Date: 2010-12-11 | Time: 18:23:22

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
7

The next Mrs.Bieber episode 76

- God jul, älskling, sa han och öppnade en chokladask med choklad som var formade som hjärtan i. 
- God jul på dig med, sa jag och kysste han på munnen. 

Klockan var exakt tolv...


Jag tog upp en chokladbit hur asken, den var så god att den smälte i munnen. När jag hade bititi av halv kom Justin och tog den och åt upp den.
- Din lilla skit unge, sa jag till han.
Jag puttade till han lite lättt som att gungade till. Han bara skrattade.
- Du är så söt, sa han till mig.
Jag blev lite generad. Men gömde mig bakom min kudde.
- Nä nu får vi sova, sa Justin och kröp ner under täcket.
- Aa. Sweet dreams, sa jag och kysste han på munnen.
- Sweet dreams.
Justin släckte lampan och kröp närmare mig. Jag kände hans andetag i nacken och blev lugn. Jag somnade med än gång. Justin tog min hand och höll i den hela natten.
När jag vaknade nästa morgon var det ljust i rummet och Justin var borta. Det låg en lapp på min kudde som ja tog upp och läste.
Heyy älskling! jag är bara och gör en sak, kommer snart, xx Justin

Jag läste om det igen och la sedan i från mig det.  Jag gick ut i köket och tog ett glasjucie. Jag tittade ut genom fönstret och såg Justin kom gående i snön. Han hade ett tomteluva på sig. Han var super söt. Jag tog på mig mina skor och sprang ut till han. Jag kramade han och gav han en puss på kinden.
- Var har du gjort? frågade jag.
- Det får du se i kväll, sa han.
Jag skakade på huvudet. Vi gick in i huset igen och gjorde oss i ordning. Om en timme skulle vi upp till det stora huset och äta julmat. Jag som hatade julmat. Man ville ju bara spy efter att ha ätit allt.
Mamma och pappa var båda två fint klädda när jag och Justin kom. Mamma gav mig en stor kram och ett litet paket. Jag öppnade det och blev helt paff.
- Mamma för helvete, nej jag kan inte ta i mot det här! sa jag.
Jag tittade på lappen som låg i kuvurtet jag hade i min hand. Det var en check på 10.000 dollar. Jag blev helt paff!
- Vi har sparat liten pengar varje månad sen du var liten som du skulle ha när du flyttade hemifrån och nu ska du ju göra det, så ja.
- Tack, sa jag och fick tårar i ögonen.
Jag gav henne en kram lika så pappa. Han luktade pappa. Han hade luktat likadant sen jag var liten. Lukten gjorde mig trygg. Han pussade mig på huvudet. Vi åt mat och tittade på kalle anka och tog det bara lugnt. Mina små kusiner började bli otåliga. Dem ville ha sina julklappar. Jag kom ihåg när jag hade varit liten då hade jag också vart så. Nu brydde jag mig knappt. Men klart, man tackar ju inte nej tack till julklappar.
- Nu kommer tomten! ropade min kusin.
Vi alla gick och satte oss i soffan där borta och väntade på att tomten skulle komma in. Det här året var det min pappa som var tomte. I år fick jag mest pengar så jag kände mig som värsta rik när jag hade fått alla min paket. Fast jag hade ju Justin så jag behövde inte oroa mig att jag skull bli fattig en dag. Men jag kunde ändå inte låta han betala allt jag hade på mig och åt.
- Justin öppna ditt paket nu,sa jag.
Han tog upp det lilla packtet som låg på soffbordet. Han öppnad det sakta med säkert. När han fick fram det lilla armbandet, gav han mig en kram.
- Naaw tack älskling!
- Jag hade aning vad jag skulle köpa till dig, men jag hoppas det blev bra?
- Super, sa han.
Han tog på dig det. Hans muskulösa armar gjorde att den passade perfekt. Min mamma tittade på mig med en glad min. Jag log tillbaka till henne.
- Well då är det bara din julklapp var då, sa Justin. Här!
Han sträckte fram ett paket som var ganska så stort. Jag öppnade det. Det första jag såg var en skiva. Till dig Hannah stod det på den.
- Vad är det för något? frågade jag och öppnade den.
- Det är en låt jag har skrivit till dig och så har jag spelar in låten du ska spela in så du kan lyssna på den, sa han.
- Tack, vad gullig du är, sa jag och gav han en puss på munnen.
- Titta på den andra nu, sa han.
Jag gjorde som han sa. Jag fick fram en liten vit ask. Jag öppnade den. Det var en silverkedja med en berlock på. Berlocken förställde ett hjärta. På hjärtat stod det ett datum och jag kommer alltid att älska dig Hannah
- Åh du är världens finaste kille, sa jag och slängde mig runt hans hals.
- Du är världens finaste människa.
Jag gav han en puss på munnen. Jag drog sin han på min kind. Jag rös. Jag tittade han rakt in ögonen. Han log som en sol. Jag kunde inte låta bli att ge han en puss. Han små skrattade.
- Här Hannah, sa min pappa och gav mig ännu ett paket.
Jag öppnad den. Där i låg en Iphone4. Jag blev super glad och sprang fram och kramade han. Han skrattade.
Efter en lång dag gick jag och Justin tillbaks till oss. Vi byte om till pyjamas och gick och la oss med än gång. Planet lyfte vid halv 11 så vi var tvungna att gå upp ganska så tidigt. Justin höll om mig när vi sov.
Flygplatsen var full med folk. Massa paparzzi. Justin och jag gick hand i hand bort till planet vi skulle åka med. Jag hörde att någon ropade Justin. Jag vände mig om....

Vem tror ni det är? :D

Comments
Written by: Anonym

ÅÅÅÅHHHH SÅ BRA!!!!! Bara det inte är Caitlin elr nånsom tänker sabba det mellan dom med ett avslöjande elr nåt... :S :O

2010-12-11 @ 18:47:58 -



Written by: Maja

BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST

2010-12-11 @ 19:26:53 -



Written by: esme

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!

2010-12-11 @ 21:52:57 -



Written by: Shawtyymane

ingen aning :D

2010-12-11 @ 23:53:39 - URL: http://shawtyymane.blogg.se/



Written by: alicia

MEEEEER

2010-12-12 @ 12:14:56 -



Written by: Anonym

bäääääästa ^^<33

2010-12-12 @ 12:41:52 -



Written by: alicia

MEEEEEEEEEER!

2010-12-12 @ 16:31:56 -



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback