, du måste komma till sjukhuset. Justin har varit med i en trafik olycka.
Jag kände hur det brände bakom ögonlocken och hur nära jag var på att börja gråta.
- Okej jag kommer med än gång.
Jag körde iväg till sjukhuset snabbt som ögat. Pattie väntade på mig nere i receptionen.
- Hej Hannah, vad bra att du kunde komma. Han ville prata med dig.
- Okej.
Jag kom inte på något bättra att säga. Jag följde efter Pattie upp till hans rum. Det verkade inte som att det var något allvarligt. Men han skulle få vara kvar under natten.
Jag öppnade förskitigt dörren. Han låg där inne på en sån där sladd i näsan. Om jag minns rätt som är det typ syrgas eller något sånt. Men jag var inte säker.
Jag försökte hålla tårnarna inne. Men det gick inte längre.
Han tittade upp när jag kom in genom dörren. Han log mot mig. Men såg ledsen ut på samma gång.
- Justin, förlåt. Det är mitt fel det här.
- Nej det är det inte. Det är mitt.
Jag sprang fram till hans säng och kramade han hårt. Han hostade till.
- Oj förlåt det var inte meningen, sa jag.
- Hannah, du måste förlåta mig. Jag älskar dig överallt annat och ångrar att jag sa att jag skulle på dejt.
- Vadå? skulle du inte det?
- Jo, men jag ångrar liksom det.
- Det gör inget. Jag älskar dig med.
Han tog sin hand på mitt bakhuvud och drog mig till sig. Han kysste mig. Kyssen blev mer och mer passionerad.
- Justin vi har sagt att vi ska vänta.
- Jag vet, jag. Jag har bara så svårt att motstå dig.
Jag la mig i sängen jämte han. Vi låg där i flera timmar och para pratade. Han pillade i mitt hår.
- Du Hannah?
Jag vände på huvudet så att jag såg rakt in i hans ögon.
- Ja?
- Erbjudandet om balen är fortfarande öppet va?
- För dig? alltid!
Han pussade mig på munnen.

När vi vaknade nästa morgon, var det en dokotor i rummet.
- Hej, Dr. Liam Sloan, sa han till mig, tog min hand och skakade hand med mig.
- Hannah Smith, trevligt att träffas.
- Detsamma. Så Justin, hur känns det?
- Det känns bra, jag har bara lite ont i nacken, men jag har sovit lite konstigt i natt också.
- Jag, tror inte det är något farligt. Du kan åka hem i eftermiddag. Din mamma måste bara skriva på lite papper och så.
- Okej, sa Justin.
Liam gick ut genom den vita dörren och jag och Justin blev själva igen. Hon höll om mig som att jag var en liten, bebis. Han var varm och värmde upp hela mig.
- God morgon, älskling sa han till mig och kysste mig på munnen.
- God morgon, snygging. Du pratar i sömen.
- Haha, det är många som säger att jag gör det. Vad sa jag?
- Vill du verkligen veta?
Jag såg att han blev lite orolig. Men jag räddade hans rädsla med att skratta.
- Jag bara skoja, du sa att jag var det bästa som har hänt dig och att du älskade mig. Är det sant?
- Skojar du? det är mer än sant.
- Naaw!
Jag pussade honom på munnen...

Date: 2010-11-14 | Time: 18:37:48

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
11

The next Mrs. Bieber episode 35

Jag suckade och la mig ner i sängen igen. La armarna under huvudet och tittade rakt upp i taket.
It´s a big big world
and it´s easy to go lost in
Sjöng jag tyst för mig själv. Jag älskade dem raderna i den låten.Hannah

Jag visste inte hur jag skulel hantera det hela. Hur jag skulle behandla Justin eller hur jag skulle göra, för att det skulle bli som förr. Jag ville inte bara förlåta han så. Utan jag vill att han ska göra något så att jag verkligen vet att han älskar mig och vill ha mig. 
 

Justin och jag tog ett flyg hem ifrån Texas vid 1 på förmiddagen. Jag sa hej då till mormor, morfar och CeCe. Justin satte jämte mig på planet. Han hade sina lilla hörlurar på mig. Han var så snygg i dem att det nästan gjorde ont. Han hade ett par svarta jeans och en gråtröja till.
  Jag la mitt huvud på hans axel och blickade tillbaka på hur det hade varit. Jag saknade dem där dagarna jag hade sovit hemma hos han. Han hade behandlat mig som en prinsessa och tagit väl hand om mig. Det gjorde han nu med. Men inte på samma sätt. För då kunde han så fort jag var ledsen bara kyssa mig, då blev jag glad och allting blev glad. Men nu...Då blev det i bra lika lätt.
- Justin? sa jag och tittade upp på han.
- Ja?
Jag såg hur det tändes ett hopp i hans ögon, att jag skulle säga att jag förlät han. Jag hade ju på sätt och vis redan gjort det. Vi var vänner. Men inte mer än så.
- Vi kan väl i alla fall vara vänner? och sen om det blir något mer någon gång i framtiden. Så får det blir det, okej?
- Okej, men kom ihåg, jag älskar dig fortfarande och är kär i difg.
- Jag vet!
Jag pussade på kinden och la sedan mitt huvud på hans axel igen. Vi kom hem ganska så sent. Det hade var försenat planet så det blev kaos på flyplatsen. Klockan började att närma sig 12 och jag ville inte åka hem och väcka mamma och pappa.
- Justin, kan jag sova hos dig?
- Du behöver inte ens fråga, det får du alltid göra. När du vill!
- Okej, tack!
Jag drog handen genom handen. Justin öppnade dörren till huset. Det var ingen hemma än. Pattie skulle komma om drygt en timme.
- Är du hungrig? frågade Justin och tittade på mig.
- Ja lite.
- Okej, då ska du få smaka på världens godaste spagetti och köttfärssås, sa han och blinkade med sitt vänstra öga.
- Haha, okej. Få hoppas att du inte gör mig besviken då.
Jag satte mig på barstolarna som stod vi köksbänken. Jag såg perfekt över hela köket. Justin satte på pasta vatten och började att hacka lök. Han såg faktiskt nästan ut som en liten mästerkock som hade allt det där lila extra.
- Så där jag.
Han dukade på köksbordet, tände ljus och släckte dem andra lamporna i huset.
- Maten är sereverad, sa han.
Han drog ut stolen åt mig. Jag satte mig ner och la en servet i knät.
- Merci, svarade jag när han ställde fram min talrik. Det luktade ljuviligt. Det var så mysigt med dem tända ljusen. Nästan precis som på den där franska resturangen vi hade varit på i New York eller var det nu var någonstans.
- Var det gott? frågade han.
Han rullade upp spagetti på en gavel och åt. Han såg så söt ut.
- Ja, riktigt gott! Hur har du lärt dig att göra det här?
- Det var när jag var med i någon interjuv för en tidning, så fick jag sedan tidning och så var det ett recept i den. Fast jag har ju lagt till lite saker då såklart.
- Haha, ja du har ju det.
Jág tog en till tugga och det nästan smälte i munnen så gott som det var.

  Efter middagen gick vi upp och la oss. Som vana byte jag om framför Justin. Jag brydde mig inte att han såg mig i underkläder. Han hade gjort det så många gånger innan ändå.
  Jag och Justin låg nära varandra som vanligt i sängen. Det kände konstigt på något sätt att inte göra det. Det var en vana även det. Jag låg med huvudet på Justin's bröstkorg och han pillade mig i håret. Jag kliade Justin på armen. Han rös.
  Vi somnade hand i hand.

Veckorna hade gått fort och det var nu bara fyra dagar kvar till balen. Jag hade fortfarande ingen dejt. Justin ville jag inte gå med. Det skulle bara kännas konstigt. Jag fick väl gå själv antog jag. Det skulle nog bli skoj ändå.
  Justin och jag hade blivit jätte bra kompisar på senaste tiden. Det hade blivit en kyss då och då. Men det hade inte betyt någonting. Det hade både jag och hann vetat mycket väl. 
  Om jag ska vara helt ärlig, så hade jag fått tillbaka känslorna för Justin. Men jag vågade ändå inte fråga han på balen.
- Lilly?
Lilly tog ut hörluren hon hade i örat och tittade på mig.
- Tycker du jag borde fråga Justin om han ville gå på balen med mig?
- Ja varför inte? Han kommer ju att säga ja.
- Okej.

Jag åkte hem till Justin dirket efter skolan.
Knack knack.
 Justin öppnar dörren och ser yrvaken ut.
- Hej Hannah vad gör du här?
- Hm jag undrar om du vill följa med mig på balen på fredag?
Han gjorde sin underbara hairlip.
- Asså, jag kan inte. Jag ska på...
- Du ska på vad?
- Eh, en dejt.
- Ursäkta?
- En dejt?!
Jag trodde knappt mina öron. Sa han verkligen dejt? Jag vände mig om och gick därifrån.
- Hannah, förlåt?
- Det är okej.
Jag sprang bort till närmsta busshålplatsen och satte mig där och väntade på nästan buss. Tårnarn rann ner för kinderna. Hur kunde han. Han hade ju sagt att han aldrig skulle ge upp hoppet om mig. Men tydligen hade han ljugit. Jag torkade bort en tår. Men det hjälpte inte för det kom bara mer och mer.

Kommer 1-2 epiosoder till i kväll.
Kommentera gärna vad ni tyckte! :D

Date: 2010-11-13 | Time: 22:50:39

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
6

The next Mrs. Bieber Episode 34

Hon snubblade till på maten som vi stod på och hamnade i min famn. Och tittade mig djupt in i ögonen....

Jag såg rakt in i hennes vackra ögon. Hon log.
- Där fick du allt, sa hon och kastade o´boy pulver i mitt ansiktet.
- Ah!
Jag sprutade grädde på henne. När hon vände sig om för att ta mer pulver lyfte jag upp henne och bärde bort henne.
- Haha, Justin, lägga av!
Hon skrattade. Hon var så söt. Jag bar in henne i badrumet och satte henne i badkaret. Jag satte på vattnet och sprutade på henne. Hon skrek och skrattade på samma gång. Man såg igenom hennes vita linne. Hon hade samma bh på sig som hon hade haft i Tyskland. Den turkos. Det var tiden då allt var bra. Varför var det inte så längre?
- Justin! sa hon skarpt.
- Ja?
Jag blundade snabbt och ångrade det i samma sekund. För då stog och kranen ur min hand och sprutade på mig.
- Haha, sluta.
- Eller inte.
Hon fortsatte. Hon tog min arm och drog ner mig i badkaret och blötte ner hela mig.
- Ey, jag tror vi behöver duscha, sa hon efter ett tag och stängde av kranen.
- Det tror du allt va? Jag vet att vi behöver det.
Hon ställde sig upp och gick ur badkaret.
- Vad håller ni på med här inne egentligen? frågde hennes mormor som måste ha hört oss.
Vi både började bara att skratta.
- Ja, ni får allt städa ordning efter er, sa hon och stängde dörren efter sig.
- Haha, fan vad vi ser ut, sa jag och tittade mig själv i speglen.
- Nä, du är lika söt som vanligt.
- Sluta, jag är inte söt.
- Skojar du eller? Du är fan den sötaste tjejen jag någonsing sett i hela mitt liv.
Hon blev genrad. Hon satte på duschen och tog av sig sin kläder så att hon bara hade underkläder på sig. Jag rös till. Hon var sexigare än någonsin. Lite här och var på armarna var det grädde och i håret med.
- Kom så får jag tvätta ur ditt hår, sa hon.
Jag gick in i duschen. Hon schamponerade mitt hår, och det var så skönt. När vi hade duschat klart tog vi varsin stor handduk om oss och gick in i sovrummet. Vi byte om till pyjamas och la oss i sängen.
- Innan, vi somnar Hannah, så måste du veta en sak.
Hon tittade upp ifrån sin mobil.
- Jaha vadå för något?
- Jag tänker inte ge upp. Jag tänker fighta om ditt hjärta till jag dör om jag blir så tvungen.
Hon svarade inte utan la bara ifrån sig mobilen och somnade med ett leende på läpparna. Hon pratade i sömnen. Hon nämde mitt namn lite då och då. Hon sa en gång att hon älskade mig. Då sken jag som en sol. Fast jag visste ju att hon bara hade pratat i sömnen. 
Vi vaknade nästa morgon hand i hand. Hon låg med sitt huvud på min bara överkropp.
- God morgon, sötnos, sa jag och tittade henne.
Hon släppte genast taget om min hand och gick upp ur sängen. Han hade bara en stor tröja och trosor på mig.
- Du är så gullig när du sover. Du pratar i sömnen.
- Åh, nej! Jag sa inget pinsamt va?
- Haha, nej inget jag inte redan visste om.
- Som vad?
- Att du älskade mig.
Jag såg att hon nästan fick lite panik.
- Gör du det? frågade jag.
Hon tog ett djupt andettag och tittade på mig.
- Ja det gör jag och kommer alltid att göra. Men jag är inte kär i dig. Och därför kan det inte vara som det var innan.
- Okej.
Jag suckade och la mig ner i sängen igen. La armarna under huvudet och tittade rakt upp i taket.
It´s a big big world
and it´s easy to go lost in
Sjöng jag tyst för mig själv. Jag älskade dem raderna i den låten.

Kort episode. Men hinner inte skriva mer nu i kväll(tidsintsällt inlägg)


Date: 2010-11-13 | Time: 21:58:09

Filed under: Annat
10

Design!?

Tycker att designen jag har på bloggen är sjuk tråkig! Är det någon mer än jag somm tycker det?
  Jag undrar om det är någon som skulle kunna göra en gratis design till mig?
Dem ända kraven är att det ska stå:

The next Mrs. Bieber i headern
Var bilder på Justin i headern
Gärna ändra rubriker i menyn
Och göra något annat roligt.

Om ni vill så kan ni kommentera detta inlägg. Jag skulle bli väldigt väldigt tacksam om någon kunde. Om ni har blogg får ni såkalrt en stor fet länkning på köpte! :D<3

Date: 2010-11-13 | Time: 21:53:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
3

The next Mrs. Bieber Episode 33

Jag hann inte prata klart innan våra läppar mötes...

Kyssen var så perfekt att det nästan gjorde ont. Han hade sina händer på min midja. Det droppade vatten ifrån hans hår på mig. Han kramde om mig, och jag rös till.
  Jag puttade bort han.
- Hannah? vad är det seriöst?
Jag tog bort lite vatten ifrån min kind. Tittade djupt in i Justin's bruna ögon.
- Du fattar inte det ens själv! Du är så jävla dum! Fy fan, asså. Du tror bara att du kan komma här och kyssa mig och sen så kommer det bara att bli bra?
- Nej, det tror jag inte. Jag  har ingen aning ens vad det är som är fel?!
- Är du seriös, så är det nästan lite läskigt.
- Ja det är jag. Jag har inte gjort något fel, vad jag vet!

Jag skade bara på huvudet. Jag orkade inte ens kolla på han. Vad var det för fel på han?
- Justin, innan du har kommit på vad det är, så vill jag inte se dig.
- Men jag vet ju inte vad jag har gjort fel.
- Det kanske inte är vad du har gjort. Utan vad ni har gjort!

Han drog sin hand genom håret samtidigt som han vred lite på huvudet. Det droppde vatten från hans hår och han såg ut att frysa.

Justin

Vad vi hade gjort? Å nej, inte igen. Eller nej vänta. Hur skulle hon ha fått reda på att Jasmine hade kysst mig? Det var ju i så fall om...Nä hade hon verkligen sagt det till hon. Fy fan!
- Hannah?

Hon vände sig surt om och tittade på mig.
- Ja?
- Är det där med att Jasmine har kysst mig eller vad är det?
- Att Jasmine har kysst dig? Det var nog mer du som kysste henne. Jag har sett bilder.

Jag kände hur jag höll på att koka över. Hade Jasmine tagit kort med sin webcam samtidigt. Nej seriöst, hon är verkligen helt dum i huvudet.
- Det var hon som kysste mig. Jag lovar.
- Det har du gjort många gånger, Justin och se vad vi står. Jag hade aldrig varit här om det inte hade varit för din kyss. Då hade jag varit i Atlanta i skolan nu, med mina kompisar.
- Hannah, jag svär på mitt liv att jag inte kysste henne. Tror du seriöst om jag inte var kär i dig att jag skulle ha åkt hit?
- Men Justin, jag orkar inte mer. Jag orkar inte med att du ska såra mig och sen komma tillbaka som allt att vad bra. Jag orkar inte med det. Men bara för att vara snäll kan du få bo här i natt och låna duschen så att du blir varm.
- Okej.

Jag lyssnade på henne. Jag hörde på hennes röst att hon inte ville att det skulle vara oss två längre. Jag hade sumpat det. Nej, nej, nej. Det fick inte var sant. Jag älskade ju henne. Jag ville ha henne. Jag ville göra allt med henne och uppleva allt.
- Kom! sa hon.
Jag följde efter henne och gick in i huset. Jag duschade och gjorde mig i ordning. Hennes mormor och morfar var verkligen snälla. Hennes mormor gjorde dem godaste kanelbullarna jag någonsin hade ätit.
- Här får du lite kläder du kan låna, sa hennes mormor och gav mig en hög med några shorts och några t-shirtar.
- Tack, det var vänligt.
Jag gick in till Hannahs rum. Hannah hade sagt att vi skulle låtsas som att allt var bra, annars skulle hennes mromor ringa hennes föräldra. Jag gjorde som hon sa för jag ville inte såra henner mer än jag redan hade gjort.
  Det började att bli mörkt ut och vi satt i köket och spelade kort.
- Nä klockan är mycket, så jag tror jag går och lägger mig, sa henne morfar.
- Det gör jag med, sa henne mormor.
Dem både reste sig och gick sin väg. Både jag och Hannah slutade och spela och satt hel tysta. Jag ville bara kyssa henne och det var svårt att stå i mot.
  Hannah gick till kylen och tog fram en sån där flaska med färdig grädde in och gjorde O´boy!
- Vill du också ha?
- Ja visst, svarade jag.
Jag reste mig och ställde mig jämte henne. Hon hade luktade gott, en blandning av hallon och vanlij.
  Helt plösligt sprutade hon grädde på mig.
- Nä det där ska du få för!
Jag tog flaskan ifrån henne och spruttade på henne. Hon skrattade så där gulligt som bara hon kunde.
- Ah! skrek hon, fast med ett glad ton.
Hon kastade lite O´boy pulver på mig.
- Åh, nu jäklar! sa jag och spruttade ännu mer på henne.
Hon snubblade till på maten som vi stod på och hamnade i min famn. Och tittade mig djupt in i ögonen....

