Date: 2012-08-28 | Time: 20:52:56

Filed under: The next Mrs.Bieber (avslutad)
11

håller ni med?

hejsan svejsan !
jag fick en kommentar 

och min fråga och hennes fråg e om ni håller med? 
ska jag avsluta den här och börja på en ny eller ska jag fortsätta, 


Kram//Mii

Date: 2012-08-19 | Time: 11:55:00

Filed under: Annat
5

hur menar ni? =)

Helllo! 
så jag har fått några kommentare om att jag ska försöka göra Novellen lite som ' The next Mrs.Bieber ' men jag orkar inte läsa om novellen och så kommer jag inte ihåg va jag skrev så skulle ni kunna förklara och kanske ge exempel på hur ni menar att jag ska skriva , de står helt still i mitt huvud nu så jag är väldigt glad att ni sa till ! 
 
så skriv Jätttegärna hur ni menar så kommer de nog ett kapitel väldigt snart!! 
 
Kram//Mii

Date: 2012-08-17 | Time: 14:34:00

Filed under: Annat
0

gillar du 1D?

hej på er, kära läsare! 
Nu har jag en blogg som jag skulle vilja att ni titta in på 
 
http://onedirectionnov.blogg.se
 
Det är en One Direction-novell-blogg! 
Den finns också under våran kategori "länkar" 
 
 
Kram//Mii

Date: 2012-08-15 | Time: 19:48:43

Filed under: Someday (pågående)
14

Kapitel 22 - I don't want it to be like this!

Tidigare: Elena får ett sms av Justin efter att dom mötts på Starbucks, Han ville att hon skulle lyssna på radion vid en speciel tid och de gjorde hon, de visade säg att han skrivit en låt till henne och hon blir helt överlycklig. Hon bestämmer sig för att möta henne vid piren som dom hade mötts vid tidigare och de slutar med att dom strular! 
 
 
 
 
 
 

.. Jag ville inte ta mina läppar ifrån hans.. dom va så mjuka.. jag vaknade upp ur hans fantastiska kyssar när han slutade kyssa mig, 
 
- Jag kan inte fatta att jag har dig igen! jag älskar dig så mycket, Elena! sa han samtidigt som han kramade mig hårt
 
- .. jag älskar dig också... viskade jag
 
-  så lämnar du Robin nu? frågade han glatt
 
- lämnar du Selena? frågade jag försiktigt
 
- men gumman ... sa han och tog mitt ansikte mellans hans händer - de vet du ju att jag inte kan... 
 
- VA?! utbrast jag - va menar du med de???? 
 
- ja-jag trodde du skulle förstå.. sa han och tittade på mig med ledsna ögon..
 
- så du trodde att jag skulle lämna Robin bara så du kan ha 2 tjejer samtidigt?!
 
- nej! jag kan inte lämna Selena just Nu de e de jag menar.. jag kommer lämna henne men inte nu.. sa han och log sen kollade han på mig med allvarlig blick - vaddå? tycker du om Robin .. asså på de sättet? 
 
jag bet mig i läppen, va skulle jag göra, tänk fort Elena, fort! skulle jag berätta sanningen eller skulle jag ljuga
 
- ne-nej.. viskade jag och hoppades på att han hade hört de för jag ville verkligen inte säga de igen, jag va ju inte stolt över att säga de direkt..
 
- jag tänker lämna Robin när du lämnar Selena, okej! sa fortsatte jag surt
 
- ja, ja, ta de lugnt gumma sa han och skrattade lite lugnt och kysst mig på pannan, och jag lugnade ner mig lite.. 
 
vi bestämmde oss för att hålla låg profil mellan oss.. Jag åkte hem och de gjorde han också, jag öppnade dörren och hade glömt bort att Robin va där..
 
- mådde Lily bättre? hörde jag Robin fråga samtidigt som han kom in ifrån vardagsrummet
 
''Lilly? '' tänkte jag för mig själv men sen kom jag ju på att jag hade varit tvungen att säga att jag var tvungen att åka till henne när jag skulle till Justin, Jag kunde ju inte säga att jag skulle träffa Justin! 
 
