Date: 2010-12-02 | Time: 08:19:00

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
3

The next Mrs. Bieber Episode 67

Justin

Usher kom och jämte mig med bilen. Jag tittade upp i mot Hannah's fönster. Hon stod där. Jag såg att hon hade tårar i ögonen...

Vad hade jag ställt till med egentligen...?


Jag åkte hem. Jag hade hela tiden i huvudet vad jag hade gjort. Jag tyckte inte att min famlij var viktigare än hennes. Jag förstår inte vad det var som flög in i mig. Jag älskade ju Hannah. Vad var det med mig egentligen? Jag var tvungen att fixa det. Men hur?

20:e December

Det var redan den 20:e och jag hade fortfarnade inte en aning om vad jag skulle göra för att få tillbaka Hannah. Vi hade inte pratat med varandra sen vi hade grälat.
  Jag slog in hennes rum och ringde henne.
- Hello bitches! kan inte svara förtillfället för jag är i Sverige under en veckas tid. Love you guys. Eller ja er flesta...

Jag förtstod att hon menade mig och fick med ängång skuldkänslor. Jag var rädd att Hannah inte skulle förlåta mig efter det jag hade sagt. Men vi skulle ju gifta oss. Vi skulle få barn tillsammans. Vi skulle ha ett underbart liv tillsammans!

Jag öppnade min Macbook. Loggade in på twitter.
I'm sorry..
Tweet
Please forgive me...
Tweet

Jag hoppades att Hannah skulle se och förlåta mig. Jag älskade henne över allt annat.
- Justin, det är mat, sa mamma.

Jag stängde igen min data och gick ner i köket. Det luktade jul. I morgon skulle jag åka till Kanada och antagligen sabba min chans med Hannah för alltid.
- Det var längesedan jag såg Hannah. Har det hänt något?

Jag hade varit för rädd för att prata med mamma. Jag vet inte vad jag hade varit rädd för. Hon förstod mig bättre än någon annan. Eller Hannah förstod mig bäst av alla. Men hon var inte här...

- Hm, jag tror hon har fått någon influensa eller något?
- Tror?
- Jag har inte pratat med henne. Hon är för trött, och det smittas tydligen väldigt lätt så jag vill inte åka ditt.
- Okej..

Lättlurad som mamma var så gick hon på det. Hon åt under tystnad. Jag med. Jag orkade inte prata. Jag gick efter maten upp på mitt rum och packade en väska. Och åkte sedan till flygplatsen. Mamma pussade mig på kinden och gav mig en kram in jag gick. Hon var nära på att börja gråta.

Det var inte så mycket folk på flygplatsen så jag slapp skriva några autografer. Det gick segare än vanligt att flyga. Alla musik på min Iphone var gammal och dålig. Jag hade inga rolig spel. Jag kunde varken sms:a eller ringa. Jag kunde inte göra någotning. Jag la mig ner och lutade mig ner på nackstödet. Jag lyssnade på min egna låt overboard. Men var nära på att börja gråta när jag tänkte på när jag och Hannah hade framfört den tillsammans.

Väl framme hemma oss pappa. Mötes jag av ett varmt välkomnade av mina syskon. Jag kramade om dem och låtsades vara glada. Jag var så klart glad över att träffa dem. Men Hannah var inte här, så förtillfället spelade det ingen roll.
- Hey grabben! sa pappa och gav mig en kram.
- Hey!
Han såg att något var fel. Men skakade av sig det och serverade en god julmiddag. Vi åt och pratade om allt möjligt. Pappa nämde Hannah i var och varnnan mening. Jag log ett fejkat smile varje gång av sa något om henne.
- Justin, kan du komma lite? sa pappa.
- Sure..!

Vi gick bort till hans sovrum. Han satt sig ner på sängen och tittade mig rakt in i ögonen.
- Vad är det Justin? det är något som är fel? har de hänt något?

Jag suckade djupt och fick tårar i ögonen.

- Det är Hannah...

Pappa skakade på huvudet.

- Ajdå!
- Kan mam säga ja...


Comments
Written by: Anna

... :o

2010-12-02 @ 09:52:07 - URL: http://theannalife.blogg.se/



Written by: Sini <3

FLERA NOVELLER, TACK!!!

2010-12-02 @ 11:24:32 - URL: http://reedheart.blogg.se/



Written by: Sini<3

KAN DU INTE BARA LÄGGA UT EN TILL NOVELL, SNÄLLA?

<3333

2010-12-02 @ 19:56:57 -



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback