Date: 2012-10-27 | Time: 21:06:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
5

kapitel 25 - I want things to get better!

Tidigare: Lily och Jake fick skjutsa in Elena till sjukhuset efter att Elena ramlat ihop på golvet pga magont, Robin kom och Lily va den ända som fick vara inne hos Elena, när doktorn kom med provsvaren som visade att de var hennes mage som spökade lite bara så frågade hon hur de va med barnet och de hon inte visste va att just då stod Jake utanför och hörde henne, han sprang till Robin och berättade att hon var gravid och när Robin sprang in till Elena så hade Justin kommit, Robin blir chockad och undrar varför Elena inte sakt varför hon var gravid och då får både Justin och Robin reda på att Elena varit med dom båda! 
Just då vill hon bara försvinna.
 
 
 

hur kunde de här hända? jag som trodde att allt var påväg att bli bra igen.. jag kände deras ögon på mig, dom brändes.. jag såg att dom ville ha ett svar och jag kunde inte stå här så länge till, tyst.. ska jag vara ärlig? ska jag? frågade jag mig själv. 
de e såklart jag borde! men ska jag göra de? jag kommer förlora båda i vilket fall som helst så , whatever?
 
- ja... jag har varit med båda... sa jag och kollade upp försiktigt, vem skulle jag kolla på först? vem skulle de va lättast att se på? jag kollade försiktigt på Robin och han hade tårar i ögoen..
fan.. bara genom att kolla på honom så ville jag gråta, jag klarar inte av att såra människor som betyder eller har betytt mycket för mig.. jag vred blicken mot Justin, man såg mer ilska i hans ögon men han visade med sitt  kroppstpråk att hela han va sårad.. 
Jag såg hur Robin försökte få ögon kontakt med mig nu, jag försökte  undvika de men de va inte lätt, men tillslut gjorde jag de han ville, de kan ju vara de sista jag gör för honom, jag kollade honom i ögonen, de va en av de svåraste jag gjort.. 
 
- Elena.. jag trodde vi hade nått. sa han och sträckte fram hande lite.. men tog snabbt tillbaka den, 
 
- de hade vi också, jag älskar er båda så mycket.. sa jag och en kände en tår rinna från utsidan på ena ögat ner på sidan av kinden. - men de va ett mistag.. 
 
- vem va ett misstag ? frågade Jusitn med stadig röst men jag hörde att den gick sönder ju mer han pratade. 
 
Jag tittade på båda. men jag kunde inte svara på de, de blev tyst igen lite för länge och jag kollade ner och tills jag kände hur någon rörde på sig och jag tittade upp. De va Robin som hade tagit ur ena handen ur sin ficka och viftat lite lätt med den.
 
- Jag pallar inte me dehär.. sa han och vände ryggen och gick med stora steg mot dörren, jag såg hur han tog upp handen och torkade bort en tår som hade rymt från hans öga innan han öppnade dörren och snabbt därefter slängde igen den, 
 
Nu va de bara Justin och  jag kvar, jag vet inte va han vill längre och vet knappt va jag vill heller.. 
jag såg två fötter komma emot mig och stannade frammför mig, jag tog sakta upp huvudet. De e helt sjuk hur bara för några minuter sen så kände jag mig så glad och lycklig när jag kollade in i dom där stora bruna ögonen och allt jag ville va att kolla i dom förevigt medans nu så kan jag knappt titta i dom utan att kände skam och ångest spridas i kroppen. 
Jag såg hur hans ilska hade förändrats till förvirring… de va tyst ett tag 
 
- Jag va berädd att ge upp allt för dig! jag va berädd på att få hela världen emot mig bara för att få vara med dig, fattar du va de innebär? jag va berädd på att fans skulle vända sig emot mig, jag va berädd på att få skit får media och människor som jag aldrig har träffa, jag va till och med berädd på att få ett så dåligt ryckte att jag kanske skulle sälja mindre och tjäna mindre pengar.. 
 
jag grät… jag kunde inte släppa blicken ifrån honom, jag såg att han ville ha ett svar men jag kunde inte få fram nått, de spelade ingen roll hur mycket jag försökte jag kunde bara inte komma på något vättigt att säga! 
jag bara stog där och öppnade munen ibland men de kom inget
 
- men… j-ag… snälla.. försökte jag men de kom ingen riktigt mening ut ur min mun , bara enstaka ord. Jag såg besvikelsen i Justins ögon, och hur han gav upp.. 
 
- jag hoppas du fattar att du var den ända jag var berädd på att ge upp allt för.. sa han samtidigt som han tog ett steg tillbaka och gick mot dörren och stängde den, jag gick bakåt tills jag kände sängen och satte mig försiktigt ner..  sedan la jag mig ner i fosterställning och vänd på mig så jag skulle slippa se dörren som båda dom jag älskat gått ut genom , och tittade ut geom fönstret som va min vägg.
Jag tittade ut och såg hur mörkt de hade blivit, redan? Jag slöt ögonen, jag ville inte åka hem, inte nu… inte imorgon… just nu ville jag bara sova och hoppas på att de här va bara en stor mardröm... 
 
 
 
Nästa Dag
 
Jag vaknade i samma position som jag somnade i, allt va desamma förutom att de va ljust ute nu, jag hörde hur dörren öppnades bakom mig men jag brydde mig för lite för att orka vända på mig, jag fortsatte bara kolla ut genom fönstret på Standfords underbara stad.. 
 
jag såg en vit rock sätta sig i en stol som stod bervid sängen, jag tittade fortfarande inte på honom men jag såg att de va doktorn ifrån igår.. han satt där helt tyst med benen i kors och tittade på mig sen så verd han huvudet och tittade ut över standford han också.. 
 
- De är en vacker stad vi bor i.. sa han och han hoppades antagligen på att få ett svar men de fick han inte… inte så lätt, 
 
- Du åkte inte hem igår, fick du ont igen? frågade han och tittade på mig igen, åter igen så fick han inget svar.
 
- Du vet att om du fick ont så måste du säga de för isåfall måste vi ta fler provet igen.. fortsatte han 
 
- om 10 minuter så kommer en sköterska in med lite frukost.. okej? sa han och ställde sig upp och satte händerna i fickorna på den vita rocken. 
Nu ville jag bara att han skulle gå ut så jag nickade, jag kollade inte på honom, jag satte mig inte upp, jag bara nickade. 
 
Han gick ut och jag satte mig upp. Klockan va straxt efter halv tio, jag satt i hop med ryggen, som om jag fortfarande låg i fosterställning. Jag tittade runt mig och jag såg en väska vid stolen som doktorn hade stuttit på, jag lät rumpan glida ner från sängen och fötterna nudda de kalla golvet,  jag kände hur jag fick gåshud över benen när jag kände hur kallt de va, jag började gå med sakta steg mot väskan som stod vid stolen, jag tog upp den och gick till sängen igen. Jag satte ner väskan på sängen samtidigt som jag också satte mig. Jag började ta ur alla saker som låg där, de va en tandborste, en hårborste, mitt favorit shampoo och balsam  och mjukis kläder och lite rena underkläder, allt va mitt, de måste varit Lily som varit här innan skolan, 
va skulle jag göra utan henne?
 
jag tog min tandborste och hårborsten och gick till badrummet, när jag kom ut stod en sköterska där och lastade av lite frukost från en bricka till mitt bord. Jag satte mig på sängen under tänket och drog bordet över mig. De såg jätte gott ut, jag fick en muffin, yogurt, fruktsalad i en skål och chockald pudding till efterätt, en onytting men samtidigt nyttig frukost, de e nog bara sjukhus som lyckas med sånt! 
 
jag va inte så hungrig men jag tröst åt och de va gott så de spelade ju inte någon större roll, när jag hade ätit halva frukosten så kom doktorn in igen och ställde sig vid mina fötter, 
 
- va de gått? frågade han och kollade på mig med ett leende
 
- mm.. sa jag och tittade ner på puddingen som jag höll i 
 
- va bra, hur mår du nu då när du fått äta lite, ? fortsatte han 
 
- bättre.. sa jag tyst och tog en till sked pudding
 
- din kompis Lily va här i morse och länmade en väska som jag ser att du plockat ur, sa han och kollade på väskan… ja sa som vanligt inget.. - jo, om vi ska prata om igår,  de va inget fel på dig men igår när du hade somnat berättade din kompis att du hade haft en jobbig vecka och så och som tur va så va de ingen som behövde ditt rum igår så vi lät dig stanna men idag så måste du gå, okej? sa han med ett leende och gick mot dörren, precis när han skulle öppna dörren så öppnade jag munnen och sa en rikigt menning för första gången på 14 timmar
 
- tack för att jag fick stanna.. sa jag tyst men jag sa nått ialla fall! 
han vände sig om 
 
Han log och sen gick han ut och jag fortsatte att äta min frukost tills de va tomt. Jag började må bättre.. men inte bra, vid lunch tid knackade de på dörren och Lily kom in, jag fick ett leende på läpparna när jag fick syn på henne, jag visste att hon inte skulle dömma mig som alla andra. 
 
- Hej gumman hur mår du? sa hon och satte sig på stolen brevid mig, 
 
- sådär.. jag antar att du har hört va som hände igår eller? 
 
- ne faktiskt inte, Robin kom ut rätt ledsen och Jake följde honom till bilen och Justin drog iväg fort också.. och sen när jag skulle in och kolla hur du mådde så sov du och jag ville inte väcka dig så jag bad doktorn att du skulle få sova här, jag visste att du kände dig trygg här så.. och sen så svängde jag förbi ditt hus imorse och hämtade lite saker innan jag åkte till skolan, eller de kanske du redan visste sa hon och såg att väskan låg på sängen, 
 
- japp , tack! sa jag och log - så.. hur mår.. ja, eller va han i skolan? frågade jag och hon fattade att jag menade Robin
 
- han skippade dom 2 första lektionenerna men sen när han kom och dom andra lektionenrna så va han rätt deppad.. han sa inte så mycket till någon riktigt.. han satt mest själv.. 
 
fan.. jag bara förstör hela tiden.. jag var tvungen att fixa de här på nått sätt! nu måste jag ta tag i de här! jag kan försöka göra de bättre ! jag har ju faktiskt inte sakt allt jag vill säga till Robin och jag har ju inte bett om ursäkt heller!! 
jag reste mig upp och tog väskan och gick in på toan och bytte om till mjukis kläderna och fixade mig innan jag gick ut igen. Lily kollade konstigt på mig
 
- kan du skjutsa mig till Robin? frågade jag och kollade på henne, jag vet inte men ju mer jag tänkte på att jag faktiskt kan göra rätt så fick jag mycket energi, jag vet att allt kanske inte blir som vanligt men jag kan ialla fall göra rätt! 
 
- men han har ju de där med fotbollen idag!
 
- de skiter jag i jag måste få prata med honom!  sa jag samtidigt som jag i all hast packade i alla saker i väskan igen 
 
Robin och Jake hade spelat i skolans fotbollslag så länge jag kan minas och idag så va de utdelning av ett pris för dom vann på en turnering för en vecka sedan, dom va bäst i HELA Kanada! vi skynadade oss och jag åkte hem och bytte kläder och fixade mig lite, jag såg ut som ett vrak när jag tittade mig i spegeln hemma!
jag hade ju inte sätt mig själv i spegeln på 22 timmar! 
 
- hur kunde du låt mig gå ut såhär! jag måste ju skrämt ihjäl alla på sjukhuset och alla på gatorna! halv skrek jag till Lily som satt på min säng
 
- nej! du ser bra ut!  fixa dig nu vi har inte så mycket tid! 
 
jag tog på mig ett par shorts, ett vit linne och en tjocktröja, sen sprang jag in i badrummet och tog på mig mascara, sen sprang jag och tog min väska och sen sprang vi ut till bilen igen och körde i full fart till skolan. 
 
När vi kom fram så hade dom precis börjat, Lily tog min hand och vi trängde oss fram mot fotbollsplanen , shit de va väldigt mycket folk! 
när vi kom till sidan av fotbollsplanen så såg vi alla killar uppradade på ett led, Robin och Jake stod brevid varandra och Jake såg inte så himla glad ut.. Robin har säkert smittat honom lite, de brukar ju bli så när ens bästa vän är ledsen så blir man också de automatiskt, Robin såg ut att må helt okej , han va ledsen de kunde man se, han tittade runt och fick syn på mig, jag log lite lätt hoppades på de omöjliga, att han skulle lee tillbaka, vilket han inte gjorde…
han såg mer irriterad ut att jag hade kommit, mitt leende sjönk och hoppet i mig också..  men jag var tvungen att erkänna att jag har gått miste om en jävligt bra och snygg kille.. 
 

 va tycker ni bra? dåligt? kommentera gärna! och ett stort tack till er som kommenterar de gör mig dag!! =D 
 
 

Date: 2012-10-26 | Time: 19:26:28

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
1

hej hej

jag e ledsen att de inte har kommit något kapitel på ett tag men de ska komma ett imorgon! tummis! 
 

Date: 2012-10-14 | Time: 12:33:00

Filed under: Annat
1

kolla in den här!

Hej på er kära läsare! 
Jag vet att ni hoppades på att de skulle vara ett kapitel som skulle komma men tyvärr blir de någon gång i veckan eller mer troligtvis nästa helg! 
Jag ska försöka små skriva lite i veckan så de kommer ut så fort som möjligt!! 
 
Men till varför jag skriver de här inlägget e för att jag tycker ni som är både Beilebers och Directionator skulle kolla in den här novellbloggen ! 
 
Här!
 
 
Jag har lagt till den i Kategorin Länkar också ! 
 

Ha de bra så hörs vi om några dagar!! 

Date: 2012-10-08 | Time: 19:26:00

Filed under: Someday (pågående)
10

kapitel 24 - I want to disappear...

Tidigare: Elena föll för både Robins och Justins charm och de slutade med att Elena låg med både Justin och Robin! hon va inte stolt över sig själv och när hon och Robin åt middag så skulle hon berätta allt, men något kom iväg, Elena började spy och hon fattade varför dagen efter då hon tog ett graviditets test och det va posetivit.
 
 

(Tack för tipset Sofia! :) )
 
 
va fan skulle jag göra nu?! Nu måste jag berätta för Robin.. jag hörde hur de knackade på dörren, de va säkert han , jag bet ihop och torkade tårarna samtidigt som jag gick försiktigt ner för trappan.. och öppnade dörren föriktigt, men så fort jag öppnade dörren så bröt jag ut i tårar 
 
- Men gud va e de som har hänt?! skrek Lily smatidigt som hon klev in och jag slängde mig i hennes armar. Hon puttade till dörren så den slogs igen och klappade mig på ryggen , 
 
jag kunde knappt gå så Lily var tvungen att leda mig till soffan så jag kunde berätta allt, jag berättade allt, om Robin och hur jag och Justin fortfarande träffades och hur igår allt hade blivit så rörigt o.s.v 
Lily tittade på mig som hon aldrig hade gjort förut och jag förstod henne.. hennes kompis va helt dum ihuvet
 
- jag förstår att du hatar mig Lily , de skulle jag också göra.. sa jag och tittade ner
 
- jag hatar inte dig! men jag fattar inte hur du kunde sätta dig själv i den här situationen ! sa hon men den lugn men bestämd röst.
 
- jag fattar inte heller de... men jag antar att man gör jävligt dumma saker när man e kär... 
 
- vi löser de här, men va beredd på att de inte kommer sluta bra.. sa hon och gjorde en ledsen minn
 
- ne, jag har förstått de.. sa jag och gav henne en kram.. 
 
vi fortsatte att prata om hur vi skulle lösa de här på bästa sätt men de va svårt att komma på en bra lösning när de redan va så dåligt.. de kändes som om de inte kan komma något bra från de här.. speciellt nu när jag var gravid. 
 
- men vem e pappan då Elena? frågade Lily chockat! 
 
- det e de... jag har ingen aning.. sa jag och gjorde en ledsen minn
 
- men.. hur gör vi dåda! du måste ju berätta men tänk om du berättar för Robin och de visar sig att Justin är pappan eller om du berättar för Justin och de e Robin som e pappan ! 
 
Just då.. när hon sa de på de sättet så slog de mig hur illa de här egentligen va! de kunde ju inte bli värre kändes de som! Helt plötsligt knep de till i magen och jag röck till.
 
- e du okej? frågade Lily och kollade in i mina ögon som om skulle kolla om mitt svar skulle vara en lögn.. 
 
- ja de-e e lugnt.. sa jag men Lily tittade fortfarande misstänksamt på mig. - jag e okej, de knep till bara i magen de e lugnt nu! sa jag och kollade lugnande på henne och hon släppte efter med den misstänksamma blicken,
 
jag va dock orolig men jag vågade inte säga nått, jag inbillar mig så mycket så varför skulle jag inte kunna ha inbillat mig den  där magknipen, 
 
vi återgick till ämnet " vem-e-pappan-till-barnet-och-vem-av-killarna-ska-vi-berätta-till " 
 
vi bestämde oss för att tänka ett tag till.. de skulle ju ta ett tag innan de skulle synnas och jag visste inte än om jag skulle behålla det.. Men Lily sa att om jag skulle behålla de så skulle hon stötta mig ! och jag vet att mamma och pappa skulle göra de också men vi hade sökt på google och vi såg att man kan göra en abort tills 2 månaden och de hade ju bara gått en dag typ .. och jag ville inte oroa mamma och pappa så dom skulle vara tvungna att komma tillbaka från resan.. 
 
 
Tiden gick och vi satt fortfarande och pratade, och jag började få mer och mer knip i magen, men jag brydde mig inte, de va säkert inget farlig jag menar mag knip har väll ingen dött av! Vi började prata om hur de va mellan Lily och Jake, hon började rodna så fort jag nämde hans namn, hon va hur kär som helst och dom hade tydligen varit på några dejter redan!
 
- men varför har du inte sagt nått! halv skrek jag glatt samtigt som jag slog henne lite lätt på armen
 
- haha jag vet inte! sa hon och skrattade - han e bara så underbar.. han får mig att lee så fort han öppnar munnen och jag blir pirrig och fnittrig så fort han kommer i närheten.. sa hon och jag kunde se i hennes ögon att hon verkligen verkligen tyckete om honom och jag va så glad för hennes skull, men ändå lite avunsjuk, jag menar att jag skulle vilja ha så fast med EN. 
 
- han kommer och hämtar mig här sen.. sa hon och log  jag kunde inte sluta le mot henne, jag tror aldrig jag har sätt en kille fått henne att lee sådär förut! 
 
vi fortsatte att prata och sen så fick hon ett samtal från Jake som sa att han snart va vid mitt hus. Vi gick mot dörren och skulle säga hej då
 
- just! jag höll på att glömma, jag kom ju hit för att lämna några böcker, vi har ju fått läxor i skolan.. sa hon och suckade. Jag gjorde de samma och tog emot böckerna..
 
de plingade på dörren och vi öppnade, Där stod Jake och såg söt ut och började genast lee när han fick syn på Lily,
Ååå dom va så söta tillsammans, hon log tillbaka och vände sig mot mig
 
- jag måste gå nu sa hon och gjorde en glad men ändå ledsen minn 
 
- ja gör de ! sa jag och blinkade mot henne, vi gav varandra en kram. Precis när jag skulle släppa taget om henne så fick jag jätte jätte ont i magen och vek mig på mitten!
 
- AHHJ! skrek jag och jag kunde inte stå rakt utan börjde på mig mer och mer tills nästan både jag och Lily låg på marken! 
 
- Elena! va är de som händer?! frågade Lily 
 
- Jag fick så himmla ont i magen.. fick jag fram men de va inte lätt.. 
 
- Vi måste åka in med henne, hörde jag hur Lily sa till Jake och jag hörde att han höll med helt klart! 
 
Som tur va så va Jake stark och bar mig till bilen och la mig i baksättet och Lily satte sig brevid mig så jag hade mitt huvud i hennes knä , Jake körde fort till sjukhuset och vi fick åka till ett rum där jag blev undersökt, bara efter 2 minuter efter att vi hade kommit dit så dyker Robin upp. 
Han var helt hysterisk men Jake stoppade honom och tog ut honom tills han hade lugnat ner sig, jag tillät bara Lily att vara där i rummet.. så så fort Robin kom in så blev han utskickad av doktorn och de va då Jake tog ut honom.
 
Medans jag blev undersökt så hörde jag hur min mobil ringde i väskan, jag bad Lily svara och hon gick en bit ifrån oss och svarade 
 
 
Lily
 
Jag tog mobilen och svarade, de va dolt
 
- Hej de e Lily
 
- he-ej ? hörde jag hur någon stammade fram - kan jag få prata  med Elena? fortsatte han, de lät som om han gjorde till rösten  
 
- nej de går inte.. sa jag och vände mig och kollade mot henne - kan jag lämna ett medelande? 
 
- nej du förstår inte jag behöver prata med henne nu. fortsatte han 
 
- aha men de går inte hon fick åka in på sjukhuset och blir undersökt nu..
 
- VA? hörde jag hur killen på andra sidan sa högt och nu hörde jag vem de va, de va Justin. Jag spärrade upp ögonen och kollade på Elena
 
- Justin e de du?! viskade jag
 
- jag kommer direkt! svarade han bara 
 
- nej Just-! sen hann jag inte säga mer förren han la på. 
 
- Fuck.. viskade jag för mig själv och vände mig om och gick tillbaka till Elena
 
 
 
Elena
 
- nu ska jag bara gå och lämna in proverna, försök vila så kommer jag tillbaka när provsvaren har kommit.. sa doktorn och log
 
- tack så mycket, sa jag och log och sedan gick han och jag såg att Lily kom emot mig
 
- vem va de? frågade jag och log
 
- de.. de va Justin.. sa hon och rynkade pannan 
 
- va?! utbrast jag - sa du va att jag va här?!
 
- ja.. sa hon och jag tog min händer på min panna - Men jag visste inte att de va han ! när han hörde att de inte va du så förställde han rösten och sen när jag sa att du höll på att bli undersökt så hörde jag att de va han!
 
- oherre gud.. sa jag och tittade på henne
 
- men de va inte de värsta.. fortsatte hon och tittade ner och sneglade lite på mig
 
- Lily , vad är de värsta? sa jag och försökte få ögon kontakt med henne
 
- han.. han e påväg hit.. sa hon och bet sig i läppen och tittade bekymrat på mig
 
jag sa inget utan tog bara hande för munnen, de kunde bli värre!! Robin OCH Justin kommer vara här!!! 
 
- oh shit... vad e ända jag fick fram.. de här kunde sluta allt annant än bra! 
 
jag och Lily satt tyst och försökte tänka på hur vi skulle lösa de här, nu gällde de att att tänka fort! 
 
 
Vi började bli hungriga så Lily gick ner till cafet en våning ner, jag va själv ett tag tills Doktorn kom in genom dörren
 
- hej! hur mår du nu då? sa han och log
 
- bättre.. sa jag och suckade av en lättnad
 
- de va bra att höra! jag har fått provsvaren och allt e bra! de va bara din magen som spökade lite, de e inget faligt men jag ger dig ett tips att äta mycket grönsaker, frukt och fibrer så magen får 'jobba' lite så nu kan du åka när du vill, okej? sa han och log
 
- japp, men.. hur e de med barnet? frågade jag och la handen försiktigt på magen
 
han fick en rynka mellan pannan och tittade i sina papper igen, och sedan upp på mig 
 
- du-u är inte gravid.. sa han och kollade förvånat på mig
 
- va?! sa jag och kände hur tårarna kom och jag såg att han såg att de va av lättnad - men jag tog ett test och idag de visade posetivt! sa jag och han kom och satte sig på sidan av sängen 
 
- när hade ni sex ? frågade han försiktigt 
 
- igår.. sa jag torkade bort en tår
 
- ibland så kan ett graviditets test visa fel, i ditt fall så kan du ha tagit de för tidigt och så kan de visa ett felaktigt svar, de e väldigt sällan  men i ditt fall hände de, så du behöver inte oroa dig, du är inte gravid. sa han och log och klappade mig på benet och gick ut. 
 
Jag satte mig upp och började lee, och bara efter några sekunde så kom Justin in genom dörren, 
 
- jag kom så fort jag hörde sa han och gick emot mig och gav mig en stor kram! jag bara log - hur mår du? fortsatte han och släppte taget
 
- allt e bra! jag lovar sa jag och klappad han på kinden, han log och satte sig på en stol brevid sängen 
 
 
Jake
 
Jag var tvungen att leta reda på Lily och jag visste att hon va inne hos Elena! jag gick till hennes rum och såg att dörren stol lite på glänt , precis när jag skulle putta på dörren så hörde jag att doktorn va där, jag tänkte precis knacka och kolla om jag kunde få prata med Lily då jag hörde Elena säga
" men.. hur e de med barnet? "
jag blev chockad och kikade in med ett öga och såg hur hon höll en hand på sin mage, jag ryggade tillbaka och nu bytte jag mål! 
nu var jag tvungen att få tag på Robin! 
 
jag tror jag sprang säkert runt i 15 minuter innan jag hittade honom, han satt på en bänk och stirrade ner i golvet, jag sprang fram till honom 
 
- Robin, va fan har du varit?! skrek jag
 
- jag har bara suttit här, kan jag träffa henne nu?! sa han och ställde sig upp
 
-  ja men varför har du inte sakt nått? frågade jag och tog tag i hans arm när han försökte gå förbi mig
 
- va?  sa han och tittade på mig
 
- aja! spela inte oskyldig nu ' Farsan' !  sa jag och slog honom försiktigt på armen, han stog inte emot slaget utan följde med slaget med axeln och lät axel stanna där min knytnäva lämnat den och han kollade på mig med en chockad blick, mitt leende försvann snabbt
 
- va, vis-ste du inte? sa jag och stirrade i hans ögon, han gick förbi mig med snabba steg och jag sprang efter
( bilden upp på Harry är nu när han går :) )
 
- Robin, ta de lugnt nu! sa jag och sprang efter. 
 
Påvägen mot hennes rum så mötte vi Lily som höll i två makor och lite godis, 
 
- va händer? frågade hon
 
- jag berättade för Robin att han ska bli pappa och jag trodde han visste! sa jag till Lily samtidigt som vi små sprang efter Robin
 
- DU BERÄTTADE?!?!?!?! skrek hon helt plötsligt 
 
- va?? vänta nu.. sa jag chockat - VISSTE DU?! halv skrek jag tillbaka
 
- men ÅÅÅ! skrek hon och försökte spranga fram till Robin som tog stora snabba steg !  - Robin, vänta! sa hon och just då svängde han in mot Elenas rum
 
 
Elena
 
- Jag e så glad att du e okej, sa Justin och log stort mot mig, 
 
- jag med.. sa ja och log tillbaka och han la sin han på min, 
 
bara några sekunder senare stormar Robin in genom dörren och jag drar bort min hans som låg under Justins
 
- ÄR DU GRAVID?!?!?! Skriker Robin och lägger först inte märket till Justin förren Justin också ställer sig upp 
 
- är du GRAVID!?! skriker han också 
 
Jag tittade på Jake och Lily som stod längst bak och hörde Lily säga
 
- Jake jag tror vi ska gå ut.. sa hon och drog ut han. Sen ställde jag mig också upp
 
- nej jag är inte gravid! skrek jag 
 
- varför skulle du bry dig?! skrek Robin till Justin 
 
- För att jag skulle vara pappan till barnet? sa han och tog upp händerna och tittade på Robin med blicken "är-du-dum-i-huvudet" ( bilden där upp på Justin , den blicken! )
 
- Nej, jag skulle.. sa han och sedan kollade båda på mig
 
- Har du haft SEX med  HONOM!! skrek båda samtidigt och pekade på varandra 
 
Just då önskade jag att jag kunde sjunka genom marken och försvinna..
 

Ojooj! va e de som händer! Kommentera va ni tycker! e de spännande eller tråkigt! bra eller dåligt? 
hoppas ni förstod alla paranteser och bilderna som jag försökte förklara :)
 
Tack till er som kommenterar , de gör mig SÅÅÅÅÅ GLAD!! =D