Date: 2011-03-30 | Time: 19:50:32

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
6

My Favorite Girl 42

Jag kunde inte tro mina öran. Hade Justin verkligenm slåt vad om att han skulle kunna ha sex med mig på mindre än tre veckor? vilken jävla idiot. Jag gick fram till han och slängde det som var kvar av min cider på han.

- Bella gå inte jag kan förklara
Jag sprang ut ur huset och nerför gatan.

- Bella stanna! skrek Justin efter mig.

Jag gjorde mot min vilja som han sa. Han kom flåsande i mot mig och tog min hand.

- Bella lyssna. Jag var full när jag sa det. Jag menade verkligen inte det. Varför skulle jag ens göra någo sånt? det är ju bara puckat eller hur? jag..nej jag skulle inte göra något sånt.

- Men det gjorde du! svarade jag.

Tårana rann ner för mina kinder.

- Förlåt det var verkligen inte menningen. Jag lovar att aldrig göra om det.

Han drog mig i mot han och pussade mig uppe på huvudet. Hur arg jag än var på han så förlät jag han. Man kunde inte var sur på Justin, så länge. Det gick inte. Han var för underbar för att var sur på.

- Det är okej, bara du inte gör om det.
- Klart jag inte gör. Men sjölva grejen det handlade om kan jag gärna göra, sa han och flindade i mot.

Jag slog till han lite lätt på armen och kysste han sedan. Vi gick in till festen igen och allt var som vanligt igen.

Nästan morgon

Hela huset var fullt av tomma ölflaskor och ciderbukar. Det luktade rök och det var ingen fin syn i huset må jag säga. Justin låg i soffan med en ölflaska i handen och soff. Jag reste mig stelt upp ifrån golvet som för natten eller natten och natten, den senaste två timmarna hade vart min säng. Jag gick bort till Justin väckte han lite lätt och bad han hänga med upp till hans sovrum. Vi la oss i hans säng och somnade om. Han höll sin arm runt mig.

Jag vaknade sen igen vid halv två tiden. Solen sken lika starkt som...otroligt starkt. Jag blev helt yr av att se in i den. Jag gick in i badrummet tog en dusch och gick sedan ner och började att städa. Pattie skulle komma hem vid fem så vi hade det ganska så bråttom. Justin som inte ens hade vaknat än. Jag la alla burkar och sånt i en stor svart kasse och damsugade sedan hela nedervåningen. Då kom Justin yrvaket ner för trappan. Hans hår stod åt alla håll och kanter. Han kliade sig i håret och gäspade.

- God eftermiddag, sa jag och gick fram till han.
- God morgon, eller ja god någonting. Vad är klockan egentligen?

Han gav mig en lång och varm kram. Jag tittade upp på han för att kyssa han. Men jag ångrade mig när jag kände lukten av hans spritstinkande andedräkt.

- Snart kvart i tre. Du måste hjälpa mig att städa!

När klockan var prick halv fem. Var vi helt färdiga med hela huset. Vilket kändes underbart. Vi hade till och med lagt lunch under en halvtimmes tid mitt i allt.

- Skolan börjar snart, suckade jag och tog ett glasvatten.
- Never Say Never har premiär om två dagar.
- I know, är så spänd!! Kommer bli grymt.
- Japp!

Dagen rullade på. Vi bestämde oss för att åka hem till mig. Men när vi kom hem till mig så såg vi något vi inte ville se...


Vad kan det vara? det är nog det sista inlägget tills på lördag. Åker ju till danmark i morgon för att se JUSTIN BIEBER!!

Date: 2011-03-30 | Time: 19:45:17

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
13

My Favorite Girl 41

- God natt älskling, sa jag och gav henne en kyss.
- God natt snygging.

Sen somnade vi inte långt efter det...

Jag vaknade nästan morgon av att Bella stod jämte sängen och höll på att byta om - en vacker syn. Hon hade bara trosor på sig. Det var så jag såg en sak jag aldrig hade sett förrut. På hennes vänstra axel hade hon en liten tatuering. Sexigt. Hon tog på sig en BH. Och böjde sig sedan ner för att titta i sin väska efter kläder. Jag gick sakta upp ur sängen och gick fram till henne. Jag kramade henne bakifrån och gav henne en puss i nacken.

- God morgon, sötnos!
- God morgon sömntutta, vet du hur länge jag har vart vaken? frågade hon och vände sig om i mot mig.
- Haha nej? hur länge då?
- Minst en och en halv timme. Men du var så söt när du sov så jag kunde inte med att väcka dig.

Jag tog min hand på hennes midja och drog henne intill mig. Jag kysste henne mjukt och log sedan. En perfekt start på dagen, tänkte jag.

- När tatuerade du dig?
- Hm, för något årsen kanske. Hurså?
- Nä bara undra. Den är super nice.
- Du är super nice, svarade hon och kysste mig igen. Men vad tycker du att jag ska ha på mig? den här eller den här tröjan?

Hon höll upp två stycken tröjor. En vit och en svart.

- Den vita, svarade jag.

Jag gick ner till köket så länge och gjorde i ordning fruksot till oss. Det fick bli rostat bröd och lite hallon. Jag la allt på en bricka och bar upp det till mitt rum. Hon var nu fullt på klädd och såg hur snygg ut som helst.

Jag satte brickan i sängen och Bella satte sig jämte mig.

- Vad ska vi hitta på idag då? frågade hon.
- Hm, jag vet inte? något roligt.
- Kan vi inte typ...nä det var inget.
- Jo säg, svarade jag av ren nyfikenhet.
- Kan vi inte ha fest. Men din mamma kanske är hemme? och mina päron är hemma så det går nog inte.
- Mamma, hm...hon skulle göra något i dag. Jo juste hon skulle åka hem till en kompis i New York så hon kommer hem i morgon. Så det blir ju nice. Vilka ska komma då?
- Lite intresant folk antar jag.
- Jag fixar dricka och folk. Då får du fixa godis och den biten, okej?
- Låter nice. Jag drar och köper det med en gång.

Hon reste sig upp ur sängen och kysste mig sedan snabbt och stack. Jag hörde hur dörren stängdes där nere och sedan hur den öppnades igen. Jag fick lite smått panik. Vem var det?

- Förlåt det är bara jag, sa Bella och kom in i mitt rum igen. Kan  jag låna din bil? min har fått punka, sa hon och gjorde en ledsen min.
- Klart du kan få det! här är bil nycklarna.

Jag slängde bilnycklarna till henne. Och hon försvann sedan igen. Jag åt upp och tog sedan en lång dusch. Jag gick in i min walk in closhet och letade efter kläder. Det fick bli ett par svart, grå jens och till det en skjorta och en keps.  Jag tittade på hyllan med alla min tusentals skor. Det fick blir ett par gråa med lite svartadetaljer på.

Jag ringde sedan Chaz, Ryan och massa annat folk och kollade om dem ville komma. Nästan alla ville komma. Jag ringde sedan en kille jag kände som kunde fixa dricka. Han sa att han skulle om en timme till mig.

Bella

Jag gick in på ett café och köpte mig en Chailatte som jag kunde gå runt och smutta på smatidigt som jag gick runt och köpte chips och skit till i kväll. Vid kassan stod det massa burkar med macarons, jag kunde inte motså att köpa dem heller. Det var bland det godaste jag visste.

Jag gick förbi en av mina absoluta klädaffärer och kom på att jag inte hade något att ha på mig i kväll. Jag gick in och letade efter ett passande outfitt. Jag tog fram massa kläder jag kunde prova, lika så skor, väskor, smycken och till och med hattar.

Till slut hittade jag en perfekt klänning, skor och smycken att ha på mig. Jag gick ut ifrån affären med tre stora kassar och gick sedan i en liten affär där som sålde massa godis och skärp saker. Jag köpte det som behövdes och gick sedan bort till bil. Jag körde hem till Justin.

- Någon hemma? ropade jag när jag kom innaför dörren.
- Meeeee! svarade Justin och kom springades i mot mig.

Han kramade mig hårt och kysste mig lika hårt. Jag skrattade och tittade lite konstigt på han.

- Jag har saknat dig, sa han efter en stund.
- Jag har saknat dig med.

Vi gick in i köket. Jag ställde fram burken med macarons på bänken. Justin tog en med en gång och stoppade i munnen.

- Mums, hur visste du att jag gillade det?
- Det visste jag inte, haha!

Jag tog en jag med. Vi hällde upp allt godis i burkar. På köksbordet stod det massa öl, cider och en massa annan sprit. Verkade som att Justin hade bjudit många.

Jag gick sedan upp till Justin rum och gjorde mig i ordning. Jag lånade Patties locktång och lockade håret. Sminkade mig ganska så natrulligt och tog på mig min nya klänning. Den avr verkligen super duper fin. Jag älskade den.

När klockan började närma sig sju hade det redan kommit en massa folk. Jag var precis klar och såg ett par av Justin's geekglassögon ligga inne i badrummet. Jag gick ner med dem i handen och allt folk tittade på mig när jag gick ner för trappan. Justin kom och möte mig vi trappans slut.

- Här, sa jag och gav han glasögonen.
- Varför ska jag ha dem?frågade han och satte på sig dem.
- Jag har alltid velat kyssa en geek.

