Date: 2011-11-30 | Time: 16:03:37

Filed under: Someday (pågående)
6

Someday - kapitel 2– akward

Tidigare: Justin och Selena bråkar om att Justin skulle vara pappa till ett ny fött barn. Justin åker hem till Kanada för att få annat att tänka på och får hjälpa av Elena på ett café inne på flygplatsen, och kan inte sluta tänka på henne.

Elena

Hela skolan var tom när jag kom till skolan. Jag tittade ner på min klocka, rädd för att ha gått till skolan alldeles för tidigt. Men nej, klockan var halv nio. Det var nu vi skulle börja. Jag letade upp min mobil och tryckte på Lilly i kontakt listan.

 

-       Hej det är Lilly! Svarade hon glatt.

-       Hej det är jag, var är du?

-       Jag är i gympasalen, var är du?

-       I b-korridoren. Varför är du där? Frågade jag och satte ena fingret i munnen, som jag alltid gjorde när jag var nervös, stressad eller orolig.

-       Alla är här kom hit!

-

Pip, pip. Hon hade lagt på. Jag vände riktning emot gympasalen. Det var läskigt så tomt det var i skolan. Jag öppnade en av dörrarna till gympasalen. Hela skolan var där. Jag såg Zara och Lilly sitta nästa längst bort. Jag gick bort emot dem. Alla tittade på mig. Hade jag något i ansiktet? Var det hål i mina byxor, eller vad var det dem ville egentligen? Jag såg min lillebror Erik, sitta inte långt ifrån Lilly och Zara, med sina kompisar. Som vanligt omringad av tjejer. Han var världens tjejmagnet.

I samma ögonblick kom jag på att det var idag som någon kändis skulle komma och snacka. Han eller hon skulle hjälpa oss med pengar till våran skola. Undra vem det var?

 

-       Här borta! Sa Zara och reste sig upp och vinka.

-

Då började alla kolla ännu mer. Vad var det med allt folk? Jag fick en klump i magen. Jag skyndade mig med att sätta mig ner och tog sedan fram mig mobil. Jag hade en otroligt ful ovana att alltid ta fram den när jag hade gjort fel eller något var pinsamt.

 

Justin

-       Ge mig en bra anledning till varför jag ska göra det här, Scooter? Sa jag och tog en klunk vatten.

-       Den här skolan behöver hjälp och du kan ge dem den hjälpen dem behöver.

-       Jaja, men det är sista gången.

-

Jag tog mikrofonen som Kenny höll i och gick ut från det illaluktande omklädningsrummet jag var i. Jag tog ett djupt andetag.

 

-       Hej…vad nu den här skolan heter. Jag är Justin Bieber som ni säkert vet! Jag har fått en tillsägelse att jag ska hjälpa er att få ihop pengar. Och eftersom jag är Justin Bieber, världens kändaste 17 åring så ska jag tydligen signera lite saker och ska ni sälja dem, sa jag och suckade.

 

Jag var så sjukt trött på alla dessa saker jag skulle göra hela tiden. Det kändes inte som att jag gjorde någon nytta ändå. Alla i publiken började att applåderna, när jag hade pratat klart.

 

-       Och ja juste ja, på fredag ska vi ha en ”välgörenhetskonsert” för eran skola. Då jag ska uppträda.

-       Ropa upp elevråds representanten ifrån 9th grade, viskade en av lärarna från skolan till mig.

-       En elevråds representant ska tydligen komma hit, från 9th grade.

 

Elena

Men herregud det är ju jag! Shit vad ska jag göra. Jag kände att Zara och Lilly drog i min tröja och pushade mig för att gå ner på plan.

 

-       Okej, okej, jag ska gå ner.

 

Jag tog en djupt andetag och gick ner på plan. Jag gick med osäkra steg fram till Justin. Undra om han kände igen mig. Jag fick en mikrofon av han.

 

-       Okej, som ni ser är självaste Justin Bieber här. Och han ska som sagt hjälpa oss. Så tills på onsdag vill jag att alla ska ha kommit på förslag till vad man kan göra på fredag för att få in pengar. Det kan vara vad som helst. Kom ihåg att inget är rätt eller fel! Justin kommer ha en liten konsert. Men om det är någon av er här på skolan som också vill sjunga och spela är det bara att anmäla er.

-       Haha är du seriös? sa Justin till mig.

-       Ja? Vad är det med det?

-       Ska någon av dem här sju…

 

Justin

Jag fick inte fram ett ord. Det var hon. Hon från cafét på flygplatsen. Hon hade på sig snyggkläder som passade henne väldigt bra och en mössa som såg otroligt gossig ut.

-       Jag menar, jag hjälper dem gärna att öva om dem vill det.

-       Hörde ni det! Om ni vill hjälper gärna Justin er på att träna.

-       Jag vill uppträda!

-       Jag med!

-       Jag också!

 

Nästan alla i hela gympasalen ville helt plötsligt uppträda. Hur skulle detta gå?

 

-       Tack för att du vill hjälpa våran skola, sa jag efter att mötet i gympasalen var slut.

-       Så lite så, älskar att hjälpa till.

-       Vad bra, du kan du hjälpa mig med att bära bort dessa lådor till skolcafét.

-       Självklart! Svarade jag och tog emot två lådor och gick bort emot skolcafét…


Andra avsnittet. Vad tycker ni? kommentera så kommer tredje delen ut så fort som möjligt!

Date: 2011-11-29 | Time: 19:38:35

Filed under: Someday (pågående)
7

Someday - kapitel 1 – the beginning


Justin

-       Men Selena hur jävla många gånger ska jag säga det? Jag har inte gjort något med henne! Vad är det du inte fattar?

-       Vad är det jag inte fattar? Alla säger ju att du är pappa till de där jävla barnet!

-       Jag har inte haft sex med henne ens. Hur ska jag då kunna vara på till barnet!

 

Jag var så trött på dem här diskustionerna om att jag var pappan till ett barn. Jag hade aldrig sett kvinnan förut. Det hade jag försökt att förklara för Selena i snart en och en halv vecka.

 

-       Jag tror de bäst om vi är ifrån varandra ett tag. Jag ska hem till Kanada denna veckan. Du kanske kan åka hem till Texas? Okej?

Selena nickade. Jag kramade om henne och pussade henne på hjässan.  Vi skiljdes åt. Jag bort till Kenny och bad om att få åka till flygplatsen.  Jag ville hem, NU!

 

Elena

Jag såg snöflingorna fall ner över min hemstad Stratford. Jag satt utanför gympasalen och skolan efter att ha haft övning med dansen.

 

-       Ska du ta bussen hem? Frågade Lilly och satte sig jämte mig.

-       Ja, men hoppar av inne i centrum. Måste lämna tillbaka några böcker på biblioteket.

-       Okej! Jag sparar en plats åt dig i bussen så länge.

-       Gör det, svarade jag och knöt min vita converse.

 

Jag tog min väska som låg jämte mig på bänken och gick bort emot dörrarna. Jag kände att vibrerade i min väska. Jag stack nere handen och försökte hitta min mobil i röran.

 

-       Elena här, vem är det som pratar?

-       Hej Elena det är Bella här på ditt jobb, var håller du hus?

 

Jag tittade ner på klockan som satt fast runt min handled. Halv fyra, skit också! Jag hade helt glömt bort att jag skulle jobba idag. Jag var otroligt dålig på att hålla i ordning på tider. Det var inte direkt första gången Bella fick ringa och säga till att jag skulle jobba.

 

-       Oj herregud! Jag är hemskt ledsen. Jag kommer så fort jag kan, sa jag snabbt och la på.

Jag sprang bort till bussen och gick in. Lilly hade tagit en plats långt bak i bussen, som vanligt. Bakom henne satt Zara och hennes kille Sam.

 

-       Du ser stressad ut? Vad är det? Frågade Lilly och tog emot min väska.

-       Jag hade glömt att jag skulle jobba idag.

-       Haha, så typiskt dig så det finns inte.

-       Jag vet okej, sa jag och började fnissa, lika så gjorde Lilly.

 

Jag tryckte på den röda stoppknappen och bussen släppte av mig vid flygplatsen. Jag sa snabbt hejdå till Lilly, sen sprang jag in på flygplatsen. Stratford var inte en speciellt stor stad så flygplatsen var ganska så tom.

 

-       Äntligen är du här! Det tog inte så lång tid som jag hade trott!

-       Haha så kul Bella!

 

Jag tog på mig ett förklädde och ställde mig i kassan. Jag knappade in min kod på kassamaskinen och log sedan mot min första kund för dagen.

 

-       Vad får det lov att vara? Frågade jag till tjejen som stod på andra sidan disken.

-       En varm choklad och en blåbärs cupcake.

-        Ska bli!

 

Jag gjorde i ordning hennes beställning. Det stod inga mer i kön så jag gick ut och letade efter disk. Några killar i en klass över mig satt borta vid ett av borden och spelade kort. Av någon anledning åkte dem alltid ut till flygplatsen och spelade. Både jag och Bella tyckte det var väldigt konstigt och hade länge försökt lista ut varför.

 

-       Elena, det är folk vid kassan, ropade Bella till mig.

-       Tack!

-

Jag tog med disken jag hade i handen och ställde den jämte kassan. Jag torkade snabbt av mina händer på förklädet oh log sedan till min nästa kund.

 

-       En kaffe, tack!

-       Jajemän! Svarade jag glatt. Vill du ha mjölk eller socker i?

-       Nej tack.

Killen på andra sidan disken var klädd i en svart, tight t-shirt. Runt halsen hade han ett par gigantiska hörlurar. Killen såg ut vara i min ålder. Jag hörde musik komma ut ifrån hörlurar och blev genast gladare. Musik gjorde mig alltid ännu gladare. Det lät som att han lyssnade på Without  you med David Guetta, feat Usher.

-       Here you go! Det är varmt som tusan så var försiktig. Det blir 23 tack.

Han gav mig sitt kort. Jag tittade snabbt på det och drog sedan det i kassan.

 

-       Varsågod.

Precis när jag lämnat tillbaka kortet insåg jag var det var som de hade stått på kortet, Justin Drew Bieber. Nä det kunde väl ändå inte vara den ”riktiga” Justin Bieber, eller?

 

Justin

Jag vände mig om och tittade på tjejen i kassan. Hon hade långt, halv vågigt, brunt hår. Han log som en sol och hade definitivt lyckats med att få mig att le.

 

-       Antar att det var den söta servitrisen där inne som fick dig att le, sa min mamma och tog emot kaffet.

-       Hur kan du vet allt sånt?

-       Jag är tjej vi vet sånt, sa hon och blinkade.

 

Jag fick inte bort bilden av hennes leende ur mitt huvud. Men i samma sekund kom en bild på Selena upp. Inte konstigt att Selena är sur på mig om jag går runt och tänker på andra tjejer HELA tiden…


Lite seg nu så här i början. Men lovar att det kommer hända saker senare. Vad tycker ni än så länge? KRAAAM

Date: 2011-11-29 | Time: 16:54:30

Filed under: Annat
4

Börja blogga igen?

Hejsan svejsan!

Hannah här! Tjejen som startade bloggen och är ägaren av den. Har inte bloggat här på ett halv år nu. Har tänkt felar gånger att jag ska börja blogga igen, men det har inte blivit av. Vet att det är en anna som bloggar här nu och håller på med en novell. Men jag har tänkt börja blogga jag med. Den blogg kommer alltså att innehålla två olika noveller på samma gång. Eller är det för jobbigt? Jag har verkligen lust att skriva, men om jag ska göra det får det vara på denna bloggen. Vill ni att jag ska börja blogga igen? ska i vilket fall som helst skriva första episoden till den nya storyn i kväll så den kommer upp senare. Men om ni inte gillar de slutar jag.
Såg att statistiken inte var den bästa så tipsa gärna era vänner. Vi som skriver blir så sjukt peppade av kommentarer och mycket besökare! Ska även fixa en ny design vad tycker ni om det? PUSS!


Date: 2011-11-27 | Time: 16:58:19

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
3

My Favorite Girl 103

- jag älskar dig… viskade han när han kom upp till mitt öra


- jag älskar dig också… viskade jag tillbaka


den natten va underbar.. den glömmer jag aldrig.. efter en timme av 'justin' så tog han sin arm runt mig och jag la mig på hans bröst korg och inte långt efter så somnade vi..

 

 

 

 

 

vi vaknade nästa dag av att mobilen ringde, de va Justins mobil..

Han vred på sig och sträckte sig till mobilen.

 

- a.. hallå..? sa han ny vaket.

 

jag vände mig mot honom och la mig på hans bröst korg och han tog ena armen runt mig medans han höll telefonen i andra.

 

- a.. okej.. vilken tid nu igen? frågade Justin.

 

- okej, jaja jag kommer .. kl 2 jaja.. tja. sa han sen la  han på och tog andra armen runt mig också och kramade mig hårt.

 

- vad va de där om frågade jag och tittade upp mot honom..

 

- de va scooter.. jag skulle studion idag och fixa nått.. sa han och tittade på mig och sen blundade han och lutade sitt huvud om mitt..

 

han såg väldigt trött ut, jag vred tillbaka huvudet så jag låg med huvudet på hans bröst igen.. vi somnade faktiskt om. Ååå vad jag älskar den där känslan när man vaknar och solen skiner in lite genom fönstren och så somnar man om i pojkvännens armar.. bättre kan de inte va…

 

efter en eller två timmar så vaknade jag av att någon stänger dörren.. jag slog upp ögonen och tittade mot dörren

Jag ser hur Justin står helt stilla och håller en bricka och gör en konstig minn, jag sätter mig upp lite och då slappnar han av och minnen försvann och så börjar han gå mot mig

 

- fan.. jag skulle ju inte väcka dig… sa han och satte sig på sidan av sängen och ställde brickan i mitten av sängen.

 

- åå va söt du e, har du hämtat frukost! sa jag och satte mig upp

 

- japp, jag tänkte överraska dig.. och jag vill inte att du ska anstränga dig så mycket.. sa han och log.

 

åå han va så söt, jag kunde inte motstå så jag lutade mig fram och gav honom en kyss .

Sen började vi äta, de va jätte gott, vi åt allt möjligt!

 

- Bell.. sa Justin och tittade på mig.. han sa mitt namn med en sån där röst då han har nått allvarlig att säga.., jag tyckte inte om den rösten.

 

- mm sa jag och jag va nervös..

 

- jag tycker du borde stanna här idag.. sa han och tittade på mig

 

- men jag ska ju till affären.. jag måste hjälpa Molly och Sara ! sa jag och sträckte på mig, jag ville verkligen träffa dom!

 

- snälla Bell.. du får inte.. jag gör de här för din skull, du måste förstå .

 

- men snälla Justin! jag är snart 18 år ! jag kan ta han om mig själv! sa jag och tittade djupt i hans ögon, jag blev lite sur så jag gick upp ur sängen och gick mot soffan

- Bell vänta.. sa han och gick efter mig

precis när han va bakom mig så snubblade jag till och Justin tog tag i min arm och drog mig till sig så jag inte ramlade

 

de blev tyst.. jag tittade på honom nervöst och han tittade på mig oroligt

 

- jag snubblade bara… sa jag och fortsatte titta på honom

 

- snälla Bell.. bara för idag så lovar jag att ta med dig ut imorgon.. okej? sa han och fortsatte titta på mig och log försiktigt.

 

- okej.. sa jag och han gav mig en kram..

 

tiden gick och jag gick och tog ett bad och försökte slappna av så mycket som möjligt.. inte för att jag tycket att jag behövde men jag vet att Justin vill de så jag gör de för honom… sen gick jag upp och när jag kom ut ur badrummet så kom Justin mot mig och gav mig en kyss och en kram..

 

- jag måste åka nu… klarar du dig själv nu? frågade han och jag såg att han va orolig..

 

- jadå!! sa jag och log stort för att visa att jag inte va så sjuk som han trodde.

 

- bra.. men om de e nått så är de bara att ringa för då kommer jag på en gång ! de vet du va? frågade han

 

- aa de vet jag älskling och jag lovar att ringa om de e nått sa jag och log.

 

han log sen tog han sina händer på mina kinder på och kysste mig mjukt.. sen tittade han på mig och bet sig i läppen ..

- nu måste jag verkligen gå. sa han ledsamt

 

- gå nu sa jag och när han vände sig om och skulle gå så slog jag till han lite på rumpan , han vände sig om och jag bara skrattade! Han log stort, skrattade lite och skakade på huvet sen gick han ut genom dörren.

 

Jag tittade runt i sviten  och tänkte på va jag skulle göra… jag kom inte på nått.. jag gick till sängen och tog upp datan och gick in och tittade på twitter och läste va som hade hänt dom senaste dagarna.. men de hade inte hänt så mycket.. då gick jag och satte mig i soffan och kikade runt va som fanns att titta på tv:n.. men de fanns absolut INGET att titta på.. ! hur ? .. hur ofta finns de inte nått att titta på som man tycker om… ? jag slängde tvkontrollen i soffan och ställde mig upp och gick in i badrummet.. jag tittade mig i spegeln, jag hade fortfarande pyjamas på mig och håret låg alldeles huller-om-buller.. jag suckade , jag hade glömt att kamma de innan de torkade och då kan de bli tovigt.. jag suckade igen…

 

- neee! om jag ska vara hemma så vill jag iallafall att de ska se ut som om jag ska ut! sa jag till mig själv och började kamma håret..

sen satte jag på min locktång och började sminka mig lite lätt .. jag såg så sjuk och deprimerad ut  innan så nu vill jag piffa upp mig lite!

 

när jag hade sminkat klart mig så började jag locka håret, jag försökte göra sånna dära ''strandlockar'' de gick sådär men de blev iallafall lockar och jag såg definitivt mycket piggare ut! Men sen va de bara kläderna kvar.. jag hade ju fortfarande inte fått tillbaka mina kläder.. men jag hittade ett par jeans shorts och en blommig blus! jätte gullig!!! jag satte på mig de och sprayade parfym.. nu..nu kändes de bättre! just då kackade de på dörren..

jag gick försiktigt mot dörren.. de kan väll inte va nån paparazzi .. eller?

 

jag öppnade dörren,

 

- Heeeej gumman !! halv skrek Molly och Sara !

 

- Heeeej ! sa jag och slängde mig i deras armar, - Men  ska ni inte vara i affären? sa jag chockat

 

- nej, mina kusiner är här och hälsar på och dom tog över idag..  dom har en affär fast i London så du behöver inte vara orolig sa Molly och log

 

- men va gör ni här då? sa jag och va helt hyper.

 

- vi ville ju se hur du har de ! sa Sara

 

- kom in så ska ni få höra! sa ja och dom gick in, vi satte oss vid matbordet och jag gjorde lite fika för dom hade bullar med sig. så söta dom va!

 

sen berättade jag va som hade hänt och dom berättade lite va som hade hänt med dom och så..

 

- men va fin du är Bell.. har du haft tråkgt eller? frågade Molly och blinkade lite åt mig

 

- hahah OM jag har haft! ni räddade mig från att dö av uttråkighet! hahah !!sa jag och vi började skratta!

 

Justin

 

efter att ha varit i studion hela dagen va jag vääääldigt trött.. Ryan och jag tänkte åka hem till Hotellet medans Kenny skulle åka och fixa middagen.. Kenny kollade om de fanns några paparazzis men de fanns inga, inte som vi såg ialla fall. Kenny och jag bestämde oss för att vi skulle mötas vid hotellet lite senare, Kenny och vi gick åt olika håll.. Jag och Ryan gick mot min bil som låg på andra sidan parkeringen.. vi pratade lite om Bell och va som hade hänt..

 

när vi kom närmare bilen så såg vi att de stod 3 killar med skatebords och höll på och gjorde trix..

jag såg att dom började viska men jag brydde mig inte, men när vi kom närmare så började dom skrika mot oss..

 

- nejen e de inte herr Bäver som kommer !! sa en kille med en svart tröja och alla började skratta.. jag blev rätt sur men Ryan skakade på huvudet och kollade på mig med blicken '' bry dig inte '' vi fortsatte gå och skulle precis gå förbi då den andra killen skrek

 

- vart är din tjej då, bäver ? ey BÄVER ! jag snackar med dig!! skrek andra killen .

då klarade jag de inte längre, jag vände mig om och gick mot honom

 

- va fan e ditt problem? skrek jag och gick emot honom men Ryan stoppade mig

 

- ey, dom är inte värda de . sa Ryan lugnt och puttade bort mig

 

- nå vart e  Din fula tjej! sa han igen jag puttade bort Ryan

- men kom då! sa han fortsatte han och jag slog till han i ansiktet ! jag kände hur Ryan tog tag i mig

 

- Din tjej är en hora! sa en den tredje killen med vit tröja

 

- din jävla idiot! skrek jag till honom

 

- ta tillbaka de där.. sa Ryan och puttade honom hårt så han tog några steg tillbaka

 

- hora.. sa killen igen och då gick vi båda på honom

 

Bell


vi pratade och skrattade och hade jätte roligt!

 

- Neej! de har börjat!! de har börjat!! skrek Molly och vi alla sprang mot soffan.

 

Molly hade berättat om en serie på tv som skulle va jätte rolig. Jag tog tag  i  kontrollen och satte på tv:n, men precis när jag hade satte på den och skulle byta kanal fick jag höra Justin namn på Tv:n jag tittade fort tillbaka till tv:n och tittade chockat på videon som visades

 

'' Pop sångaren Justin Bieber hamnade i bråk utanför hans studio vid 5 tiden idag , han och hans stylist Ryan Good började bråka säger killarna , mer vet vi inte ''

 - Oh My Gosh… sa jag och tittade på Molly och Sara som tittade lika chockat fast på mig.


___________________________________________________________________________
Förlåt för dålig uppdatering! men jag har bestämt mig nu att för varje advent så kommer ett avsnitt! =D bra va? så va tycker ni om den här ? bra, dålig?
kommentera och säg va ni tycker!!

och jag vet att jag har förlorat dom flesta av er och de gör mig jätte ledsen... så förlåt förlåt förlåt! =(
Kram på er mina sötaste bloggläsare!! ni som finns kvar... och glad första advent  KRAM// Mii

Date: 2011-11-02 | Time: 14:48:59

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
6

My Favorite Girl 102

jag hoppade in och kenny hoppade in i förarsätet sen efter ett tag så hoppade Scooter in i framsätet och Justin på andra sidan om mig, Christian hade sin bil så han åkte i den

När vi skulle åka kom vi nästan inte ut. Folk låg nästan på vår bil! de va lite läskigt, jag ville inte sitta vid ett fönster så jag satte mig i mitten. Justin tog sin arm om mig och trök mig mot hans bröst. De kände som om vi stod still i timmar fast de va kanske 10 minuter, ååå jag ville bara hem.

 

 

 

 

till slut så kom vi loss och vi åkte därifrån, jag längtade efter en normal säng..

jag lutade mig mot Justins bröst hela tiden, jag kände hans värme mot mig.

vi kom fram till hotellet där jag och Justin bodde på för tillfälligt, vi gick in bakvägen för säkerhetskull om de skulle finnas några paparazzis som stod och vänta eller gömde sig i buskarna, varken jag eller Justin hade lust att träffa dom, jag va för trött och Justin hade nog inte tålamodet och de sista vi skulle behöva nu är att Justin skulle attackera någon paparzzi nu..

 

vi åkte upp till hotell rummet och beställde lite roomservice , jag va jätte hungrig eftersom att jag inte hade ätit på ungefär ett dygn. så medans Justin beställde så gick jag och bytte om till annat som jag fick låna av justin, jag tog en tröja som va för liten för honom och ett par mjukisar.

när maten kom så satte vi oss i soffan och kollade på en film.

vi kollade på 'Letters to Juliet', jag grät ju som vanligt i slutet, men de va ju så gulligt när hon stod där på balkongen och han kom där och allt sånt!

 

Justin tittade bara roligt på mig när jag grät

 

- va gullig du är… sa han och log samtidigt som han tittade på mig

jag log tillbaka och vi tittade varandra i ögonen

 

han började fingrade i  mitt hår, jag hade fastnat i hans ögon. Han slutade att hålla på i mitt hår och tog sin hand försiktigt på min kind, han satte sig närmare.. sen kysste han mig och jag besvarade den, jag försökte sätta mig närmare honom men de va inte så lätt eftersom vi satt varandra så nära som de gick, kyssarna blev mer och passionerade,

helt plötsligt ställde han sig upp och vände sig mot mig

 

- kom.. sa han och höll fram sin hand.

 

Jag tog tag i hans hand och ställde mig upp, han tog min andra hand med hans lediga han,

Han började kyssa mig samtidigt som knöt ihop våra fingrar, han började gå så jag fick gå baklänges, han ledde oss till fotändan av sängen. Vi kysstes hela tiden, de gick inte att sluta. Jag släppte hans händer och  tog mina händer runt hans nacke, han tog sin ena hand på min rygg och sen lutade han sig framåt så föll ner på sängen, han tog emot sig med andra handen så jag inte skulle göra mig illa.

 

efter att ha legat och kysst ett tag så började han slutade han och tittade mig i ögonen

 

- vi kanske inte ska göra de här.. sa han och tittade ledsamt på mig

 

- kanske inte…. vi kan ju ta de lugnt.. de behöver ju inte vara så vilt som vi brukar göra. sa jag och blinkade mot honom

 

vi började små skratta samtidigt som Justin gick tillbaka med att kyssa mig

Han började ta sina händer under min tröja och drog den mer och mer högre upp, vi slutade kyssas och han drog av den och jag drog av hans tröja..

vi kröp under täcket och drog av oss resten.. han låg ovanpå mig och kysste mig på halsen.. jag hade saknat hans kyssar..

 

- jag älskar dig… viskade han när han kom upp till mitt öra

 

- jag älskar dig också… viskade jag tillbaka

 

den natten va underbar.. den glömmer jag aldrig.. efter en timme av 'justin' så tog han sin arm runt mig och jag la mig på hans bröst korg och inte långt efter så somnade vi..

___________________________________________________________________________________
Förlåt för ett sånt kort kapitel men jag ska resa bort nu... men om jag får en chans att skriva så lovar jag att jag ska skriva, men då kanske in får räkna med korta kapitel. Va tyckte ni om de här kapitlet? KRAM :-D //Mii