Tror inte det blir någon mer idag. Men kommer nog några i morgon efter typ 3, för jag har massa att göra. Få se om jag orkar att skriva så det blir några tidsinställda. Vad tycker ni?
Kommentera gärna vad ni tycker och tror kommer att hända. Peace!!♥

Date: 2010-11-13 | Time: 20:08:47

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
6

The next Mrs. Bieber Episode 32

Justin fortsatte att ringa och ringa. Men jag tryckte på upptaget hela tiden. Jag ville inte prata med han. Även fast jag ville ju prata med han. Det var så svårt. Jag förstår inte varför livet skulle vara så jävla komplicerat. Kunde det inte bara var lätt? Nej klart det inte kunde.
  Vi åt under tystnad. Och jag pillade bara i maten för jag hade ingen matlust.
- Är det något fel på maten? sa mormor irriterat.
- Nej, jag har bara ingen matlust.
Hon skakade på huvudet och tittade på mig lite surt.


Jag antog att jag nu engentligen borde åka tillbaka till Atlanta efter två dagar här. Jag behövde komma tillbaka till skolan och plugga. Jag ville ju inte missa balen heller. Mamma och pappa, har nu bestämt sig att jag fick gå efter en lång dissktion över telefon.
  Jag låg kvar i sängen. Justin, han skulle komma hem ifrån Japan i morgon. Men nej, jag ska glömma han nu. Han sårar bara mig hela tiden så det är ingen idé att fortsätta.
Sms
Hej, Hannah! Kan inte du komma tillbaka till Atlanta snart, xoxo Lilly
Jag läst igenom sms:et än gång till.
Hej Lilly! Jag kommer nog tillbaka i slutet av veckan så på fredag eller något! xoxo Hannah
Skicka 

Dagen sniglade sig fram. Det regnade ut och var grått och tråkigt. Det fanns inget att göra här. Jag hade inga kompisar här. Internet hade slutat att fungera och jag hade inga gratis sms. Mitt liv var över kändes det som.
Jag tog fram en tidning som låg i tvrummet och läst lite i den.

Justin

Sista dagen i Japan, yes! Nu skulle jag få träffa Hannah och prata med henne.

Jag satt i limon på väg till en studion där jag skulle spela in en interjuv och sen uppträda för några fans. Mamma satt jämte mig.
- Mamma?
- Ja gubben, sa hon milt.
- Kan inte vå åka i natt istället. Jag måste verkligen träffa Hannah.
- Jag vet inte om biljetterna går att avboka. Jag tror inte det. Men jag kan rinag Scooter och fråga.
- Okej.

Hon ringde Scooter under tiden som jag var inne på interjuvn. Jag fattade inte ett skit vad dem sa. Så jag var tvungen att ha en tolk. De lät bara, bla bla bla i mina öron. Publiken bestod till 99% av tjejer i 12-16 års åldern. Dem skrek som vanligt. Det är fan ett under att jag inte har fått tinnitus än. 
  Efter intervjun åkte vi till en arena där dagens show skulle vara. Jag gjorde soundcheck. Några tjejer var redan inne i arena som dem såg. Jag sjöng lite och dansade. Sen gick jag backsatge och gjorde mig i ordning. Mina vanliga tour kläder och skor, var inne i min loge och väntade på mig. Mamma satt där under tiden och pratade med mig.
- Jaha, gick det att åka i kväll.
- Du kan göra det. Men vi andra kan inte det.
- Okej, då ses vi i Atlanta i morgon då.
- Ja det gör vi, sa han och pussade mig på panna och gick sedan ut ur rummet.
Jag skade lite på armar och ben och sa sedan till teamt att jag var redo att gå upp på scén. I denna show skulle jag åka upp ur golvet och sjöng love me. När jag åkte upp ur golevt tänkte jag på Hannah. Och alla underbara stunder vi hade haft tillsammans. Först då kom jag på huir grym hon var på att kyssas.
  Musiken började och ja började att sjöng.
- My friend think....
Sen tog det stop. Jag fick totalt hjärnsläpp och kom inte ihåg någonting.

Hannah

Jag var inte trött och klocka var bara 22.00. Men jag gick och la mig ändå. Jag hade ändå så inget att göra. Jag tänkte på balen och min klänning. Och vem jag skulle gå med. För några dagar sedan hade det vart självklart att jag skulle gå med Justin. Men nu hade jag ingen aning? skulle jag gå med Jack? Nä han var ju dum i huvudet. Han var ju bara ute efter sex. Daniel i min klass då? nej han var ju värsta tönten.
  Jag somnade någon gång när jag hade gått igenom hälften av klassens killar.
Jag vaknade nästa morgon tidigit. Jag orkade inte gå upp utan låg kvar. Det regnade fortfarande ute. Jag kom på att jag var tvungen att gå ut och ge hästarnas deras morgon hö. Jag tog på mig en regnjacka och ett par gummistövlar.
 Stallet luktade lika gått som det brukade. Jag kände mig så hemma här.
- Knack knack.
Jag vände mig om. Där stod han, alldelse blöt och sexig. Det var Justin. Hur hade han kommit hit? Hur visste han att jag var här?
- Vad fan gör du här? sa jag surt och klappade CeCe.
Han kliade sig i hårt och gick några steg framåt.
- Jag åkte hem i går natt efter showen till Atlanta. Sen åkte jag till dig, men du var inte hemma. Men dina föräldrar sa att du var här. Så jag åkte hitt.
- Okej, men varför?
- Jag ville träffa dig? vad annars? vi måste prata.
- Det...
Jag hann inte prata klart innan våra läppar mötes...

Date: 2010-11-13 | Time: 18:17:38

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
6

The next Mrs. Bieber episode 31

Jag suckade. Vad var det med henne nu då?

Det var en sak jag inte förstod och det var hur känner alltid kom på något som var fel med en sak. Det var allt något.
- Varför? varför? sa jag för mig själv!
Jag tittade på mig själv i speglen. Jag såg ut som ett spöke, jag var likblek i ansiktet av trött het. Och för att jag hade gråtit.
Hannah

Nu hade jag i alla fall pratat med han och han lät, precis som vanligt. Var han verkligen het dum i huvudet som trodde att allt var bra? varför var alla killar idioter och trodde att vi tjejer inte hade några känslor. Dem trodde bara att om dem sa något gulligt så skulle allting ordna sig. Men riktigt så lätt är det inte. Vi har känslor och dem är väldigt lätta att såra.
- Jag går bort till stallet, sa jag till mormor som satt och stickade i tv rummet.
- Ja gör det. Jag börjar med maten vid 6 så då kan du väl komma in vid kvart i sju
- Okej.
Jag gick ut till stallet. CeCe var så söt där hon stod och åt hö.
- Kom nu då CeCe.
Jag sadlade henne sen red vi iväg till en sjö och tittade lite där. Jag hade med min mobil i alla fall någoting skulle hända. Inte för att jag tror det. För det hände aldrig någonting här.
  Jag tog upp mobil. Ett missat samtal från mamma. Jag slog in hennes numer. Det gick tre signlar sen svarade hon.
- Hej gumman! Hur är det?
- Jo det är bra!
- Okej, Justin ringde hit innan. Och undrade om det hade hänt något med dig.
- Okej..? varför frågade han det?
- Han sa att du hade sagt att du inte hann prata och en massa sånt.
Jag suckade.
- Okej, men jag hade snackat med han. Men jag vill inte snacka med han för tillfället för han är helt dum i huvudet.
- Hannah, så säger man inte.
- Jo, hejdå.
Jag la på och red iväg hem åt igen. Det hade börjat att mörkna lite nu så jag red lite fortare.
När jag kom hem igen loggade jag in på datan. Justin hade lagt upp en video på Twitter.
Han snackde först lite om Japan och om hur coolt det var här. Och sen typ om du snälla och udnerbara alal hans fans var. Och att han älskade dem. Och sen om mig.
- Hannah, du är en underbar person, och jag älskar dig. Bara så du vet. Du är my favorit girl, xx Justin.
Sen slutade den med att han gjorde en släng puss. Naaw vad gullig han är. Men nej, jag skulle inte förlåta han så lätt. Han hade gjort fel och han måste inse det. Innan dess är jag inte ens säker på att jag vill veta av han.
Han ringde mig. Men jag tryckte på upptaget. Jag orkade inte snacka med han.
- Hannah det är!
- Jag kommer.
Jag stängde igen min data och gick till köket.

Justin

Vad kan man mer göra en att säga att man älskar en. Jag hade slut på idér. Jag var fast här i Japan tre dagar till och kunde inte göra något annat än att försöka ringa henne innan dess.
  Jasmine som jag för tillfället verkligen hatade efter bilden hon hade lagt upp. På flera tusen sidor på internet stod det, Justin is a player! He is so stupid. Porr Hannah... och så vidare. Jag orkade inte ens bry mig om det. För just nu var det bara Hananh jag tänkte på. Och sä länge hon inte svarade skulle jag fortsätta att ringa.
 Jag drog handen genom håret och skrev.
What have I do wrong?
Tweet

Hannah

Justin fortsatte att ringa och ringa. Men jag tryckte på upptaget hela tiden. Jag ville inte prata med han. Även fast jag ville ju prata med han. Det var så svårt. Jag förstår inte varför livet skulle vara så jävla komplicerat. Kunde det inte bara var lätt? Nej klart det inte kunde.
  Vi åt under tystnad. Och jag pillade bara i maten för jag hade ingen matlust.
- Är det något fel på maten? sa mormor irriterat.
- Nej, jag har bara ingen matlust.
Hon skakade på huvudet och tittade på mig lite surt.


Kommentera gärna vad ni tyckte. Om ni har några idéer så får ni gärna skriva dem:p
Jag vet att det är konstig episode, kommer nog en till i kväll.


Date: 2010-11-13 | Time: 14:06:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
7

The next Mrs. Bieber episode 30

- Hannah, sa Lilly helt oväntat.
Hon kom in springande i mitt rum.
- Du måste se det här...

Jag tittade på henne med stora ögon. Vad var det nu?
- Gå in på Jasmines twitter! nästan skrek hon till mig.
Jag gjorde som hon sa.
- Vad ska jag göra nu då?
- Tryck på den länken.
Jasmine hade lagt upp en bild på...Vad fan var det här?!
Justin

Jasmine kysste mig på passionerat på munnen.
- Jasmine, lägg av då. Då är bara så jävla dum när du gör så. Så lägg av!
- Men Justin, jag älskar ju dig!
- Jaha, synd för dig. För jag älskar inte dig.
Jag gick ut ifrån hennes rum och slämde igen dörren i en smäll. Jag var så arg och sur på henne för att hon alltid gjorde så. Hon var ju liksom verkligen en snygg tjej. Och det gjorde bara allting så himla mycket svårare för mig.
- Mamma! kan jag få bo i ett annat hotellrum? jag orkar inte bo, här brevid Jasmine!
- Vadå? Vad har hänt nu?
- Hon är dum i huvudet! Jag ville ha ett eget hotellrum.
- Okej, då!
När jag kom in i mitt nu rum, slängde jag mig i sängen och slog hårt i kudden. Jag var så arg och ville bara träffa Hannah och kyssa sönder henne.
Jasmine

Vad var det Justin inte förstod? Jag var ju tusen gånger bättre än Hannah, på nästan allting. Jag kunde sjunga, var snygg och hade det där lilla extra. Varför ville han inte bara erkänna det för sig själv? Jag vet att han också tycker att det är så. Men varför erkände han inte det? Det störde jag mig så otroligt mycket på.
Hannah

Det var en bild på Jasmine och Justin när dem...hånglade! Jag visste att detta skulle hända. Jag hade känt på mig det. Jag förstod mig bara inte på Justin. Vad han tvungen att ha en tjej vid sin sida hela tiden? Varför kunde han inte bara vänta i tre dagar till?
Jag suckade djupt och ett tår rann ner för min kind. Jag ville ju ha Justin. Jag ville att vi skulle gå på balen tillsammans och efter det...
- Hannah är du okej? frågade Lilly.
- Nja, jag har ju mått bättre och...nej jag är inte okej. Jag fattar inte Justin? Varför gör han så här?
- Han är bara en vanlig kille, som är inte efter en sak!
- Jävla idiot. Men du måste gå nu innan mamma och pappa kommer hem igen.
- Okej, jag är inne på skype så ring om du ville.
Jag nickade till svar. Tårarna rann ner för kinderna. När Lilly hade gått tog det inte lång tid innan mamma och pappa kom.
Jag sprang ner i köket.
- Mamma och pappa!
Dem tittade upp på mig.
- Ja? frågade mamma oroligt.
- Får jag åka till mormor och morfar ett tag och bo där.
- Vad är det som har hänt?
Pappa tittade på mig, som att jag var dum i huvudet.
- Jag ville bara åka här ifrån och inte vara här när Justin kommer tillbaka. Jag vill för mig själv ett tag.
- Och, då vill du och till Texas?
- Ja, så långt bort det går. Jag ville inte direkt åka till mina kusiner till Sverige?
- Jaja, som du vill. Jag går och ringer mormor och morfar med än gång, sa mamma och gick i mot telefonen.
Jag gick upp på mitt rum och packade mina saker. Jag tog med mig min data.
- Det gick bra, du tar nästa flyget här ifrån om två timmar.
- Okej, sa jag. Men får jag tillbaka min mobil nu?
- Ja, här!
Pappa gav mig den. 53 missade samtal från Justin och ett annat numer. Jag hade fått några sms också. Men jag orkade inte kolla vad det stod. Jag raderade dem och åkte till flygplatsen.
- Hej Hannah! sa min mormor när jag hoppade ut ur bilen.
- Hej mormor!
- Gud vad stor du har blivit.
- Hihi, kanske det. Du har blivit ännu kortare ser jag.
Jag och mormor hade tävlat om vem som var längst sen jag var 10 får det var då vi började att bli jämn långa. Men nu var jag nästan 15cm längre än henne.
Mormor hade gjort bullar och hallonsaft som vi satte vi åt på altanen. Deras hund Texas, hoppade upp i mitt knän. Hon var så söt. Jag älskade henne.
- Hur har det gått med CeCe?
När jag var liten hade jag bott här varje sommar. Och då älskade jag hästar.
- Jodå. Det har gått bra. Hon börjar ju bli gammal nu. Men hon är fortfarande snabb som vinden.
- Jaså, det är hon. Får ta och rida sen då.
Justin

Jag prövade att ringa Hannah igen.
- Hallå?
Hon svarade!
- Hej Hannah, varför har du inte svarat jag har ringt flera gånger? jag har varit orolig.
- Okej, så synd för dig. Men jag hinner inte prata nu. Hejdå.
Jag suckade. Vad var det med henne nu då?

Date: 2010-11-13 | Time: 02:05:49

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
6

The next Mrs. Bieber episode 29

Vad hade jag gjort egentligen? Vad jag kunde minnas hade jag inte gjort något fel.


Jag gick in på datan för att se om Hannah hade twittrat något. Men nej, det hade hon inte. Jag försökte att ringa igen. Men inget svara nu heller. Nu började jag bli orolig på riktigt.
Hannah

Varför var mina föräldrar så jävla cp? Varför var inte dem normala som alla andra föräldrar var. Jag tänkte på Justin. Undra hur han hade det nu. Undra om han längtade och saknade mig? Jag saknade han. Jag ville ha honom här vid min sida.
Jag loggade in på twitter för att se om Justin twittrat. Det hade han inte. Jag såg att Jasmine hade twittrat ett privat meddelande till mig.
Hej Hannah, är just nu på Justin´s hotellrum och väntar på att han ska kom ut ur duschen. Undrar vad som händer sen? xoxo Jasmine
Jag kände hur nära jag var på att slänga datan på golvet och hoppa på den. Varför skrev hon så?
Jag visste ju att det inte var sant. Eller?
- Hannah, kom nu det är mat.
Jag gick ner. Det var en måltid som var en tråkig än. Det var tyst. Eller mamma och pappa försökte få mig att prata. Men jag svarade inte. Jag vägrade efter vad dem hade gjort. Efter maten gick jag och la mig. Jag skulle ju till skolan i morgon.
Jag vaknade nästa morgon, tidigt. Jag låg kvar i sängen i säkert mer än en timme och bara tänkte och tänkte. Jag tänkte på balen som jag inte skulle få gå på. Jag ville ju gå dit Justin och ha det skoj och mysigt. Då skulle ha få träffa mina "vänner" eller ja om dem fortfarande var mina vänner. Vilket i nu läget kändes otroligt fel.
Jag tog ett djupt tag och reste mig upp ur sängen tog på mig ett par rosa spetstrosor och en svart spetsbh. Skit i om det matchade eller inte. Ingen skulle se dem ändå. Jag drog på mig ett par svarta jeans och en sen ett linne till det, och en svart cardigan.
Jag gick ner och rostade några mackor och gick sedan till skolan i långsamt tempo.
Lilly pratade med mig till min stora förvåning idag. Vi hade det faktiskt riktigt roligt på lektiorna. Vi skrattade och pratade.
Annars så var allt som vanligt. Alla blängde typ på mig. Fast jag visste inte varför? Jag hade inte direkt gjort något fel? Inte vad jag visste i alla fall.
- Så, vad ska du göra i dag efter skolan? frågade Lilly efter matte lektionen.
- Ska plugga, har kemiprov i morgon.
- Ska vi plugg tillsammans?
- Kan inte, har utegångsförbud.
- Men du är ju hemma i så fall?
- Vill inte riskera att det blir längre än vad det redan är. Mamma och pappa har sagt om jag sköter mig, så kanske jag får gå på balen.
- Vad får du inte det nu?
- Nej, det är därför jag inte kan vara i dag. Men vi kan säkert snacka i skype eller något?
- Visst, sure.
Det ringde in och vi gick in till klassrummet.
Has been a awesome day here in Japan! Can't wait to get back here! :D
Hade Justin Twittrat. Han had till min stora förvåning inte twittrat något om "oss" eller något annat som jag skulle märka var personligt.

Justin

Hannah hade varken ringt eller sms:at mig. Vad hade jag gjort  egentligen? Jag tänkte igenom, hela dagen som jag hade spenderat med henne i går och i förr går och innan dess. Men jag kunde inte komma på något, som jag hade gjort fel. Det var det som var så jobbigt. Att inte veta var felet var.
- Mamma?
- Ja?
- Kan jag få låna din mobil.
- Ja visst.
Hon sträckte över sin mobil till mig. Jag slog in Hannahs telefon numer. Men inget svar nu heller. Jag ringde hem. Inget svara.
Jag gick runt i cirklar och tänkte och tänkte. Men kom verkligen inte på det.
- Hey Justin!
Jag vände mig.
- Hej.
Det var Jasmine. Vad ville hon nu då?
- Kom lite, jag måste visa dig en sak.
Jag fick känslan av att detta var något riktigt dåligt och jag var rädd att det skulle förändra något mellan mig och Hannah. Och det fick det inte. För jag gillade allt precis som det var.
Trots mina onda aningar följde jag med henne in till hennes hotellrum. Hon loggade in på sin twitter och...
Hannah

Jag hörde att telefonen ringde. Men jag orkade inte att svara. Vem det än var så hade jag inte tid att snacka. Jag var tvungen att plugga. Jag fattade inte ett skit av det jag arbetade med så det gick inte så bra på själv pluggfronten.
Justin? Att jag var människan som skulle bli hans Favorite girl, var helt obeskrivligt. Jag kunde fortfarande inte riktigt fatta det. Det var ju egentligen helt sjukt. Eller?
- Hannah, sa Lilly helt oväntat.
Hon kom in springande i mitt rum.
- Du måste se det här...

Date: 2010-11-13 | Time: 00:05:14

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
4

The next Mrs. Bieber episode 28

Han kysste mig en sista gång och gjorde en släng puss innan han stängde dörren...

Jag gick tillbaka till datan och kollade en skvallersida. Det stod om mig och Justin. Som vanligt. Nu började jag i och för sig bli van vid det. Men det var på något sätt fortfarande ovant. Det kändes liksom konstigt att flera stycken i världen visste vem jag var. För bara två månader sen. Var jag en vanlig tjej, som hade en dröm. Och ja nu är jag här liksom.
Justin kom hem vid fem tiden. Vi bytte om båda två och gick ut och åt. Vi gick till en fransk resturang, där alla pratade franska. Tur att Justin kunde flytande franska. Justin satt mitt i mot mig och höll min hand. Det var precis som i romantiska filmer. Fast bättre.
- Så, hur var signeringen? frågade jag han och tog en klunk av min cola.
- Jo det var ganska okej. Det hade ju såklart varit bättre om du var där..
Jag kände att jag blev lite röd om kinderna och tittade ner i bordet.
Justin

Hannah hade på sig en riktigt snygg och sexig klänning som gjorde henne nästan lite för snygg, för att det skulle kunna vara sant. Hon hade satt upp håret fint och såg ut som en lite docka nästan. Skör och fin, och om man rörde vid henne skulle hon gå sönder. Men det hoppades jag verkligen inte att hon skulle göra.
- Hm, Hannah?
Hon tittade upp ifrån menyn och log.
- Ja?
Hon lät nästan lite orolig. De var inte bra.
- Vad ska du ha och äta? vi måste beställa.
- Hm, jag tar en kyckling någonting...? kan inte snacka franska, så du får beställa åt mig.
- Okej, du är så söt.
Jag beställde, på franska. Jag har ju hört att varje tjej kallar franska kärlekens språk. Även fast jag är kille så kan jag hålla med om att det låter väldigt romantiskt.
Hannah

Efter några underbara dagar i New York var det även nu dags att åka hem. Men nu även med Justin, som skulle hem i en vecka och sen typ till Japan i tre dagar. Jag tyckte nästan synd om han som var tvungen att resa så mycket. Han var ju aldrig hemma.
Jag och Justin satte brevid varandra och Jasmine satt brevid Pattie. Varje gång våra blickar möttes blängde hon surt. Hon hatade mig verkligen.
När vi landade hemma i Atlanta igen, var vi alla så trötta att vi knappt orkade gå av planet.
- Hannah, jag ringer dig i morgon, sa Justin när han följde mig ändå till dörren för att säga hejdå.
- Ja gör det, kommer att sakna dig.
- Du, jag slår vad om att jag kommer att sakna dig mer.
Det kom en regndroppe på min kind, efter några sekunder öste regnet ner.
- Men, jag måste verkligen dra nu. Älskar dig.
- Älskar dig med.
Han kysste mig passionerat på munnen och gick sedan tillbaka till limon som stod parkerad på andra sidan gatan.
Varken jag eller han sa hejdå. Vi vinkade istället. Det kändes på något sätt mycket bättre.
- Hallå? jag är hemma.
- Hej!
Min föräldrar kom i mot mig. Och det var inte med glad minner. Utan verkligen tvärtom. Mamma gav mig en tidning med mig och Justin på utsidan. Ajdå, nu var det kört. Skit också.
- Hannah? vad är det här? du skulle ju till New York med Lilly, inte sant?
- Nä, inte direkt. Justin har varit hemifrån i typ två veckor nu och så bad han mig att komma och hälsa på. Och jag ville så gärna träffa han så jag åkte dit. Och så fick jag ju ljuga för jag visste att jag aldrig skulle få åka annars.
- Det kanske du hade fått om du frågat. I morgon går du och lämnar tillbaka balklänningen för en bal blir det ingen för dig unga dam.
- Men pappa! Jag ska ju fråga Justin nu i kväll.
- Jag har läst att han ska till Japan, så det blir nog lite svårt.
- Men jag har ju en mobil.
- Nej inte under denna veckan och du har utegångsförbud också, fram till efter balen.
- Men är ni helt jävla dumma i huvudet. Det är ju typ en månad!
- Ja, du har inget val. Det hade aldrig hänt om du inte hade ljugit för oss från första början.
Jag sprang upp på mitt rum och slängde mig i sängen. Nej nu skulle jag ju inte kunna prata med Justin. Fan också.
Justin

Varför svara inte Hannah egentligen? Hade jag gjort något fel?
Jag ringde upp igen. Men inget svar. Jag ringde hem.
- Hej det är Zara!
Det var Hannahs mamma.
- Hej det är Justin, är Hannah där?
- Nej, hon ville inte prata med dig just nu.
- Ursäkta?
- Hejdå Justin.
Hon la på.
Vad hade jag gjort egentligen? Vad jag kunde minnas hade jag inte gjort något fel.

Date: 2010-11-12 | Time: 21:04:56

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
8

The next Mrs. Bieber episode 27

Han pussade mig och sträckte sen upp armarna i luften och la sig ner i sättet. Han såg nästan ut som en "liten" docka som låg och sov. Eller jag tror att han sov för han typ, snarkade lite. Han var så söt, att jag knappt kunde sitta still.

När vi kan till hotellet, stod det ännu fler fans papprazis där. Jag såg knappt någonting för alla blixtarna. Men jag såg i allafall Justin och det var huvudsaken.
Jag gick in på en Justin Bieber blogg, som jag hade följt i snart ett år nu, efter att jag har fått bieber fever. Då var jag bara ett vanligt fan som önskade och drömde om att få träffa Justin i verkligheten. Och jag hade ju tydligen lyckats kanske bra med den punkten.
Det var bilder på mig och Justin över allt. Det var en bild på våran kyss, redan! Det hade inte ens gått en timme typ. Jag kunde inte fatta att jag var ett av dem största om inte detta största snacket på internet nu. Det var verkligen helt sike.
- Justin, vakna vi är framme?
Han vaknade och tittade yrvaket på mig.
- Ah, va?
- Vad söt du är. Vi är framme.
Han reste sig upp och gick ut. Jag följde efter han.
När vi efter nästan en kvart hade kommit upp till vårat hotellrum igen, så var vi båda trött så vi la oss ner i sängen och somnade.
Jag vaknade före Justin, så jag tog hans macbook och twittrade.
@JustinBieber is really cute when he is slepping:*
Tweet
Jag fick svara ifrån några med en gång. Dem flesta skrev något i stil med, Vaddå skryta! Jag ska död dig, Justin är min!
Jag brydde mig inte om att svara. Jag var smart nog att veta att vad jag än skrev skulle, det bli värsta catfighten. Och det orkade jag inte med.
- Hannah? sa Justin yrvaket.
Jag tittade bort i mot Justin´s håll. Han tittade på mig och log. Han orkade i och för sig knappt hålla uppe ögonen. Men han var söt.
- Yes, my love. Jag log till han.
- Kom jag behöver en kram.
Jag gick ner ifrån stolen som jag satt på och nästan hoppade fram till han.
- Oh, du kan få mer än så.
Jag satte mig på säng kanten och började att kyssa an intensivt. Han nästan slängde ner mig på rygg. Han började att pussa mig på halsen och jag började att stöna lite. Efter ett tag kysste jag han på halsen och han stönade han med. Han började att dra av mig mitt linne jag hade på mig. Och jag hans t-shirt. Hans mage var lika snygg som vanligt. Han låg uppe på mig och började att knäppa upp min shorts. Jag var förupptagen med att kyssa han att jag inte märkte det. Fast jag brydde mig inte.
- Jag älskar verkligen dig Hannah.
- Jag älskar dig med.
Jag började att stöna lite mer när han drog sin hand över min rygg och ner över min rumpa.
Knack knack
- Oh shit! Det är nog min mamma.
Justin tog på sig sin tröja medans jag la mig under tänkte och försökte ta på mig mina shorts. Han öppnade dörren och där stod Scooter.
- Justin, du måste skynda dig. Du ska iväg på en boksignering.
- Okej, jag kommer strax.
Han stängde dörren igen och gick fram till mig.
- Jag är ledsen. Men jag måste gå, jag har en signering av min bok. Men jag kommer hem ikväll och då kan vi gå ut och äta en romantisk middag eller gå på bio eller någonting.
- Okej. Det blir säkert bra! sa jag och pussade han på munnen och log sedan.
Han blinkade med ena ögat åt mig och bytte sedan om till ett par svarta sneakers, ett par vanliga jeans(som han var läskigt snygg i) en vit t-shirt och en gråmunktröja.
- Här ta den här till, sa jag och gav han en blå mössa.
- Thanks, bby!
- Så lite så, love yah!
- Love you more.
Han kysste mig en sista gång och gjorde en släng puss innan han stängde dörren...


Date: 2010-11-12 | Time: 08:35:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
3

The next Mrs. Bieber Episode 26

Flyget skulle lyfta klockan 10. Så det blev att gå upp tidigt. Jag var trött som tusan och orkade knappt hålla uppe ögonen i duschen. Jag såg fortfarande Hannah framför mig i sina turkosaunderkläder. Det hade nog varit det vackratse jag hade sett i hela mitt liv.
- Jag la ner din Ipod i din resväska, sa mamma till mig.
- Okej, tack mamma!
Jag tog min Ipad och twittrade.
Byebye Germany, and hello New York!:D
Tweet
Nu var det bara tre dagar kvar tills jag skulle få träffa Hannah igen...

Planet laddade efter några timmar och det var bara att åka till nästan hotell igen. Hotell, hotell och ännnu mer hotell. Jag bodde ju på hotelll mer än vad jag bodde hemma. Mem en sak som var postivt var att hotellschampoo och balsam är så himla bra. Det var abslout det bästa.
  Jag skulle på en interjuv om två timmar, så jag hoppade in i duschen och gjorde mig sedan i ordning. New York var absolut en av mina favorit städer. Det fanns in stort sätt allt här. Förrutom Hannah.
Hej bby! Har landat i New York nu för ett tag sedan. Kan inte vänta tills jag får träffa dig igen! xx Justin
Skicka
Jag drog på mig ett par svarta Jeans en lilla t-shirt. Det ficka väl funka. Ett par lilla sneakers också. Min favorit skor.
- Justin är du klar? frågade mamma.
- Ja strax.
Jag tittade på mobil. Men Hannah hade inte svarat.

Hannah

När jag kom hem, kunde jag knappt vänta tills balen skulle vara. Jag längtade som bara den. Jag ville att den skulle vara i morgon och att jag och Justin vann prom, king and quéen. Fast jag hade ju inte ens frågat han än om han ville gå med mig. Men jag vågade inte riktigt. Jag visste att jag kunde prata med Justin om allt. Och att han inte brydde sig om vad jag än sa. Men detta gick bara inte att fråga. För detta var något specillet på något sätt.
  Jag gjorde mina läxor och tänkte på Justin, för tillfället var mitt liv likadant varje dag. Det var tråkigt med andra ord. Jag ville att det skulle var roligt.
Jag tog upp min mobil. Justin hade sms:at.
Kan inte vänta tills jag får träffa dig heller, xx Hannah
Skicka
Jag loggade in på min data och tittade runt lite. Men va? VAd var det som Jasmine ljög om nu då? På henne stwitter stod det: What happend in Germany stays in Germany...;)
Vad hade hon och Justin gjort nu? Nej dem kunde inte ha gjort någonting, för Justin hade lovat mig att aldirg göra någonting sånt igen. Och jah litade på honom.

5 dagar senare

Jag och Justin hade precis varit ute och tagit en promenad i Central Park. Jag hade saknat New York så sjukt mycket sen jag flyttade till Atlanta. Jag hade egnetligen adlrig verlat flytta till det, men jag hade varit tvungen.
 Var vi en gick nu så var det pappariz verkligen över allt. Dem gömde sig i buskarna och ja på alla ställen man kan tänka sig. Jag förstår inte att kändisar dör. Eller ja en del blir ju ganska vilda när dem är lite väl på. Och jag förstår dem så himla väl nu. Och jag har ändå så bara varit i "rampljuset" i en vecka ungefär och jag tyckte redan det var jobbigt. Jag förstod inte hur Justin stod ut.
- Hannah?
- Ja Justin?
Jag tittade upp på han ifrån min kafé.
- Jag, ska på en interjuv nu, igen. Men jag har fått frågan om du vill följa på.
Wow! Jag på en interjuv? Så himla coolt. Det hade varit väldigt roligt.
- Ja, varför inte? men jag vet inte riktigt hur jag ska svara.
- Äh, det spelar inte så stor roll, bara gör det hela ironiskt, så blir det alltid bra.
- Okej.

På interjuvn

Vi var i en stor tvstudio, där det till och med var publik. Jag kände hur mitt hjärta bultade och hur jag nästan kallsvettades.
 Han som skulle inte interjuva oss sa Justin namn och "baby" börjdes att spela och han dansade in. Publiken jubblade och han vinkade åt dem. Han var lika charmig som vanligt. Han och interjuvaren som tydligen hette Joe, pratade lite om allt möjligt. Lite om hans nya album som snart skulle släppas och efter ett tag kom det in på kärlek och. MIG!
Jag gick in som jag hade blivit tillsagd.
- Hannah Smith! sa Joe.
Justin resde sig upp ur soffan som han satt i och pussade på kinden.
- Så Hannah, du och Justin är alltså tillsammans?
Jag tittade på Justin och han nickade som att jag skulle säga ja.
- Japp!
- Men jag antar att alla, precis som jag ville veta hur ni träffades?
- Det var faktiskt rena slumpen. Jag var på stan och skulle träffa en vän och så krokade vi och sen bjöd han på fika och efter det blev det en dejt. Och nu, ja nu är vi här.
- Ja, det låter ju som att dú hade renda turen, Hannah?
- Nej det var jag som hade tur, svarade Justin.
Jag tänkte på alla belibers som satt bakom mig i publiken. Dem hade nog mig nu. Mer än någon annat. Jag tänkte på alla tweets jag skulle få nu, när jag hade varit med här. Med Justin!
- Så Hannah, bedrätta. Är Justin lika bra på att kyssas som han säger att han är?
- Haha, ja självklart! Han är bättre han vad han säger!
Justin vände sig om och kysste mig på munnen. Jag tror alla människor som var i hela rummet blev lika förvånade som jag blev. Men jag blev nog det mest.
- Wow! det där var oväntat, sa Joe  och tittade med stora ögon på Justin.
- Detta är, asså verkligen seriöst.
- Ja?!

Interjuvien avslutades med att Justin fick sjöng "baby". När vi kom utanför studion, stod det säkert 20 stycken paprazzi utanför med sina kameror och mickrofoner.
- Hannah? Justin?
Vi bara gick igenom dem och till bilen. Justin höll i min hand och puttade bara till dem som stod ivägen. Jag förstod han, jag gjorde samma sak.
- Justin, wow!
- Vaddå? svarade han när vi satte oss i bilen och åkte iväg till hotellet.
- Jag trodde fan aldrig, att du skulle kyssa mig i en interjuv.
- Inte jag heller. Jag vet inte riktigt vad det var som flög in i mig.
- Okej?
- Ä skit i det!
Han pussade mig och sträckte sen upp armarna i luften och la sig ner i sättet. Han såg nästan ut som en "liten" docka som låg och sov. Eller jag tror att han sov för han typ, snarkade lite. Han var så söt, att jag knappt kunde sitta still.

Date: 2010-11-10 | Time: 23:01:01

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
3

The next Mrs. Bieber Episode 25

När vi kom tillbaka till hotellrumt. Fick jag nästan en klump i magen. Jag såg Hannah ligga i sängen i sina sexiga turkosa underkläder och säga: " Justin, kom, jag är redo nu" men jag insåg snabbt att det inte var det. Utan det var...

Jasmine. Vad fan gjorde hon här?
- Jasmine?
- Justin, kom! Jag vet att du vill! hon vissade med pekfingret att jag skulle komma. Men nej! Jag skulle inte gå fram till henne och kyss henne.
- Jasmine gå! Du vet att jag älskar Hannah, inte dig. Så gå.
- Du vet inte ens vem Hannah är! Kolla här.
Hon tog fram sin mobil och vissade mig några bilder på Hannah. Det var några när hon kysste en kille som jag inte ens kände igen. Och en när hon var utklädd tilll typ värsta horan, ute på en gata. Vad var det här för bilder? Dem måste vara photoshopade eller något? Hannah skulle ju aldrig gör något sånt här.
- Jasmine, jag skiter seriöst fullständigt i vad du säger, dra.
Hon gick motvilligt ut och stände dörren. Jag tog upp minn mobil och ringde Hannah.
- Hallå?
Ojdå! Hon kanske sov kom jag att tänka på.
- Hej, väckte jag dig?
- Nejdå, det är ingen fara. Vad har du på hjärtat då?
- Jo, e vad e det för bilder när du kysser en kille och ser ut som en hora och går runt på en gata?

Hannah

Nej, hade han sett dem bilderna? Fan! Det var ju inte dirket bilder som vissade vem jag var i dag. Utan mer vem jag var för drygt ett halv år sen.
- Asså, Justin. Det är jag. Och ja tyvärre har jag sett ut så. Jag gjorde det för drygt ett halv årsen. Och killen jag kysser, var min dårvarande kille, Jack.
- Har du seriöst sett ut så?
- Ja, och jag ångrar det som in i helevte. Det var ett tag när det var jobbigt hemma.
- Vaddå? vad var det som var jobbigt hemma?
- Jag orkar inte berätta nu. Jag berättar när vi ses om några dagar istället. Jag lovar.
- Funkar för mig. Älskar dig!
- Älskar dig mer.
Vi la på samtidigt och jag somnade med en gång. Jag drömde om Justin den natten. Jag drömde att vi var på en strand och hade en romantisk middag där. Solen gick ner och vi kysstes och hade det mysigt. Fast vi var inte 16som vi var nu, utan typ 30. Justin var lika snygg som han var nu. Men han var mycket mer vältränad.
  Jag vaknade nästan morgon av att det var en fågel som hakade på mitt fönster. Jag hade vaknat upp av det flera gånger och det var hemskt. Jag kunde inte somna om, så jag gick in på toan och duschade och gjorde mig i odrning åt sedan frukost och åkte till skolan.
- Nämen hej, är det inte självaste HannahBieber?
Jag vände mig om. Det var Lilly. Jag såg i hennes blick att hon var sur på mig. Jag hatade när hon var sur på mig. Hon betydde så mycket för mig. Och jag ville verkligen inte att hon skulle försvinna ur mitt liv. Jag hade känt henne sen dagis.
- Va? jag har inte förrändrats dirket bara för att jag är tillsammans med Justin Bieber om du tror det? Jag är samma tjej som jag var innan.
- Ja, tycker du ja. Du har väl ingen aning hur det känns när någon ljuger för en hela tiden?
- Jag ljuger inte?
- Så du menar att du har talat sanning ändå, sedan du träffade Justin?
- Men jag ju inte kunnat säga något? Jag hade sagt det till dig med än gång om jag hade fått det.
- Jag tror det inte.
- Nä okej gö inte det då, men det är sant och jag kan inte säga något mer än sannning.
Jag tog min mattebok och gick bort till klassrummet. Min klass som var helt cp, var i dag till min stora förvåddning helt lugn och stilla. Annars brukade vara som en djungel i vårat klass rum. Det brukade vara folk som kastade pappersplan, hoppade upp och ner stod på bänkarna och bettede sig som apor, rent ut sagt!
  När skolan var slut gick jag ner en snabbis på stan och letade efter en balklänning igen. Den här gången hittade jag faktiskt en som var ljusrosa och såg ut som en prinssekläning. Precis en sån jag ville ha. Plus att den inte var så dyr, som dem flesta andra var.
  Jag gick till provrummet och provade den. Den satt perfekt. Precis som den gör på Askungen på balen när hon har den vita klänning. Jag tog ett kort på mig själv i klänning och skickade till mamma. Hon svarade med än gång att jag skulle köpa den och få pengar sedan. Jag gjorde som hon sa och köpte även ett par vita högklackade skor.
- Jag vill ha det här, sa jag.
- Å den är så fin, den här klänning, sa affärsbiträdet.
- Ja visst är den, och inte så jätte dyr heller.
- Nej, verkligen inte. Var förvånad när jag började här att den inte kostade mer faktikst.
- Ja verkligen!
Jag gav henne mitt kort.
- Så hoppas, du får killen i dina drömmar i den här klänning, sa hon när hon hade packat ner klänning i en fin kartong.
- Ja det får vi hoppas!
- Välkomen åter!
- Tack!

Justin

Flyget skulle lyfta klockan 10. Så det blev att gå upp tidigt. Jag var trött som tusan och orkade knappt hålla uppe ögonen i duschen. Jag såg fortfarande Hannah framför mig i sina turkosaunderkläder. Det hade nog varit det vackratse jag hade sett i hela mitt liv.
- Jag la ner din Ipod i din resväska, sa mamma till mig.
- Okej, tack mamma!
Jag tog min Ipad och twittrade.
Byebye Germany, and hello New York!:D
Tweet
Nu var det bara tre dagar kvar tills jag skulle få träffa Hannah igen...

Date: 2010-11-10 | Time: 22:11:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
2

The next Mrs. Bieber Episode 24

Han hade gjort frukost på sängen.
- Vad är klockan?
- Snart halv tolv, du har sovit hur länge som helst. Jag har till och med varit i väg på en interjuv så och det ända vi snackade om var oss. Så jag är ganska så slut om man säger så.
- Trots det orkar du göra frukost till, moii?
- Ja klart, jag gör vad som helst för min babe.
Han kom och satte sig i sängen jämte mig och gav mig brickan. Jag tog en jordgubb som var doppade i choklade, tog en tugga. Sen hann jag inte mer för Justin tog det sissta.
- Men hurru, sa jag på skämt.
Han bara himlade med ögon...

...och rufasde till mitt hår. Han skrattade så gulligt att jag nästan dog. 
  Jag fick nästan lite ont i magen när jag kom att tänka på att jag skulle vara tvungen att åka hem i morgon. Jag ville inte lämna Justin. Jag ville inte att han skulle spendera med tid med Jasmine än mig.
- Justin, har Jasmine, alltid varit en bitch? frågade jag helt plösligt.
- Haha, va? inte mot mig?
- Okej, för hon är värsta bitchen mot mig för att vi är tillsammans.
- Hon är nog bara avundsjuk. Men jag bryr mig inte.
- Dissen! svarade jag och kastade en jordgubbe så att den trädda Justin´s mun och han svalde den med en duns. 

Efter ett par underbara dager med Justin i Tyskland, var det dax att åka hem. Jag ville inte, jag ville vara kvar. Men det gick inte och det visste jag. Så det spelade ingen roll hur mycket jag tjatade. Menn jag skulle ju få träffa han igen om drygt en vecka i New York. Så det var bara att tagga till 1000 till det.
- Jag saknar dig redan, bby! sa han och tog min resväska och gav den till mig.
- Jag saknar dig med, älskar dig.
- Love you too!
Han kysste på och kramade mig sen hårt. Jag fick tårar i ögonen. Jag ville inte åka!

Veckan verkligen sniglade sig fram och jag ville bara till New York. På något sätt kände jag att det  var bra att jag hade mycket i skolan nu, för då hade jag något att fokusera på istället för att bara tänka på Justin. Han ringde lite då och då. Men det blev mest sms. Han skulle åka till New York i morgon, hade han sagt och jag skulle komma om fyra dagar. Mamma och pappa trodde på mig även den här gången när jag sa att jag skulle iväg med Lilly. Dem var verkligen korkade. 
  I skolan märkte jag hur alla kolllade på mig. Mina kompisar pratade inte med mig längre, eftersom jag var tillsammans med Justin. Jág förstod inte riktigt varför dem inte pratade mig. Jag menar jag kan inte hjälpa att jag blev kär i han och han i mig. Det var ju bara ödet som kunde bestäma sånt.
- Hannah?
Min lärare hade precis frågat mig någonting och jag hade bara suttit och dagdrömt och hade inte ens hört vad hin hade sagt.
- Eh va?
- Är du med eller? sa hon bittert.
- Ja då. Jag har bara lite trött.
- Ja du har inte tid att var det nu.
- Jag vet förlåt, vad var det du för något?
- Kan du nämna några däggdjur?
Biologi, skolans värsta ämne där vi också hade skolansvärsta lärare, jag hatade han.
  Däggdjur vad var det nu igen? Var det sånt som födde levande ungar?
- Hästar, grisar eller något kanske. Jag vet faktiskt inte.
- Ja men det var rätt. Bra Hannah.
- Tack, svarade jag inte för att jag brydde mig ett dugg.
Efter skolan pluggade jag på mitt kemiprov som jag skulle ha på fredag. Också ett tråkigt ämne.

Justin

Jag sakande Hannah så himla mycket. Jag ville bara ha henne här vid min sida. Jag blev alltid så mycket gladare och positivare med henne vid min sida. Hon var det bästa som hade hänt mig. Jag är super glad att Usher att sagt till mig att gå just den vägen. För annars  hade jag aldrig fått träffa henne. I bland har man verkligen tur.
  Jasmine stod jämte mig med en mikrofon i handen och lyssnade på "overbord(s)" melodi. Vi repade inför den sista konsert här i Tyskland och jag hade bestämt att det skulle bli den bästa ever!
Att det hade kommit  ut i media att jag och Hannah dejtade. Hade gjort mycket sakerm tusen gånger svårare. Jag kunde nu knappt visa mig på stan och nu är jag ändå i Tyskland. Jag kunde knappt tänka mig hur det skullle vara i USA. Jag ville inte ens veta. Men jag skulle få reda på det snart. Och snart skulle jag få träffa Hannah. Längtade!
- Am overbord! sjöng jag och Jasmine. Hon sjöng fint, men om jag ska vara 100% ärlig så tycker jag nästan att Hannah sjönger bättre. Om Hannah någon gång skulle bli stor inom musikevärlden, skulle jag göra en duett med henne. En romantiskduett och en romantiskmusikvideo. Den skulle vara i både vanligt och i svartvitt filmen. Jag såg den i huvuudet, när jag tänkte på det.

- Bra jobbat Justin! sa Jasmine, till mig efter showen.
- Tack det samma.
Jag gjorde en high five med Scooter. Han var lika glad som jag när det hade gått bra för mig på en konsert.  Jag hade i kväll till och med tagit upp ett fan på scén. Det hände inte ofta.
  När vi kom tillbaka till hotellrumt. Fick jag nästan en klump i magen. Jag såg Hannah ligga i sängen i sina sexiga turkosa underkläder och säga: " Justin, kom, jag är redo nu" men jag insåg snabbt att det inte var det. Utan det var...

Date: 2010-11-10 | Time: 18:21:15

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
4

The next Mrs. Bieber Episode 23

Det började att bli sent. Jag och Hannah låg i sängen och tittade på tv.
- Du jag går in och tar en snabb dusch, sa hon och pussade mig snabbt på munnen.
Jag hörde vattnet sättas på. Hon kom ut några minuter senare med en vit handduk invirad om sig. Jag var så när att gå fram och slita av den från henne och bara, kysssen sönder henne. Men jag hejdade mig själv. Vi hade ju själva sagt att det skulle vara speciellet försat gången.
Hon släppt handduken på golvet och....

Hon böjde sig ner och tog på mig underkläder. Hon var nu sexigare än vanligt. Hennes bruna kropp passade perfekt till dem turkosa underkläderna hon tog på sig. Hon fick mig att rysa.
  Hon vände sig om.
- Justin, kan du ge mig den? frågade hon och pekade på ett linne som låg på sängen.
- Here!
Jag kastade till henne och hon tog på sig det. Hon satte upp håret snabbt i en tofs och kom sedan och la sig jämte mig. Hennes hår luktade hallon och hela hon var alldelse len. Jag pussade henne på huvudet och jag kände att hon fick gåshud.
- Ska vi kolla film? frågade jag och tittade ner på hon.
- Hm, ja varför inte? Men vilken?
Jag tittade mig omkring och kom att tänka på att mina filmer var inne hos mamma. Aja då, hon sov säkert redan och jag ville inte väcka henne.
- Filmerna är inne hos mamma och jag vill inte väcka henne.
- Okej, men vi kanske bara kan lägg oss och snacka lite kanske?
- Ja varför inte? svarade jag tillbaka.
Vi kröp ner under täckt och la oss mitt i mot varandra så att vi såg varandra rakt in i ögonen. Just i det ögonblicket, kändes det som att jag ville vara med Hannah för resten av mitt liv.
- Har du verkligen haft känslor för Jasmine?
Jag tittade lite konstigt på henne. Men förstod att hon bara ville veta för säkerhetsskull att jag inte hade kvar det.
- Jag hade det. Då efter att vi hade spelat in, baby videon. Men efter det så insåg jag att hon egentligen bara är ganska falsk. Hon är inget jämfört med dig. Du är tusen gånger bättre.
Jag såg att hon log. Hon blev nästan lite generad. Men det var bara gulligt.
- Vad gullig du är när du blri generad, sa jag till henne och hon blev bara ännu mer röd i ansikte.
- Tack, svarade hon.
- Så när var du senate tillsammans med någon då?
Hon tog ett djupt andetag och tittade sedan på mig. Nästan som att något vad allvarigt.
- Jag hade faktiskt en kille på g, när jag träffade dig. Men när jag träffade dig blev jag ju kär med än gång så det blev ju inget med han. Men förre det minns jag inte ens. Det har ju aldrig varit något dirket seriöst förhållande som nu. För detta är la seriöst?
- Jadå, varför skulle det inte vara det?
- Nej jag vet inte? Jag ville bara var säker.
- Okej.
Jag böjde mig fram och kysste henne. Hon hade nog borstat tänderna för hon smakade mint, annars brukad hon alltid smaka lite jordgubb ifrån hennes tuggumi. Jag satte mina händer på hennes rygg och hon satte sina högra på min hals, efter ett tag låg hon på mig. Skulle det hända nu? Jag ville, men jag var inte säker om jag var redo, än!
- Justin, det går inte.
- Va?
- Jag, kan inte göra det första gången på ett hotellrum! Det går bara inte, jag klara inte av det. Jag lovar att vi kan göra det efter att du har varit i Bahamas..
- Du ska ockås ditt.
- ..jag vet. Men jag ville att det ska vara hemma hos oss, eller ja dig. Eller hos mig.
- Det är helt okej. Jag älskar dig vilket fall.
Jag pussade henne på munnen.

Hannah

Justin, Justin och Justin. Jag älskade verkligen han. Det var ju därför jag inte vill göra det. Jag har hört att det kan förstöra ett helt förhållande  om man rusar in i såna saker. Och det ville jag inte. Jag vill att detta ska fungera.
- Ska vi sova? frågade jag han.
- Visst, älskling.
Han kysste mig en sissta gången. Sen la jag mig på hans bröstkorg. Jag hörde hur hans hjärtabultade i fina jämna slag och hur han andadesdjupt. Hans perfym luktade ljuvuligt. Jag kände igen den. Men jag kunde verkligen inte minns ifrån vem jag kändes igen den ifrån.
  När jag vaknade nästan morgon, var Justin borta. Det fanns ingen lapp och jag hade inte fått något sms eller haft något missat samtal. Hm, undra vad han kan vara någonstans?
Jag lutade mig i mot sänggavlen och tittade ut genom ett jättefönster som var mitt våran säng. Man såg ut över en storpark.
- Godmorgon, sömtutta!
Justin kom in genom dörr och höll i en bricka med fruksot på. Naaw vad gulligt. Han hade gjort frukost på sängen.
- Vad är klockan?
- Snart halv tolv, du har sovit hur länge som helst. Jag har till och med varit i väg på en interjuv så och det ända vi snackade om var oss. Så jag är ganska så slut om man säger så.
- Trots det orkar du göra frukost till, moii?
- Ja klart, jag gör vad som helst för min babe.
Han kom och satte sig i sängen jämte mig och gav mig brickan. Jag tog en jordgubb som var doppade i choklade, tog en tugga. Sen hann jag inte mer för Justin tog det sissta.
- Men hurru, sa jag på skämt.
Han bara himlade med ögon...


Date: 2010-11-10 | Time: 08:00:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
3

The next Mrs. Bieber Episode 22

Han gick in och ducha för han skulle iväg på en intervju för en tyska tvkanal. Justin hade sagt att jag kuden gå på stan eller något så länge. Jag hade ju faktiskt med mig en hel del pengar och att shoppa var ju inget man dirket tackade nej till.
- Jag drar nu, hej då! sa han och gick ut genom dörren til vårat hotellrum.
- Hejdå!
Han gick ut genom dörren, men kom strax där på tillbaka och kysste mig. Sen sprang han ut.

Jag tog det lungt och kände att jag inte orkade att stress. Jag tog en dusch och gjorde mig i ordning och gick sedan ut på stan. Det var verkligen fint i Tyskland. Jag hade aldrig förrut sett att det skulle se ut så här. 
 Jag såg mig omkring när jag kom till ett stort torg. Jag såg Jasmine stå och prata med någon konstigt man. Undrar vad hon gjorde egentligen? Nej det var inegn idé att bry sig. Jag gick vidare till ett stort köpcentrum. Fast allt där inne var så dyrt att jag inte ens ville kolla på vad en ramlös kostade. 
 Mobilen ringer.
Jag tog upp mig telefon. Det var Justin.
- Hallå! sa jag glatt.
- Hej du, jag har precis blivit klar med min interjuv, så ska vi ta en fika er något? jag ska på en till sedan vid tre.
- Ja visst!

Jag sa ett café där vi skulle ses som en halvtimme. Och Justin som en sån gentleman han är så kommer han verkligen på pricken.
  Han hade på sig en mössa och ett par solglassögon nu så att ingen skulle se vem han var. Jag kände igen han med en gång. Men det var nog bara för att jag var jag.
- Hej, darling sa han och puttade med läpparna.
Jag skakade på huvudet och log. Men jag pussade han och han log tillbaka. Han började att små skratta. Fast jag har ingen aning varför, men han pekade efter ett tag på en stor. Eller fet om man nu får säga det? som satt borta i ett hörn utav cafét. Han var så stor att han fick sitta på två stolar. Jag började också att skratta, när jag såg det.
- Haha, Hannah lova mig att aldrig bli så fet, att du måste ha två stolar.
- Du jag ska försöka.
Vi beställde varsin milkshake och satte oss vid ett bord. Vi så pratade lite om interjuvn och vad dem hade snackat om.  Dem hade tydligen snackat mycket om att Justin hade en tjej på G. Men hade duktigt skämtat sig ur det hela så att alla bara skrattade istället. Det var ju tur det.
- Är du klar? frågade han och tittade på.
Jag ville inte att milkshaken skulle ta slut för den var så god.
- Aa.
Vi gick ut på stan och strossade runt lite.
- Kanske en ros för din vackra dam, sa en man i 30årsåldern med brytning på franska.
- Merci, svarade Justin och köpte en rödros till mig. Han var så gulllig.
- Danke, svarade jag lite ironiskt.

Justin

Jag ville helst inte gå på den andra interjvun. Utan jag ville vara med Hannah och bara mysa med henne. Undra om vi skulle få till det snart. Det är ju såklart ett stort ögonblick. Och det är ju något man vill minnas, länge. Men jag ville det så gärna. 
  Jag såg att Hannah nästan blev lite generad när jag gav henne rosen. Hon var så söt. Hennes fina blåögon såg rakt in i mina och vi kysste.  Kyssen var intensiv och jag kände hur folk tittade på oss runt omkring. Inte för att jag brydde mig. Jag kände ju inte dirket någon här.
  Jag lämnade av Hannah vid hotellt och gick åkte sedan iväg till en studio för att göra en interjuv, tyvärre. Klart, jag älskar ju att göra min fans glad och så. Men i bland, fanns det andra saker som jag verkligen ville göra istället. Som nu. Nu ville jag vara med Hannah och inte lära mig tyska. 
  Den som interjuvade mig var en kille på kanske 20år. Han var schysst, men ganska så långtråkig. Han skämtade i stort sätt hela tiden. Det var roligt i början. Men efter ett tag blev det bara tröttsamt.
På väg hem ifrån interjuv, loggade jag in på twitter.
  Jag hade fått säkert 10 000 tweets från fans, som var uppröda. För vad? Jag fattade ingeting. Jag kollade runt lite på internet och såg till min stora förvåning mig och Hannah på flera bilder, när vi stor och hånglar. När jag tänker efter, borde jag nog inte ha gjort det.
- Hannah? ropade jag som en galning när jag kom innaför hotellrummetdör.
- Ja? sa hon häpet tillbaka.
- Vi är överallt på internet. Våran kyss. Och det är värsta kaos. Vem fan har gjort detta?

Jag kom på det samtidigt som jag sa det. Det var Jasmine. Hon hade sms:at mig i går ocg sagt. Om inte du vill ha mig ska inte jag vara snäll heller.
Jag ångrade djupt att jag inte hade brytt mig om det sms:et. Nu var det värsta katastrof och i varenda interjuv jag skulle på nu, skulle snacka om detta. Mamma som, som vanligt visste allt, när det precis hände. Hade även fått reda på det. Hon hade redan avbokat två stycken av morgon dagens interjuver. Men mer kunde hon inte göra.
- Asså, jag är verkligen ledsen Hannah.
Hannah vände sig om och tittade på mig.
- Det är ingen fara. Det skulle ju ändå så komma ut någon gång. Så det finns inte så mycket vi kan göra.
- Nä det har du rätt i.

Det började att bli sent. Jag och Hannah låg i sängen och tittade på tv.
- Du jag går in och tar en snabb dusch, sa hon och pussade mig snabbt på munnen.
Jag hörde vattnet sättas på. Hon kom ut några minuter senare med en vit handduk invirad om sig. Jag var så när att gå fram och slita av den från henne och bara, kysssen sönder henne. Men jag hejdade mig själv. Vi hade ju själva sagt att det skulle vara speciellet försat gången.
Hon släppt handduken på golvet och....

Eftersom jag idag har haft både besöksrekord och fått en massa söta kommentar, tog jag mig tid att skriva detta inlägg. När jag kommer hem ifrån skolan, skriver jag ett till, så ni kan vara lugna:D Peace!!♥

Date: 2010-11-09 | Time: 22:00:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
1

The next Mrs. Bieber Episode 21

När vi väl var framme vi arena så fick dem kör mig till bakdörren så att ingen skulle se mig. Det kändes väldigt coolt på något sätt.
När jag kom in på scen som för stunden var helt tom, var det en otrligt cool känsla. Jag hade själv ståt på en scen några gånger. Med mitt "band" eller jag och Emma och Lilly hade gjort några egna låtar och så det varit några olika talang tävlingar som vi hade varit med i. Jag hade alltid spelat bas och sjungt med i refrängerna. Det hade varit riktigt skoj. Men med åren hade vi slutat med det för att vi tyckte att det var pinsamt.
- Hannah?
Jag tittade upp.
- Vem var det som sa något? 
Det var....


...Jasmine. Undra vad hon ville mig egentligen.
- Kan jag få prata lite med dig Hannah, sa hon och bitchblikade mig ännu en gång.
Jag blev nästan lite rädd. Men jag gick ner ifrån scén och gick till henne. VI gick backstage och hon tittade kosntigt på mig.
- Så, vad är det? frågade jag.
- Så det är alltså, du som är Justin´s nya tjej?
- Eh, ja jag antar det? hurså?
- Tycker att du hålla dig bort ifrån han. Han kommer bara göra dig besviken. Han gjorde så till mig med.
- Vet du vad Jasmine, jag tror seriöst inte på dig. Och om du nu anser att Justin är så, så får du tycka det. Men det gör inte jag. Och jag vet att du säger så bara för att du är avundsjuk, så back off!

Jag vände på klacken och gick där ifrån. Justin repade upp på scén- Just nu sjöng han,  "stuck in the moment". Lika bra som vanligt.
  Vi var säkert i arena i två tre timmar. Efter det åkte vi och köpte McDonalds. Och sen åkte vi tillbaka för då avr det dax för konsert och jag hade fått lov att vara backstage med Pattie. Och jag var faktiskt lite nervös, över det hela. Jag hade ju aldrig varit på en konsért med Justin Bieber innan. Så det kändes väldigt roligt.
- När var det som du träffade Justin egentligen? frågade Pattie,  mitt upp i "baby" jag blev nästan lite sur på henne för jag ville verkligen inte missa någonting.
- Hm?
Jag var tvunegn att tänka.
- Lite mer än en månad sen, om inte mer. Jag kommer faktiskt inte ihåg om jag ska vara ärlig.
- Ojdå, du måste du verkligen vara specille Hannah.
- Varför tror du det, jag är nog bara en helt vanlig tjej, som hade tur att träffa din underbar son. Du har gjort ett bra jobb med honom.
- Tack, sa hon och gav mig en kram. Men med tanke på att du bara har känt han idrygt två månader och du är hät i Tyskland, så måste du betydda väldigt mycket för han. Han har aldirg tagit med en tjej så här någon annan gång. Jag vet inte om han har berättat det. Men var jätte ledsen över att få lämna dig hemma i USA?
- Jag vet, han betydder mycket för mig och han är det bästa som har hänt mig.

Hon svarade med ett leende och sen tittade vi på Justin.
- Så vad tyckte du om showen? frågade han.
Hela han var alldelse svettig. Men det var bara sexigt. Så det gjorde ingeting. Han kramde mig snabbt och tog sen en vattenflaska och tog en klunk.
- Ja, den var la helt okej...
- Helt okej?
- Nej jag skoja bara, det var jätte bra!
Jag rufsade till hans hår och han tog i min hand och pussade mig på munnen. Jasmien tog lite längre bort och var arg, som vanligt. Pattie såg också att han pussade mig. Men hon verkade bara glad. Jag tror faktiskt att hon gillade mig. Och det var väl bra eller?
 Vi åkte tillbaka til hotellet. Både jag och Justin var trött så vi somnade med nästan än gång.
Vi vaknade nästan morgon tidigt. Jag låg på Justin´s bröstkorg och bara njöt. Han luktade gott.
- God morgon, sunshine! sa han och tittade in i mina ögon.
- God morgon, my love.
Han kysste mig på munnen och gick sedan upp ur sängen. Han var utantröja och hans mage var lika snygg som vanligt.
  Han gick in och ducha för han skulle iväg på en intervju för en tyska tvkanal. Justin hade sagt att jag kuden gå på stan eller något så länge. Jag hade ju faktiskt med mig en hel del pengar och att shoppa var ju inget man dirket tackade nej till.
- Jag drar nu, hej då! sa han och gick ut genom dörren til vårat hotellrum.
- Hejdå!
Han gick ut genom dörren, men kom strax där på tillbaka och kysste mig. Sen sprang han ut.


Kort episode, men kommer nog mer i kvälll tror jag. Om jag hinner:D

Date: 2010-11-09 | Time: 20:00:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
4

The next Mrs. Bieber Episode 20

Hannah
Jag ville i det ögonblicket bara slänga mig runt hans hals. Kyssa han och sen göra saker som jag inte ens fick lov att göra. Men jag hejdade mig själv i sissta sekund.
- Kan du förlåta mig Hannah?
- Ja det kan jag, sa jag och kysste han.
Han kysste mig tillbaka och det blev mer och mer passionerat. Efter ett tag låg jag på han och han hade sina händer på min rygg....
'


- Justin?
Han avslutade att puss på min hals och tittade upp på mig.
- Ja?
Jag visste vad som var på gång och hända. Men jag visste inte riktigt om jag var redo? det var ju trots allt något som var ritkigt stort...
- Om du vill. Jag har ju aldrig gjort det förrut, så jag vet inte? vill du?
Djupt andetag
- Jag har aldrig heller gjort det förrut. Och jag vill verkligen att det ska vara speciellet. Så vi kanske borde vänta?
- Ja, det kanske vi borde. Men vi kan ju fortfarande strula?
- Ja absolut, hihi! sa jag och tittade glatt på honom.
Justin böjde sig fram och kysste mig. Han satte sin hand på min vänster kind. Efter kyssen, som hade varit alldelse underbar. Drog han sin hand över läppen, bet sig i läppen och log.
- Jag älskar verkligen dig, Hannah Smith.
Jag blev nästan gråtfärdig när han sa det. Det lät så perfekt.
- Jag älskar dig med, Justin Bieber.
Jag betonade Justin Bieber, så att det lätt lite roligt och började att skratta.
Knack, knack.
- Justin? är du där? frågade Pattie.
Hon öppnade dörren lite försiktigt och tittade in genom dörröppning.
- Ja? vad är det mamma.
- Vi måste åka tillbaka till Arena och repa. Om du vill Hannah får du gärna följa med. Men du får ju inte synas för media och så. Så då får du gå ut bak vägen istället.
- Okej visst, men hinner jag byta om lite snabbt?
- Jaja, självklart. Ni måste vara klara om tio minuter.
- Ska bli, svarade Justin och blinkade med ena ögo mot sin mamma.
Hon bara log tillbaka och skrattade lite lätt.
Jag gick fram till min resväska och tog fram ett par tighta jeans och ett vit linne. JAg tog av mig min kläder, så att jag bara stod i ett par svarta spetstrosor och en ljusrosabh.
- Jag fattar verkligen inte, hur en människa kan vara så jävla, snygg som du är Hannah? det är ju helt sjukt, engentligen.
Han kom fram till mig och kysste på lite lätt på munnen, sen gick han in på toan.
- Är du klar, frågade jag han när han kom ut igen.
- Jajemäm, är du?
- Aa.

Jag gjorde som Pattie sa och gick ut genom bakdörren. Dem kom med limosinen och hämtade mig bara några få minuter senare. Jag satt jämte Justin och han tog min hand. Jasmine var också med i limon. Och hon bara bitchblikade mig hela bilresan. Jag var nästan när på att börja skratta, bara för att hon såg ut som en gris när hon bitchblikade mig. Jag brydde mig inte om henne så jag bara tittade på Justin istället som höll på att twittra. Han tittade upp på mig lite då och då. I bland pussade han mig lätt på kinden. Varje gång såg det ut som att Jasmine skulle koka över av arghet. Jag tyckte bara att det var kul.
  När vi väl var framme vi arena så fick dem kör mig till bakdörren så att ingen skulle se mig. Det kändes väldigt coolt på något sätt.
När jag kom in på scen som för stunden var helt tom, var det en otrligt cool känsla. Jag hade själv ståt på en scen några gånger. Med mitt "band" eller jag och Emma och Lilly hade gjort några egna låtar och så det varit några olika talang tävlingar som vi hade varit med i. Jag hade alltid spelat bas och sjungt med i refrängerna. Det hade varit riktigt skoj. Men med åren hade vi slutat med det för att vi tyckte att det var pinsamt.
- Hannah?
Jag tittade upp.
- Vem var det som sa något? 
Det var....


Inte så lång episode, men jag det kommer mer senare i kväll. Skriva gärna om ni vill vad ni tyckte!

Date: 2010-11-09 | Time: 13:00:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
8

The next Mrs. Bieber Episode 19

Jag pekade på ett litet café som hade stans godaste varm choklade. Lilly brydde sig inte nåt vidare om att vi gick ditt istälellet. Både jag och hon tog en varmchoklade och en kanelbulle.
- Så vem var det som ringde innan?
Vem skulle jag säga att det var?
- Eh, det var mamma. Hon undrade om jag hade hittat något.
- Okej.
Varken jag eller Lilly hade något att säga, så vi satt bara tysta. Det enda jag vile var att träffa Justin och få allt uträtt. Jag ville verkligen att allt skulle bli som det var innan.

Veckan flog förbi och snart var det dags för mig att åka till Tyskland och träffa Justin. Vi hade bara pratat lite på telefon. Men det kändes ändå så som att det skulle gå bra att hämta han.
  Jag hade sagt till mamma och pappa att jag Lilly skulle åka till Tyskland och undersöka lite till ett projekt i skolan. Och korkade som mina föräldrar är så lät dem mig åka hur lätt som helst. Jag behövdes bara berätta vad jag skulle bo så var det fixat.
  Och skicklig som jag är så hade jag turen att Lilly skulle iväg till Tahiland just denna veckan. Ibland hade man verkligen tur.
- Mamma, taxin är här nu.
- Okej, ha det så bra, sa hon och pussade mig på panna och gav mig ett kurvert med pengar i. Mamma och pappa var alltid livrädd att jag skulle bli utan pengar när jag var iväg någonstans så på mina 16år hade jag tjänat en hel del på att bara resa bort. Men det gjorde inte dirket någonting. Att ha mycket pengar tackade man ju inte nej till.

Jag tog fram min Iphone och slog in Justin´s telelfon numer.
- Hallå? sa någon med svag röst.
Var det Justin, eller var det någon annan?
- Justin?
- Ja?
- Oj, förlåt väckte jag dig. Det var inte meningen.
- Nej då. Det var ingen fara jag skulle ändå gå upp nu, så det var tur att du ringde.
- Okej. Men jag ville bara säga att jag åker hem ifrån nu, så vi ses på flyplatsen.
- Okej, kan inet vänta på att få träffa dig, bby!
- Me too, puss.
Jag la på.

Justin
På flygplatsen

Jag stod några få meter ifrån där Hannah snart skulle komma. Jag kunde knappt berga mig. Jag hade verkligen längtat efter henne.
  Jag hade tagit idag tagit på mig kläder som inte var min still och en mössa så att ingen skule känna igen mig. Ville inte dra åt mig massa folk, nu när jag och Hannah för första gången skulle ses tillsammans.
 Där var hon. Nej det var någon annan. Där, nej inte hon heller.
- Bu
- Ah!
Jag vände mig kvickt om och där stod hon. Snyggare än någonsin och log som en sol. Trots att jag hade kysst Jasmine och gjort bort mig totalt.
  Jag böjade mig ner och kysste henne på munnen. Mina händer gled atomatiskt ner emot Hannahs rumpa. Men jag hann hejda mig innan min mamma kom och skulle ta med oss ut i taxin.

Vi kom fram till hotellet och min livvakt tog Hannah väska. Vi gick åkte upp i hissen, vilket jag hatade. Men jag ville inte gå i unegför 200000000trappor.
- Så Hannah. Det kanske är dags för oss att prata om det som har hänt, förslog jag.
- Ja det kanske vi borde göra.
Vi satte oss både i våran säng. Den var stor och mjuk.
- Varför gjorde du det engetligen Justin?
- Om jag ska vara ärlig, så vet jag inte. Men jag tror att det är för att jag ville vara säker på att jag gjorde rätt sak och verkligen sa att jag älskade dig. Och det gjorde jag.

Hannah
Jag ville i det ögonblicket bara slänga mig runt hans hals. Kyssa han och sen göra saker som jag inte ens fick lov att göra. Men jag hejdade mig själv i sissta sekund.
- Kan du förlåta mig Hannah?
- Ja det kan jag, sa jag och kysste han.
Han kysste mig tillbaka och det blev mer och mer passionerat. Efter ett tag låg jag på han och han hade sina händer på min rygg....


Date: 2010-11-08 | Time: 22:49:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
3

The next Mrs. Bieber Episode 18

Jag tog en klunk och en till. Under tiden tog jag fram min mobil, loggade in på twitter. Varför i helvete rent ut sagt hade Jasmine skrivit så. Nu skulle varenda, i alla interjuver jag skulle på här i Tyskland fråga om vem min tjej va. Om det kom ut vem det var så skulle Hannah aldrig få vara i fred. Jag tyckte på ett sätt synd om henne för att hon dejtade mig.
- Jag måste verkligen gå på toa.
- Men Justin.
- Jag måste!
Jag gick ner ifrån scenen och gick sedan backstage och gick in på toan. Jag satte mig på toalleten och bara tänkte.
Jag slog in Hananh telfon numer och väntade på svar.
- Hej, svarade hon.
- Hej, du jag måste...

Justin

-...berätta en sak.
- Jag vet redan, Justin. Jag såg er när jag åkte hemifrån dig. Du och Jasmine.
- Hannah, du måste förstå mig att det var ett otroligt stort misstag och jag ångrar det.
- Jag vet Justin. Men jag hinner inte prata nu.
- Why?
- Jag kollar på klänningar till en skolbal.
- Okej, men jag måste få prata med dig ordentligt om det här, så jag ringer ikväll.
- Dte behövs inte, jag kommer till Tyskland om en vecka och då kan vi prata. Hejdå.

Hon la på. Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera på hur hon hade sagt allt. Var det bra elller dåligt? eller innebar detta att det av slut och att hon skulle komma till Tyskland för att dumpa mig? Jag hade ingen aning. Jag hoppades på att det var positvit och att hon var villig att förlåta mig.

Jasmine

Vad tog Justin vägen egentligen? Vi skulle ju repa på "overbord" nu. Varför tog det så lång tid? Jag läste igenom mina sms och såg att Justin hade messat mig.
Varför skrev du så där på twitter? Du vet ju att det blir kaos om det kommer ut. Det var verkligen lågt gjort utav dig.
Jag ville ju bara ha Justin för mig själv och inte att hon där andra, vem det nu var? skulle ta han. Jag hade ju faktiskt träffat han först. Och han hade ju kysst mig i "baby" videon. Och han hade ju själv sagt att det var ngt specillet med den kyssen. Varför var det nu helt random ute med mig? Jag hade ju faktiskt stöttat han genom mycket.

Hannah

Jag och Lilly tittade på några klääningar till och sen gick jag och Lilly och tog en fika.
- Ska vi fika här? frågade hon.
Vi gick förbi cafét där jag för första gånge hade fikat med Justin. Jag kom ihåg allt i minsta detalj.
- Nej, vi tar där bort istället.
Jag pekade på ett litet café som hade stans godaste varm choklade. Lilly brydde sig inte nåt vidare om att vi gick ditt istälellet. Både jag och hon tog en varmchoklade och en kanelbulle.
- Så vem var det som ringde innan?
Vem skulle jag säga att det var?
- Eh, det var mamma. Hon undrade om jag hade hittat något.
- Okej.
Varken jag eller Lilly hade något att säga, så vi satt bara tysta. Det enda jag vile var att träffa Justin och få allt uträtt. Jag ville verkligen att allt skulel bli som det var innan.

Jag vet att det var en ganska så konstig episode. Men jag har ingen fantsi för stunden...

Date: 2010-11-08 | Time: 18:54:59

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
1

The next Mrs. Bieber Episode 17

Klockan började att närma sig kvart i så jag stängde av datan tog min väska och körde till skolan.
- Hej Hannah, sa Emma(min kompis)
- Hej, sa jag och log.
Hon stod jämte mitt skåp och log, så där som hon alltid gjorde när hon visste något som hon visste att jag mer än gärna ville veta.
- Emma? vad är det som du nu vet?
- Justin Bieber, han, han...
- Ja, han?
- Han följer mig på twitter!Ah! Kan du fatta det.
- Haha, wow, grattis. Han har typ följt mig i ett halv år nu. Men kul för dig.
Jag gick där ifrån. Jag ville inte prata om Justin mer än vad jag behövde så jag gick till klassrummet.


Vi hade matte lektion. Och eftersom jag redan var klar med kapitellt vi höll på med så fick jag rast. Jag gick bort till datasalen och loggade in på datan. Justin hade varken facebookat eller twittrat. Jag tog upp min mobil och såg att han hade skickat ett sms till mig. 
 Hello Beutiful! Längtar efter dig till 1000. Ringer dig i kväll, xxJustin.
Jag orkade inte svara utan väbtade bara på att dem andra skulle sluta.

Efter skolan gick jag och Lilly ner till stan och tittade efter kläder till skolbalen som skulle vara om ungefär en och en halv månad. Min mamma sa allt att man skulle vara ute i god tid. Vi gick in i klädaffär som hette Peace. Dem hade super fina klänningar där. Jag hade köpt flera stycken där. Fast en del kostade upp i mot 1000dollar så dem köpte jag inte.
- Så vad för färg vill du ha på din klänning? frågade Lilly mig när jag tittade på en vit klänning som liknade ett prinssesklänning. Den var super fin men kostade alldels för mycket. Och jag vågade inte ens fråga mamma om att få den. Jag visste att hon skulle älska den hon med. Men jag vågade ändå så inte fråga.
- Hm, jag vet inte? ljusrosa eller vit kanske? Dudå?
- Rosa eller vit, jag med. Dem är ju dem finnaste färgerna helt klart. Vem ska du ditt med?
Det hade inte jag ens tänkt på. Jag ville gärna gå med Justin. Men det skulle nog inte gå för då skulle alla bara fokusera på han. Och det gillade ju inte han. Så det blev nog att gå ditt själv.
- Jag vet faktiskt inte. Vem ska du gå med?
- Tror nog att jag och Alec ska gå. Men jag är inte säker. Vi har pratat och så om det. Men är inte riktigt hundra än.

Justin

Efter att ha varit på hotellt och lagt in alla väskor åkte vi iväg till arena där jag skulle ha min konsért för att repa. Vi hade övat på showen väldigt länge nu. Och jag var faktiskt lite nervös eftersom jag aldrig hade gjort just denna show innan. Men det skull esäkert gå bra.
  Jag tog upp min svarta Blackberry ur fickan och tittade om Hannah hade svart. Men det hade hon inte. Synd. Men jag skulle i allafall ringa henne ikväll. Efter showen.
- Justin, kom nu. Du måste repa, sa min mamma.
Min mamma, som jag älskade över allt annat. Hade på sig ett par hög röd skor, ett par svarta tighta byxor och ett vit top. Hon var lika vacker som vanligt.
Jag började med att sjöng lite på "baby" och sen lite på "u smile". Det gick bra. Men både mamma och Scooter märkte att jag var nere. Jag ville verkligen inte sabba det här. För detta var verkligen en otrligt stor chans. Men med tänke på vad som hade hänt mellan mig och Jasmine i bilen kunde jag inte var driket hyperglad och hoppa runt som jag brukade att göra.
- Come on, Justin! ropade Jasmine på mig ifrån läktarn.
Jag tittade bara på henne. Och hon log nästan lite onskefullt tillbaka. Vad hade hon gjort nu?
- Kan vi ta en paus?
- Men vi började ju precis Justin! sa Scooter häpet och tittade på mig som att jag var dum i huvudet.
- Asså, jag har lite ont i huvudet så jag måste bara dricka lite vatten.
- Här, sa han och sträckte fram en vatten flaska.
Jag tog en klunk och en till. Under tiden tog jag fram min mobil, loggade in på twitter. Varför i helvete rent ut sagt hade Jasmine skrivit så. Nu skulle varenda, i alla interjuver jag skulle på här i Tyskland fråga om vem min tjej va. Om det kom ut vem det var så skulle Hannah aldrig få vara i fred. Jag tyckte på ett sätt synd om henne för att hon dejtade mig.
- Jag måste verkligen gå på toa.
- Men Justin.
- Jag måste!
Jag gick ner ifrån scenen och gick sedan backstage och gick in på toan. Jag satte mig på toalleten och bara tänkte.
Jag slog in Hananh telfon numer och väntade på svar.
- Hej, svarade hon.
- Hej, du jag måste...

Date: 2010-11-08 | Time: 14:23:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
0

The next Mrs. Bieber Episode 16

Jasmine

Varför hade Justin kysst mig om han hände så hade en annan tjej som han gillade. Han visste ju att jag gillade han och att jag skulle kunna tänka mig att dejta han. Det hade jag ju sagt till han.
  Jag loggade in på twitter.
Guess what I just found out? Justin has a new girlfriend! Someone who knows who she is?
Jag tryckte på tweet och loggade ut.

Justin

Jag vaknade på flyget av att mamma sa att vi var framme. Jag ville bara ligga kvar och sova. Men jag ville ju inte göra mina fans besvikna. Så med sega ben ställde jag med upp och gick.
 Hey bby! Jag är framme nu, så jag ringer sen, xx Justin
Skicka.
Jag loggade in på twitter.
In Germany now. Awsome:D
Tweet.
 Jag tittade in på Hannahs twitter. Men hon hade twittart någonting. Jag skrev samma sak på facebook och sen åkte vi i väg till hotellet och chekade in.
  Det stod som vanligt massa fans vid hotellt och väntade på mig. Det var fortfarande overkligt för mig, att alla var här för att just jag var här.
- Justin we love you! skrek dem.
Jag gav några stycken en atougraf och gick sedan in till hotellt och chekade in.


Hannah

Jag såg att Justin hade twittar och smsat mig. Och att Jasmine hade twittar. Jävla bitch. Varför hade hon skrivit så? Hade Justin sagt att det var jag? Nej det kunde han väl ändå så inte gjort. Det skulle ju bli kaos. Eller ja det skulle ju för eller senare komma fram att han dejtade eller dejtar mig.

  Jag gick ner i köket. Hällde upp flingor och mjölj i ett glass.

Min mobil ringer. Det var Justin.
- Hej! sa jag glatt som att ingeting hade hänt.
- Hej, är allt bra?
- Jadå, hur är det själv?
- Jo det är bra, saknar dig.
- Saknar dig med. Men jag måste dra nu för skolan börjar snart. 
 
Skolan började i och för sig inte för än 45 minuter. Men jag orkade inte prata med han. Det gjorde bara míg ledsen och jag ville inte att mina kompisar skulle märka det när jag komma till skolan.

Jag gick upp på mitt rum och tog på mig efter jag hade ätit upp. Det fick bli ett par svarta leggings, vitt linne och en svart cardigan. Jag satte upp håret i en tofs sminkade mig. Jag började inte för än om en halvtimme och ville inte bli sed som värsta tönten och komma till skolan tidigt. Jag satte på datan och twittrade.
 School, today. Kill me! Hate it!
Tweet
Why did you do this?
Tweet
Den sista så tänkte jag på Justin och jag hoppades att han skulle fatta det när han läste det. För han och Jasmine´s kyss var överallt på internet. Jag ville verkligen att det skulle bli som det var innan mellan oss. Men just nu kändes det som att det inte riktigt gick.
 Jag trror inte riktigt att jag förstod det. Eller jag förstod det. Men jag ville inte erkänna det för mig själv, utan jag ville bara att allt skulle vara som det hade varit.
  Klockan började att närma sig kvart i så jag stängde av datan tog min väska och körde till skolan.
- Hej Hannah, sa Emma(min kompis)
- Hej, sa jag och log.
Hon stod jämte mitt skåp och log, så där som hon alltid gjorde när hon visste något som hon visste att jag mer än gärna ville veta.
- Emma? vad är det som du nu vet?
- Justin Bieber, han, han...
- Ja, han?
- Han följer mig på twitter!Ah! Kan du fatta det.
- Haha, wow, grattis. Han har typ följt mig i ett halv år nu. Men kul för dig.
Jag gick där ifrån. Jag ville inte prata om Justin mer än vad jag behövde så jag gick till klassrummet.


Date: 2010-11-08 | Time: 12:00:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
0

The next Mrs. Bieber Episode 15

Han pekade på en liten kruka som stod jämte dörren.
- Okej..?
- Jag ringer en taxi åt dig på vägen till flygplatsen som kommer och hämtar dig om en kvart, så slipper du det. Det ligger pengar där borta som du kan ta till taxin och du behöver inte betala tillbaka och jag kommer att sakan dig. Jag älskar dig, sa han och kysste mig.
Jag började nästan att gråta för jag ville inte att han skulle åka.
- Jag ringer, sa han och gick sin väg.
Jag saknade honom redan.

Jag skulle inte få träffa han på jätte länge nu kändes det som. Eller jag drygt två veckor. Jag gick upp till Justin´s rum och tog min saker. Jag behöll tröjan på och drog på mig ett par leggings och gick ner. Låste dörren och la tillbaka nycklen under krukan. Taxin kom 5 minuter senare. Jag hoppade in i baksättet och sa min adress och taxichaffören körde iväg. Jag tittade ut genom fönstret. Det var en reging tråkig Oktober dag. Jag ville mer än gärna ha Justin vid min sida just nu. Men jag visste att det för ögonblicket var omöjligt.
  Jag tog fram min mobil och satte på "baby" jag tröttnade aldrig på den låten. Hur många gånger jag än lyssnade på den. Jag tittade ut genom fönstret igen och såg Justin sitta i en bil på min högra sida om mig och...! OMG. Det var Jasmine Viellgas och...? Dem kysste ju fan varandra. Helvete. Vad fan var det här? Hur kunde Justin göra så mot mig? Jag hade inte driket gjprt något fel. Eller hade jag det? i så fall vad liksom?
  Okej, nu handlade det bara om att ta det lungt och bara håll huvudet kallt. Jag skulle låtsas som ingeting när jag kom till Tyskland om drygt två veckor och se om han sa någonting. Om han ringde skulle jag svara och låtas som ingeting.
- Här är det.
Han stannade precis utanför mitt hus. Det var ingen hemma så jag satte på högmusik. Inte baby denna gång. Utan "Carlifornia Girls" med Katy Perry.
Jag sjöng med och dansade runt. Min mobil som låg borta vid hallen ringde. Men jag orkade inte gå och svara.

Justin

Varför i helvete är jag så dum att jag kysser Jasmie? Jag älskade ju Hannah inte Jasmine. Klart jag älskade ju henne som en vän men inte som en tjej jag hånglar eller gör mer med. Defetivt inte. Vad flög i mig egentligen?
Och varför svarade Hannah inte?
  Hannah, snälla ring mig när du ser detta. Jag ringer ikväll vid sju tiden. xx Justin.
Jag tryckte på skicka och hoppades på svar. Men jag fick inget. Aj då.
- Justin? sa Jasmine.
Jag vände mig om. Även fast jag inte ville det. Men mamma hade lärt mig att alltid vara artig vad som än hade hänt eller skulle hända.
- Ja.
- Asså, vad händer egentligen?
- Vaddå händer?
- Jag vi kysste ju nyss och det kändes speciellet på något sätt.
- Jaha okej. Men jag...?
Vad skulle jah säga entligen? Att jag precis hade gjort ett stort misstag. Eller jag trodde at det var något på hennes läpp som jag skulle tabort. Nä inte dirket. Vad skulle säga.
- Det var ett misstag. Och ska inte upprepas. Okej?
- Men jag trodde ju att vi hade något.
- Inga men. Nej det har vi inte. Jag gillar en anna.
- Jaha, vem då? Så nu är jag bara som vilken tjej som helts som du bara kan kyssa när du vill, eller vaddå?
- Det säger jag inte.

Jag satte på min höglurar och satte på musik. Michael Jackson, "bad" grym låt. Den fick mig alltid att slappna av. Och det var verkligen ett ögonblick som jag behövde det.

Jasmine

Varför hade Justin kysst mig om han hände så hade en annan tjej som han gillade. Han visste ju att jag gillade han och att jag skulle kunna tänka mig att dejta han. Det hade jag ju sagt till han.
  Jag loggade in på twitter.
Guess what I just found out? Justin has a new girlfriend! Someone who knows who she is?
Jag tryckte på tweet och loggade ut.

Date: 2010-11-07 | Time: 18:42:57

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
0

The next Mrs. Bieber Episode 14

Jag tryckte på tweet och läste sedan några av alla miljoner tjejer som följde mig och som jag följdes tweets. Jag hade redan så många som jag följde att jag inte orkade följa några mer just nu.
 Jag bytade även bakgrundsbild till skivomslaget som skulle vara på mitt album till mitt aucoustic album som snart skulle släppas. Undra om han skulle gilla det. Och undra vilken låt hon mest tyckte om. Hoppas hon kommer att gilla min nya låt också.


Jag vaknade när klockan var 12 på kvällen. Justin, måste ha burit upp mig. För jag låg nu i hans säng och han låg jämte mig i bar överkropp.
  Jag tittade på han och måste vart vaken för han öppnade ögonen och log.
- God morgon, bby!
- God morgon, snygging!
Han tog tag i min nacke och kysste mig. Jag kysste tillbaka.
- Sovit gott? frågade han efter att han avslutat kyssen.
- Ja, bar du upp mig hit?
- Vad bra! Ja det gjorde jag. Jag ville inte att du skulle sova nere i soffan själv. Utan att du skulle sova här jämte mig.
Jag kände hir mitt hjärta började att butla lite extra.
- Naaw, vad gullig du är.
- Nej, du är, sa han och kysste mig igen.
- Men, nej. Nu ska va ta och göra våfflor, tycker jag, sa han bestämt.
- Okej.

Jag var glad över att jag hade tagit av mig mina jeans innan jag somnade.
- Justin. Har du en tröja jag kan få låna?
- Ja då, självklart!
Han gick in i sin garderob och tog fram en estovar t-shirt som jag har sett han ha på sig flera gånger på bilder i skvallertidningar.
  Jag hade själv en hoddie, som jag fått i julklapp. Jag älskade den och använde den jätte ofta.
Vi gick ner i köket. Justin satte på tv:en som satt jämte kylskåpet.
- Haha, varför disney channel av alla kanaler? frågade jag.
- Men, jag älskar det, sa han.
- Haha, jag älskar dig.
Det blev tyst hade jag verkligen precis sagt att jag älskar ha? gud. Det hade jag aldrig gjort till en kille innan. Helt sjukt ju. Jag kunde inte fatta det. Det var ju helt galet. Fast jag gjorde ju det så det var ju inte så farligt om man tänker så. Men tänk om inte hade älskade mig då? Då skulle det ju bli skit pinsamnt.
- Jag älskar dig med!
Han gick fram i mot mig och tog sina händer på mina kinder och kysste mig passionerat. Jag tog mina händer på hans rygg och drog dem upp och ner. Han smakade mint även denna gång och jag rös till ännu en gång. Undr hur många gånger jag hade gjort det egentligen? vem vet? jag räknade ju inte precis.
Justin telefon ringer.

- Hallå, sa han.
- Justin var är du? flyget lyfte om minder än en timme.
- Helvete! jag kommer.
 Han la på.
- Vad är det?
- Jag ska ju till Japan i dag och jag har inte ens packat. Helvete. Du måste hjälpa mig.
- Okej.

Vi sprang upp på Justin´s rum tog en resväska och packade ner en massa kläder. Mer än vad jag bruakde ha med mig till och med.
  När vi var klara sprang vi ner i hallen.
- Du kan vara här när som helts, om du vill, sa han. Det ligger en nyckel under krukan där.
Han pekade på en liten kruka som stod jämte dörren.
- Okej..?
- Jag ringer en taxi åt dig på vägen till flygplatsen som kommer och hämtar dig om en kvart, så slipper du det. Det ligger pengar där borta som du kan ta till taxin och du behöver inte betala tillbaka och jag kommer att sakan dig. Jag älskar dig, sa han och kysste mig.
Jag började nästan att gråta för jag ville inte att han skulle åka.
- Jag ringer, sa han och gick sin väg.
Jag saknade honom redan.Date: 2010-11-07 | Time: 16:40:45

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
0

The next Mrs. Bieber Episode 13

Tjej som stod där, blev alldels chockade och bara tittade på han som att han var dum i huvudet. Han kom tre minuter senare tillbaka med en glas så stor att man inte hade behövt äta på en hel vecka om man hade ätit en sån.
- Heerugud så mycket glass!
-Haha, jag vet, sa han och....

... tittade på mig med ett vackert leende på läpparna. Jag log tillbaka och gick och satte mig vid ett bord lite längre bort.
  Justin kom 5 mintu8r senare med en glass så stor att jag nästan svimmnade. Jag blev nästan spy färdig av att bara kolla på den. Men det såg ändå så gott ut.
- Här.
Han sträckte fram en skedde och gav mig en puss på kinden. Jag tog i mot skedden och tog en liten bit av en kula med smak av vattenmelon. Den var faktikst rikigt god.
- Asså, hur fan ska vi orka äta upp allt det här? frågade jag och tittade på alla glass med stora ögon.
- Ja du, det vettefan. Men om inte så är det ju bara att slänga det. Huvudsaken är att jag får smaka på alla smaker. 
- Haha, du är bra udda du. 
- Du är för söt när du skrattar alltså.
Han böjde sig över bordet och pussade mig på munnen. Jag tittade på sen omkring och till min lättnade var det bara gamlingar där. Så jag tror inte att det var någon av dem som visste vem självaste Justin Bieber var. Men det var ju bara tur just nu. 
Efter ungefär en 40 minuter var både jag och Justin så mätta av vi var när på att spy. Vi orkade inte ens att resa på oss och gå och sätta oss i bilen.
- Du, sa jag.
- Ja?
- Kan inte vi hyra en skräckfilm och åka hem til dig och kolla på den?
- Jo visst.
Justin la en 20 på bordet och vi gick. Jag kände hur allt i magen var när på att åka upp när jag satte mig i bilen.

   När vi kom en till Justin igen efter att ha varit och hyrt en av dem 7 SAW filmerna satte vi oss i soffan och andades ut.
- Hur fick du idé egentligen att köpa så mycket glass?
- Asså jag vet inte riktigt? Jag bara fick värsta rycket.
- Haha!

Justin gick fram till DVD:n och satte in filmen. Sen kom han tillbaka och satte sig. Jag la mitt huvud på hans bröstkorg och han ströck över min arm. Jag rös till lite lätt och var så glad att jag låg i Justin´s famn och myste.
  Filmen var bra. Men verkligen mentaltsjuk. Jag kunde inte fatta hur folk kom på att göra såna här filmer? Det måste verkligen vara sjuka i huvudet.
- Aa!
Både jag och Justin skrek till.
- Fy fan vad äckligt, sa han och kramade om mig, nästan som han var rädd att killen på filem skulle hoppa ut genom tvrutan och komma och ta oss och göra samma sak som han nyss hade gjort med tjejen på filmen.
- Asså, helvete asså, så himla sjukt äckligt. Jag tror jag dör.
Jag förstod han. Det var så äckligt att jag fick kvälningar.

Filmen började att lida mot sitt slut och jag hade somnat i Justin´s famn.


Justin

Hannah var verkligen söt när hon sov. Tänk att hon var min nu. Bara min. Tänk om det skulle vara hon och jag för alltid. Jag gillade ju henne verkligen. Och det verkade ju som att hon gillade mig. Så det är ju inte helt omöjligt.
  Jag gick upp ur soffan samtidigt som jag la ner Hannahs huvud på en kudde i soffan. Gick och hämtade min Macbook och loggade in på twitter.

Saw, is really the most sick film I ever seen! Sick!

Jag tryckte på tweet och läste sedan några av alla miljoner tjejer som följde mig och som jag följdes tweets. Jag hade redan så många som jag följde att jag inte orkade följa några mer just nu.
 Jag bytade även bakgrundsbild till skivomslaget som skulle vara på mitt album till mitt aucoustic album som snart skulle släppas. Undra om han skulle gilla det. Och undra vilken låt hon mest tyckte om. Hoppas hon kommer att gilla min nya låt också.


Date: 2010-11-07 | Time: 11:22:14

Filed under: Annat
0

Förlåt

Förlåt för den dåliga uppdateringen.men har haft mycket att göra denna helgen så jag har tycärre inte ens haft till gång till data. Sitter just nu i en bil på väg hem. Så när jag kommer hem kommer det 2-3episoder.

Date: 2010-11-05 | Time: 12:00:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
1

The next Mrs. Bieber Episode 12

Jag orkade inte ens bry mig för ögonblicket för jag skämdes så myckey över hur jag hade bettet mig. Jag ville bara att allting skulle vara som det hade varit dagen innan, innan vid hade gått till resturagen.
Jag tittade mig runt om kring. För att se om jag såg han. Men han var bort.
Knack. Det knackade till på bilrunt. Jag vände mig om....

Det stod han. Min pappa. Jippi! Vad gjorde han här? var inte han på jobbet? tydligen inte.
 Jag vevade ner fönstert.
- Vad?
- Är inte du i skolan, unga fröken? frågade han.
- Nej jag mår inte så bra.
- Ska inte du vara hemma då och villa?
- Nej jag var...?
Jag kom inte på något att säga.
- Var..? sa han.
- Jag var tvungen att åka och köpa tamponger.
Sämsta ursäkten ever!
- Okej, sa pappa och blev lite röd i ansiktet. Men ha en bra dag, och krya på dig så ses vi när jag kommer hem.
- Ja, okej.
Jag vevade upp runtan igen. Startade radion och tog nog djupa andetag, innan det knakade på fönstret igen. Jag antog att det var pappa, som hade kommit på något mer att säga. Men nej det var det inte. Det var Justin.
- Hej, sa han efter att jag hade vevat ner rutan igen.
- Hej.
Jag tittade bara rakt in i ratten för jag jag var rädd att möta hans blick.
- Så vi kanske borde prata, sa han och försökte att få igång en konversation. Men han lyckades inte för jag bara "mm" hela tiden. Jag ville men ändå inte prata med han. Jag ångrade allt jag hade sagt både i dag och i går och jag ville helts att han skulle glömma allt. Lika så jag.
- Hannah, om du vill att det här ska fungera så måste du och i allafall försöka.
Jag vet inte var det var som flög in i mig. Men jag började att stor gråta och slängde mig runt hans hals.
- Förlåt, jag vet att jag var dum. Förlåt. Jag ska göra allt jag kan för att bättra mig.
- Det är okej. Men jag måste berätta en sak.
- Vaddå? frågade jag allvarligt och släppte tagit om han en anning och tittade upp på han.
- Jag måste åka i morgon och jag vill verkligen att du ska följa med och jag har försökt med allt jag kan. Men det går verkligen inte. Men mamma har lovat att du ska få komma til NewYork och Tyskland under tre dagar på varje ställe.
- Är det säkert? frågade jag han.
- Ja, klart. Jag ska aldrig ljuga för dig, sa han och pussade mig på panna lite lätt.
- Naaw, vad gulligt av dig att fixa det.
- Jag gör allt för dig,  bby! sa han och kysste mig på läpparna.
Jag kysste han tillbaka.
- Ska vi dra ner till stranden och gå en promenad sa Justin och asvlutade kyssen.
- Ja varför inte.
Jag starade bilen och körde ner imot stranden. Det var knappt något folk där alls. Mest gamlingar som inte hade något att göra på dagarna och en del mammor som var ute med sina barn på en promenad i det fina vädret.
- Där är en pakering! skrek Justin ut.
- Thanks.
Jag parkerade bilen och gick sedan ut. Vi gick längs strandvägen hand i hand. Då och då pussade vi varandra. Vi pratade om allt mellan himlen och jord. Vi pratade om hur det skulle vara att bara släppa att som det var och ge sig iväg till ett plats där ingen av oss hade varit.
- Ska vi ta och köpa en glass där borta? sa han och pekade på ett litet glasstånd.
- Ja gärna, sa jag la mitt huvud på hans axel.
Vi gick bortåt. Det var italienskglass och alla smaker såg så goda ut.
- Du, sa Justin. Ska vi göra en galen sak?
- Vaddå för något? sa jag spännt.
- V köper en gigantisk glass med en kula av varje smak.
- Haha är du galen, vi kommer ju spy!
- Haha, ja men skit i. Hej jag vill ha en glass med en kula av varje smak ni har, sa Justin.
Tjej som stod där, blev alldels chockade och bara tittade på han som att han var dum i huvudet. Han kom tre minuter senare tillbaka med en glas så stor att man inte hade behövt äta på en hel vecka om man hade ätit en sån.
- Heerugud så mycket glass!
-Haha, jag vet, sa han och....


Date: 2010-11-04 | Time: 20:16:11

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
1

The next Mrs. Bieber Episode 11

Jag vände mig om för att se om jag hade någon bil bakom mig och ja det hade jag. Flera stycken. Hela tre stycken och alla var från olika tidningar och tvbolag. Fan helvtes jävla skit. Hur skulle det här sluta? 


Taxichauffören körde runt och runt i cirklar i mitt kvarter för att bli av med dem. Men dem försvann aldrig. Jag visste inte vad jag skulle göra. Skulle jag ringa Justin? nej, det fick vänta. Pappa då? nej han skulle bara bli sur.
- Det här blir dyrt för dig fröken, sa han och tittade i bakspeglen.
Jag tittade ner på bunten med sedlar som jag hade fått av Justin. Det skulle räcka.
- Ä stanna här, sa jag plöstligt.
Han tvärstannade. Jag gav han en hundradollerssedel som jag hade fått av Justin och brydde mig inte om att få tillbaka växlen. Jag sprang in på en liten lekplats där jag alltid brukade leka när jag var liten och gömde mig i ett litet hus. Men paparzzin gav sig inte utan hittade mig. Jag sprang ut på gatan igen och sprang bortåt. I samma riktigt som mitt hus låg i. Men jag blev aldrig av med dem. Plöstligt kom jag och tänka på ett gömeställe jag alltid brukade gömma mig på när jag var liten och vi körde dunkgöme. Det var ett träd ungefär tio meter framför mig som var ihållit. Där tror jag nog att jag fortfaranade fick plats. Jag sprang för kung och fosterland och kom tillslut fram och kröp in i trädet. Ingen av papparzzin hittade mig. Men jag gick inte ut ifrån den innan klockan var tolv på natten.
  Hela huset var släckte men dirket när jag kom innanför dörren kom mamma.
- Vad gör du hemma? sovde inte du hos en kompis.
Jag var tvungen att komma på en lögn snabbt.
- Eh, jo. Men jag mår verkligen skit nu så jag åkte hem för att inte smitta ha...hon menar jag.
Mamma märkte till min stora lättnade inte att jag nästan hade sagt han. Vilken tur. Jag gick upp på mitt rum och satte på datan. Justin hade till min stora förvåning inte twittrat någonting sen i morse. Men det hade jag redan läst. Jag loggade in på spotify och satte på min spelista med lugnmusik. Jag sömnade med en gång. Med min vanliga kläder på.
Jag vaknade nästa morgon av att jag fick sms. Eller jag fick varning för att min inkorg var full. Jag hade fått sms av en massa personer jag inte hade en anning om vilka det var. I alla stod det ungefär samma sak. Hur kunde du? jag ska döda dig! Han är min! eller något i den stillen. Jag visste att det var något med Justin. Men vad?
  Jag gick ner i köket, där mamma satt och läste tidning. Pappa hade redan åkt till jobbet.
- Vad är det här Hannah? mamma vissade mig en bild i tidning på mig gå ut ifrån resturangen somjag var på i går.
Helevte! Var det därför jag hade fått alla dessa sms? antagligen. Fan, fan, FAN!
- Hannah? Vad är det för något?
- Eh, jo det är så att jag dejtar en kille och..
- Och...
- Och...han är världens kändaste 16åring och jag var på dejt med honom igår och så var det massa papprazzi där och det var helt cray. Dem jagade mig hem och ja.
- Hannah, du vet väl att detta kan förstöra ditt liv?
- Hur då mamma?
- Det är inte bra att dejta en kändis. Han kommer bara att svika dig och ja.
- Nej, det kommer han inte. Håll käften!
- Du säger inte så till mig!
- Det bestämer fan inte du.
Jag tog min väska som stod kvar i hallen sen igår. Sprang ut och tog min bil och körde hem till Justin. Jag kunde koden till huset nu så jag behövde in prata i den lilla mikrofonen.
Jag knakade hårt på dörren. Han öppnade efter 30 sekunder.
- Åh Justin!
Jag kramade han. Men till min förvåning kramade inte han mig.
- Vad är det? är det något fel? frågade jag.
- Nej det är inget fel, eller...?
- För jag har en sak jag måste berätta, sa jag innan jag hann lyssna på vad han sa.
- Men Hannah...
Jag lyssnade inte.
- Min mamma är helt jävla dum i...
- Hej då Hannah, jag vill inte att du ska vara här just nu, så gå!
- Men va? vad är det du säger? betyder jag inget för dig längre.
- Inte just nu, för nu better du dig som värsta bitchen och tjej jag blev i kär i är ingen bitch. Så nej du betyder inget fö mig nu. Gå!

Tårana började att rinna ner för mina kinder. Jag startade bilen och åkte i väg. Jag stannade vid ett litet café några kvarter bort och tog en kaffe. Jag bara satt där och väntade. Fast jag visste inte vad jag väntade på. Men jag väntade i allafall på något. 
- Ursäkta mig fröken. Men vi stänger nu, sa han som stod i kassan.
- Oj förlått.
- Inge fara.
Jag lämnade en tjuga på bordet och gick ut och satte mig i bilen. Jag var för deprimerade för att ens starta bilen. Jag bara satt där. Efter ungefär en kvart om en bil jag kände igen. Det var Justin´s. Vad var han på väg? jag fick nu krafter och startade bilen. Och körde efter han. Men plöstligt var hans bil borta och jag såg han inte. Ä det var ingen idé. Det var säkert slut nu. Eller? vem vet? inte jag i allafall. Jag orkade inte ens bry mig för ögonblicket för jag skämdes så myckey över hur jag hade bettet mig. Jag ville bara att allting skulle vara som det hade varit dagen innan, innan vid hade gått till resturagen.
Jag tittade mig runt om kring. För att se om jag såg han. Men han var bort.
Knack. Det knackade till på bilrunt. Jag vände mig om....Date: 2010-11-04 | Time: 10:23:18

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
0

The next Mrs. Bieber Episode 10

Han la på.
- Hur gjorde du egentligen för att få stanna här?
Han tog ett djuptandetag och efter det....

...började han att prata. Han berättade allt som han hade sagt och det hade inte hjälpt något av det. Pattie hade varit fullt bestämd att Justin skulle hänga med och spendera tid mid sina vänner och familjen. Men dagen när dem skulle åka hade hon märkt hur ledsen han var och låtit han stanna hemma. Vad gulligt att han hade varit ledsen för att han skulle vara tvungen att lämna mig. Han var verkligen typ värsta perfekta killen ändå.
- Naaw, vad gullig du är som, grät för att du inte fick stanna här med mig. Du är bara för söt.
- Haha, ja visst är jag? sa han kaxigt och sträckte på sig för att vissa att han ville ha en puss.
Jag pussde han mjukt på munnen och blundade. Hans läppar var ovanligt mjuka och smakde mint.
- Men du stanna så kan jag hoppa bak i baksättet och byta om, sa jag.
- Okej.
Jag tog på mig ett par leggings och en söt top ifrån Topshop. Vi stannade sedan vid en lite italiensk resturnag.
- Så vad vill du ha för något? frågade han när vi satt vid ett gulligt lite bord för två personer, längst bak i resturangen.
- Hm, jag vill nog ha pasta med köttfärsås.
- Haha, du kör på traditionella saker du. Själv ska jag ta den där, sa han och pekade på en rätt som jag inte ens kunde uttala.
- Haha, låter bra tycker jag.
En servitris kom och pratde engleska men på italenisk brytning. Han tog vårna beställning och kom in med våra dryck en minut senare. 
 Ring, ring

- Hey bro!
- Hej Justin, var är du? du sa ju att vi skulle träffas på Karin´s café för en timme sen och snacka om ditt album.
- Oh shit, det hade jag glömt. Ska vi ta en fika i morgon diskutera det?
- Nej, jag jag kan inte i morgon. Är det okej och jag kommer hem till dig nu?
- Asså jag är inte hemma.
- Okej, men då får du ta och komma hem, annrs så kommer vi inte att kunna hålla datumet då det ska vara klart.
Han suckade.
- Okej, jag kommer på en gång dårrå. Han la på. Hannah jag är hemskt ledsen. Men jag måste hem och det är nog bäst om du åker hem. Det är top hemligt.
- Så du kan inte lite på mig eller?
- Joklart jag kan, men jag kan inte låta dig vara med. Inte ens min mamma får det.
- Okej, får jag skjuts hem?
- Jag hinner inte. Men här får du pengar till en taxi.
- Tror du inte att jag har egna pengar eller?
- Jo men jag tycker att du ska lägga dem på något annat.
- Men nu väljer jag att lägga dem på taxi, hejdå!

Jag vände på klacken och gick med tunga steg ut genom resturangen dörrar. Där det stod säkert 15 stycken paprazzi. Nej fan, dem visste att Jusitn var där.
- Hannah, Hannah! skrek dem.
Fan också!
Jag bara log och gick i genomm folkmassan.
- Hur var det att vara på dejt med Justin Bieber? Är han bra på kyssas?
Jag var för trött för att ens bry mig så jag räckt upp min högra hand och en taxi stannade. Jag sa min adress och han körde iväg.  Allt jag hade i huvudet var Justin. Undrar om han var sur på mig nu.
  Jag vände mig om för att se om jag hade någon bil bakom mig och ja det hade jag. Flera stycken. Hela tre stycken och alla var från olika tidningar och tvbolag. Fan helvtes jävla skit. Hur skulle det här sluta?


Date: 2010-11-04 | Time: 00:00:52

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
0

The next Mrs. Bieber Episode 9

Han bara skrattade åt mitt roliga ansiktuttryck.
- Haha du är så söt!
Han satte sina stora händer på min höfter och kysste mig...

Jag rös till, jag fattade fortfarande inte vad han gjorde så att jag började att rysa. Jag kysste han tillbaka och det blev mer och mer passionerat. Hans blöta kropp omfamnade min så perfekt att det nästan gjorde ont. Han smakade fortfarande mint trots att han hade popcorn och druckit cola. Han drog sina händer upp och ner på min rygg. Han började att närma sig min rumpa och jag rös till ännu mer. Jag drog min hand genom hans hår och ner på nacken. Jag kände hur han rös till och hur han började att kyssa mig mer och mer passionerat. Jag la mina armar runt hans nacke och han hade sina händer på min rumpa. 

  Vi stod säkert i poolen i en kvart och hånglade men det blev inget mer än så.
- Fryser du? frågade han.
- Ja lite, svarade jag. Men det var först då jag märkte att jag hakade tänder.
- Kom vi går upp.
 Han gav mig en vit, stor, mjuk handduk som låg på en palle jämte bubbelpoolen. Han la den över min axlar och gned sina händer på mina armar för att jag skulle bli varm igen. Jag pussade han på munnen. Även han tog en handduk och vi gick.
- Men du jag har ju inga andra underkläder med mig!
- Haha det gör inget, du kan säkert jag ett par kallingar av mig och en stor tröja eller?
- Ja visst.

Vi gick upp till hans rum och vi bytte om. Efter det la vi oss båda i sängen. Han höll om mig. Jag låg på hans bröstkrog och han hade sina händer runt mig. Just i detta ögonblick kände jag mig som världens lyckligaste tjej. Han pussade mig på munnen och jag log.
  Mobilen ringer.
- Hej det är Hannah!
- Hej gumman! Var är du? Det är kvällsmat här hemma nu om du vill ha.
- Asså jag är hemma hos en kompis och ska sova här i natt så jag äter här.
- Okej, men hör av dig i morgon. Mår du fortfarnade inte bra?
Jag började att småskratta för min mamma var så dum. Hon trodde verkligen att jag var sjuk.
- Ja det är jag, så jag går nog inte till skolan i morgon.
- Okej, hej då! Puss puss älskar dig.
- Älskar dig med.
Jag la på.
- Det är la okej att jag sover här?
- Jadå, vad vill du ha till kvällsmat?
- Hm, jag vet inte? Något gott, svarade jag.
- Ja det är klart att det ska vara gott. Vad sägs om att vi går ut och äter något? frågade han och tittade mig rakt in i ögonen?
- E ja varför inte. Men då måste vi hem till mig och hämta kläder.
- Okej.
- Jag kan ju gå in genom min balkongdörr för jag har en steg till den. Så kan jag ju packa en väska med kläder som jag kan ha här.
- Låter så en bra idé. 
 
Vi gick ner i hallen. Justin tog på sig ett par av alla sina hundratals sneakers. Snygg var dem. Så fan! Jag tog på mig min vita låga converse som jag älskade. 
   Vi tog min mini cooper och körde hem till mig. Gatorna var ganska så följa trots att det var en måndag och vid åtta på kvällen. 
 Jag såg att det var tänt i köket så vi var tvugna att ställa oss en bit ifrån huset. Jag klättrade snabbt upp för speglen som var fuktig. Jag var när att halka flera gånger.
Min väska som jag allt hade till fotbollen fick duga att packa ner saker i. Jag öppnade garderoben och tog allt jag såg. Jag fick smygga in på toan för att inte dem skulle höra mig nerefrån. Jag tog min neccisär och packade ner allt jag behövde.
  Jag slängde ner min väska på marken och klättrade sedan ner.
Justin väntade på mig i bilen. Han körde iväg när jag hade satt mig till rätt.
- Allt okej, bby?
- Jadå, darling!
- Good!
Han tittade först snabbt på vägen så att det inte var någon bil. Sen pussade han mig på munnen.
Hans telfon ringde tre sekunder senare. Det var Pattie som ringde.
- Hej gubben, hur är det? är allt bra?
- Ja, mamma allt är bra. Men jag kan inte snacka nu jag har en massa annat att göra.
- Okej, men hör av dig i morgon.
- Jadå, hej då. Älskar dig.
- Älskar dig med.
Han la på.
- Hur gjorde du egentligen för att få stanna här?
Han tog ett djuptandetag och efter det....

Date: 2010-11-03 | Time: 21:40:50

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
0

The next Mrs. Bieber episode 8

Gick bort till köket för att ringa men hon svarade inte så jag lämnade ett röstmeddelande istället.

När jag kom tillbaka var det...?


...svart i hela rummet. Jag såg varken Justin eller hans säng.
- Justin? sa jag lite försiktigt.
- Följ ljusen så hittar du mig, sa han och plöstligt ur ingenstans såg jag ett litet stiarinljus stå några få meter ifrån mig.
När jag gått förbi det tändes ett annat och så fortsätta det så tills jag hade gått förbi tio ljus. Jag kom in till ett nytt rum där var det ett stor tvskärm. Justin satt i en soffa några meter ifrån den.
- Kom, sa han och log lite lätt i mot mig.
- Så vad är det här ska betydda då? frågade jag
- Vi ska kolla på the notebooke. Jag älskar den filmen.
- Naaw, den är ju jätte bra ofta du gillar den? Det är ju värsta tjej filmen ju.
- Jag vet. Men jag gillar att gråta, sa han och satte så att jag skulle kunna luta mig på hans axel.

   Han tog fram en stor skål med popcorn och en 2 liters cola. Filmen var lika bra som när jag hade sett den första gången med mamma för drýgt ett år sedan.
  Filmen började att lida mot sitt slut och både jag och Justin satt och snyfftade.
- Nej nu får vi ta och rycka upp oss tycker jag.
- Oo..
Jag han inte prata klart innan han tog tag i min arm och drog mig bort. Vi kom in i ett stort rum där det fanns en pool eller ja gigantisk var nog mer rätt ord och en bubbelpool.
- Kom ni ska vi bada.
- Men jag har ju ingen bikini.
- Du kan la bad i dina underkläder? Det är ju inte som att jag inte har sett dig i dem innan.
Han tog av sig sina tröja och hans vackar mage med 6 snygga rutor på nästan log till mig. Jag tog av mig mina shorts och mitt linne och hoppade ner i vattnet. Justin kom några sekunder efter. Han dök ner i vattnet och drog i min ben så att jag ramlade.
- Justin!
Han bara skrattade åt mitt roliga ansiktuttryck.
- Haha du är så söt!
Han satte sina stora händer på min höfter och kysste mig...


Date: 2010-11-02 | Time: 19:26:09

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
0

The next Mrs.Bieber, episode 7

Nu hade tårarna gått att stoppa. Dem nästan forsade ner för kinderna.

Justin gick fram i mot mig…..

Han kramde om mig och pussade mig lätt på läpparna. Jag ville så gärna att det skulle fungera. Men jag visste att det inte skulle det.

- Jag kan ringa och smsa dig varje dag och ja! Vad ska jag annars göra?

- Justin det går inte!

Jag skakade av hans armar som fortfarande var runt mig och satte mig på sängen.

- Justin, gå!

- Men Hann...

- Gå!

Jag hörde hur han snabbt och med tunga steg gick ner för trappan och ut genom dörren. Jag kunde inte sluta att gråta. Han var ju trots allt det bästa som hade hänt mig. Även fast jag bara hade känt han i drygt två dagar så...? Var jag kär i han eller inte? jag hade ju aldrig varit det innan så jag visste ju inte hur det kändes? Undra om han var kär i mig?

Jag gick och la mig i sängen igen. Jag hade gråtit så mycket att det inte gick att gråta mer. Jag måste ha somnat för när jag tittade nästa gång så höll solen på att gå upp. Jag kände hur mina kinder var stela av all gråt. Jag ville egentligen gråta. Men det gick inte.

Jag tog upp min mobil igen och tittade om jag hade fått något sms. Inte ett enda jävla sms hade jag fått. Skulle jag ringa han? Eller skulle jag vänta?

Jag gick ner till köket och tittade på klockan som satt på vägen. Den var bara halv sex och jag började inte skolan för än om om fyra timmar. Så det var ju lugnt. Jag tog fram lite allt möjligt att ha till frukost och gick sedan och tog en lång dusch. Jag rakade både ben och armhålorna. Och gjorde till och med hårinpackning.

Jag gick efter det upp och tittade Justin´s twitter.

"Bahamas, here we come! Bojha 1 hour ago via übertwitter.

Där var det kört. Han hade redan åkt och jag var kvar här ensam med mina föräldrar. Jag tittade på klockan och den var bara halv åtta nu. Jag började inte för ens om en timme.

- Hej då! ropade mamma ifrån hallen.

- Herrå!

Både mamma och pappa hade nu åkt till jobbet så jag var ensam hemma. Jag tog min väska och min mobil och sprang ner till köket gick till den lilla burken där vi hade pengar, som vi bara fick använda i nödfall och detta var ett sånt. Jag sprang ut genom dörren låste och sprang vidare till våran lilla mini cooper. Och körde iväg.

När jag till slut kom fram till Justin´s hus såg jag att det var tänt i hans rum.

- Jason? det är jag Hannah.

Jag pratade i den lilla mikrofonen som Justin hade pratat i några dagar tidigare. Jason svarade.

- Var det du som var här med Justin för någon dag sen?

- Ja, är han hemma?

- Ja vet inte. Jag ska ringa och kolla.

 

Jag väntade i några minuter innan Jason sa något.

- Han kan vara där uppe. Men han svarar inte. Så jag kan inte lova någonting.

- Okej, tack Jason.

 

Jag körde in snabbt som fan till gården, parkerade bilen och sprang in genom dörrarna.

- Justin? Justin? är du här?

Jag hörde fotsteg ifrån övervåning.

- Justin? är det du?

- Hannah?

Han kom gående i halv fort tempo ner från trappan.

- Jag trodde att du hade åkt? förlåt. Det var verkligen inte meningen att det skulle bli så här. Förlåt.

- Nej förlåt mig!

Han sprang fram till mig och kramade mig hårt. Efter ett tag började han sig ner och kysste mig passionerat på munnen. Han satte sina händer på min midja. VI började att gå sagt bort i mot tv rummet. Han tog av mitt linne och jag hans vit t-shirt.

Efter ett tag låg vi på sova i bara underkläder. Jag visste fortfarande om jag ville det här eller inte.

- Eh Justin, är du säker på att vi ska göra det här? Jag menar du har ju lovat din mamma att inte göra det innan du gifter dig.

- Jag vet, men det känns så rätt med dig,  han böjde sig ner och kysste mig ännu en gång.

Jag log som en sol.

- Jag vet, jag känner samma sak. Men jag vill att vi väntar lite till.

- Okej.

- Förlåt, sa jag och kramade han.

- Det är lugnt. Du kan ju inte direkt hjälpa att du är skit snygg, sa han och blinkade med innan ögat.

- Jag vet, svarade jag med attityd.

- Haha!

 

Vi gick tillbaka till där vi hade börjat att hångla för att hämta våra kläder. Och efter det till hans rum.

- Du min skola börjar om en kvart så jag måste dra.

- Men jag åker ju om en vecka och efter det så kommer vi inte att kunna ses på ungefär tre veckor. Kan du inte ta ledigt i från skolan denna veckan? sa han och satte på sig sin tröja.

- Eh, jo det kan jag nog, sa jag och gick fram till han och pussade han på kinden.Men jag ska bara ringa mamma.

 

Gick bort till köket för att ringa men hon svarade inte så jag lämnade ett röstmeddelande istället.

När jag kom tillbaka var det...?

 


Date: 2010-11-02 | Time: 17:28:50

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
1

The next Mrs.Bieber episode 6

Han började att…

…att dra upp min tröja. Vill jag verkligen det här? Jag hade ju aldrig gjort det förut.

- Eh Justin?

Plöstligt stod hans mamma i en fin söt rosa klänning, borta vid dörren.

- Mamma? vad gör du här? skulle inte du vara hemma hos mormor och morfar i dag?

- Jo, men jag skulle bara hem och hämta en sak. Vem är detta? och vad håller ni på med? du vet ju vad jag har sagt om det här Justin?

- Detta är Hannah min flickvän…

Jag blev nästan svimfärdig när han sa flicknvän. Var jag verkligen hans flickvän? Nej det var väl jag ändå inte?

- …och ja. Mamma jag gör vad jag vill. Jag är faktiskt 16!

Pattie vände om och gick sin väg. Jag hade inte direkt fått den bästa starten med henne om man säger så.

- Justin, vi kanske borde snacka om det här? sa jag lite försiktigt för jag såg att han var lite ledsen.

- Jag orkar inte nu, jag ringer dig i morgon. Jag ber min chaufför att köra dig hem.

- Det behövs inte jag kan gå.

- Nej han kör dig hem.

- Okej, svarade jag.

Jag gick fram till han där han stod i bara ett par svart byxor och utan tröja. Hans snygga mage gjorde att man inte kunde slita blicken i från den. Jag satte min hand på hans nacke och pussade han på munnen. Men han vände bort munnen så det blev en puss på kinden istället.

- Är det något fel?

- Nej, jag orkar bara inte nu, jag mår inte så bra.

- Okej…?

- Det är inte ditt fel! Gå nu, jag ringer.

 

Hans chaufför körde mig hem precis som han hade lovat. Ingen var hemma så jag gick upp till mitt rum utan att säga ett knyst. Jag satt där en stund och bara tänkte. På Justin. Undrar vad som skulle hända nu? Var det över? Eller skulle han ringa i morgon som han hade lovat?

Pling

" Förlåt för att jag var en sån idiot innan. Jag ringer senare, xx JB"

" Det är lugnt, xx H"

Jag la ifrån mig mobilen och gick och satte på datan. Justin hade precis twittrat.

 

When U smile I smile. But when she is said I´m said. When you are angry am angry, 3 minutes ago.

Vad menade han med det egentligen? Jag tittade på alla som följde min twitter Justin var nu en av dem. Det var ju faktiskt riktigt coolt att Justin Bieber följde en på twitter. Eller?

- Hallå? är det någon där?

Jag hörde att någon öppnade dörren nere i hallen. Jag tittade på klockan. Klockan var bara fem och mamma och pappa skulle inte komma hem förrän vid sju. Vem var där? Jag blev livrädd. Det hade ju stått i tidningar nu den sista tiden om en massa inbrott i centrum.

Jag tog min mobil och sprang och gömde mig i min garderob. Jag slog in Justin´s numer så fort jag kunde. Det gick tre signaler. Sen svarade han? Eller vem var det som svarade.

- I can see you!

- Aaaaaa.

Jag skrek så högt som jag aldrig hade gjort förut. Var det den person som nyss hade gått in genom min dörr som precis hade snackat med mig? Vem var det egentligen. Jag kände igen rösten. Men ändå inte.

Min mobil ringde, det var Justin. Jag vet inte vad som hände med mig. Men jag svarade.

- Öppna garderoben. Sa rösten vem var det egentligen?

Jag gjorde som rösten sa. Där var han Justin Bieber. Vad gjorde han här?  Var inte han hemma?

- Vad gör du här? frågad jag nervöst. För jag såg på han att det var något som inte stämmande.

- Jag måste berett en sak för dig.

- Vad då?

- Jag åker till Bahamas i morgon. Och jag ville mer än gärna att du ska följa med.

- Ja och vad är problemet?

- Det är så att Christian, Chaz och Christian syrra ska hänga med så vi får inte plats med mer.

- Okej, jag kan väl stanna här så kan vi träffas när du kommer hem igen?

- Jo men det kommer inbet att var på länge. Efter Bahamas åker jag till Japan och sen Tyskland och efter det New York.

- Okej.

Jag kände hur tårarna var när att rinna ner. Men jag höll dem inom mig.

- Hannah jag kan inte gör något åt det och det blir seriöst kaos om jag ska ställa in allt. Men jag lovar när jag kommer hem ska jag göra något alldeles speciellet för dig!

- Så du tror det kommer att funka att ha ett förhållande på flera tusen mils avstånd? Nej det kommer det inte Justin!

- Jo om vi försöker.

Nu hade tårarna gått att stoppa. Dem nästan forsade ner för kinderna.

Justin gick fram i mot mig…..


Date: 2010-11-01 | Time: 22:55:57

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
1

The next Mrs.Bieber episode 5

Efter att låten var klar, släckte han ljuset i hela rummet så att det blev hel kolsvart och...

Jag såg ingeting. Det var kolsvart.
- Justin, det här är inte kul!
Jag steg som kom lite längre bort ifrån.
- Justin, seriöst då? Vad är du?
Plötsligt tändes det tre ljus borta vid ett stort svart skinnade piano. Han bakom det och spelade with you. Jag rös till ännu en gång, men denna extra mycket för att det var så vackert. Han började att sjunga. Det lätt så perfekt att jag nästan började att gråta. Hans fingra nästa flög över pianots tangenter, och det lät underbart. Han tittade efter en stund upp ifrån pianot och såg mig rakt in i ögon. Hans vackra, vackra ögon gjorde att var ända hårstrå på min kropp reste sig. Han log så där som han gör i U smile videon. Jag vill bara stanna tiden och vara kvar i detta ögonblick för alltid.
Efter att låten var slut så gick jag och satte mig jämte han.
- Kan inte du lära mig att spela? frågade jag.
- Sure, sa han och tittade på mina fingrar. Du har ju piano fingrar så det ska nog funka bra.
- Haha, det där är ju bara på hit ju, sa jag och tittade på hans.
Hans händer vart säkert 3cm längre än mina och mycket mer muskulösa. Och snyggare.
- Okej börja så här.
Han visade hur jag skulle göra. Och efter ett tag kunde jag spela hela refrängen. Även fast det gick lite långsamare än när han spelade det.
- Du, jag vet vad vi kan göra, sa han efter att vi hade spelatt ett tag utan framgång.
- Vaddå?
- Karaoke!
- Haha, jo tjena! Du kommer ju inte alls att vinna eller så?
- Så du menar att du inte vågar möta självaste Justin Bieber?
- Kom igen då!
- Bra!
Han gick fram till mig tog min hand, kysste mig lite lätt på munnen och så gick vi. Vi kom till ett stort rum där det fanns en stor soffa och en gigantisk tv, och nu snackar vi gigantisk.
Han satte på Xbox 360 och ett karaoke spel.
- Så du få välja låt, sa han och sträckte över kontrollen till mig.
Alla låtar på 2009 hade varit stora och lite på 2010 var med. Jag tog "party in the USA" med Miley Cyrus fast förtillfället med Hannah Smith och Justin Bieber.
Låten började och jag blev nervös konstigt nog. Jag ville inte direkt att Justin skulle höra hur jag sjöng med tanke på att han sjöng som en gud.
- Fan du kan ju sjunga, sa han och tittade förvånat på mig efter att låten var slut. Jag hade faktiskt vunnit med hundra poäng. Men det berode på att Justin inte sjöng sitt bästa dirket. Grattis! sa han med ett irriterande flin på läpparna.
- Så vill du ha revansch eller? frågade jag lite kaxigt.
- Nej jag vill ha dig.
Han knuffade mig ner på soffan och satte sig på och kysste mig passionerat. Jag rös till IGEN. Det var helt sjukt hur han kunde få mig att rysa. Varje gång han röde vid mig bultade mitt hjärta i säkert 1000 kilometer i timmen eller mer.
Han började att...

Date: 2010-11-01 | Time: 16:16:26

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
2

The next Mrs.Bieber episode 4

- Nej inget, du är bara så söt.
- Nej du är, sa han och...

Han satte sina händer vid min midja och började att kittla mig.
- Haha, nej sluta. Sluta!
- Eller inte!
Jag skrattade så mycket som jag aldrig hade gjort förrut.
- Om det är så du vill ha det så kom igen då.
Jag började att kittla honom. Han skrattade lika mycket han.
- Så är du nöjd nu eller? frågade jag han.
- Nä inte riktigt, sa han nästan lite mystiskt.
- Näha, kom hit då.
Han kom emot mig igen. Nästan som i en romantiskfilm. Han tog tag om min midja och böjde sig fram och kysste mig på munnen ännu en gång. Båda två stod på knä i sängen och höll om varandra. Han drog sin arm upp och ner på min rygg. Jag rös till. Hans händer var lena mot huden.
Helt plötsligt öppnade Usher dörren till Justin's sovrum.
- Vad fan Usher! Vad gör du här? Skulle inte var ner i köket med Scooter?
- Jo, men ville bara säga hej då. Men jag ska gå nu. Det var trevligt att träffa dig...?
- Hannah.
- Det var trevligt att träffa dig Hannah. Ha en bra dag.
Efter att han hade gått la jag mig ner på ryggen och tittade upp i taket igen.
- Det där var ju lite pinsamt, sa Justin.
- Eh ja en anning. Men du.
- Ja?
- Jag har en idé på vad vi ska göra.
- Vad då för något?
- Vi ska....?
Han tog en kudde och slog mig rakt i magen. Jag tog en jag med för att försvara mig. Men han var tusen gånger starker än mig så det gick inte. Till slut ramlade jag ner på golvet. Det gjorde lite ont i höften. MEn jag ville inte vissa det för han så jag höll det inom mig.
- Så vad var det som du ville att vi skulle göra? frågade jag. o
- Nej alltså jag ville bara distrahera dig så att jag skulle kunna slå dig i kuddkrig. Visst är jag bra?
- Haha, ja din lilla skit unge, svarade jag och pussade han lite lätt på munnen.
Dagen fortsatte med att jag och Justin låg och tittade på på Smalville. Hela första säsongen. Det var faktiskt rikigt roligt. Men jag hade redan sett den flera gånger eftersom jag hade fått den i julklapp.
- Men du, har du en gitarr här? frågade jag.
- Eh ja, jag är ju fan Justin Bieber.
- Kom då, sa jag. Då får vissa mig var det är.
Vi gick igenom en lång korridor och till slut kom vi till slutet av den. I det rummet fanns det ett piano, massa gitarrer, trummor och lite andra musik saker. Och även en soffa och ett kylskåp med redbull i.
- Vad vill du ha en gitarr till? frågade han när vi kom in.
- Tycker att du ska sjöng líte för mig och så får jag se om du är så bra som alla säger, sa jag och blinkade med ena ögat.
- Haha, ja varför inte. Vad ska jag sjönga då?
- Överrask mig!

Jag satt och väntade i några minuter innan han började att knepa på gitarren. Han började att spela " U smile" jag rös till. När han sa första mening var jag nästan när på att börja gråta.

Efter att låten var klar, släckte han ljuset i hela rummet så att det blev hel kolsvart och...