Jag kysste han och gick sedan bort för att hämta en cider. Justin var efter mig med ett par meter. Han tog en öl. Vi gick bort och satte oss i soffan i vardagsrummet. Det var nu ganska fullt i huset. Justin la armen om mig. Jag tog en klunk av min cider och kysste sedan Justin. Justin hade börjat att bli lite vimsig, efter att ha druckit tre öl och några shoots. Lika så jag. Men inte lika farligt. Ryan och Chaz hade nu också kommit. Jag gav båda två en kram och dem gick iväg med Justin. Dem gick bort till köket. Jag med efter en stund för att hämta en till cider.

- Så hur går det med Bella? har ni gjort det än? du slog vad att du skulle klara det på mindre än ¨tre veckor, sa Chaz och slog Justin lät på armen.

Jag kunde inte tro mina öran. Hade Justin verkligenm slåt vad om att han skulle kunna ha sex med mig på mindre än tre veckor? vilken jävla idiot. Jag gick fram till han och slängde det som var kvar av min cider på han.

- Bella gå inte jag kan förklara!

Bra/dålig? KOMMENTERA!

Date: 2011-03-29 | Time: 16:08:48

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
7

My Favorite Girl 40

Hon vände sig om och kysste mig. Jag hade mina händer på hennes rygg. Efter ett tag hångel gick vi ner och åt lite tacos och tittade på film. Vi såg på Pirates of the Cariben 2. Då slog det mig att min premiär av Never Say Never var snart. Shit. Det hade jag helt glömt...hur skulle jag göra nu med Selena och allt?


Jag tittade ner på Bella som var jätte in på filmen. Hon märkte inte att jag tittade på henne, vilket såg lite roligt ut.
- Jo du Bella? frågade jag.

Hon släppte du blicken ifrån tv:n och tittade på mig med en glad min.

- Ja sötnos? sa hon och gav mig en puss på kinden.
- Eh du vet att jag egentligen skulle gå på premiären av min film med Selena?men nu när det är som det är mellan oss så undrar jag om du vill gå med mig istället?

Hon slängde sig runt min hals och kramade mig.

- Jaklart jag vill! när är det?
- På fredag, kan du då?
- Jag kan alltid.
- Great! Men det är ju i L.A så vi ska åka dit i morgon. Så du kanske ska dra hem och packa?
- Kan jag inte göra det i morgon? jag vill vara med dig nu.
- Jo visst, sa jag och kysste henne mjukt på munnnen.

När vi sedan av slutade våran konverstion hade vi helt slutat fatta vad som hände i filmen så vi stängde av och gick upp på mitt rum. Det började bli ganska så sent så vi byte om till sovkläder. Bella tog sin väska och ställde den i sängen och drog av sig sina byxor och satte på sig ett par korta hotpants med hello kitty på. Sen tog hon av sig sin tröja så att hon stod i bara bh. Wow, hur var hur sexig som helst. Hon var tusen gånger vackra än Selena, utan tvekan.

- Ser du något du gillar eller? frågade hon och flinade lite i mot mig.
- Kan man väl säga, sa jag och gick fram i mot henne.

När jag var så när henne att jag kunde ta på henne midja och dra henne åt mig gick hon fram till mig. Jag höll vid hennes midja och kysste mig. Jag kysste en hårt tillbaka och snart låg vi båda i sängen.

Ring ring

- Fan att alltid något ska förstör, röt jag till när min mobil ringde.

Jag gick upp och tittade vem det var som ringde. Det var Caitlin. Vad ville hon nu då?

- Hallå? svarade jag.
- Hej Justin, läget?
- Jo det är bra, själv?
- Jo det är fint, saknar dig såklart.
- Okej trevligt.

Jag kunde inte med och säga att jag saknade henne också när Bella var i rummet.

- Saknar inte du mig?
- Jo...

Bella kom bakifrån och kysste mig i nacken. Hon tog sina händer på min mage och gick längre och längre ner. Hon höll på att knäppa upp min byxor. Jag vände mig om och kysste henne, samtidigt som hon försökte knäppa upp mina byxor.

- Vad gör du egentligen Justin? frågade Caitlin.
- Eh..inget. Du?
- Tänker på dig! Jag saknar verkligen dig Justin.
- Okej, men jag måste dra, hej då!

Jag la på och la ifrån mig mobil. Jag tog mina händer på Bellas kinder och kysste henne intensvit. Vi bakade bakåt till sängen. Vi "ramlade" i sängen. Bella låg underst och hade sina händer på min rygg. Jag drog av henne hennes hotpants. Hon hade på sig ett par turkos spetstrosor och en matchande bh nu, sexigt.

- Åh...Justin.
- Bella...
- Förlåt, stör jag?

Min mamma öppnade dörren, igen! Vad FAN!

Jag och Bella slängde oss ner under täckte. Som tur var hann hon inte se något.

- Nej då det är ingen fara, vad vill du? frågade Bella vänligt när mamma kom in och ställde sig nere vid säng kanten.
- Jag tänkte bara säga att vi, jag menar jag går och lägger mig nu. God natt!
- God natt! sa vi i kör.

När mamma hade gått. Tittade Bella på mig och pustade ut.

- Åh herregud, vilken tur att hon inte såg något. Du höll ju på att knäppa upp min BH, fan vad pinsamt de hade varit!
- Det vart pinsamt ändå.
- Haha, ja men inte lika mycket som det hade kunnat bli. Jag tror inte vi kan ha sex här alltså. Din mamma lyckas ju komma in hela tiden!
- Haha, ja det gör hon. Men när vi är i L.A har vi en egen svit på ett superfint hotel så...
- Du behöver inte säga mer än så, svarade hon och kysste mig.

Hon reste sig upp ur sängen och gick och tog på sig sin pyjamas. Jag hade bara kallingar på mig så jag behövde inte gå upp. Sen kom hon och la sig bredvid mig.

- God natt älskling, sa jag och gav henne en kyss.
- God natt snygging.

Sen somnade vi inte långt efter det...


Bra/dålig?

Till er läsare, vad vill ni ha mer av? mer snuskigt, mer kärlek/rommantiskt, spänning, action, drama, komedi? Kommentera, så jag göra mitt bästa för att skriva om det ni vill!

Date: 2011-03-28 | Time: 21:33:27

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
3

My Favorite Girl episode 39

Han började att kyssa min passionerat...

Han la sig över mig i sängen och kysste mig hårt.

- Justin? sa Pattie och öppnade dörren just då höll Justin på att ta på mitt ena bröst.
- MAMMA! du kan väl knaka? sa Justin och reste sig hastigt upp.
- Förlåt, kan jag få snacka med dig?

Han gick bort till henne och vände sig om i mot mig. Gjorde en rolig min och gav mig en släng kyss. Sen gick dem ut ur rummet.

Justin

Jag ställde mig inne i mammas rum och vi tittade bara på varandra för en stund.

- Är allt bra mellan dig och Bella?
- Ja? varför skulle det inte vara det?
- Jag trodde det var slut mellan er två?
- Nej det är mellan mig och Selena som det är slut.
- Okej, jag hoppas ni skyddar er. Jag vill inte att du och Bella upprepar mitt tonårsliv.
- Inte jag heller. Ja mamma vi skyddar oss, vi har inte ens haft det än.
- Men har...nej det var inget.
- Ja mamma jag hade sex med Selena och jag ångrar det som in i helvete!
- Inga svordomar!

Jag gjorde en ledsen min och gick sedan in till Bella igen som satt i sängen och höll på med min mobil. Hon var lika snygg som vanligt. Hon tittade upp när jag kom in och log i mot mig.

- Vad gör du? frågade jag.
- Nä inget, sa hon och la ifrån sig min mobil med än gång och log ett skumt leende.
- Jaså det säger du, jag kanske ska ta och twittra nu då, svarade jag.

Jag tog mobil och satte mig i sängen jämte Bella. Hon la sitt huvud på mitt knä och tittade upp på mig. Hon log och kittlade mig lite på magen. Jag skrattade. Jag tryckte på min twitter-app som jag hade på min Iphone. Jag gick in på dem tweets jag själv hade skrivit. Men nej hon hade inte skrivit. Konstigt? det brukade alla göra när dem tar min phone. Jag tittade på min profilbild tänkte ändra för jag var trött på den gamla. Men det var redan en ny. Det var en bild på mig och Bella. När jag pussar henne på kinden. Jag bytade snabbt.

- Var bilden inte fin? frågade hon och såg lite ledsen ut eftersom hon såg min ledsna min.
- Jo absolut, men mina fans vet ju inte riktigt om att vi är tillsammans än och jag vill inte att dem ska få reda på det genom en bild.
- Okej, sa hon grinigt och reste sig upp och gick bort till fönstret.

Jag la ifrån mig mobil och gick bort till henne. Jag kramade henne och drog in hennes underbara lukt och pussade henne på kinden. Jag kände efter vilken lukt det var. Jag kände igen den. Det var Britney Spears Fantasy. Haha vilken geek jag som kunde det. Men jag älskade den perfymen på tjejer. Det

- Du betydder verkligen mycket för mig Bella. Men jag vill berätta för dem "live" liksom. Så att dem vet att det verkligen är sant. Men vi kanske ska vänta lite. Dem vet ju knappt att jag har gjort slut med Selena.
- Det är lugnt. Du betydder mycket för mig också.

