Date: 2012-06-26 | Time: 09:47:20

Filed under: Annat
2

Avalanna, stay strong!

Hej, jag vet inte om ni vet vem de e men Avalanna e en tjej som har en ovanlig canser sjukdom, Hennes dröm va att få träffa och gifta sig med Justin och jag fick just reda på genom facebook att hon mår riktigt dåligt nu och har bara till Onsdag på sig att leva.. Jag blir så ledsen i hjärtat när jag tänker på henne och att hon inte kommer få leva sitt liv fullt ut och uppleva mer saker som livet har att erbjuda.. Jag Hatar verkligen canser och jag hoppas djupt i mitt hjärta att nån dag så kan någon hitta ett botemedel. 
 
Justin har träffat henne några gånger och försökt att göra henne så lycklig som möjligt, han bryr sig väldigt mycket om henne och jag undrar hur han känner sig nu... Han har gjort allt han kunnat, han har tagit med henne på hans konsert och gjort henne till hans ' One less lonley girl ', förlovat sig med henne och gav henne en ring, han kanske inte förlovade sig med henne på riktigt men jag vet det betydde nått för honom ialla fall..
Här är en video med Avalanna och  Justin och låt oss nu verkligen hoppas att hon orkar håll ut så länge som de bara går! 
 
Stay Strong Avalanna!
We love you!♥
 
 
 
kram //Mii

Date: 2012-06-25 | Time: 21:22:14

Filed under: someday (pågående)
13

kapitel 18 - I can't go through this again...

Tidigare: Robin gjorde en mysig frukost och Lilly kom och hälsade på då hon visade dom senaste bilderna på Justin och Selena då kom kysstes.. 
 
 
 
 
 
Jag har svårt att förstå att de mellan mig och Justin e slut.. alltså HELT slut! När jag såg att Selena va tillbaka i hans liv så fattade jag att nu är de över.  Allt hade gått så fort och nu e jag tillbaka på ruta 1, tillbaka med Robin... Jag älskar Robin, jag gör de men på ett annat sätt.. 
 
- gumman.. de löser sig.. sa Lilly och släppte taget om mig
 
- men tänk om de inte gör de Lilly, tänk om han hat glömt mig nu och struntar i mig! Han har säkert glömt mig nu... sa jag och tittade ner i golvet
 
- Nej! säg inte så ! sa Lilly och skakade om mig, - om han skulle glömt dig varför skulle han smsa dig då mitt i natten? frågade hon och jag visste inte riktigt va jag skulle svara... 
 
vi pratade och bestämmde att vi skulle åka och shoppa någon dag.. men jag kom behövde också jobba.. shit, jag kände verkligen inte för att jobba.. 
 
tiden gick och sen så behövde Lilly åka, 
De va helt tyst i huset när Lilly åkt, jag lutade mig mot dörren och gled ner och satte mig på golvet.. Jag kände att jag hade tappat kontrollen om allt, jag blundade då jag hörde att min mobil som låg ute i köket ringde.. 
 
- varför? viskade jag för mig själv och tittade upp i taket, Jag suckade och reste mig upp och gick in till köket och tog mobilen och svarade
 
- Hallå? svarade jag med min  '' jag-orkar-inte-bry-mig'' röst
 
- hej, hörde jag i andra änden och de va ingen tveckan om att de va Justins röst, de blev tyst ett tag 
 
- va skönt att höra dig röst igen, jag har saknat dig Elena.. sa han och jag hörde att han va lite deppad
 
- va vill du? frågade jag och hoppades på att de här samtalet skulle vara över snart
 
- jag måste få förklara för dig, sa han och jag hörde desperationen i hans röst.. 
 
- nej, Justin du behöver inte förklara någonting för mig jag fattar.. sa jag och jag va såå nära på att lägga på i de ögonblicket men jag hann inte innan Justin började prata igen 
 
- jo! jag måste förklara.. snälla , Elena, möt mig vid den norra piren ikväll klockan 22:00 längst ut.. jag ber dig.. 
 
Jag va tyst, jag kände hur tårarna började komma sakta men säkert
 
- de e allt jag ber dig om.. fortsatte han, 
 
- jag vet inte Justin, jag vet inte om jag klarar av de här igen.. sa jag med gråten i halsen 
 
- jag kommer vara där.. och vänta på dig.
 
Jag kunde inte längre, jag la på och torkade tårarna, jag klarade inte att gå igenom de här en gång till, jag orkar inte tänka på hur mycket jag älskar honom, jag ville inte höra hans röst igen, känna hans doft, se hans underbara ansikte och titta in i hans underbara ögon, Jag klara de inte !! jag kommer falla för honom om på nytt och antagligen bli krossade direkt efter .. Igen! 
 
Jag kan inte.. jag kan inte gå dit och träffa honom.. efter att jag torkat bort tårarna och skärpt mig så knackade de på dörren, jag frös till, tänk om de e Justin som  e orolig för mig för att jag la på utan att säga hejdå, tänk om han kommer komma in och kyssa mig och säga att han älskar mig och att han inte kommer släppa taget om mig igen. 
 
Med iver så små sprang jag och öppnade dörren, men möttes av Robin, 
 
- Hej älskling sa han och gick in och gav mig en kyss på kinden och gick in i köket, - jag snackade med Jake och några polare och dom ska ha fest ikväll, kan inte vi gå? fortsatte han samtidigt som jag stängde dörren och gick in i köket där han stod och pratade om festen, 
 
- de vore väll kul gumman, sa han och tog mina händer och drog mig emot honom , sen tog han sina händer runt min midja, - så kan vi gå dit.. tillsammans, du och jag .. fortsatte han hon kysste min nacke.
 
de va kanske de jag behövde, gå på fest, ha kul, glömma allt och alla problem..! 
 
- visst sa jag och log 
 
- så vi går alltså? sa han och log lite chockat 
 
- aa varför inte sa jag och log tillbaka, han kysste mig och jag besvarade kyssen 
 
tiden gick och vi började göra oss i ordning, jag gick upp och sminkade mig och fixade håret lite och sen så gick jag till mina kläder, de av svårt att hitta nått.. skulle jag ha en enfärgade klänning eller den randiga? eller kanske den där blommiga! Robin kom in och kollade chockat på mig
 
- e du inte klar?! halv skrek han 
 
- ne.. jag vet inte vilken av dom här klänningarna jag ska ha.... sa jag och pekade på dom 3 klänningarna som låg på sängen 
 
- ojoj.. ni tjejer alltså.. sa han och skakade lätt på huvudet och gick emot mig.. han tog sin arm runt mig och kollade på klänningarna, - jag tycker du ska ta.. den! sa han och pekade på den blommiga. 
 
- Tack! sa Jag och gav honom en kyss på kinden, jag drog på mig klänningen och vi satte på oss skorna och drog iväg till festen.
 