- Jo! hon mådde bättre nu, hon va lite förkyld bara så jag köpte lite halstabletter och sånt sa jag och log oskyligt 
 
- bra sa han och kom och gav mig en kyss..  han drog bort huvudet och tittade konstigt på mig - va konstigt du smakar? sa han och rynkade pannan 
 
''FAN nu e jag körd!! '' tänkte jag för mig själv
 
- ja, jag tog ju en halstablett jag också, börjar känna mig lite öm i halsen sa jag och tog min hand försiktigt på halsen 
 
- jaha, kom så kan jag göra chocklad och så kan vi krypa ner i soffa du och jag och mysa.. sa han flörtigt och tog hans stora händer runt min midja och kramade mig mjukt.. 
 
- okeej.. viskade jag och blundade samtidigt som han trök sig emot mig.. 
 
han gick in i köket och jag gick in i vardagsrummet och tog en filt över mig.. Jag kände hur ångesten bara växte inom mig.. Jag är inte en sån som klara att vara otrogen..! jag fattar inte hur folk klara de, har dom inget samvete?? jag bet på tumnageln och flöt iväg i mina tankar.. efter bara några minuter så kom Robin ut med varsin kop varm chocklad  men grädde på toppen och ett hjärta i
 
- åhh gubben ! sa jag och kollade på honom, han bara log 
 
- jag älskar dig Elena.. sa han och jag såg på honom att han menade varenda ord.. 
 
- ja-jag älskar dig också.. sa jag och tittade på honom, de va sant.. jag älskar honom.. också fan va de suger.. 
 
han tog min kopp och ställde den på bordet och tog sin hand på min kind och kysste mig.. de kändes inte rätt.. han började kyssa mig på halsen och la mig sakta ner samtidigt.. 
 
- ska vi inte sluta, du kankse ockås får ont i halse, sa jag för att försöka få honom att sluta.. men han bara fortsatte och tittade upp på mig och sa
 
- inga baciller can stoppa mig från att kyssa dig älskling.. sen fortsatte han, 
 
jag lät honom fortsätta tills nått hände i mig och jag puttade bort honom, jag såg hur chockad han blev och jag blev också de men döljde de
 
- okej, okej sa han och tog upp händer - vi behöver inte göra de.. fortsatte han och skrattade lite,
 
vi kollade lite på tv tills jag blev trött och vi gick upp och la oss, som vanligt när jag har ångest så kunde jag inte somna.. tankarna bara flög fram och tillbaka hit och dit. Robin somnade rätt fort. när jag bestämmde mig för att sluta tänka och verkligen sova ! så fick jag ett sms, jag hade glömt att sätta på vibration så de lät högt! jag höll andan och sneglade mot Robin, han vred på sig men vaknade aldrig. jag andades ut av lättnad och tog försiktigt upp hand och tog min mobil, de var från Justin 
 
Från: Justin
 
Jag lovar de har inte varit en dag då jag har slutat vilja ha dig eller slutat tänka på dig sen första dagen jag träffa dig. 
 

Jag la bara undan mobil, nu kunde jag inte sova igen... 
 
____________________________________________________________________________________________
Jag har en fråga! e de okeej om jag skriver smsen och sånt på engelska när jag har en bild på dom, förstå in? de kanske e en dum fråga men jag vet inte vilken ålder alla ni läsare e i =) lämna gärna en kommentar om de går bra eller om jag ska fortsätta som jag gjorde nu ! 
 
så va tycket ni nu då om kapitelet? jag vet de va lite kort och fantasilöst men mitt huvud har stått helt still idag på den frånten! jag e ledsen om de inte va bra men jag ska försöka bättre nästa gång! 
 
kommentera va ni tycker ! de gör mig jätte glad och ett stort tack till er som tar er tid och skriver en kommentar, de gör mig så glad!! 
KRAM//Mii 

Date: 2012-08-14 | Time: 10:35:24

Filed under: Annat
6

hej kära läsare!

hej på er!! 
vill bara säga att jag har lite dåligtsamvete för att jag inte skrivit nått men Imorgon kommer de ett kapitel! 
 
så håll utkik imrogon =)
 
 
KRAM!! //Mii

Date: 2012-08-06 | Time: 12:41:09

Filed under: Annat
7

.

jag tycker de är lite dålig still när jag går in och ser att jag inte har fått Någon ny kommentar och de är 16 stycken som har varit inne idag... jag lägger ner tid på den här bloggen och de är bara 2 personer som lagt ner tid på att skriva varsin snäll kommentar (Stort tack till er!! ) av 20 .. de känns som om ni ( som inte kommenterar ) tar den här bloggen för givet.. 
 
ni kanske tycker att de här är töntigt att jag lägger ut de här bara för ett par kommentarer men för mig betyder de nått , okeej? jag lägger ner tid och får ingenting för de, då skulle jag ju lika gärna kunna lägga av eller hur? 
 
Jag vill inte vara elak på nått sätt men ibland så gör de här mig lite besviken faktiskt.....
 
Tack till er som kommenterar , de e Ni som gör så att jag faktiskt fortsätter här... 
 
//Mii

Date: 2012-08-05 | Time: 20:43:55

Filed under: Someday (pågående)
15

kapitel 21 - one last chance?

Tidigare:Justin gömmer sig i studion och kommer på en bit till en låt, han upptäcker att Elena betyder mer för honom än vad han trodde och åker hem då han upptäcker att Selena har smsat Elena och sedan slängt hans mobil, han blir chockad och åkte hem till Elena men de han inte vet är att hennes känslor för Robin har börjat hitta tillbaka till hennes hjärta, han får redan på att hon åkt till Starbucks och hittar henne där i backom kassan som hon fick ta över 5 minuter, de blev för mycket folk utanför så han fick gå bakvägen och där ber han om ursäkt och berättar att de va Selena som smsat henne men Elena bryr sig inte utan säger hej då,
men e de för sista gången?!
 
 
 
 
 

Jag hade precis stängt dörren för Justin.. skulle jag svimma, varför gör de så ont? all sorg som Robin så fint knuffat bort kom tillbaka innan jag änns hann blincka..en tår rann och jag lutade mig mot dörren och jag kunde höra Justins tunga andetag tätt på andra sidan dörren. Jag ville öppna dörren och slänga mig i hans armar och känna lättnaden i luften och höra hur han mjukt röst viskande i mitt öra då han säger att allt kommer bli bra igen..
 
Skulle jag ta chansen ialla fall.. Jag la handen på dörr handtaget, jag kände hans värme genom den tjocka dörren gjord av kall och grå betong,
 
Skulle jag? 
 
-  jag hör att du e ledsen gumman.. hör jag genom dörren och mina ögon rann - de gör så ont i mig att höra dig gråta.. snälla Elena.. öppna.. vi klara de här du och jag.. jag kunde inte, de gör så ont, Justin visste att jag stog här, jag hörde sorgen i hans röst.. jag tro han grät! ne jag klara inte de här längre tänkte jag för mig själv
,jag tog ner handtaget
 
- Älskling? e allt okej? hör jag och jag vände mig mot korridoren, Robin står 3 meter ifrån mig och tittar på mig,
Jag torkade bort tårarna fort innan han hann se dom.
 
- kom.. sa han och tog min hand, jag ville inte, jag klara de inte, hela själen skrek, hela mitt inre jag skrek men kroppen löd och stod inte emot Robin. Vi gick sakta in till kafeterian igen. Direkt när jag kom in såg jag hur Lilly klistrade fast sin blick på mig, hon såg att de va nått och hennes blick va orolig. Robin satte sig och klappade lite på sit ben som en chest att jag skulle sätta mig där, men jag kunde inte, 
 
- eh, vä-vänta här jag tror jag tappde en sak! sa jag och sprang tillbaka, jag var där på 5 sekunder och slängde upp dörren samtidigt som jag skrek Justins namn
 
men hela parkeringen va tom, 
 
- nej, Nej! NEEJ!! jag tittade mig omrikng och sprang ner  för en liten trappa och hoppades på att han skulle komma, 
 
- snälla.. sa jag för mig själv och kände hur tårarna rann. Jag tog händerna på varin sida av pannan och började hyperväntilera som om jag hade sprunigt i evigheter utan att ha stannat..
 
 
va de över? skulle jag någonsin få se honom igen!? jag gled ner mot trädet som stod brevid mig och inte långt  efter de hörde jag hur någon skrek mitt namn och kom springade mot mig, de gjorde så ont så jag kunde inte göra nått.
 
