Date: 2012-09-26 | Time: 17:21:56

Filed under: Annat
3

Sorligt besked....

Hej på er kära läsare..
alldeles nyss loggade jag in på facebook och fick se att Mrs.Bieber (Avalanna) dog idag på morgonen.. Jag har tidigare skrivit ett inlägg om henne (Här)
Det värker i hjärtat att ett sånt lite barn drabbas av cancer och inte får uppleva allt de som livet har att erbjuda!
Justin måste vara jätte ledsen just nu... 
Jag hoppas verkligen att någon hittar ett botemedel mot cancer snart!! 
 
R.I.P Avalanna! 
Stay Strong Avalannas familj och vänner!
 
(inte min bild)Date: 2012-09-23 | Time: 17:48:00

Filed under: Someday (pågående)
7

kapitel 23 - this is not happening!

Tidigare: Elena gör de som hon inte trodde att hon skulle göra, hon är otrogen mot Robin med Justin! och hon ljuger för dom båda.. Till Justin sa hon att hon inte älskar Robin, vilket hon egentligen göra och till Robin sa hon att hon skulle till Lily som va sjuk när hon egentligen åkte för att träffa Justin, 

hur kommer detta sluta? kan de änns bli värre?

 

 

Den här natten fick jag ingen sömn alls! jag hade sång dåligt samvete för de här med Justin och Robin, hur kunde jag?! jag va så arg på mig själv men jag älskade dom båda så otroligt mycket.. jag har alltid tyckte illa om dom som är otrogna och hur jag tyckte att dom förstör kärlek, men nu när jag är i en sån situation själv så blev allt annorlunda.. jag antar att man inte sak döma någon utan att veta storyn bakom allt.. 

Jag gick in i köket och gjorde i ordning lite flingor och gick tillbaka till vardagsrummet, eftersom att jag inte kunnat somna så gick jag upp och satte mig och tittade på en film, jag orkade inte ligga där bredvid Robin och vrida på mig samtidigt som mina tankar plågade mig.

 

Nu va klockan straxt efter 8 och jag hörde att någon började röra på sig där uppe, antingen va de Robin, eller mamma och pappa, jag hörde steg i trappan, dom gick långsamt.

Jag satte mig försiktig upp och kikade ut mot hallen, de va mamma och pappa som höll på att göra i ordning sig   

- god morgon gumman, sa pappa och kikade in

 

- god morgon pappa.. sa jag och lutade mig tillbaka bekvämt i soffan 

 

- hur mår våran älskling idag då? frågade mamma och gick i köket 

 

- bra antar jag.. sa jag och tog en sked flingor och stoppade in i munnen 

 

pappa kom och satte sig i soffan bredvid mig och jag märkte att han ville säga nått

- vad e de? frågade jag och tittade på honom, 

 

- kan du komma ut i köket en snabbis, vi skulle vilja prata med dig om en sak.. sa han och gick ut i köket

jag kunde inte andas…  vad har dom kommit på nu, tänk om dom har listat ut att jag e med Justin också!! ne de e omöjligt.. jag menar vi gjorde de ju igår.. eller har dom ändå kommit på de? 

jag gick in med sakta steg och jag såg mamma stå och göra i ordning varsin frukost låda till henne och pappa, dom brukade aldrig äta frukost hemma, dom tog alltid med sig till jobbet för dom hade mycket att göra.. 

- så.. vi har en sak att berätta för dig gumma.. sa mamma och slutade för en stund och pappa tog över - jo nu är de så att både pappa och jag har blivit kallade till en kurs som ligger i Australien, och vi åker direkt efter jobbet.. 

jag blev helt tyst, tänkte dom lämna mig här helt ensam? 

- om de hjälper så fick vi reda på de igår och ni låg och sov så vi ville inte väcka dig gumman fortsatte pappa,

 jag försökte komma på nått att säga  samtidigt som jag såg mamma och pappa få var sitt leende på läpparna. Tyckte dom de här va roligt eller? såg de ut som att jag va glad att dom skulle lämna mig här helt ensam ?! Jag tänkte precis fråga va dom log åt då jag kände två armar omfamna mig bakifrån och hur Harrys varma kropp trycktes mot mig. 