Fest va redan i full gång när vi kom fram, alla dansade och de såg ut att hela huset va fullt av ungdommar, Robin tag min hand och såg till att jag hängde med vart han gick, vi träffade Jake och hans polare som hade hand om fest, vi träffade Lilly sen som också hade blivit bjuden av Jake berättade hon, hon såg lite små kär ut faktiskt,  de va roligt, vi dansade och snackade. Jag såg att Robin hade riktigt roligt eller så va han bara väldigt full, hahah, jag gick in i köket och skulle ta mer dricka då jag hörde några tjejer prata som inte hade lika kul som vi 
 
- ne men asså seriöst vi drar, sa den första tjejen
 
- ja men eller hur de suger ju fan, hur mycke e klcokan frågade en andra tjejen 
 
- typ 10 snart, sa den första igen 
 
- aa men då drar vi, då kan vi kolla på sista avsnittet av Desperate Housewives sa den andra, sen drog dom, 
 
då kom jag på Justin, han står säkert där nu och väntar på mig.. jag ställde mig i dörr ingången till vardagsrummet där jag såg Robin skratta och dansa hans fåniga dans..
jag kunde inte hålla mig så jag små skrattade lite, Jake och Lilly dansade också fast en bit ifrån dom andra.. jag såg att dom hade kul men jag tror inte jag kunde släppa Justin riktigt.. Jag stog och velade om jag skulle stanna eller om jag skulle åka till piren och mötta Justin.. efter några minuters tänkande så bestämde jag mig, 
 
5 minut senare så satt jag i en taxi påväg till den norra piren, klockan va 20 över redan så jag hoppades på att han fortfarande va kvar.. Jag gick tills piren tog slut och såg att Justin stod längst ut och tittade ut över vattnet, men vände sig fort om när han hörde stegen.. och våra blickar möttes.
 
____________________________________________________________________________________________
Kommentera va ni tycker, din kommentar e viktigt för mig! =) Ju fler som kommenterar ju gladare blir jag! och då kommer ett nytt kapitel fortare! 
KRAM=D //Mii 
 
 

Date: 2012-06-23 | Time: 18:10:03

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
1

förlåt...

Jag e ledsen men de blir nog inget kapitel idag... har inte hunnit... de kanske blir i morgon eller på måndag.. kommer ha fullt upp nu och sedan 5 juli så åker jag bort och är borta u ca 3 veckor, Jag ska försöka skriva så mycket som möjligt men om de kommer ett kapitel idag så kommer de vara kort! så va berädd på de. 
 
KRAM //mii

Date: 2012-06-21 | Time: 11:44:26

Filed under: Annat
0

Visste ni att... ?


Jag vet inte om ni visste de men nu kan jag svara på era
kommentarer där ni skriver dom så om ni har skrivit en fråga så kolla bland kommentarerna så kanske ni nog fått svar på er fråga! =)
 
T.ex som här...

KRAM//Mii
 

Date: 2012-06-20 | Time: 15:07:50

Filed under: Someday (pågående)
15

kapitel 17 - Help me, Lilly...

Tidigare: Elena blev chockad när hon såg en interjuv med Justin då han sa att hon bara va insperation och att hon inte betydde nått för honom, Elena bröt ihop. I samma stud knackade det på dörren och Robin kom in och oväntade saker hände. Elena vaknar senare på natten av att Justin smsade henne och berättade att han va ledsen för att han inte hört av sig och att han inte glömt henne men har hon glömt honom? 


 

Jag vaknade av att tv:n lät en trappa ner.. Jag satte mig upp och kollade försiktigt på mobilen.. hade han smsat igen? kunde han inte sluta tänka på mig så han smsade igen? 
 
Jag tog upp mobilen och trök på en lås knappen men de va bara min backgrund som visades och att klockan va 10:32
Jag gick med sakta steg till badrummet och borstade tänderna, sen ställde jag mig bara och tittade mig själv i spegeln.. ruffsigt hår, trötta ögon +  att jag hade en shorta som va Robins och sist men inte minst ett brustet hjärta. Det såg jag i spegeln. Jag visste va som väntade mig när jag gick ner, Robin kommer säkert vara på jätte bra humör för att vi är ett "par" igen, eller aa de trodde han ialla fall.. Jag vet inte om jag skulle vilja kalla oss ett par.. jag tycker fortfarande om Justin även fast han är en rikitg idiot, jag tycker verkligen om honom. Det är helt sjukt att man kan tycka om någon såå mycket även fast den person tagit en kniv och stuckit den i hjärtat på en ! 
Jag gick med sakta och tysta steg ner för trappan, Jag ville se om Robin verkligen va så glad som jag trodde att han skulle vara.. Jag tittade in i köket.. 
 
- ååå Robin... sa jag och tittade på frukostbordet, han hade gjort vofflor och jordgubbar.. han va för söt, jag kunde ju inte säga till honom att jag gillar Justin nu.. jag kan inte krossa hans hjärta..
 
- Ja, Jag vet ju att det är din favoritfrukost så såklart att jag gör de,. sa han och log mot mig 
Jag la huvudet på send och log tillbaka medans jag tänkte FAN FAN FAN !! 
 
Vi satte oss och såklart så ska han hjälpa mig med stolen, varför ska han göra de så svårt för mig.. 
vi åt och pratade om allt möjligt, han berättade saker för mig som hade hänt medans jag va i texas och medan jag hade spenderat tid med Justin, de hade hänt både roliga och tråkiga saker i t.ex våran bästa idrots lärare ska sluta eftersom att han bröt benet! och så hade skolans coolaste tjej varit på en fest och spytt den snyggast killens shorta, tydligen hade de blivit värsta grejen, men jag tyckte synd om henne.. tiden gick och helt plötslig ringde min mobil. Jag stelnade till. Robin sträckte sig efter den. Shit! tänk om de är Justin och han får syn på de! då e jag illa ute. 
 
- Här, de e Lilly , sa han och gav den till mig
 
en stor lättnad spred sig i kroppen och jag fick ett stort leende, jag tog mobilen och sprang in till vardagsrummet. 
 
- Hallå! svarade jag ivrigt
 
- Oj, hej! någon e visst på bättre humör idag , sa hon glatt
 
- hehe nja, jag va bara glad att du ringde 
 
- aha okeej, va e de då? 
 
- kan vi ses idag, jag vill inte ta de över telefonen.. sa jag och nu började min ivrighet ta slut och jag började tänka på varför jag behövde hennes hjälp. 
 
- aa visst jag kan komma runt 12 om de går? sa han glatt
 
- aa om 45 minuter alltså, perfekt! 
 
- då ses vi snart då! hejdå sålänge
 
- japp, hejdå! 
 
Jag la på och gick ut i köket och började hjälpa Robin som redan börjat plocka undan allt. Vi plockade undan i tystnad.. de fanns inte så mycket att prata om.. Eller jo de fanns de ju men jag visste inte riktigt hur jag skulle komma in på de. Jag kan ju inte bara börja " jo du Robin, de som hände igår de va ett misstag eftersom jag fortfarande älskar Justin och inte dig " 
Mitt huvud bara snurrade, helt plötsligt kände jag ett par händer runt min midja och en kropp tryckt mot mig
 
- Älskling.. hörde jag Robin viska i mitt öra, 
 
- aa, sa jag och vände mig om så hans händer va på min rygg.
 
- Jag ville bara säga att jag e så glad att de e vi igen.. Du kan aldrig förstå hur glad jag är att du har förlåtit mig.. sa han och en slinga ifrån mitt hår och satte den bakom örat 
 
- mm.. sa jag, de och ett litet leende va de ända jag fick fram,  jag ville inte säga nått som kan tro att vi e ihop igen.. 
 
- och du.. igår kväll.. de va helt sjukt underbart att få vara med dig igen.. sa han och gav mig en romantik kyss 
 
jag sa inget utan jag bara besvarade kyssen.. jag ska inte ljuga.. de va skönt att få vara med honom igen också.. jag va trygg med honom och han är trotts allt fortfarande en av mina bästa vänner..
 
- men du jag måste gå.. men jag ringer sa han med ett leende och gav mig en kyss på pannan, 
 
jag följde med honom ut till hallen där han satte på sig skorna, han öpnnade dörren och vi möttes av en chockad Lilly, 
 
- mehe! vad .? va??? sa hon när hon fick syn på Robin, dom hade ju gått hem samtidigt igår så hon blev chockad av att hon fick se honom igen här.. 
 
- hej , och hejdå Lilly! haha sa Robin glatt och gick ut och jag drog in Lilly så fort jag fick tag på hennes arm .. hon bara stod där med öppen mun och pekade lite backåt mot Robin som gick mot sin bil, Jag drog in henne och vinkade mot Robin som gick in i bilen och stängde dörren fort.
 
- Lilly hjälp, jag vet inte va jag ska göra! sa jag och skakade om henne
 
- okej, för de första, Vad gör Robin här? och för de andra, vad håller du på med?!?!?!? 2 killar samtidigt Elena, de e inte din stil! 
 
- Snälla Lilly lyssna på mig... sa jag och vi gick in i köket och tog varin vitamin dricka som jag hade i kylen och  så berättade jag allt fast lite mer detaljerat, hur bra jag hade haft de med Justin, va vi sakt och gjort tillsammans och hur ledsen jag hade blivit igår, och så kom Robin och så hände de saker och hur Justin hade Smsat på natten...
 
Lilly sa inte så mycket och jag förstår henne, de kan ju inte va enkelt för henne och ta in allt bara sådär, jag lät henne ställa vilka frågor hon ville så de kunde bli lite enklare och de blev de, efter att vi hade pratat ett tag så fick hon ett sms.. hon läste de och blev helt plötsligt väldigt allvarlig.. 
 
- Lilly va e de? frågade jag oroligt
 
- vänta jag måste kolla en grej.. sa hon fort och gick in på twitter på sin mobil, hon kollade upp på mig med ledsen blick
 
- men Lilly va e de ?? 
 
- du kommer inte gilla de här... sa hon och räkte over telefonen till mig över bänken.
 
jag kände hur tårarna började smyga sig fram.. de va en bild på Selena och Justin, de va från idag och kom kysstes.. Hålla handen va okeej men en kyss...
 
 
- han lovade ju ... ? sa jag och tittade upp på Lilly som satt där och kollade bekymrat på mig.. - han lovade ju att inte han skulle gå tillbaka till henne.. , Lilly gick runt och gav mig en kram.. tårarna började rinna ner för kinden
 
- Jag vet gumma.. sa hon och kramade mig hårt. 
 
____________________________________________________________________________________________
Bra? dåligt? jag har fått lite kommentarer om att de inte får bli dom osv. men de måste ju hända lite saker annars blir de ju inte spännande eller hur? ;)
TACK till er som Kommenterar de gör mig som vanligt jätte glad och Ju fler som kommenterar desto fortare kommer kapitel! så din Kommentar e viktigt ! haha ne men de e sant! :) 
 
KRAM//Mii 
 
 
 

Date: 2012-06-19 | Time: 15:37:35

Filed under: Annat
1

nytt kapitel..

ville bara säga att imorgon så kommer det ett nytt kapitel =) så håll utkik <3

Date: 2012-06-17 | Time: 20:53:25

Filed under: Someday (pågående)
7

kapitel 16 - ... but we all make mistakes..

tidigare: Elena träffade sin kompis Lilly på Starbucks och det dröjde inte länge innan Robin dök upp med sin kompis Jake och slog sig ner vid deras bord, Robin vill ha tillbaka Elena och kysste henne, Elena är förivrrad för hon har inte hört något från Justin sedan dom va hemma hos henne. Men när Lilly och Elena ska åka hem så blir dom jagade av några Justin Bieber fans men dom blir räddade i sista stund av Robin och Jake, Elena breättar sedan för Lilly allt om Justin.


 Lite senare åkte alla hem, Lilly frågade om jag ville att hon skulle stanna men jag sa att de va okej.. 

Jag gick upp till mitt rum och satte mig vid datan. Jag gick in på twitter och kollade om Justin hade skrivit nått men det hade han inte, men jag hade fått många 'mentions' jag bläddrade igenom dom och  de stod inte så mycket snälla saker.. men jag lät dom inte göra mig ledsen, jag bet mig i läppen och gick in på youtube och satte på min favorit låt ' Maroon 5 - payphone ' den va så bra och på nått sett fick den mig på bättre humör.

Jag började skrollade ner lite på youtube sidan och såg en video med Justin det såg ut att vara en interjuv med Vanity Fair , jag kollade på datumet och den var upplag för bara någon timme sedan..  Det betyder att han lever ialla fall, och han kanske hade glömt att ringa mig, inget va fel bara att han hade glömt!  jag kände hur glädjen och hoppet ännu en gång spred sig i kroppen. Dom kommer säkert prata om bilderna som cirkulerar runt på twitter också och tänk om han berättar om mig och han då! Glädjen och hoppet blev större inom mig och jag kände hur jag fick ett litet leende på läpparna, jag tvekade men sedan trök jag på videon, Jag klappade händerna lite ivrigt och rätade på ryggen. 

Det började med lite frågor om hans nya album, tankarna flög iväg till gårdagen då jag va med honom i studion och hur mycket vi skrattade ! 

Efter ett tag kom frågan jag hade längtat efter.. 

VF: så.. Justin.. Jag vill inte lägga mig i eller något sådan men, de har kommit lite bilder på dig och en tjej dom senaste dagarna och ja, de e nog inte bara jag som vill veta lite om henne och vad som iförsigår mellan er! 

Justin: vad vill du veta? frågade han utan att ens lee, han såg mer sur ut för att hon ens nämde mig.. jag ryggade tillbaka i chock och kände att mina ögonbryg drogs ner.

VF: vi såg en kyss på en av bilderna .. sa hon och dom visade en bild på mig och Justin efter att vi hade satt oss i bilen på flygplatsen, våran första kyss.. - hon måste betyda mycket för dig? fortsatte hon,

Jag höll andan, nu skulle han berätta de! Jag kunde inte fatta de! de va vi, han och jag, och nu skulle vi äntligen kunna gå tillsammans på gatan ! bara tanken på de fick mig att skratta lite så jag tog en hand för munnen, jag lutade mig närmare datan... 

Justin: .. hm.. ne.. Jag stelnade till. Jag kunde inte röra mig. I början såg det ut som han brydde sig men sen när han skakade på huvudet så såg man att han kunde inte bry sig mer.. 

VF: så hon är inget.. 

Justin: ne asså, hon va bara lite för att få igång insperationen, Selena va upptagen så jag tog en av mina lyckliga fans.

- BARA LITE INSPERATION!!! va jag BARA LITE INSPERATION för dig!?!?! skrek jag samtidigt som jag sköt undan stolen och ställde mig upp 

VF: så du och Selena har inte gjort slut? 

Justin: nepp! 

Jag backade, jag började hyperventilera, mina ögon dränktes i tårar så som mina kinder..
Jag gick in på twitter och såg att 'UpdateJB' hade skrivit,

" alla rykten om Justin och den där tjejen är FALSKA! Justin sa de själv och det här är en bild på Jelena för bara några minuter sedan i Kanada "

Jag klickade på länken som va med och såg bilden.. på han och SELENA! hållandes varandras händer... jag bröt ihop ännu en gång.. jag gick in på min profil och skrev 

" det är INGET(!) mellan mig och Justin Bieber, de har aldrigt varit de, jag va bara lite insperation " 

Send.

jag trodde på honom , jag trodde han var annorlunda ! jag slängde mig på sängen.. jag kunde inte stå längre.. Jag kunde bara inte förstå hur jag kunde vara så lätt lurarad! Varför skulle han vilja ha mig? 

helt plötsligt tog allt slut.. inte tårarna dom bata öste ner fortfarande men energin.. jag bara låg stilla i sängen, som om jag helt plötsligt blivit hypnotisera... jag hörde hur de plingade på dörren, jag gick sakta ner och öppnade dörren försiktigt. Mina trötta och sönder gråtna ögon tittade långsamt upp mot personen som stod framför mig

- Shit!! Elena va har hänt!?!? de va Robin.. han hade tydligen glömt sin mobil här.. 

jag sa inget utan bara grät.. en efter en rann tårarna på min kind. 
- Elena berätta va som hänt.. sa han tyst samtidigt som han trök mig mot hans bröst, jag kunde höra hans hjärta.. 

- J-justin.. älskar inte mig.. jag betydde inget för honom, allt va fake från hans sida..

- ey hörru! sa han och tog mitt ansikte mellan hans händer och tittade mig djupt i ögoen -Han är en idiot älskling, bry dig inom om honom.. han förtjänar inte dig.. 

ojoj tänkte jag för mig tjälv Robins blicka va passionerad, 

- Jag förtjänar dig . fortsatte han bestämt. 

Innan jag ens hade hunnit tänka så va både hans läppar och händer på mig och mina på han.. allt gick så fort, mina kinder va fortfarande våta. Han trök mig föriktigt mot väggen och tog tag i mina lår och lyfte upp mig. Jag tog mina armar runt hans nacke och han gick upp för trappen, kyssarna slutade aldrig, dom bara fortsatte och forsatte.. han slog upp dörren till mitt rum och la mig försiktigt ner på sängen. Han tog av sig sin rutiga shorta och innan han la sig på mig och börja kyssa mig på halsen, jag tog mina händer och smekte hans rygg han började sakta men säkert kyssa längre ner och knäppa upp min blus, snart va alla kläder borta och vi var under täcket.. 

Justin 

Den där interjuven va den värsta jag någonsin gjort, när hon frågade om Elena betydde mycket för mig så höll jag på att bryta ihop, men ja bet mig i kinden för att inte gråta och skakade bara på huvudet som ingenting... jag hatade mig själv för de.. Jag kan inte fatta att Scooter och Usher inte tillåter mig att se henne igen.. undra va hon tänker ? och undra va hon gör nu.. 

- va tänker du på älskling? hörde jag Selena säga och jag vaknade upp ur mina tankar.

- de har inte du me nått att göra med.. sa jag tyst 

vi hade precis varit ute och visat att vi "inte" hade gjort slut.. som vi egentligen hade gjort! jag ska prata med Elena, även om jag behöver göra de i smyg så ska jag besöka henne eller ialla fall smsa henne eller nått så hon vet att jag inte glömt henne, åå fan va jag saknar henne ... de ska bli så kul att träffa henne, ju mer jag tänker på de ju mer mindre kunde jag hålla mig.. 
Elenajag vaknade med ett ryck, jag kollade på klockan 2:10 , jag kände att jag inte var ensam i sängen.. Jag kommer ihåg allt, allt som hände den kvällen.. jag log och tänket på allt, känslor och va jag ska göra , hur jag ska ta ur mig allt dehär.. då de pep till i min mobil.. jag vände mig mot Robin och kollade om han hade vaknat av min mobil men de hade han inte.. Jag tog Robins tröja som låg på golvet och satte på mig den och knäppte en knapp och tog min mobil och gick bort en bit till fönstret som låg mitt över rummet.. Jag tittade på mobilen och såg att de va Justin.. 

_____________________________________________________________________

Från : Justin 

hej, förlåt att jag smsar så sent men jag ville bara säga att jag inte har glömt dig.. förlåt att jag inte har ringt men jag måste prata med dig.. 


_____________________________________________________________________


Till: Justin

De behövs inte. Jag har redan sakt att de inte är nått mellan oss.. 

_____________________________________________________________________


Justin


- " inget i mellan oss ..." ? läste jag tyst för mig själv, jag ville inte väcka Selena, 

Jag fattade ingenting , jag gick in på Twitter och kollade hennes profil 

" det är INGET(!) mellan mig och Justin Bieber, de har aldrigt varit de, jag va bara lite insperation " 

fan FAN!! hon hade sett interjuvn !! va skulle jag göra? hon kommer aldrig förlåta mig, jag ville bara skrika men jag kunde inte pga Selena som ligger i sängen medans jag får ligga på soffan... jag va så arg på både mig själv och på Selena så jag skulle kunna skrika om de inte vore för att vi inte va ensama på hotellet och för att klockan 2:15 på morgonen. Jag ska åka till henne imorgon ock försöka reda ut allt ! 


Elena 

det pep till igen 


______________________________________________

Från: Justin

I didn't mean to break your heart.


______________________________________________Till : Justin

I didn't mean to fall in love either, but we all make mistakes.


______________________________________________Jag trök mobilen hårt mot hjärtat, 
- gråt inte, gråt inte.. mumlade jag för mig själv och tittade ut på stjärnorna.. tills jag kände en nakeöverkropp tryckas mot mig, Robin tog sina armar runt min midja och tittade ut genom föstret med mig

-  e allt okeej?.. viskade han i mitt öra

- mhm.. viskade jag 

- kom såg går vi och lägger oss.. viskade han och tog min hand och jag följde efter honom tillbaka till sängen.. och jag somnade med hans arm runt mig.. 
____________________________________________________________________________________________

så va tycker ni!! ojoj! nu börjar de hända grejer! ;) haha men va tycker ni? bra dåligt? kommentera gärna, för ju fler som kommenterar ju mer vill jag skriva, så din  kommentar e viktigt om ni vill ha en fortsättning =) haha Men tack till er som kommenterar ! de gör mig verkligen JÄTTE glad! =D 
KRAM! =D //Mii


Date: 2012-06-14 | Time: 18:56:15

Filed under: Someday (pågående)
9

kapitel 15 - what just happened?!

Tidigare: Efter att Elena kom hem från Robin så spenderade Justin och Elena hela dagen tillsammans. Elena följde med Justin till studion och sedan åkte dom hem till  henne igen där dom sa dom 3 magiska orden till varandra för första gången men kvällen fick snabbt en vändning då Justin var tvungen att åka till Scooter och Usher och lovade att ringa men gjorde inte de och Elena somnade med tårar på hennes kinder..
Elena

 

Jag vaknade av att det pep till i mobilen !

 

- Justin? skrek jag samtidigt som jag slängde mig tvärs över sängen

 

Jag tog mobilen och öppnade smset med ett hopp inom mig om att de va Justin som sa att han ledsen för att han inte ringt igår kväll eller att han kom med en förklaring ialla fall

 

 

Från: Lilly

Tjena tjejen! vart har du tagit vägen ? de va länge sedan man hörde nått från dig =) xx

Jag suckade lite och allt hopp försvann inom mig samtidigt som de va rolig att hon hörde av sig..

 

 

 

Till: Lilly

Hej på dig! haha förlåt att jag inte hört av mig men de har varit lite upp och ner dom senaste dagarna.. vad gör du idag? ska vi hitta på nått? =) xx


 

det tog inte lång tid innan de pep till igen

 

Från: Lilly

Självklart! va sägs om en fika på Starbucks ? ska vi ses där om en timme? xx

 

 

aha även fast jag va lite trött på starbucks så va inte Lilly de.. hahah men de va okeej

 

Till: Lilly

Visst! ses där! xx

 

Jag gick upp ur sängen och tog fram vad jag skulle ha på mig, de fick bli en vit blus, ett par höga jeans shorts med mitt Louis Vuitton skärp och lite armband och sånt. Jag gick långsamt vidare till badrummet och sminkade mig och borstade tänderna och satte upp håret i en ' messy ' bulle ( Förlåt kom inte på någon bra översättning på messy hahah! ) sen tog jag mina solglasögon och min väska och gick ner.. jag tog på mig mina ljusrosa låga converse, sen tog jag bilnycklarna som låg på det lilla bordet i hallen och gick ut.

 

Solen sken som bara den och man fick ju nästa en svett attack bara att gå ut, jag rotade runt i väska och hittade hemnycklarna och låste, sen gick jag till bilen och satte mig i förarsätet.. innan jag startade bilen kollade jag en sista gång på mobilen . Justin hade fortfarande inte ringt eller smsat mig och klockan va halv 12.

Jag vet inte om jag ska vara orolig eller inte..

 

Jag letade upp han bland mina kontakter och ringde honom, signalerna gick men till slut så gav jag upp.. jag startade bilen och satte på radion och försökte att inte tänka mer på de men de spelade ingen roll för efter bara några minuter så spelade dom en av Justins låtar på radion.

 

Jag började tänka efter om de va nått som hade hänt igår innan han hade gått.. hade han varit glad när han gick? hade jag sakt nått? hade han sakt nått? de ända jag kommer ihåg va att han va tvungen att åka ..

 

Jag va framme och parkerade en bit ifrån starbucks och gick resten, när jag kom öppnade dörren så fick jag syn på Lilly och hon fick ett litet leende på läpparna.

 

- hej gumman sa hon och ställde sig upp och vi gav varandra en kram

 

- hej sa jag och pekade mot kassan, Lilly hade redan köpt - jag ska bara köpa en dricka och en macka så kommer jag.

 

jag gick och köpte en kall dricka och en macka och sen gick jag tillbaka och satte mig och började vifta med min blus - gud va varmt de e idag! sa jag och spärrade upp ögonen

 

- aa jag vet, de e helt sjukt! dom sa på tv:n att de inte hade varit såhär varmt på 30 år! fatta 30 ÅR!

 

- fett konstigt… sa jag och drack lite ur min dricka, de va en sån fin färg, Rosa!

 

- apropå konstigt, hallå va e de mellan dig och Robin? frågade hon chockat och kollade på mig med stora ögon.

 

- aa de funkade inte.. sa jag och tittade ner på min macka och började ta ut den ur plasten.

 

- vad då inte funkade? ni har ju typ varit ihop hur länge som helst! och så tar de bara slut? hände de nått eller? asså träffade någon någon annan?

 

Jag visste inte va jag skulle säga.. hon kanske hade sätt mig och Justin tillsammans ? eller kan hon ha kommit på de själv ? hon kanske hade pratat med Robin?

 

- vad då har du pratat med Robin eller? sa jag och tog en tugga

 

- ne.. vaddå.. så de e någon som har träffat någon annan ?! halvskrek hon förvirrat och lutade sig över bordet.. jag tittade på henne men nu hade hennes ögon flyttat sig över min axel, hon ryggade tillbaka och släppte inte blicken från de hon nu hade blicken på,

 

Jag blev nyfiken och vände mig om och just då kom Robin och hans kompis Jake genom dörren, jag frös till och vände mig fort tillbaka

 

jag låste blicken på Lilly som kollade förstenat på mig

 

- k-kommer dom hit? frågade jag och satt helt still

 

hon kollade över min axel fort och sedan tillbaka till mig,

 

- japp. sa hon och gjorde en grimars

 

jag stängde ögonen och suckade djupt

 

Snart kände jag en hand på min axel och jag rök till

 

- tjena tjejer ! sa Jake och tog en stol och slog sig ner

 

Jake var en av Robins bästa vänner, han va en riktigt jokester! han va alltid glad och kunde göra en på bra humör direkt så jag förstod att Robin hängde mycket med honom nu.. Jag vände mig om och såg Robin stå bakom mig, jag log lite lätt och flyttade in mot väggen så han skulle få plats, han tog en stol och satte sig bredvid mig, de kändes konstigt..

 

Jake snackade på och Lilly kunde inte slita blicken från mig och Robin, stackarn.. hon visste ju inte om hela sanningen, hon visste inte om hon skulle hata Robin eller… mig..

 

 

- så.. hur går de med Justin då..? frågade Robin och jag såg i hans ögon hur ont de gjorde i honom att fråga de..

 

- jo.. de går väll.. sa jag och försökte lee lite men de va svårt.. jag visste ju inte hur de va? om han skulle frågat igår så skulle jag säga att vi var praktiskt taget ett par!

 

- okej.. sa han och kollade ner..

 

- eeh.. jag tror jag ska gå på toa en snabbis.. sa jag och reste mig upp fort, jag såg på Lilly när jag sa de och reste mig upp och hennes ögon bara skrek '' LÄMNA MIG INTE HÄÄÄÄÄÄÄR! '' jag tyckte synd om henne, hon tycker inte om att bli lämnade med killar, hon blir så nervös.

 

jag halv sprang till toan och gick in och ställde mig bara där..framför spegel  '' vad ska du göra nu Elena? '' sa jag till mig själv '' hur ska du ta dig bort här ifrån? ''  ehh jag får väll komma på någon ursäkt och dra med mig Lilly,

 

Jag öppnade dörren och skulle gå mot bordet då jag kände en arm ta tag i min och trök mig mjuk men ändå bestämt mot väggen..

Jag kollade upp och såg Robin,

 

- snälla.. Elena, jag gör va som helst!.. viskade han desperat samtidigt som han tittade mig djupt in i ögoen.. ojoj dom va så .. såå.. jag kan inte hitta ord att beskriva Robins ögon man bara drunknade!

 

- nej.. Robin.. de finns inget du kan göra.. sa jag samtidigt som jag bröt mig låss från hans blick och försökte kolla bort mot bordet där Lilly och Jake satt och pratade men jag kunde inte få kontakt med henne.

 

- men du förstår inte jag har förändrats Elena.. du får spendera hur mycket tid som helst med Justin bara.. bara du e med mig, snälla.. älskling.. sa han och nu hade hans armar slingrat sig runt mig och höll mig hårt om midjan.. jag kände hans kropp tajt mot min, jag visste inte va jag skulle säga,  jag va förvirrad.. jag saknad Robin, men allt med Justin..

Jag slutade stå emot Robin och slappnade sakta av och tog mina hände runt hans nacke och kramade tillbaka.. jag kände nu hans desperation blev till lättnad och han kysste mig försiktigt på nacken.

 

- jag saknar dig Robin, jag gör de.. men jag vet inte.. viskade jag till honom,

han släppte mig lite så jag kunde ta mig därifrån och gå tillbaka till min plats..

jag kollade bort mot Robin som stod kvar och jag såg hur besviken/ledsen/förvirrad/arg han va.. jag visste inte att man kunde va så mycket samtidigt men de kunde han.. han gick med sakta steg tillbaka och ställde sig vid stolen, Jag kollade ner och nu fick jag kontakt med Lilly, hon hade fått bra kontakt med Jake, de såg man, hon hade ett leende på läpparna tills hon såg mig, hon såg hur ledsen jag va och sedan kollade hon upp mot Robin som va arg.. hon kollade tillbaka till mig och ställde sig upp

 

- Elena vi måste gå nu! Hejdå killar! sa hon och kollade inte änns på Jake och han blev lite chockad, hon kollade med sura ögon på Robin när hon gick förbi honom för att komma fram till mig, jag stoppade ner mina saker och tog min dricka och så gick vi ut därifrån..

 

vi började gå mot bilen som stod några kvarter bort..

 

- okej, Elena berätta va som har hänt nu.. du, vet du kan prata med mig om allt!

 

- okej.. såhär ligger de till.. du vet efter skolkonserten med Just-

 

Jag hann inte säga mer förrän vi hörde några tjejer bakom oss börja skrika, vi vände oss om och såg typ 10 tjejer börja springa mot oss och skrek vi visste inte va dom ville så vi började springa! vi visste inte va vi skulle göra så vi bara sprang..

vi sprang runt ett hörn och hann inte springa mer än minst 5 meter innan vi blev indragna i en gränd,

 

-AAAAAAAAAAAAAA!! skrek vi men slutade då vi såg att de va Robin och Jake,

 

- Va gör ni här ?! utbrast Lilly

 

- vi hörde att dom där tjejerna snackade om att Elena och Justin- sa Jake men hann inte säga mer

 

- ELENA OCH JUSTIN !!?!?! halv skrek Lilly och tittade på mig

 

- vet dom om mig och Justin!? skrek jag

 

- ja, så vi sprang efter er! sa Robin

 

- vi måste splittra på oss ! sa Jake och tog tag i Lilly  som fortfarande stod och kollade på mig med munnen öppen

 

- Elena och JUSTIN!?!? fortsatte hon - va?!? jag fattar ingenting hur kunde..

 

- Kom Lilly! halv skrek Jake och drog med henne ut ur gränden

 

Robin kollade på mig, man såg att han va lite lugnare men att han fortfarande va besviken och sårad..

 

vi hörde att dom kom närmare och vi skulle inte hinna springa någonstans nu..

 

- Robin.. jag e rä-

 

Hans läppar mött mina innan jag hade hunnit avsluta meningen, vi kysstes samtidig som hann trök oss mot väggen och satte upp en hand bredvid mitt huvud.. åå.. allt kom tillbaka, känslorna, minnena, allt! jag tog mina händer på hans bröst, de gick någon minut.. innan han slutade och tittade ut mot gatan och sen tillbaka till mig

 

- jag tror dom har gått.. sa han och tittade i mina ögon, jag hoppades på att han skulle kyssa mig igen men han verkade inte vilja göra de..

 

- okej.. sa jag och fortsatte att titta honom i ögonen, jag ville ge honom en till chans att kyssa mig och ville titta om han tog den

 

- vi.. vi kanske ska leta efter Lilly och Jake.. sa han och backade..

 

- aa… de e nog en bra ide..

 

vi gick ut ur gränden och gick vägen mot min bil.. de va tyst.. vi gick på varsin sida av trottoaren och sa ingenting.. de hade börjat bli lite svalare i luften.. äntligen va vi framme vid bilen , AC! tänkte jag för mig själv

Jag började rota i väskan efter bilnyckel och låste upp bilen, jag kände hur de började vibrera i min väska, jag stannade upp och tog upp den,

 

Lilly

 

stod de på displayen, jag svarade med en tyst röst..