- Elena! va- va har hänt?! Elena prata med mig! sa Lilly, och tog min arm och lyfte upp mig.
 
- ja-jag vet inte va-ah jag ska g-göra.. snyftade jag fram och tittade på henne 
 
- du kan inte vara kvar här, tänkt om Robin kommer, kom, jag skjusar hem dig! sa hon och ledde mig mot bilen, som tur va så hade hon parkat sin bil här eftersom att de inte fanns någon plats på fram sidan.
 
va skulle jag göra utan henne? hon hjälper mig även om jag skulle göra dom men dummaste saker! Lilly va en riktigt bästa vän! 
 
jag satte mig i bilen och hon körde fort därifrån, Jag kunde inte fatta någonting och jag bara grät och grät, fan... 
när vi kommit en bit på vägen tog hon upp sin mobil och ringde Jake, Jag tittade bara ut genom fönstret och var helt bort fast jag kunde höra henne prata med honom 
 
- Hej, jo kan du säga till Robin att Elena inte hittade sin grej och att vi är påväg hem till henne för att kolla om den e där? 
 
- tack, hejdå ses sen ! 
 
" va händer med mig? " tänkte jag för mig själv, jag måste gå vidare, snälla gör så jag kan gå vidare! vi kom hem och jag satte mig vi köksbordet och Lilly hämtade varsin vitamindricka,
 
- Elena, berätta nu, va e de som hände? sa hon och klappade mig på ryggen
 
Jag berättade hur Justin hade sökt upp mig och hur jag fått sms från honom som han nu säger är från Selena och hur allt bara rasat samtidigt som jag hade fått tillbaka Robin och hur allt hade känts underbart.. 
 
Lilly tittade på  mig med ledsna ögon och kunde nog förstå lite hur ont de gjorde i mig..
 
- Elena, jag tror inte du kommer gilla de jag tänker säga nu... men om du tänker på de så är de Robin som gjorde dig glad.. Sen har Jusitn kommit och bara gjort så du brytit ihop igen ... du borde ge Robin en chans igen, och jag... försöka glömma Justin ialla fall... 
 
- jag vet, men de e inte så lätt.... snyftade jag fram
 
- de löser sig.. sa hon och gav mig en kram.. 
 
vi pratade ett tag, sen va hon tvungen att gå..
 
- men lova att om de e nått så ringer du, lova! sa hon innan hon gick
 
- ja.. jag lovar! sa jag och stängde dörren
 
de kändes lite bättre nu när allt hade lagt sig lite.. men jag saknade Justin, om de ändå gick att blanda Robin och Justin lite, typ lite av Justins omtänksamhet och lite av hur Robin vågar skydda mig, och lite av Justins humor och Robins kärlek och hur han vågar stå för sig själv och hans ''normalhet''.. ÅHH jag vill bara ha en mix av dom jag visste inte hur man kunde älska två personer såå mycket... okej, jag måste erkänna att jag älskar Justin lite mer än Robin..  men de spelade ju ingen roll nu.. eller hur?
 
 
Justin 
 
jag åkte iväg, jag kunde inte fatta de e slut? ne jag ger inte upp så lätt, jag åkte till studion, jag orkade inte åka hem och möta Selena... pallar inte med henne just nu. Jag gick in i studion och Scooter och Usher va där. Dom såg att nått va fel och jag berättade allt. Usher blev skit sur att Selena hade kastat min mobil, så han ringde ett samtal och en ny mobil va påväg, jag kunde inte fatta att bara för att Jag tappat en mobil så kommer en ny NU helt gratis! varför ska de vara så? varför ska jag få gå förre alla andra bara för att jag e kändis? va? 
 
efter att ha tänkte ett tag så gick mina tankar tillbaka till Elena.. och min känslor kom farande, Jag började slå saker runt om mig och Scooter fick ta in mig i ett annat rum. 
 
- va fan håller du på med?! stanna här tills du har lugnat ner dig!! sa han och stängde dörren 
 
äntligen behandlade dom mig som någon 'vanlig' person, som vilken tonåring som helst! TACK FÖR DE! 
jag hittade ett papper och en penna lite längre bort, jag läste på lappen 
 
"You're the smile on my faceAnd I ain't going nowhere...  
 
De va ju de jag skrev förut ! jag började skriva mer och efter 1 och en halv timme så sprang jag ut till Scooter och Usher,
 
- eyy! låt mig komma in till studion jag kanske har en låt! 
 
dom kollade konstig på mig samtidigt som jag tog på mig hörlurarna och började sjunga... 
 
 
 
* 4 minuter senare *
 

jag tittade ut och såg två gubbara bara stå med öppna munnar! haha Usher och Scooter såg så chockade ut, 
 
- jävlar när skrev du den där? frågade Usher
 
- idag , jag tänkte på Elena och allt bara kom.. sa jag utan att kolla på dom, de e deras fel att de blivit som de blivit mellan mig och Elena och jag tänkte inte förlåta dom i första taget. 
 
Jag såg hur Scooter och Usher såg lite ledsna ut.. NU fattar dom säkert va dom gjort, men de e sjukt försent nu. 
 
- Vi måste spela in den nu och sända den på radion så fort som möjligt sa Scooter, dom hade tydligen gillat den jävligt mycket eftersom att dom vill att den ska komma ut så fort som möjligt!
 
Vi började spela in, tiden gick och jag blev bara tröttare och tröttare, och sen kom min mobil, ny och fin! de första jag gjorde va att lägga in Elenas nummer, jag kunde de utan till.
 
jag gick in på twitter och uppdaterade
 
" so weird that my phone just disappeared! sick.. but I got a new one now " 
 

2 minuter senare så fick jag ett sms från Selena. Att hon inte kunde låta mig va! 
 
från : Selena
Hej, nu har du mitt nummer och föresten jag gjorde bara vårt förhållande bara en tjänst! du behöver inte vara så spydig om de.. xx
 

Jag kunde inte fatta att hon hade mage att säga att hon gjorde vårt förhållande en tjänst! 
 
till: Selena
Vilket förhållande? 
 
 
från: Selena 
lägga av nu, den där tjejen är inget för dig!! 
 

va fan vet hon om de ! nu var jag riktigt arg men jag skulle inte visa de.
 
till: Selena
varför e du så svartjuk?
 
från: Selena
 
because you're mine and only mine. All rights reserved.
 

de där va bara droppen klockan va mycket och jag sov över i studion hade inte lust att åka hem. Innan jag skulle lägga mig var jag tvungen att smsa Elena.. bara en sista gång..
 
till: Elena 
hej gumman, du sover säkert nu men jag måste bara säga att du betyder allt för mig, jag har fattat de nu och jag vill ha dig, bara dig, jag e berädd att göra slut med Selena om du vill ge mig en chans till, men du måste du lita på mig, I'll catch you if you fall, trust me babe! men om du inte vill se mig igen så förstår jag men då vill jag be dig om en sista grej, imorgon klockan 2, slå på radion, the vocie de e allt jag ber om. x
 
jag la ner mobil och somnade direkt och vaknade vid 1, jag fick inte sova mer för Scooter, han fixade mat och berättade att en bil skulle komma och hämta oss om 15 minuter så jag fick fixa mig, Usher hade fixat nya kläder till mig  och lite så.. jag borstade tänder och fixade håret sen bar de iväg.
 
 
Elena
 
jag vaknade sent.. klockan va säkert halv 1, jag kollade på  min mobil och såg ett sms.. från Justin! 
 
Jag satte mig upp i sängen fort och jag hade fått hur mycket energi helt plösligt, jag började läsa.. 
"hej gumman, du sover säkert nu men... " 
 
klockan 2, The Vocie okej, jag visste inte riktigt om jag skulle göra de men jag kände va har jag att förlora, jag tittade på smset en gång till och sjönk ner i sängen lite med ett leende samtidigt som jag läste..
 
- KnackKnack.. hörde jag och rök till och slängde mobil ner under täcket. Robin stod i dörröppningen,
 
- hej! sa jag och kollade om han hade sätt nått men de hade han inte för om han skulle gjort de så skulle han inte leet mot mig utan kollat lite mer misstänksamt men som tur va gjorde han inte de. 
 
- Kom vi går ner! sa jag och hoppade ur sängen och puttade honom lite kärleksfullt ut. 
 
vi gick ner och åt lite lunch och kollade på en film, jag kunde inte slut tänka på va de va som Justin ville, tänk om han tänker säga att han älskar mig på live radio!! tankar kom och tankar gick och dom blev bara mer och knasigare eller aa allt möjligt va de ialla fall! 
 
När jag satt där och tänkte varför de va så vikigt att jag skulle lyssna just då så kände jag en hand under min tröja och Robins läppar på min hals. 
 
- Robin... sa jag för att få honom och sluta
 
- shhh.. viskade han och fortsatte och jag kunde inte stå emot.. jag älskade hans kyssar , speciellt på halsen.. 
 
jag kollade på klockan och den va nästa 2!! 
 
- oj, Robin gud va jag blev sugen på kaffe!!! sa jag och ställde mig upp
 
- va, nej kom tillbaka sa han och röck ner mig igen
 
- nej men Robin allvarlig jag blev jätte sugen på kaffe, kan inte du åka till Starbucks och köpa varsin kopp! sa jag och log
 
- va nu? seriöst? 
 
- jaaa!! sa jag och log och gav honom en kyss på kinden 
 
- aja, visst, sa han och gick upp, jag följde med honom till dörren och kysste honom och sedan stängde dörren, nu va klockan 2! 
 
Jag sprang till köket och kollade att Robin åkte och de gjorde han, jag sprang till radion 1 meter ifrån och satte på den och satte mig på golvet bakom köks-bänken så ingen skulle kunna se mig. 
 
TheV: Sååååå!! kära lyssnar vi är här med ingen mindre än Justin BIEBER!!  *applårder* 
 
Justin: tack för att jag får vara här..
 
TheV: så vi har hört att de ska släppas en ny singel här nu om några minuter, kan du berätta lite om den ? 
 
Justin: Jag skrev den väldigt nyligen och den betyder mycket för mig för jag har skrivit den till en person som betyder väldigt mycket för mig + att de händer saker hela tiden i mitt liv som man inte är berädd på, man träffar nya människor, man blir sviken av gammla vänner, man blir kär och sårad, asså , jag går igenom de som vilken vanlig tonåring får gå igenom fast jag gör ju de med hela världen och de kan leda till svek och men konsikvenser.. vilken är väldigt tråkigt..  
 
TheV: aa de måste va väldigt svårt också med rykten och allt sånt som du får gå igenom, hur hanterar du dom?
 
Justin: ja asså, jag bryr mig inte så mycket om dom, haters gonna hate och de har jag lärt mig, men mina fans vet va som är sant och inte för dom känner mig men självklart är de väldigt jobbigt när de går ut över mina vänner och min familj, när någon låtsas vara mig och säger saker jag aldrig skulle säga och så

där måste han nog pratat om de där smset jag fick! tänkte jag chockat och tog min hade framför min  mun.
 
TheV: jag de kan inte vara lätt men nu är klockan 10 över 2 och nu är de dax för Justin Biebers nya singel, vill du presentera den Justin? 
 
Justin: sure, här är min nya singel, 'Fall' 
 
 
  ( lyssna på låten innan du läser vidare! )
 
Jag stängde av radion, jag kunde inte.. vänta.. va?! hade Justin precis skrivit en låt till MIG!! vänta nu , gör inget förhastat, tänk efter... jag rätade på ryggen och började gå igenom texten.
 
"Well let me tell you a story,
About a girl and a boy"
 
- jag e tjej och Justin e kille, eller hur ? japp, rätt!  sa jag högt för mig själv *tog upp ett finger* så jag kunde räkna på fingrarna
 
"...When she's around, he feels nothing but joy"
 
- jag kommer nog ihåg att han va rätt glad när vi var med varan, eller hur?! japp, ett rätt till! sa jag *tog upp 1 till finger*
 
"...But she was already broken," 
 
- jag gjorde slut med Robin,rätt antar jag.. sa jag *tog upp ännu 1 finger*
 
"...I don't think I can stay sitting around while you're hurting" 
 
- ja, han verkar ju inte kunna lämna mig ifred..rätt  *tog upp 1 finger till*
 
"...Did you know that it breaks my heart everytime to see you cry" 
 
- de sa han till mig igår genom dörren... rätt ..*tog upp sista fingret på den handen* 
 
"...I know you got your wall wrapped all the way around your heart "
 
- jag har sakt att jag inte klara de en gång till att bli sårad.. så jag släpper inte in honom en gång till..rätt.. *tog upp första fingre på den andra handen* 
 
"I will catch you if you fall"
 
- de skrev han till mig i smset igår..rätt!  sa jag  *tog upp ett finger till* .. 
 
7 .. 7 tecken på att sången var skriver till mig! jag sprang upp till rummet och tog fram mobil under täcket! 
 
till: Justin
piren som vi möttes på senaste gången kl 20:00
 
 
Justin
 
Jag fick ett sms av Elena, hon ville träffas vid piren ikväll , undra om hon va arg eller glad, ledsen eller hon kanske ville förlåta mig! jag försökte att inte få för höga förhoppningar, tiden gick och snart va klockan 20:00 jag va säker på att ingen skulle veta var jag gick inte änns Kenny, de av jobbigt att inte kunna berätta nått för honom men jag var tvungen att hålla de hemligt för honom också för säkerhetsskull. Jag tog bilen och åkte.. jag ställde mig på trottoaren och kollade så ingen såg mig innan jag gick ur bilen, sen gick jag med långa steg längst bort
 
 
Elena
 
Jag va nervös, jag kollade ut över havet och höll händerna stadigt i räcket. tills jag hörde några fotsteg närma sig då jag vände mig om.
 
de va Justin. han stannade en bit ifrån mig, han gjorde de nog för att titta vad jag ville med de hä, om jag va glad eller arg för de han gjort, hur kan jag vara arg?
 
- så du skrev en låt till mig? frågade jag och log
 
- japp.. sa han och log tillbaka som en lättnat och tog ett steg närmare mig
 
- och allt du sa i intejuvn menade du? frågade jag och tog ett steg närmare honom 
 
- varända ord! sa han och tog en steg och nu stod han framför mig
 
- då har jag bara en fråga kvar... sa jag och tittade ner på mina fötter
 
- vad då sa han och jag tittade upp
 
- " Do you ever put your arms out and just spin and spin and spin? " frågade jag för att kolla om han kom ihåg och tittade honom i ögone så som vi hade gjort första gången vi kyssts och sätt filmen 
 
- " well, that's what love is like " sa han och tog mina händer runt hans nacke och jag log för att han hade kommit ihåg.
 
- " Everything inside of you tells you to stop before you fall " fortsatte jag samtidigt som jag kände hur han tog sina armar runt mig och han tittade över mitt huvud och ställde sig lite stadigt och jag  kunde se att han inte sluta le
 
- " .. but you just keep going " sa han och log stort, 
 

jag log större och lutade sig närmare och jag gjorde de samma och våra läppar möttes i mitten, jag kände hur han trök mig närmare och kyssarnar blev mer och mer passionernade..
 
____________________________________________________________________________________________
jag ska berätta något som hände när jag skrev de här kapitlet när jag hade kommit till när hon skickade smset till Justin om att dom skulle mötas så försvann hela kapitlel!!!!! och jag har skrivit på de här hela dagen och jag bara skrek! och då började jag tänka efter om va jag hade skrivit och jag kom inte på ett skvatt!!  men som tur va så hade de sparats hahah! vilken jädrans TUR!! jag blev så glad!
 
Men Vad tyckte ni om de här kapitlet? om ni tyckte de va bra så kommentera jätte gärna så kanske de kommer ett kapitel om ett par dagar! ni vet jag ser hur många som e inne och läser ;) så om ni ändå läser så kan ni väll slänga in en kommentar? den behöver inte vara lång alls! men när jag ser att de e någon som kommenterat så blir jag så himla GLAD!! 
KRAM =D //Mii

Date: 2012-08-02 | Time: 14:24:14

Filed under: Someday (pågående)
11

Kapitel 20 - time to let go?