 

- god morgon älskling… viskade han  och jag kunde känna hans varma andedräkt mot mitt öra… jag kände hur ångesten bubblade upp igen, sedan gick han och satte sig i vardagsrummet

jag stod helt blixtstill och mamma och pappa bara tittade på mig med stora leenden 

 

- åå va söt Robin är, han behandlar dig som en prinsessa gumman! sa mamma och tog hennes och pappas låda och gav mig en kram 

 

- håll hårt i honom , han e en bra kille! sa pappa och blinkade mot mig och gav mig också en kram, jag bara stod still, jag fattade ingenting, varför fattade inte dom någonting, jag vände mig om och skulle precis ropa på dom då dom skrek hejda och stängde ytter dörren. 

i samma stund såg jag hur Robin kom in i köket igen, han hade bara ett par mjukisbyxor på sig.. solen lyste in genom fönstret och landade på hans 6-pack.. de va svårt att inte lägga märket till dom, speciellt inte nu när morgon solen sken på dom så fint.. hans hud såg varm och mjuk ut,

- gillar du va du ser eller? hörde jag helt plötsligt Robin säga. 

 

- ehh va? frågade jag och försökte spela förvånad samtidigt som jag lyfte blicken från hans mage till hans ansikte

 

- gillar du va du ser? frågade han igen  skrattade till lite samtidigt som han gick fram till mig - du kunde ju inte sluta stirra .. sa han och log hånfullt mot mig samtidigt som han tog sina starka armar runt mig försiktigt..

 

- haha you wish.. retades  jag tillbaka och vred mig i hans lätta grep om mot köksbänken , han släppte taget om min midja och gick och gjorde frukost 

 

- vill du ha? frågade han när han tog ut flingorna ur skåpet.

 

- nej tack jag har inne i vardagsrummet.. sa jag och log fort och vände bort huvudet.. 

 

jag kunde känna hans blick på mig, fan om han misstänker nått… de får han bara inte..

 

- Elena, e allt okej? jag märkte att du inte kunde sova i natt? 

 

Va skulle jag säga nu!? jag måste komma på nått fort! 

 

- jadå! sa jag och vände blicken mot Robin , jag såg att han var lite orolig men att de mesta släppte nu. Nu måste jag lära mig att hålla masken, eller skulle jag berätta för Robin??

 

- kom sa han och tog min hand och vi gick in i vardagsrummet och åt upp våran frukost.

 

jag kände mig spänd.. nu hade jag verkligen förstört allt, jag tittade på tv:n och min blick fastnade på något konstigt program som va på tv:n. Plötsligt kände jag en hand ganska högt upp på mitt lår och jag rök till!

 

- ta de lugnt gumman.. sa Robin och jag log lite obekvämt mot honom, min puls slog fortare och jag betedde mig som om jag precis blivit skrämd av ett spöke! 

 

- du ser spänd ut.. sa han och lutade huvudet mot mig.. - jag kan fixa de.. viskade han och började kyssa mig på halsen, jag kände en rysning leta sig igenom min kropp, de kände som om jag vill gråta! jag ville inte stoppa honom från va som precis skulle hända.. jag ville inte de, jag älskar ju Robin.. vi gick upp till mitt rum, han la mig på sängen och kysste mig mjukt på munnen, man kunde till och med känna att han verkligen brydde sig om mig i hans kyssar! de inte många som kan de.. jag kände hur hans hand letade sig fram under min stora sov t-shirt. 

Jag drog mina händer genom hans choklad bruna lockar och ner till hans rygg, de blev hetare och hetare, nu är de försent för att stoppa de här.. men vem har sagt att jag vill få stopp på de? 

 

15 Minuter senare… 

 

Robin kysste mig på pannan och gick in till badrummet och satte på duschen.. Jag låg kvar, jag log, de peep till i mobilen och jag vände mig mot nattduksbordet. 