 

- hallå.. sa jag tyst

 

- DU och JUSTIN BIEBER!!!!

 

- aa.. jag vet.. sa jag kollade på Robin som kom emot mig

 

- ge mig nyckel så kör jag.. viskade han samtidigt som Lilly pratade i andra änden, jag gav honom nyckel och vi hoppade in

 

- okej, vet du va Elena, jag brukar inte tvinga ur folk information men de tänker jag göra nu!

 

Robin hade börjat kört och hade satt på AC:n på högsta! jag lutade mig mot fönstret och tog in allt Lilly sa

 

- ja! okej, jag ska berätta allt! mött oss hemma hos mig..

 

- okej , vi ses där sa hon sen la vi på

 

Jake hade bil så dom hade sprungit till den.

 

- va sa hon? frågade Robin lite tyst

 

- hon e arg för att jag inte sagt nått.. så jag ska berätta allt när vi kommer hem.. sa jag och tittade ut

 

- vad säger Justin om de då? att du berättar alltså ?

 

- jag vet inte.. jag vet inte änns om vi.. äsch..

 

- ne vad? sa Robin och nu lät de som han brydde sig helt plötsligt

 

- ne men jag vet inte om de e nått mellan mig och Justin längre.. han sa att han skulle ringa igår efter att han gått hem men han ringde aldrig och han har inte ringt idag heller.. sa jag och tittade ner i mitt knä och skrapade av lite nagellack på nageln

 

jag såg i ögonvårn att Robin tittade på mig lite då och då efter jag sa de..

 

- har du provat ringa honom då? frågade han

 

- mm men han svara inte..

 

resten av resan va tyst till vi kom hem.. Lilly och Jake satt på trappen och väntade, Lilly va lite arg och jag öppnde så alla kunde komma in, vi satte oss i soffan , Jake och Lilly på ena sidan och Robin och Jag på andra sidan, jag berättade allt som hänt, jag började gråta lite då och då… och då började Lilly gråta… Lilly förstod och förlät mig.. Jag kunde känna Robins hand i min under bordet, jag va fortfarande förvirrad av alla känslor..

___________________________________________________________________________________
Idag blev de ett lååångt kapitel! Hoppas in tyckte om de! Kommentera va ni tycker och jag ska försöka uppdatera igen så snart som möjligt! Kommentera, bra? dåligt? tråkigt? spännande? =)
och grattis Linnis på födelsedagen
KRAM! //Mii

Date: 2012-06-07 | Time: 21:13:00

Filed under: Someday (pågående)
9

kapitel 14 - call me maybe?

Tidigare: Justin och Elena bestämde sig för att ta det sakta eftersom båda precis kommit ur varsit förhållande, dom har en filmkväll tillsammasn och helt plötslig knackar det på dörren. Elena gå och öppnar och Robin står där, hon ber honom att gå men han lyssnar inte förren han ser Justin komma gående backom Elena. Robin blir riktigt sårad och går där ifrån, Elena blir ledsen och Justin åker hem. Nästa dag bestämmer sig Elena för att besöka Robin och de slutar med att han är påväg med att kyssa henne.

 

 

 

 

 

 

 

 

jag ryggade tillbaka när jag såg hur nära han va, han öppnade ögonen och kollade ledsamt på mig men jag tittade på honom med ett förvirrat leenede.

 

- Robin… sa jag och la huvudet på sned och han satte sig som vanligt igen och tittade rakt fram och satte armbågarna på knäna och satte ihop händerna, jag tog min hand på hans rygg

 

- jag kommer alltid finnas här för dig.. men som en vän.. sa jag och lutade mig fram för att försöka titta i hans ögon.. men jag fick inte ögonkontakt med honom.. jag gav honom en lätt kyss på kinden och ställde mig upp och gick ut dom hallen, precis när jag skulle öppna dörren så kom det en hand bakifrån mig och stängde den med en smäll.

Jag kände hur Robin andades i mitt öra.

 

- Jag kommer alltid finnas här.. fast mer som än vän.. viskade han.

 

Jag sa inget utan bara öppnade bara dörren och gick ut.. jag menar vad skulle jag svara? de kändes konstigt . De blev en konstigt stämning, jag hoppade in i bilen fort och åkte hem… när jag var halvvägs hemma så ringde min mobil, jag hoppade till lite, jag tog min mobil och kollade på displayen

 

* Justin*

 

Jag svarade fort

 

- hej, vart e du? hörde jag att Justin sa lugnt, men de va allt de jag inte va

 

- Jag e på väg hem.. dudå?

 

-  jag e utanför ditt hus, e allt okej eller? sa han oroligt

 

- ja, eller.. jag vet inte men jag kommer snart så du kan vänta,

 

- okej, jag väntar, hej då

 

- hej då,

 

vi la på och snart svängde jag in på min uppfart, Jag såg hur Justin som hade suttit på min trappuppgång nu ställde sig upp oroligt och jag gick snabbt emot honom, när jag passerade Justin så tog han ner huvudet och försökte titta mig i ögonen men jag tittade bara på min nyckel som jag hade i handen. Han tog sin han runt min midja och vi gick upp för trappen och jag låste upp.. och gick fort in och la nyckel på det lilla bordet som vi hade innanför dörren. Jag ställde mig en bit in i hallen och vände på mig mot Justin som nu stängde dörren och sedan vände sig mot mig.

 

- nu får du berätta vad som har hänt gumman.. sa han ledsamt och gick  mot mig och höll mig runt min midja

 

- de blev bara lite jobbigt.. sa jag

 

- va menar du? sa han och sen fick han en allvarlig blick och ryggade tillbaka lite - ni … ni kysstes inte va? sa han och kollade fortfarande på mig

 

- nej.. de gjorde vi inte, jag sa till honom att de e slut.. sa jag samtidig som jag log lite och tog mina armar runt hans nacke - nu struntar vi i Robin.. sa jag samtidigt som jag bet mig i läppen och tittade honom djupt in i ögonen.

 

Jag såg i hans blick att han blev lugnare.. Jag lutade mig mot honom och vi började kyssas, jag kände hur han höll mig tätt intill honom, som om han inte ville släppa mig.

nu va klockan halv 1, Justin skulle till studion

 

- gumman?.. sa han och tittade på mig

 

- aa… sa jag och kollade tillbaka på honom

 

- kan inte du följa med till studion? snälla??

 

- jag vet inte..

 

- joo! snälla för min skulle sa han och tittade på  mig med en ledsen blick,

 

jag la huvudet på sned och log lite försiktigt och kollade på honom tveksamt. han gick närmare mig och tog tag runt min midja och började kyssa mig på nacken

 

- snälla… viskade han när han kom till örat och fortsatte sedan ner mot min hals..