Hon vände sig om och kysste mig. Jag hade mina händer på hennes rygg. Efter ett tag hångel gick vi ner och åt lite tacos och tittade på film. Vi såg på Pirates of the Cariben 2. Då slog det mig att min premiär av Never Say Never var snart. Shit. Det hade jag helt glömt...hur skulle jag göra nu med Selena och allt?

Bra/dålig?Hur ska det för Justin med permiären nu då? vad tror ni?

Förlåt för dålig uppdatering men jag har ju som sagt vart bortrest och så har jag lite i skolan nu också som jag måste ta igen.

Är det någon mer än jag som ska till Danmrk på fredag och se Justin Bieber?

Date: 2011-03-25 | Time: 17:02:03

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
3

My favorite girl epsiode 38

Vi började gå, men det var en moppe som sakta rullade bakom oss hela vägen vi gick, det kändes skumt och just då såg jag den komma upp brevid oss, på moppen satt en av killarna vi sprungit ifrån igår.
"fan" tänkte jag!

Jag visste att det inte var någon idé att springa för jag skulle bli tvungen att ta itu med det någon gång ändå. Vi skulle ju göra det där med Justin's saker men vi hade ju inte tid med det.

- Vad vill du? skrek jag till han.
- Din lilla bicth! jag vill ha våra pengar.
- Jag har inte er jävla pengar, vad är det ni inet förstår? är ni så jävla trögfattade eller? det trodde jag faktiskt inte.
- Häll käften jävla slampa!

Justin gick fram till han och slog han rakt på käften, jsut då kom en polis bil körande. Perfekt nu var det kört! Poliserna klev ur bilen och gick fram till oss, jag backade lite och gick sedan bort till Justin.

- Jaha vad händer här då? frågade en av dem två poliserna.
- Eh...
- Jag tror alla tre ska följa med oss till stationen.

Vi alla tre gick in i bilen och körde till sationen. Justin håll i min hand under hela bilturen. Jag hade mitt huvud på Justin's axel. Jag hade tårar i ögonen och ville just då inte finnas.

När vi kom fram till polisstationen fick jag och Justin gå in i ett rum. Ditt kom en kvinnlig polis. Hon började att prata med oss och jag sa hur allt låg till.

- Vi vet mycket väl vilka dessa killar är. Dem har gjort mycket med alltid kommit undan. Nu är dem fast det lovar jag.
- Dem är helt dumma i huvudet allihopa!

Efter några timmar på polisstationen får vi äntligen åka där ifrån. Justin och jag åker hem till han.

- Justin?
- Ja snygging? frågade han och log en charmigt leende.
- Tack för allt, det betydder så himla mycket, du anar inte.

Han böjde sig fram och kysste mig. Han la mig ner i sängen och kysste mig. Han tog sin hand innaför min tröja och drog sin hand upp och ner för min rygg. Han började att kyssa mig på halsen och längre och längre ner. Han började att knäppa upp mina byxor.

- Hm, Justin vi kanske borde vänta?
- Du har rätt, svarade han. Förlåt.
- Det är lugnt. Men vi kan ju alltid hångla lite om du vill? frågade jag.
- Du behöver inte ens fråga.

Han började att kyssa min passionerat...

Förlåt jag vet att uppdateringen suger!!! Men jag är på semester så jag är ledsen.  Men jag åker hem i morgon så det blir bättre då. Har fått massa idéer nu när jag har vart här, så den kommer att bli grym nu.

Date: 2011-03-20 | Time: 20:13:55

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
5

My Favorite girl episode 37

- Vad gör du? frågade jag. 
- Jag tar kort på dig.
- Varför det? 
- För att du är så söt.


Jag rodnade och log.
Justin böjde sig fram och kysste mig. Plötsligt hörde vi hur någon kom upp i trappan, med tunga kliv. vi båda spärrade upp ögonen mot varandra och blev alldeles stilla. Dörrhandtaget trycktes sakta ned och vi såg en fot förflytta sig in emot oss. Jag kollade upp mot ansiktet och där såg jag Kenny! Justin hade också sett honom och vi båda skrattade med tanke på hur rädda vi blev.
-Vad skrattar ni åt ungar? frågade han med ett flin.
- Nä ingenting speciellt, sa Justin snabbt.
- I alla fall, Justin vi ska på ett möte ikväll och du vet vad det är om!? sa Kenny och spärrade ögonen på honom. 
- Ja... sa Justin med en låg röst och kollade ned i marken.
- Men vi ses, ha det bra Bella och Justin! sa Kenny halvvägs ut ur rummet. 

Vad var det där? Tänkte jag men innan jag visste ordet av det kom justin och kramade mig hårt. Jag kände att han skakade, han grät!
- Justin, varför gråter du?

Han svarade inte utan grät bara ännumera. Jag kramade honom tillbaka och sa att vi kunde gå och sätta oss i sängen istället och det ville han. 

Jag såg hur justins mobil plingade till för han fick ett sms.

-Du Kan hämta den, sa justin

Justin

Bella gav mig mobilen och jag läste medelandet där det stod"en bil kommer  vid 7 utanför ditt hus, be there" från kenny.
fan att något alltid ska förstöra. Jag vill bara vara en vanlig kille, som kan befinna sig överallt utan att bli överfallen utav 100000 tjejer och paparazzis, men jag har ett underbart liv nu med, tänk för 10 år sedan satt jag på gatan och fick sjunga för att ha råd med mat.

-Ska vi gå en promenad? föreslog Bella.
- Ja det hade inte suttit fel, kanske kan gå och ta en glass på stranden?
- Blir great!

Vi började gå, men det var en moppe som sakta rullade bakom oss hela vägen vi gick, det kändes skumt och just då såg jag den komma upp brevid oss, på moppen satt en av killarna vi sprungit ifrån igår.
"fan" tänkte jag!

Denna episoden har Lovisa skrivit! Hoppas att ni gillar den, KOMMENTERA! <3

Date: 2011-03-18 | Time: 21:16:58

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
3

My Favorite Girl episode 36

Jag drog av mig mitt tighta linne och satte på mig den. Tog av mig mina jeans och satte kröp sedan ner under det mysiga täcket. Det var skönt mot kroppen och jag kände att jag skulle somna vilken sekund som helst. Jag kände att Justin's arm kom runt min mage. Han la sig tätt in till mig och pussade mig i nacken.

Sedan somnade jag.

Jag vaknade på morgnen av att Justin drog bort gardinerna ifrån fönstret, så att rummet fylldes ut av morgon solen. Jag satte mig upp i sängen och sträckte på mig. Justin ställde en bricka på sängen med frukost till mig på.

- Naaaw, det hade du inte behövt, sa jag och tittade på allt. Det såg så gott ut.
- Jo då, allt för dig, sa han och pussade mig lätt på munnen.

Jag log stort i mot han och tog sedan en jordgubbe i munnen och lutade på bakåt i sängen.

- Förlåt att jag tar upp det, men vi måste ge pengar till dem där killarna, sa jag och fick en stor klump i magen när jag såg hur Justin såg på mig.
- Jag vet, svarade han och tittade ledset på mig. Hur ska vi göra?
- Jag vet inte? jag vill bara att allt ska bli bra igen. Men jag har ju inte pengarna, det är de.
- Finns det inget annat dem vill ha? förrutom pengar?

Jo, men inte en chans att jag tänkte låta dem göra det.

- Nej det finns det inte.
- Okej, men då måste vi få fram pengarna på något sätt. Jag kan sälja lite gammla kläder och så kan jag ge pengarna jag får ihop till dig och resten till välgörenhet? låter det som en bra idé?
- Superduper bra idé, du är bäst Justin.

Jag jag och kramade om han hårt.

- Nä du är, viskade han i mitt öra.

Jag log för mig själv när han sa det och pussade han i nacken. Han rös till - hans svag punkt, hihi.

Efter att jag hade ätit frukost så gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan. Jag hade fått låna solglasögon av Justin och en mössa för att ingen skulle känna igen oss. Tur för oss var det måndag och klockan var elva, så alla barn, tonåringar var i skolan. Vi gick in i sko butik. Justin hittade tre par skor han skulle ha. Och ja ett par. Men när jag såg prislappen la jag tillbaka dem på sin plats med en gång. Justin tittade frågade på mig.

- Ska du inte ha dem? frågade han.
- Nä dem var för dyra.
- Jag kan köpa dem åt dig?
- Nä det behövs inte.

Justin gick och betalade, eftersom ingen kände igen han fick han inget gratis, som han brukade. Seda gick vi in i min favorite affär med hur fina kläder som helst. Jag hittade en jätte söt tunika jag bara var tvungen att köpa. Och ett jätte fint armband. Fast det tvingade Justin sig till att betala.

- Är du hungrig? sa han när vi gick förbi ett starbucks café.
- Inte jätte, men en liten fiak hade inte suttit fel.
- Kom så går vi in, sa Justin och öppnade dörren.

Vi beställde och gick sedan och satte oss jämte ett fönstert. Vi småpratade och skrattade mycket. Det var mysigt. Jag tittade ut genom fönstret och såg då en man med kamra gå förbi och ta kort på oss. Justin höll i min hand och hade såklart tagit av sig sina solglasögon. Typiskt! Jag hade bara tagit av mig mössan.

- Shit, vi måste dra! sa Justin och tog min  hand och vi sprang ut genom caféts baksida.

När vi kom hem så började vi att rensa Justin's garderob för att hitta kläder som vi skulle sälja. När vi satt på golvet för att välja bland alla kläder vi hade slängt ut ur garderoben, tog Justin upp sin mobil och riktiade den i mot mig.

- Vad gör du? frågade jag.
- Jag tar kort på dig.
- Varför det?
- För att du är så söt.

Jag rodnade och log.

Bra dåligt?

Jag åker till sälen i morgon som uppdateringen kommer inte att vara den bästa. Men jag ska göra så gott jag kan! Har Lovisa till hjälp också! :D

Date: 2011-03-17 | Time: 23:31:58

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
1

My Favorite Girl episode 35

- Jag har pengarna, bara det att jag inte kan komma åt dem utan min mammas tillåtelsen. Och om jag frågar efter dem pengarna kommer hon undra vad jag ska ha dem till så jag kan inte göra det, viskade han i mitt öra.
- Jag förstår, sa jag och vände mig i mot han. Vi var så nära varandra att våra näsor nuddade vid varandras. Jag kändes hans andedräkt. Han böjde sig fram och kysste mig mjukt.
- Det kommer att bli okej, jag lovar.
- Tack, svarade jag och fortsatte att kyssa han.

Efter ett att suttit där ett tag började det bli kallt. Jag började att skaka. Justin märkte det och tittade på mig med en frågande min.

- Fryser du? frågade han och la armarna om mig.

Jag nickade till svar. Han tog av sig sin jacka han hade på sig och la den över mina axlar. Jag lutade mig i mot hans axel och andas lugna andetag. Jag var trött och orkade knappt hålla upp ögonen. Jag somnade efter ett tag.

- Bella, vakna! vakna, klockan är halv ett vi måste hem.

Jag vaknade till och allt snurrade. Allt snurrade. Han höll om mig för att jag skulle kunna gå riktigt. Det kändes som att vi gick i en evigthet innan vi kom hem till Justin. Han ledde mig upp till hans rum och la mig i sängen.

- Har du en tröja jag kan få låna? frågade jag och tittade suddigt på Justin.
- Ja här, sa han och slänge en vit stor t-shirt i min knä.

Jag drog av mig mitt tighta linne och satte på mig den. Tog av mig mina jeans och satte kröp sedan ner under det mysiga täcket. Det var skönt mot kroppen och jag kände att jag skulle somna vilken sekund som helst. Jag kände att Justin's arm kom runt min mage. Han la sig tätt in till mig och pussade mig i nacken.

Sedan somnade jag.


Förlåt för väldigt kort men måste sova:(

Date: 2011-03-16 | Time: 21:23:35

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
5

My Favorite Girl episode 34

Jag sa adressen och han svarade med att han kom med än gång. Det gjorde han också..

Justin's ögon spärrades upp när han såg mig sitt där fast spänd.

- Gumman är du okej? sa han och sprang fram till mig. Men blev hindrade av en av killarna.
- Jag klara mig, sa jag med gråten i halsen.

Jag vågade inte visa för Justin att jag var svag. Jag ville egentligen bara gråta, gråta och gråta. Men jag vilel vissa att jag var stark.

- Hur mycket pengar ska ni ha? ropade Justin.

Dem sa en summa. Lika hög som empire state bulding kändes det som.

- Är ni galna? varför är lilla oskyldiga Bella skyldiga er alla dessa pengar? hon  har la redan gett er lite?

Dem började att skratta när Justin sa oskyldig. Justin förstod ingeting och tittade på mig, men jag vände bort blicken. Jag ville inte att han skulle få veta sanningen. Jag skämdes över den.

- Hon har gett oss lite mindre än hälften.
- Hälften? är ni helt DUMMA i hela jävla huvudet.

En av killarna tog tag i Justin tröja och tryckte han i mot vägen.

- Ni får pengarna, bara ni låter mig åka och ta ut? jag har inte så mycket i kontanter.
- Sure!

Justin försvann sedan. Tiden gick och gick. Jag undrade var han tog vägen. Det hade nog gått en timme nu. Vad hade hänt egentligen.

Plöstligt kom Justin inspringade i rummet. Det rann blod i från hans läpp och han hade en blåtiran runt hans högra öga. Han sa inget till mig utan knöt bara loss mig och sen sprang vi iväg. Jag hann inte ens reagera på var vi skulle.

- Vart ska vi?
- Kom, skyndda dig!

Vi sprang och kom sen fram till ett hus som låg i mitten av skogen.

- Vad ska vi göra här?
- Gömma oss.
- För vilka?
- Dem där killarna.
- Men Justin, gav du inte dem pengarna? nu kommer jag aldrig få vara i fred.
- Nej jag gav dem inte pengarna, vet du hur mycket det var? det var ju sjukt Bella. Varför skulle jag ge det till dem?
- Jag trodde att du brydde dig om mig, svarade jag och tittade ner i marken.
- Det gör jag, otroligt mycket, du förstår inte. Men jag kan inte ge dem dom pengarna. Jag har inte så mycket pengar.

Jag höjde på ena ögonbrynet. Och gjorde en frågade blick. Då hörde vi en grev brytas. Jag och Justin vände blicken bort i mot skogen. Det hade börjat bli riktigt mörkt nu. Vi smög in i huset och rum oss inne i ett pytte litet rum.

- Jag har pengarna, bara det att jag inte kan komma åt dem utan min mammas tillåtelsen. Och om jag frågar efter dem pengarna kommer hon undra vad jag ska ha dem till så jag kan inte göra det, viskade han i mitt öra.
- Jag förstår, sa jag och vände mig i mot han. Vi var så nära varandra att våra näsor nuddade vid varandras. Jag kändes hans andedräkt. Han böjde sig fram och kysste mig mjukt.
- Det kommer att bli okej, jag lovar.
- Tack, svarade jag och fortsatte att kyssa han.


Kommentera!!

Date: 2011-03-15 | Time: 22:43:21

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
4

My Favorite Girl episode 33

I där låg alla mina sparpengar plus alla jag hade tagit ifrån Justin och....pappa och mamma. Alla skulle hata mig efter det här. Men det var antingen detta eller typ döden.

Allt jag hade i tankarna var Justin. Hans vackra ansikte, hans underbara läppar, hans lukt och hans skratt. Jag ville ha han här med mig.

- Kan ni inte låta mig gå nu, skrek jag!

Dem tittade på mig och skrattade. Jag satt fast bunden i en stol. Det var omöjligt att ta sig loss. Jag hade varit i den här situationen innan. Alldelse för många gånger.

- Seriöst, ni har ju fått pengarna! skrek jag.
- Inte alla, det saknas fortfaradene lite.
- Men jag kan ju inte få tag på mer, der vet ni ju!
- Du är fan tillsammans med Justin Bieber, klart du kan få det, svarade en av dem.
- Men jag har redan tagit alldelse för mycket - plus att jag inte har svarat.
- Och? han kommer ju inte dirket att sakna dem. Han har överflödd av pengar du vet.

Tårarna ner för mina kinder. Jag försökte komma ut tejpen som satt runt mina handler för att sen kunna ta loss tejpen runt mina fötter. Men det var omöjligt.

- Om du inte hade gjort det fär från första början hade du inte vart här nu, sa samma kille som innan.

Jag tänkte tillbaka på det jag hade gjort. Jag hade för något år sedan när min syster hade försvinnet blivit helt cp. Jag hade skitit i skolan. Inte vart mig själv. Jag hade funderat på självmord, gått i terapi och jag hade då börjat umgåtts med dessa killar - som nu stod runt omkring mig. Dem hade tvingat mig göra hemska saker, jag hade några gånger till och med provat att knarka. Jag hade köpt knark av dem. Eller jag hade lånat gigantiska summer av dem för att kunna köpa dem. Och dem vill nu har tillbaka dem pengarna. Grejen är den att när jag väl hade köpt det och var inne på toan för att ta det, spolade jag ner det i skolan. Mina kompisar hade kommit på mig. Eller ja just då var dem inte mina vänner men det var dem som räddade mitt liv. Om dem inte hade funnits där för mig hade jag inte vart där jag var nu. Eller jo men jag hade nog inte vart den jag var.

- Jag lovar att fixa pengarna, om jag får ringa ett samtal.
- Okej!

Jag slog in Justin's numer på min blackberry och han svarade med än gång.

- Justin jag måste få långa pengar av dig, du får tillbaka dem jag lovar.
- Vart är du?

Jag sa adressen och han svarade med att han kom med än gång. Det gjorde han också..

Kort men jag måste verkligen sova nu. Puss!


Date: 2011-03-14 | Time: 22:42:24

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
6

My Favorite Girl episode 32

- Har jag sagt att jag gillar dig? frågade jag.
- Nä det tror jag inte men du får gärna om du vill?
- Jag gillar dig, sa jag och skrattade över taken att jag hade sagt samma sak till Selena fast med " har jag sagt att jag älskar dig" men skit i det nu. Nu var det jag och Bella. Ingen annan.
- Jag gillar dig med, sa hon och kysste mig igen.


Jag funderade fortfarande över varför Selena hade vart här. Det störde mig, väldigt mycket. Bella verkade ha glömt det helt och hållet.

Dagen rullade på och vi gjorde inget speciellt. Vi tog bara det lugnt. Vi spelade tv-spel, gitarr, kollade tv och bara hade det allmänt mysigt och trevligt. 

När klockan började att närma sig halv åtta så sa Bella.

- Du jag måste nog gå hem nu, sa hon nervöst.

Jag såg att något var fel. Men jag kunde inte sätta fingret på vad. Det var hennes beetende som var annurlonda. Hon skakade nästan lite och såg inte på mig. Hon vände bort blicken varje gång vi fick ögonkontkat.

- Vart ska du?
- Eh...eh...eh...hem...sa hon och gick sedan bort till hallen tog sin väska och gick ut.

Jag tittade konstigt efter henne och förstod ingenting. Jag sprang sedan bort till dörren och efter henne. Jag såg en skymt av henne gå bort i mot ett skogbryn. Varför skulle hon dit? Jag smög efter henne. Hon gick i kanske en fem minuter och sen stannade hon. Jag gömde mig bakom en stor sten och väntade. Efter en två minuter kom en ganska så stor kille gångende i mot Bella. Jag blev genast orolig occh ville gå fram till henne. Men jag hejdade mig själv i sista sekund.

- Ey, Bella, sa killen.

Bella tittade upp på killen med en tveksam blick. Vem var han?

- Har du pengarna? frågade han.
- Jag har lite av det inte allt.
- Jag sa ju till det att det var din sista varning förra gången, du vet vad som kommer att hända nu.
- Ge mig två dagar till så lovar jag att det löser sig.
- Jag har redan gett dig tre, svarade han argt.
- Men...i kväll...klockan nio..jag lovar att jag har pengarna då.
- Det är din sista chans.

Killen gick sin väg.

- Jävla idoit, skrek hon efter han.

Då kom han springade i mot henne och gav henne en rak höger så att hon föll ihop. Sen sprang han hur fort som helst där ifrån. Jag sprang fram till Bella och lyfte upp henne i min famn. Jag tog hennes väska som stod på marken och gick  raskt hem till mig. Hon vaknade lite lätt under tiden jag gick hem och sa något om mig, men inget jag förstod.

När vi kom innanför dörren gick jag upp och la henne i min säng. Jag gick in i badrummet och hämtade en handduk som jag blöte ner. Jag baddade sedan hennes läpp som hade spruckit. Vad var det för något med Selena och framförallt vem var killen och varför hade han gjort så i mot Bella?

- Justin? varför är jag här? jag skulle ju hem, sa hon yrvaket och reste på sig. Men la sig snabbt ner igen och la handen över panna. AJ! skrek hon.
- Jag följde efter dig, vem var den där killen?

Bella

Jag fick en stor klump i magen. Faaaaan! Om Justin skulle få reda på vad jag hade gjort skulle han aldrig mer vilja se mig. Han skulle hata mig för all framtid.

- Justin, jag måste verkligen hem.

Jag reste mig nu upp ur sängen och struntade i att allting snurrade. Jag gick in i väggen på väg ut ur rummet. Jag hörde att Justin skrattade åt mig, men ignorerade det. Jag gick med vingliga steg ner för trappan och sedan till hallen. Jag såg Justin plånbok ligga i köket. Jag gick in i köket och tog en 100dollars sedeln ur den och gick sedan ut.

Justin

Bella hade inte märkt mig. Jag hade sett henne. Hon hade tagit pengar ur min plånbok. Varför? då slog det mig. Hon hade tagit pengar av sen vi började att träffas. Men varför? det gjorde inte mig så där jätte mycket, jag hade gott om dem. Men att hon inte sa varför eller frågade störde mig mest. Jag tog upp min Iphone ur fickan och slog in Bella's numer.

- Hallå?
- Hej Bella. Jag såg vad du gjorde det är okej. Kan du inte bara berätta varför?
- Justin, jag måste gå hejdå!

Jag tog min gitarr och satte mig och spelade lite. Jag visste inte vad jag skulle göra?

Bella

Ett gäng stora vältränade killar stod runt mig. Dem tittade argt på mig när jag hade svarat i telefonen. HELVETE, att Justin hade sett nu också. Var han tvungen att göra det? nu skulle det aldrig bli bra igen?

- Har du pengarna? frågade Max mig.
- Ja, sa jag och sträckte fram en påse.

I där låg alla mina sparpengar plus alla jag hade tagit ifrån Justin och....pappa och mamma. Alla skulle hata mig efter det här. Men det var antingen detta eller typ döden.


Vad är det här nu då?

KOMMENTERA!

Date: 2011-03-13 | Time: 22:59:35

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
4

My Favorite Girl episode 31

Efter att ha skrattat ett atg gick vi upp och tittade upp film. Bella hade sitt huvud i mitt knä. Allt var super mysigt.


Filmen var ganska så lång tråkig och snart hörde jag att Bella andades tunga och långsamma andetag - hon hade somnat. Typiskt. Jag lyfte upp henne i min famn och gick in i mitt sovrum och la henne i min säng. Hon hade fortfarande på sig sina vanliga kläder, men jag ville inte ta på henne pyjamas, det skulle kännas fel. Jag gick in i badrummet och borstade tänderna och gick sedan och la mig jämte Bella. Jag la min arm runt henne och puss henne på kinden innna jag somnade.

Nästa morgon

Jag ville så gärna veta var det var som Selena hade gjort här i går. Det var ju värsta random. Hon hade liksom bara kommit hit, utan anledning och allting. fet förviranden. Jag visste inte riktgit vad jag skulle tro. Selena...Selena...Se...Bella. Jag vände mig om och såg Bella ligga där och sova. Hon var en aningen svart under ögonen, eftersom hon inte hade tvättar bort sitt smink. Men hon var ändå vacker. Jag klappade en lätt på kinden och hon log. Hon halv sov bara. Snart öppnade hon ögonen. Hennes ögon var så vackra att det gjorde ont i hela mig.

- God morgon! sa hon efter ett tag och satte sig upp i sängen. Hon sträckte upp armarna i luften och gäspade.
- God morgon söt, sa jag och pussade henne på kinden.

Det var första gången Bella sov hos mig, tänkte jag. En sak var säkert. Det var INTE den sista. Vi låg bara och tog det lugnt ett tag tills jag hörde ett litet "vräk". Jag vände mig om och tittade på Bella och sedan på hennes mage.

- Haha, oh my gaaash var det din mage?
- Hihi ja!
- Är du hungrig? frågade jag och skrattade.
- Ja, sa hon och blev lite röd om kinderna. Hon var ju för sött.

Hon ställde sig upp. Jag märkte att hon hade tagit av sig sina byxor hon hade haft på sig och hade nu bara trosor och en kort tröja.

- När byte du om? frågade jag.
- Jag vaknade i natt och kunde inte somna om så jag byte om.

Vi gick ner i köket och lagade frukost. Det blev american pancakes med färska jordgubbar och lite grädde, mums! Vi åt och små snackade samtidigt.

- Jag har en idé, sa jag.

Bella svalade och tog sen en klunk av den färsk pressade jucien.

- Jasså, vad då för idé? frågade hon och höjde ena ögonbrynet.
- Du måste visa mig hur bra du är på att spela gitarr.
- Jag är inte så bra, svarade hon geneart.
- Jo kom här nu, sa jag och tog tag i hennes arm.

Jag drog med henne upp till mitt rum med alla min musik grejor i. Där hade jag min favorit gitarr och tummor och ja allt.

- Här ta den här, sa jag och sträckte fram en gitarr till henne.

Hon tog i mot den efter många om och men. Hon satte sig jämte mig i en skinnsoffa och gjorde en acord och drog över strängarna.

- Kan du min låt ONE TIME?
- Vilka acord är det?
- Det är bara "C" och "G".

Hon gjorde ett "G" på gitarren och började sedan att spela. Jag skrattade lite för hon visste inte alls hus melodin var så jag började att spela med henne. Efter ett tag spela vi ihop och det lät riktigt bra. Sen började vi med lite svårare låtare och hon var riktigt riktigt bra alltså. Jag hade inte förväntat mig det alls. Efter någon minut la hon ifrån sig gitarren och jag började att spela "just the way you are!". Jag tittade henne rakt in i ögonen. Hon log. Mitt i refrängen abröt hon mig med henne kyss på munnnen. Kyssen var perfekt och jag ville inte att den skulle ta slut.
- Har jag sagt att jag gillar dig? frågade jag.
- Nä det tror jag inte men du får gärna om du vill?
- Jag gillar dig, sa jag och skrattade över taken att jag hade sagt samma sak till Selena fast med " har jag sagt att jag älskar dig" men skit i det nu. Nu var det jag och Bella. Ingen annan.
- Jag gillar dig med, sa hon och kysste mig igen.

Förlåt för sämsta uppdateringen, men jag har så jävla mycket i skolan och det går förre bloggen ´, tyvärr. Men det blir bättre jag lovar!

VAd tyckte ni annars om denna episoden? bra/dålig?

Date: 2011-03-12 | Time: 01:45:55

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
3

My Favorite Girl episode 30

Bella gick in till sig och hämtade sakerna hon behövde ha med sig och kom sedn ut och sa att hon fick för sina päron.Vi blev avsläppta vid mitt hus och när vi skulle stiga in fick vi se något jag tror att ingen utav oss hade väntat!


Jag fick nästan lite panik när jag såg vem det var. Jag fick en klump i magen. Den som stod där var ingen jag ville se. Eller jag ville se hon, men ändå inte.

Där stod Selena, med tårar rinnade ner för kinderna. Hon var svart runt ögonen av mascara och skakade. Jag tyckte synd om henne. Jag gick fram till henne och kramade om henne. Hon snyftade. Jag drog in lukten av hennes hår, jag hade sakant den lukten.

- Vad gör du här? frågade jag henne efter en stund.

Hon snyftade till och tittade sedan upp på mig.

- Jag är så ledsen jag borde inte ha kommit hit, sa hon och släppte greppet om mig. Hon gick snabbt ut genom dörren och försvann sedan.

WHAAT? vad fan vad det där bra för? tänkte jag och tittade konstigt på dörren där hon precis hade gått. Bella tittade också sedan konstigt på mig, men sedan började vi bara att skratta.

- Haha, det där var udda, skrattade Bella och sa.

Efter att ha skrattat ett atg gick vi upp och tittade upp film. Bella hade sitt huvud i mitt knä. Allt var super mysigt.


Dödligt kort jag vet. Men är trött och behöver sova. Förlåt för dålig uppdatering, har så jävla mycket i skolan:(

Date: 2011-03-10 | Time: 15:03:48

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
4

My favorite girl episode 29

i nästa ögonblick kände jag hur någon kom och omfamnade mig bakifrån, snabb som jag var vände jag mig om och då kände jag mjuka och fuktiga läppar snudda vid mina.
 
 
 
 
 
Kyssen var otrolig! men tyvärr varade den inte mer än någon minut därför chaffuören harklade till:
- muhumm, men jag undrar bara när jag ska hämta er sen?
-ehh, vid 11 kanske? sa Justin helt röd i ansiktet.
-okej, ses då mannen! sa chaffuören.
 
Justin och jag började skratta så vi nästan tappade andan när han gått iväg.
-så himla pinsamt! sa jag och rodnade mot Justin
-haha, jadu det kan man lugnt säga! men nu får vi skärpa oss, kom så ska jag visa dig dit vi ska. sa Justin, tog min hand och gick iväg.
 
Såå vackert! Det var en liten terass utanför en stuga precis vid havskantent med massa blommor och ljus överallt för solen hade börjat gå ned. Han höll ut en av de två stolarna som stod placerade mitt emot varandra så jag kunde sätt mig vid de dukade bordet. Han gick och satt sig på den andra och allt var så romantiskt! Justin är ju expert på att få tjejer att känna sig som den bästa i världen, inte konstigt att han har en massa fans som skulle göra allt för att få sitta på just denna stolen jag sitter på just nu! Jag hade bara en himla tur att jag ramlat in i Justin på flyget, precis som i en drömm. Maten som serverades var jätte god, det var något grillat kött(skulle gissa på fläskfile) med potatisgratäng och grönsaker. perfekt för det var inte någon sån mat som är jätte avancerad men ända underbart gott.
 
Justin
 
Bella var så fin där hon satt, helt perfekt! Hoppas hon gillade det jag fixat för ikväll.
 
Bilen som skulle hämta oss kom och vi hoppade in där bak, mannen tryckte på en knapp så en vägg hissades ned i bilen. Nu kunde vi göra saker utan att han såg oss. jag ville så ärna kyssa henne, men tycker hon att jag gå för långt framm? jag kände hur hon lade sin ena hand långt in på mitt lår, som ett tecken på att hon ville samma som mig. Vår ansikten möttes och hon satt sig i mitt knä och drog sina händer över min rygg, jag nafsade henne lite lätt på halsen och kände hur hon ryste. När det var som bäst hörde vi hur väggen hissades upp och chaffuören flinade åt oss och sa något i stil med"ungar ,ungar" vi avslutade det och såg att vi var utanför bellas hus.
- Justin, detta var otroligt, allt du har fixat var så perfekt! jag vill inte lämna dig här nu bara, sa Bella med en sorgsen röst.
- Det behöver du inte, jag har huset för mig själv inatt för mamma är på tjejmiddag och det hade kännts tråkigt att sova helt ensam inatt. sa jag och flörtade lite töntigt med ena ögat.
-Det erbjudandet jan jag ikke tacka nej till, ska bara kolla med mamma och pappa om det är okej med det är det säkert. sa Bella så gulligt som bara hon kan.
 
 
Bella gick in till sig och hämtade sakerna hon behövde ha med sig och kom sedn ut och sa att hon fick för sina päron.Vi blev avsläppta vid mitt hus och när vi skulle stiga in fick vi se något jag tror att ingen utav oss hade väntat!


Förlåt för sämsta uppdateringen, men har så jävla mycket i skolan nu. Ni som läser min personliga blogg, vet det;)

Denna episode är i allafall skriven av Lovisa:D

Date: 2011-03-08 | Time: 20:15:08

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
6

My favorite girl episode 28

Jag skrattade åt det han nyss hade sagt och gav han en puss.

- Så nu antar jag att vi i allafall dejtar, sa han.

Jag nickade till svar.

- Så vad sägs som en middag ute i kväll?
- Låter great! sa jag.
- Bra!
 


 
(Justin)
 
Gud vad hon skrämde mig, jag blev ju jätte rädd att det var något allvarligt eller att hon aldrig mer skulle vilja träffa mig.Men kunde det vara bättre än detta? Bella är som en bit av mig som har saknats hela livet, även fast jag inte kännt henne länge alls känns det såå bra när jag är med henne och ärligt talat, det enda jag tänker på när jag inte är med henne är när jag ska ha tid attt träffa henne nästa gång. Kanske borde jag inte vara så "besatt" av henne redan? what ever! nu ska jag fixa en middag hon aldrig glömmer i alla fall!
 
(Bella)
 
Det första jag gjorde var att skicka ett sms till Alex "jag har middag med Justin ikväll!" jag fick svar bara några minuter senare "what!? säg vart ni ska så kommer jag med kameran och fotar åt alla papparazzisar;))" jag kunde inte låta bli att flina, så typiskt Alex! " Jag vet ärligt talat inte men jag skulle kunna ringa alla i landet och säga det själv? haha, nää men vi ska nog vänta lite innan det kommer ut att vi dejtar"skickade jag snabbt iväg " ´take it easy girl, love you!"
 
Nu är det bara 1,5 timma kvar till justins chaffuör skulle hämta upp mig, jag duchade lite snabbt och sedan kände jag för att twittra så jag skrev "@JustinBieber: kvällen kommer bli bäst!"
hoppas bara inte någon fattar, eller varför skulle dom? det är lixom 1000000 andra som skriver lika dant. Jag lockade håret och satte på mig en sommrig klänning som skulle passa perfekt ikväll, sedan sminkade jag mif med mascara och en ögonskugga som matchade till klänningen. TUT TUT! hörde jag och sprang ned till hallen och kollade om det var bilen som skulle hämta mig och det var det! jag sprang ut och mannen som körde höll upp en dörr till mig son jag gick in igenom.
- jag har fått åder att ta på dig denna, sa mannen och höll fram en ögonbindel.
- haha, gör du det, är det Justins ide eller? sa jag med en skojig ton.
- jadu, den där killen har så mycket knäppa ideer men det är bara att hjälpa honom, sa mannen och skattade.
 
Jag satt mig och kände att vi började åka. det tog ganska så lång tid men efter ungefär 20 minuter var vi frammen men jag fick inte ta av mig ögonbindlen än. jag gick ur bilen och blev ledd nedåt en backe och till slut kände jag sand i skorna. i nästa ögonblick kände jag hur någon kom och omfamnade mig bakifrån, snabb som jag var vände jag mig om och då kände jag mjuka och fuktiga läppar snudda vid mina.

Denna episode är skriven av Lovisa, visst är hon grym på att skriva??

Date: 2011-03-07 | Time: 21:09:21

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
2

My Favorite Girl episode 27

Jag såg på Justins ansikts uttryck att han fick en alvarlig och rädd blick.

Har inget att göra med episoden, men den är så gullig:D
Han tog en jordgubbe som låg i en skål och stoppade den i munnen. Det såg galet sexigt ut när han gjorde det och jag ville bara äta upp honom. Men NEJ, det kunde jag INTE göra, än...

- Jag tycker vi ska börja om, från början. Glömma Liam och bara tänka på oss. Jag tycker verkligen om dig Justin. Men jag vet inte riktigt hur jag ska säga detta.

Justin's min blev ännu allvarligare och jag fick en stor klump i magen, över det jag skulle säga. Tänk om han blev jätte ledsen?

- Justin jag vet inte om jag är rätt tjej för dig. Jag är ju inte dirket så van vid kändis livet, sa jag och försökte lätt upp stämning med ett skratta.

Justin log faktsitk mot mig och svarade.

- Nej det vet jag, men det behöver du inte oroa dig för. Det kommer du inte behöva vänja dig vid på ett bra tag. Du kommer inte vilja vara en kändis efter ett tag, tro mig.
- Men Justin, det är kanske just precis därför du borde vara tillsammans med någon som redan är kändis och är van vid det. Jag kommer ju dö när jag kommer ut där.
- Nej då, man vänjer sig, svarade han och tog min hand.

Jag vände bort blicken i mot en stor tavla som satt på vägen. Den föreställde New York och liknade en jag hade i mitt rum.

- Justin jag tror nog att vi borde vara ifrån varandra ett tag och om vi märker att vi verkligen vill vara med varandra så gör vi det, okej?
- Jag kommer inte klara av att vara utan dig, Bella! Jag kommer dö av saknaden av dig, sa han.

Jag ville så gärna krama om han, kyssa han och bara vara i hans famn. Men det kändes både rätt och fel på samma gång. Jag ville så gärna tro att allt skulle vara så lätt som det brukade vara med en kille som inte var känd. Men jag visste att det inte skulle vara det så jag litade på min instinkt och gjorde inte det jag ville - kyssa honom.

- Förlåt men vem är du? sa jag och tittade killen jag hade framför mig.
- Haha va? det är jag vem annars, sa han och skrattade.
- Jag är Bella Emma Clarksson, och du?
- Justin Drew Bieber.
- Känner jag dig? frågade jag och log en halv konstigt leende.
- Jag tror inte det.
- Bra för när jag brukar träffa nya människor brukar jag alltid hälsa på dem på ett speciellet sätt, sa jag och gick närmare honom.
- Hur då? frågae han lite spralligt.
- Så här, sa jag och lutade mig fram i mot honom och kysste han mjukt på munnen.

Han log och jag log. Han tog sin hand om min midja. Det kändes bra. Jag hade nog ångrat mig om jag hade gått därifrån och inte kysst honom.

- Det var ett trevligt sätt att hälsa på, tycker jag.

Jag skrattade åt det han nyss hade sagt och gav han en puss.

- Så nu antar jag att vi i allafall dejtar, sa han.

Jag nickade till svar.

- Så vad sägs som en middag ute i kväll?
- Låter great! sa jag.
- Bra!

Lite halv cp episode, men har väldigt mycket att göra just nu. Har skit mycket i skolan. Och det komemr liksom i första hand, hoppas ni förstår det. Men jag bloggar så gott jag KAN.

Date: 2011-03-05 | Time: 12:05:49

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
14

My favorite girl episode 26

Hmm...? undra vad det kan vara jag vill veta. För att få veta saker snabbare hade jag som liten lärt mig att man skulle sov . Så det var just det jag gjorde och snart var det morgon..
Jag somnade och drömde en underlig dröm. Jag var på en äng full av blommor, jag satt i det höga gräset och spelade gitarr, nynnade på Justins låt BABY och njöt. Plötsligt komm det fram någon som jag först inte kunde identifiera  men så efter ett tag såg jag ansiktet. Det var min syster, älskade syster. Hon sa så det ekade i huvudet på mig:
- Bella! ge aldrig upp hoppet, du är den enda som fortfarande kämpar och en dag kommer du inse varför.
-Emelie, vart är du?!! Jag ger aldrig upp! Var det enda jag hann säga innan jag vaknade igen.

Jag kollade ut igenom fönstret och det var fint väder idag och det bästa av allt: jag ska vara med Justin hela dagen! jag hoppade upp ur sängen och skuttade ner för trappan till köket medans mamma och pappa kollade underligt på mig. 
- ojoj, någon har vaknat helt på rätt sida ser jag! sa pappa medans han gjorde en flört min mot mig. 
- ohja jag är på toppenhumör, men jag ska hem till Justin snart så kommer hem sen ikväll skulle ja tro. sa jag glatt.
- "love is in the air" började mamma och pappa sjunga och stod upp och dansade samtidigt, jag kunde bara inte låta bli att skratta.

Jag klädde på mig och fixade mig lite med mascara och en ljus glittrig ögonskugga samt skruvade jag håret lite snabbt även fast han sa att jag inte behövde det. Jag började gå emot hans hus, på vägen tänkte jag på att det igentligen var ganska konstigt att både jag och justin hade ett förhållande för bara någon vecka sen och att vi redan kysst varandra, så då kom jag på en ide, jag visste inte vad han skulle säga men det skulle nog kännas bäst så här. 

Jag ställde mg utanför grinden. Det dröjde ett tag innan vakterna kom men till slut kom dem, och självklart undrade de vem jag var.
- Ehhm, jag heter Bella, eller Isabella menade jag och jag är Justins kompis, sa jag lite blygt. Vakterna trodde självklart att jag var ett galet fan fram till jag hörde Justin ropa mitt namn och han kollade på vakterna och sa:
-Detta är Bella och henne kommer ni alltid kunna släppa in när som helst. 
Jag fick komma in, fick en kram som känndes helt underbar och han visade mig vägen in till köket.Justin hade dukat upp hela bordet med mssa olika sorters mat som kunde passa till en frukost.
-Jag hoppas något av detta skulle passa damen , sa han och försökte flörta. 
-Ja det pappar perfekt! men det är bara en sak Justin, jag har en ide som jag tror hade varit bra för oss båda.. sa jag med en alvarlig röst.
Jag såg på Justins ansikts uttryck att han fick en alvarlig och rädd blick.

Förlåt för dålig uppdatering men jag har så mycket att göra denna helg. Men jag gör mitt bäst. OCh till min hjälp har ja underbara Lovisa som har skrivit denna episoden, visst var den bra? kommentera nu så hon vill skriva mer!!

Date: 2011-03-03 | Time: 22:32:57

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
8

My Favorite Girl episode 25

Hon går fram i mot mig och skrattar.

- Bra jobbat asså! hur lyckas man? sa hon och skrattade ett gulligt skratt.
- Jag tänkte på dig så det var nog därför...

Jag såg hur hon rodnade och gav henne en kram. on luktade en blandning av hallon och vanlij. Hur gott som helst. Jag såg att Liam tittade konstigt på mig när jag kramade Bella. Men jag brydde mig inte.

- Hur är läget? frågade jag.
- Jo det är fint, hur är det själv?
- Bara bra. Ska vi ta och hitta på något någon dag?
- Visst, ring mig när du har tid, herrå! sa hon och gav mig en puss på kinden. Jag satte min hand där hon hade pussat mig och log för mig själv. Sen åkte jag hem och bara hade det allmänt tråkigt.

Bella

Åh herregud vad snygg Justin var. Helt galet. Det borde seriöst vara olagligt. Liam såg bara okej ut gemfört med han och Liam var ändå snygg. Fatta då hur snygg Justin är?

- Vilken film ska vi hyra? frågade Liam och stod och kollade bland dem nya filmerna.
- Den här, sa jag och höll upp en film som såg ut att vara en skräck film.
- Toppen.

Vi köpte Ben&jerry's och åkte sedan hem. Trött som tusan var jag så jag somnade efter halv filmen. Men Liam var upp ett bra tag till. Jag hörde att han höll på att sms, för jag vaknade av det. Dels av ljuset och av knappljudet. Jag vill så gärna veta vem det var. När Liam la ifrån sig mobil och reste sig upp för att gå på toa tog jag min chans. Jag gick in på inkorg. Hel inkorgen i stort sätt var i från SELENA. Alla var i stil med:

Miss u baby:*

I want you baby! 

Ja och dem blir bara snuskigare och snuskigare. När jag hörde att Liam spolade la jag ifrån mig mobil och låtsades att jag sov när han kom in i sovrummet. Han fortsätte att sms och jag ville nu inte ens veta vad dem skrev. I smyg lyckades jag ta min mobil som låg på ett bord jämte min säng och sms:a Justin.

Hey, ses i morgon? kram<3
- B

Hej ja gärna! vad gör du? puss
-J

När jag hörde att Liam andades tunga och djupa andetag andades jag ut.

Har precis upptäckt att Liam är en idiot, fy fan! jävla äckel. Du är mycket bättre än han Justin...<3
- B

Kom hit i morgon på morgonen så kan du äta frukost här om du vill. Du behöver inte göra dig i ordning ta bara med dig saker, har en överraskning till dig! puss<3

Hmm...? undra vad det kan vara jag vill veta. För att få veta saker snabbare hade jag som liten lärt mig att man skulle sov . Så det var just det jag gjorde och snart var det morgon...


Förlåt för den dåliga uppdaterningen nu, ska bättra mig. Och jag kan inte lova att denna helgs uppdatering kommer att vara grym för jag har saker jag måste göra varje dag. Men jag ska göra mitt bästa!

Vad tyckte ni annars, bra dåligt? ;)

Date: 2011-03-02 | Time: 17:42:37

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
7

My Favorite Girl episode 24

Fan!!!! Nu var Bella med Liam. IGEN! Vad ska jag göra för att få tillbaka henne? jag måste vinna hennes "hjärta" eller vad man nu säger. Jag måste ha henne!

Jag gick hem till mig. Jag bara var hemma. Jag låg och tänkte vad jag skulle göra för att få Bella. Men jag kom verkligen inte på något. Jag var helt om på idéer. I vanliga fall var jag grym på såna här saker. Jag måste komma på något!

Isabella

När Alex hade gått hem till sig gjorde jag mig i ordning. Jag visste inte varför jag gjorde mig i ordning. Skulle ändå inte göra någonting. Jag tog upp min mobil och ringde Liam.

- Hallå? svarade en trött röst. Men jag tvivlade på om det verkligen var Liam.
- Vem är det? frågade jag osäkert.
- Det Liam, vad är det du vill? frågade han.
- Väckte jag dig?
- Haha ja.
- Förlåt, men kan inte du sova här i kväll har inget att göra?
- Jo jag kommer vid  sju.
- Gött!

Vi la på. Jag tittade på klockan. Han skulle inte komma på ett bra tag. Vad skulle jag göra under tiden? det fanns inget att göra. Jag kunde rensa min garderob. Det behövdes. Jag gick in i min walk-in-closhet och började att slänga ut kläder från förra året, kläder som var försmå och såna som jag inte förstod varför jag hade köpt. Det tog mig hela tre timmar att städa hela min garderob. En stor soppsäck och en liten full med kläder skulle jag skänka till välgörenhet hade jag tänkt. Gud så snäll jag var.

Klockan 8

Nu hade Liam kommit. Vi låg i min säng och tittade på någon konstig film som ingen av oss riktigt fattade. Tillslut stängde vi av och tittade på varandra. Liam böjade sig fram och kysste mig passionerat på munnen. Jag log. Men det gick inte att gemföra hans kyss med min och Justin's första kyss. Det var den bästa kyssen jag hade haft i mitt liv. Justin..? var han kanske den jag var kär i. fan vad livet är jobbigt. Nä nu hade jag Liam. Det var han jag var kär i och ingen annan.

Jag besvarade hans kyss och sedan ledde det ena till det andra.

Justin

Undra vad Bella gjorde just nu? hon kanske var med Alex eller kanske med Liam. Hoppas Alex. Jag gillade verkligen inte Liam. Jag fick ont i magen av att tänka på Bella. Hon var så underbar. Jag gillade verkligen henne. Jag gick bort till kylskåpet och tog ut en mjölpaket och hällde upp lite mjölk i glas. Detta enda som cirkelerade tunt i mitt huvud just nu var Bella. Det var inte något annat. Det var nästan lite jobbigt för jag ville inte bara tänka på henne. För jag visste att hon hade Liam nu. Men jag skulle göra allt för att få henne, det var en sak som var säker.

Nä nu får jag ta och hitta på något. Film. Ja film får det bli. Jag tog mina bilnycklar och mobil och körde till närmsta butik som dem hade filmer i. Jag tittade på nya filmer och hittade the social network den verkade helt okej. Jag tog den och Karate kid. Min låt - Never Say Never var ju med i den så jag var ju bara tvungen.

Jag gick bort för att plocka lite godis när jag plötsligt gick in i något. Jag välte ner en stor hylla med en massa chips rör på. PINSAMT! Just då kommer ingen annan en Bella in genom dörren och efter sig har hon Liam - såklart!

Hon går fram i mot mig och skrattar.

- Bra jobbat asså! hur lyckas man? sa hon och skrattade ett gulligt skratt.
- Jag tänkte på dig så det var nog därför...

Naaw..

Förlåt för tråkig episode men är värsta nere efter att ha sett massa videos med Justin nu när han är med Selena. Han har förändrats som fan. Han är inte samma gammla Justin som vi alla älskar, det suger! Jag vill ha tillbaka den vanlig Justin.

Date: 2011-03-01 | Time: 18:12:34

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
6

My Favorite Girl episode 23

Jag tänkte nu på Bella och hennes sms. Jag ville träffa henne. Jag vill ha henne. Bella Bieber? nä jag skoja det är lite väl tidigt att tänka så. Haha. Vi är inte ens tillsammans. Eller jag tror inte det? jag vill. Men hennes sms verkade ju ganska så seriöst.

Jag tog min mobil och svarade på den med än gång.

Just nu är jag i New York. Kommer hem i morgon. Ska vi fika?

Två minuter senare fick jag svar

Får se, kanske ska göra en annan sak. Ring mig när du har kommit hem!:D

Jag och Selena låg och pratade en stund och somnade sedan. Jag vaknade vid fyra tiden. Lika bra att gå upp tänkte jag. Det kändes fel att vara här på något sätt. Jag tog min väska och smög ut. Jag gick ner till lobbyn och sedan ut på gatan. Tack och lov var det inte fans där. Jag tog en taxi till flygplatsen. Jag kollade åter igen vilka flyg som gick till Atlanta och vilken tid. Det gick ett om två timmar. Det var det tidigaste så det fick bli det. Jag satt bara där och väntade och vänta. Jag ville bara hem nu. Hemma til Bella.

Isabella

Jag och Alex gick hem till mig vid 3 tiden. Då var båda trötta och ville bara hem och sova. Vi sminkade av oss och gick sedan och la oss. Vi båda somnade snabbt som tusan.

Knacka, knack.

Jag vaknade av att det knackade pp dörren. Jag tittade på min väckarklocka som stod på en bord jämte mig, 11.38. Usch! Jag reste mig med tunga steg och gick ner. Jag öppnade dörren. Där stod Justin. Lika fort som jag såg att det var han gav han mig en puss men jag puttade bort han. Dels för att jag visste att han inte ville känna smaken av spya och att jag hade Liam nu.

- Oj någon som har vaknat på fel sida?

Jag gick ut på trappan och stängde dörren efter mig.

- Nä, svarade jag tjurigt. Jag hade kanske gjort det då. Men det var inget jag ville erkänna för Justin.
- Så vad ska du göra i kväll? frågade han efter ett tag.

Jag fick en stor klump i magen och visste inte vad jag skulle svara.

- Jag ska träffa någon.
- Vem är "någon" sa han med hög och lite kaxig betoning på "någon".
- Liam, svarade jag.

Hans ögon blev svarta av ilska. Aj då!

- Jaså okej, det var ju trevligt. Varför det?
- Vi ska på dejt, svarade jag.
- Dejtade inte vi nyss?
- Det var bara en dejt, svarade jag efter någon minutes tänke tid.
- Jag tyckte det var mysigt och det verkade som att du gillade mig?
- Jag gillar dig Justin. Men jag gillar Liam också. Och just nu är det Liam.

Usch det där lät slampigt. Justin nu är det Liam. Vad då, nästa vecka är det Justin eller vad då?

- Jag menade inte så förlåt. Jag gillar han mer bara.
- Okej vi ses!

Alex

Jag såg en kille gå ner från trappan upp till Bell's hus. Det var inte Liam för han var mycket längre. Jag kände igen jeansen och skorna så väl. Men jag kom bara inte på det. När Bella sedan kom upp på rummet igen låtsad hon att hon hade varit på toa.

- Kan jag låna din data? frågade jag.
- Sure!

Jag tog upp hennes Macbook och gick in på twitter. Justin hade twittrat för bara några sekunder sen.

I didn't want it turn out this way... I'm sorry.

14 days untill #NSN3D, swagg!!

Jag gick sedan in på några Justin Bieber bloggar. Det var bilder på Justin ifrån en av Atlantas flygplatser. Han hade på sig....WHAT!!?? var jag dum i huvudet eller såg jag rätt. Han hade på sig samma skor som kille utanför Bellas hus precis hade haft och samma jeans och samma tröja. OMG hade det var Justin Bieber utanför??!! varför var han här?

- Du har en del att berätta för mig Bella! sa jag.
- Vad då för något? frågade hon samtidigt som hon tog på sig lite mascara.
- Exempel varför JUSTIN BIEBER var utanför ditt hus??!

Isabella

Klumpen i magen bara växte och växte. Hon hade sett hos, shit! Men hon var min bästa kompis så hon hade ju faktiskt rätt att veta. Jag började att berätta allt från början. Enda ifrån flygplatsen. Hon satt med vidöppen från att jag berättade om våran första kyss till jag var klar.

- Skojar du med mig? helt seriöst? har du vart hemma hos Justin Bieber? har du strulat med Justin Bieber? du gillar ju en ens han?!
- Jo men inte på det sättet som alla ni beiliebers gör.
- Belieber heter det ditt pucko!
- Okej, chilla. Hur skulle jag kunna veta det? frågade jag.

Hon ryckte på axlarna och förstod nog att det var sant. Hur skulle jag veta det liksom?

Justin

Fan!!!! Nu var Bella med Liam. IGEN! Vad ska jag göra för att få tillbaka henne? jag måste vinna hennes "hjärta" eller vad man nu säger. Jag måste ha henne!

Bra/dåligt? KOMMENTERA

Och såklart en stort grattis till Justin som fyller 17 i dag. Happy B-day Justin!! Inte för att han läser min blogg, men what ever!! Hihi. Och juste det alla måste skicka grattis till han på twitter och länka till denna videon:


Jag är med i den och en massa andra Beliebers. Så länka den! Jag är med tid: 1.04 hihi om ni nu vill veta det;)