 

Justin: " Jag är på mitt hotell just nu, har du lust att komma över? saknar dig.. <3 "  


Jag hoppade nästan upp ur sängen och började klä på mig, jag öppnade badrumms dörren och ett ångmoln träffade mig! jag hostade till och gick in, börjde borsta tänderna och fixa mig, när jag va klar tittade jag mig i spegeln och sedan mot duschen.. va skulle jag säga till Robin nu då? 

 

- Robin, jag måste åka iväg en sväng, jag vet inte riktigt när jag kommer hem men de blir nog inte så sent.. sa jag samtidigt som jag kollade på mig i spegeln och tänkte " va fan håller jag på med? " 

 


- okej , svarade han och jag såg att han stack ut huvudet och kollade på mig, de rann vatten på hans kinder från hans hår, tänk, han vet ingenting .. han tror att allt e okej, att jag e bara hans.. 

 

- får jag en "hejdå" kyss innan du går? en "tack" kyss vill jag ialla fall ha.. sa han och blinkade mot mig 

 

jag gick fram mot han och gav han en kyss sen gick jag och stängde dörren och sprang ner till hallen och tog på mig mina coverse och gick till bilen och körde mot Justins hotell,

jag parkerade bilen och sprang in till lobbyn, Justin hade smsat mig i bilen om vilket rum han var på och vilken vånging så jag skulle slippa att fråga i reseptionen för vi vet ju hur de slutade sist.. Jag skakade när jag åkte upp i hissen. När jag kom till Justins dörr så öppnade den sig nästan innan jag änns hade knackat och Justin drog in mig. 

Han höll ett stadigt grepp om mina armar och trök mig försiktigt men bestämdt mot väggen och kysste mig panssionerat, 

 

- Justin, va håller du på med? frågade när jag fick äntligen chansen 

- jag har saknat dina kyssar Elena.. din lukt, ditt mjuka hår, dina ögon, jag har saknat dig Elena! sa han och andades djupt, nu hade han förflyttat sina händer till min midja och tittade djupt i mina ögon, 

- jag e så glad att jag har dig.. viskade han samtidigt som han tog en hårslinga och satte den bakom mitt öra..

de går inte att stå emot Justin, hans händer på mig, hans lukt, hans ögon hans ALLT! 

vi förtflyttade oss till hans säng.. de va underbar.. han kysste mig på halsen och ner på axeln, jag tog av honom hans tröja och de som precis hade hänt med Robin hände igen..  jag spenderade resten av dagen hos Justin, de kändes som om de bara va vi.. tills han sa nått som jag inte va beredd på

- tänk att snart e de bara du och jag, då tycker jag att vi reser iväg någonstans och bara tänker på oss 2 ingen annan! 

 

jag log, och tittade på mobil för att verka upptagen, jag förtstod att han ville ha ett svar men jag lovade mig själv att nu ska jag dra in på löngerna. När jag kollade på mobilen såg jag att klockan va halv 6 , redan! 

- oj! jag tror jag måste gå nu! 

- okeej.. sa han och jag reste mig upp ur soffan, - men jag kan väll få en hejdå kyss? eller en tack kyss? sa han och blinkade men jag bara förs till! hur Fan kunde han säga exakt samma sak som Robin, ?!? 

 

jag gav honom en snabb kyss och åkte hem.. bil resan hem va fylld med tankar, ångest, glada och ledsna tankar,  gråt och skratt.. jag bestämde mig för att jag va tvungne att göra nått, jag måste ta ett beslut! När jag kom hem stod en romantisk middag på bordet, de va visserligen hämtpizza  men de va väldigt fint med ljus och sånt.. 

- men Robin, va e dehär? frågade jag och tittade på Robin,

- jag ville göra nått fint för att visa hur mycket du betyder för mig.. sa han och gick emot mig - och säga tack för tidigare idag .. la han till och blinkade mot mig och gav mig en kyss på kinden. 

vi satte oss och åt och skrattade tills jag tänkte att jag va tvungen att berätta allt.. han va så snäll och jag klarar inte av de här mer nu.. men just när jag skulle säga nått så kände jag att nått inte stod rätt till.. Robin märkte de och kollade oroligt på mig.. 