 

 

Jag kunde inte hålla mig längre..

 

- okej ! jag följer med.. sa jag och kysst honom

 

vi åkte till studion och som vanligt va de paparazzis vid studion som låg i någon buske, vi skyndade oss in och möttes av Usher och Scooter. Dom va inte så glad för att Justin hade försvunnit till Texas till Selena så de va lite dålig stämning.. Justin gick in och började sjunga och vi hade ögonkontakt nästa hela tiden.. han va så söt, ibland va han tvungen att avbryta för att han började skratta. De e så att när jag tittar på någon som jag tycker om för länge så börjar jag alltid skratta, de behöver inte vara nått utan jag börjar bara skratta hej vilt! Men då vände sig Scooter om till soffan där jag satt och gav mig en allvarlig blick och sen tittade tillbaka till Justin,

 

- okej, om du vill komma här ifrån innan de blir mörkt så borde du skärpa dig! sa han strängt samtidigt som han trök ner en knapp så Justin kunde höra honom,

 

Justins leende försvann och han fortsatte, han va snart klar och han skjutsade hem mig. Vi gick in till mig även fast han bara skulle lämna mig så ville vi ge varandra en kyss och säga hej då och vi ville inte ta risken att någon skulle se oss. Justin stängde dörren och tog tag i min midja och drog mig mot honom.. jag skrattade till, han vände på mig och snodde en kyss, vi fortsatte kyssas samtidigt som vi gick mot vardagsrummet och vi föll ner på soffan, han låg över mig och helt plötslig slutade han och satte sig upp och såg konstig ut, jag blev rädd och satte mig också upp bredvid honom och la min hand på hans ben,

 

- va hände gubben? frågade jag försiktigt

 

- jag behöver prata lite me dig.. sa han och tog mina händer

 

- Justin du skrämmer mig lite nu.. sa jag och ryggade tillbaka lite

 

- nej du behöver inte vara rädd sa han och skrattade till lite

 

- men varför är du så allvarlig då? sa och kollade förvirrat på honom tillbaka

 

de va tyst ett tag och han tittade mig i ögonen hela tiden och man såg att han ville säga nått.

 

- ne.. jag kan inte sa han och släppte mina händer

 

- jo ! sa jag och satte mig över honom med ett ben på varje sidan och tog tag i hans nacke med båda händerna mjukt. - snälla .. sa jag och kollade på honom med stora ögon

 

- du kommer tycka att jag e helt galen.. sa han och tittade försiktigt samtidig som han la sina händer på mina ben

 

- try me! sa jag och log stort

 

- Jag älskar dig.. sa han och tittade mig i ögonen

 

Jag blev chockad och tog bort mina händer från hans nacke och lät dom glida ner mot hans bröst

 

- va?

 

- ja , jag vet jag tycker själv de  e jävigt sjukt eftersom att jag precis gjort slut med Selena men ändå de känns så rätt och efter Selena sårade mig som fan så gick de att släppa henne, jag menar speciellt när jag hade dig och

 

sen hann han inte säga mer förrän jag log mina händer bakom hans öron och kysste honom, sen tog jag min panna mot hans

 

- Jag älskar dig också.. viskade jag med stängde ögon.. Jag öppnade dom och mötte hans blick som hade fyllts med glädje, jag kunde inget annat än få fram ett stort leende, jag tror aldrig jag hade leet så stort i mitt liv!

 

vi fortsatte kyssas till vi avbröts av Justins mobil, jag fortsatte att kyssa honom på nacken medans han svarade

 

- ah hallå?

 

- mmhm..

 

- aa

 

jag tror inte han kunde ge längre svar för när jag tittade upp så blundade han och bet sig i läppen

 

- okej,

 

- kan .. kan vi inte ta de i morgon?

 

- aa okej, tja..

 

Han la på

 

- Elena jag måste åka.. sa han ledsamt

 

- nej snälla.. sa jag besviket

 

- jo men jag måste, jag ringer i kväll ! jag lovar sa han samtidigt som han höll mitt ansikte i mellan sina händer,

 

- okej, sa jag och skrattade till lite

 

han bet mig lite på näsan och sen flyttade jag på mig och han gick ut i hallen

 

- glöm inte att ringa mig sen! skrek jag efter samtidigt som jag lagt mig ner i soffan

 

- skulle aldrig glömma dig babe! skrek han och och sedan höred jag hur dörren öppnades och stängdes,

 

Jag låg och tittade upp i taket och jag kunde fortfarande inte sluta att lee , jag kände mig bara så jävla lycklig!!

 

 

 

Justin

 

Scooter lät allvarlig när han hade ringt, undra vad han ville, de hade ju gått bra i studion. Jag åkte ditt och nu hade de börjat regna lite igen , jag skyndade mig in i studion och såg Usher och Scooter stå och snacka lite men slutade så fort jag kom in i rummet.

 

- så whats up? sa jag med ett leende på läpparna

 

dom tittade på varandra samtidigt som dom vände sig mot mig

 

- sätt dig Justin.. sa Usher och kollade allvarlig på mig med händerna i fickorna , och jag satte mig i soffan

 

- fan va allvarliga ni ser ut ! har någon dött eller??  Sa jag lite ironiskt men Scooter kollade på mig som om jag vore någon omogen unge, men förlåt för att man va glad!

 

- vi har snackat lite Justin.. sa Scooter

 

 

 

Elena

 

klockan började bli mycket och Justin hade fortfarande inte ringt, men jag tänkte inte så mycket på de, tänk han älskar mig, lilla mig!! av alla tjejer så älskar han mig, hur kunde jag få sån tur och få bli tillsammans med någon som e så underbar som han ?? när jag är med honom så känns de som om hela världen stannar och de bara han och jag! inga paprazzis, inget kändisskap, inget ! bara han och jag!

 

timmar gick och han hade fortfarande inte ringt, nu började jag bli orolig.. jag menar han lovade att han skulle ringa ! och han sa faktiskt att han aldrig skulle glömma mig.. men tänk om han gjort de nu.. ne! han skulle aldrig glömma mig! så dåligt minne kan han ju inte ha tänkte jag och skrattade lite för mig själv

 

3 timmar senare låg jag i min säng och kollade på min mobil, mina föräldrar hade gått och lagt sig för länge sen.. jag kollade upp mot klockan med trötta ögon. 01:52

 

- jag tror inte han ringer.. sa jag tyst för mig själv och vände på mig och tittade upp mot taket och kände hur en tår sakta glida ner på tinningen..

 

 

_______________________________________________________________________________________________

FÖRLÅT! förlåt förlåt!! jag vet, jag har sugit på att uppdatera, jag håller med! men nu är det Äntligen sommarlov så förvänta er mer kapitel nu!

Kommentera jätte gärna va ni tycker! snälla... ?

Kram på er ! =D //Mii