- älskling mår du bra? frågade han och ställde sig upp och skulle precis gå mot mig då jag tog en hand för munnen och sprang till toaletten och spyde.. jag kände att Robin, strök sin hand på min rygg och tog mitt hår och la de på min rygg..

 

- såja.. sa han och strök sin hand på min rygg.. jag satte mig upp och lutade mig mot väggen ..

 

- de e säkert nått du har ätit gumman.. la han till och spolade, - kom sa han och tog mig till sängen och jag somnade nästan på en gång... 

 

jag vaknade sent nästa dag och huset va tomt.. Robin hade lämnat en lapp på sin kude brevid mig. 

 

 " var tvungen att dra till skolan.. krya på dig älskling ! ring om de e nått så kommer jag på en gång! inget e viktigtare än du.. älskar dig <3 "

 


jag fick ett leende på läpparna och satte mig upp, de började snurra i huvudet så fort jag satte mig upp 

 

- woohw! sa jag för mig själv och la mig ner igen.. 

 

jag började tänka va som hade hänt igår, jag va inte stolt över hur jag har hanterat de här.. det finns säkert 100 bra sätt att hantera och lösa de här men jag måste nog ha gjorde det som bland dom 10 västa! jag låg men båda två! .. jag stannade upp 

 

- jag låg med båda två.. ja-a låg med båda två.. sa jag för mig själv då de slog mig... 

- nej nej nej! de kan inte vara så! halv skrek jag och jag hoppade upp er sängen och nu struntade jag i om jag va snurrig eller inte! 

 

jag hoppade in i bilen och körde mot närmaste apotek. Hur fan kunde man vara så dum!! jag va så arg på mig själv! jag köpte ett test och körde hem i fort! de kändes osm 1000 km/h, så fort jag kom hem slängde jag min jacka på golvet i hallen och sprang upp till mitt rum och läste hur man skulle göra,

om de blev 1 streck så va jag inte gravid men om de va 2.. så skulle hela mitt liv förändras..

jag gjorde de man skulle göra och nu var de bara att vänta... de va nog dom längsta 2 minuterna i mitt liv.. 

jag satte mig på badkarskanten och la ena handen på magen.. hur kunde de här va möjligt... jag visste inte äns vem pappan va! de kan va Robin... elller Justin.. ååå va jag skämdes.. 

mobilen peep till och nu hade de gått 2 minuter 

jag sällde mig upp och tog testet i handen och kollade mig i spegeln först och sedan på testet.. 

jag kunde inte andas.. jag ramlade bakåt och tog emot mig med hande på väggen, jag kollade upp mot spegeln igen.. och sedan gled ner för väggen och tårarna bara rann.. 

 

- 2 streck… viskade jag för mig själv och lät testet glida ur min han och ner på de kalla golvet.. 

 


ojojoj!! va e de som händer?!? vem e pappan nu då?? kommentera va ni tycker och jag tycker ni förtjänade ett låååångt kapitel! Va tyckte ni? bra/ dåligt? spännande? 

 


Date: 2012-09-19 | Time: 09:07:00

Filed under: Annat
4

grymt ledsen...

Hej på er kära läsare (som är kvar!)
jag är jätte ledsen att jag  inte har skrivit nått men jag har kollat 
va in har skrivit, om jag ska fortsätta eller börja på en ny, 
och jag har bestämt mig för att fortsätta en bit och fråga er sen igen om ni 
tycker att jag ska sluta eller fortsätta.
jag har heller inte haft så mycket insperation + att jag har redan mycket is skolan
(önskar att man hade lov lite oftare!!) 
 
Men i helgen kommer ett kapitel och jag börjar skriva redan efter att jag har publicerat 
de här inlägget !! 
 
vad tycker in om de?! =D
 
 
____________________________________________________________________________________________