Tidigare: Elena bestämde sig för att träffa Justin, så han kunde få förklara de han ville säga. När hon kom dit så berättade han att han blivit tvingad till att inte träffa henne och att dom sakt att han var tvungen att gå tillbaka till Selena, Elena blev arg för att hon struntar i om han är en av världens kändaste tonårgingar, hon tror på att alla har ett val. Hon bestämmer sig för att inte förlåta Justin och åker hem, Justin blir arg och åker hem och möter en Arg Selena, hon förstår att han var med Elena så dagen efter när Justin glömmer sin mobil tar hon den och skrivier ett argt sms till Elena som senare hon tror är från Justin, Sedan slänger Selena Justins mobil. Men ingen vet vad hon har gjort... 
 
 
 
 
 
 
Justin
 
Jag kommer till studion och de e helt tomt.. jag satte mig i en stol och bara lyssnade på tystnaden.. vilket underbart ljud tänkte jag för mig själv. Jag började tänka på gårdagen och hur saker hade skitit sig mellan mig och Elena.. jag kan inte fatta att när jag äntligen hade hittat en tjej som va jordnära och som va helt 'normal' så sumpar jag henne! Selena är okej hon också men jag tror att de skulle vara bäst om jag va med en tjej som inte va känd, en som kan hålla mig uppdaterad om va som händer i den 'normal-världen' och inte bara va som händer här uppe bland oss stjärnor.. 
 
jag kunde inte sluta tänka på henne, en mening gick runt i mitt huvud hela tiden
"You're the smile on my faceAnd I ain't going nowhere" 

Den gick bara runt och runt, jag visste inte va den ville men den va bara där... Jag skrev upp den på ett papper så jag inte skulle glömma den, sen kom de lite till och lite till och snart hade jag en hel vers! 
och allt de där fick jag bara för att jag tänkte på Elena! Jag måste sms:a henne! 
Jag sprang ut ur studion och hoppade in i bilen och körde tillbaka hem, 
 
Jag sprang in i huset och upp till mitt rum och kollade brevid sängen men jag kunde inte hitta min mobil. Samtidigt som jag stog och letade med ögoenen runt sängen så hörde jag Selena
 
- Vad letar du efter? frågade hon när hon stod i dörröppningen med armarna i kors
 
- Min mobil, harru  sätt den? frågade och forsatte och leta
 
- ne. e de viktigt eller?  frågade hon drygt
 
- ja! vet du vart den är eller? frågade jag igen
 
- ska du ringa den där tjejen eller? 
 
- Selena vet du vart den där?! frågade jag och nu visste jag att hon visste vart den va
 
hon gick fram till mig och ställde sig när och började hålla på med min krage på min jacka
 
- Justin de e lugnt, jag har fixat de, nu slipper vi oroa oss över henne okej? jag har fixat de, kom igen nu går vi ut, bara du och jag, och äter lunch eller nått! så vi visar hur glada vi är för att vi får vara tillsammans ! sa hon och log stort, Jag va chockad.
 
- WHAT!?!?! utbrast jag och puttade bort henne - Selena va har du gjort?! utbrast jag
 
- vaddå va har du gjort?! jag försöker rädda de här som du håller på att slösa bort på någon bitch! 
 
- vart e min mobil Selena!! VART E DEN?!?!! skrek jag men hon bara skakade på huvudet, jag struntade i  henne och sprang ut till bilen igen körde direkt mot Elenas hus
 
 
 
Elena
 
 
Allt som gick runt i mitt huvud va de Justin skrev till mig igår... de va bara ännu ett tecken på att jag inte kände honom.. jag kan inte fatta hur bra han spelade, hur kan man spela någon som man inte är såå bra så folk tror på en.. och faller för den.. 
Jag skakde på huvudet och ställde mig upp, jag måste glömma honom nu.. Jag gick upp och gjorde mig i ordning så jag kunde hålla mig lite sysselsatt, jag sminkade mig och valde en outfit, idag fick de bli ett par vit-virkade shorts med en tröja till i gammelrosa. 
Precis när jag var klar så knackade de på dörren, jag gick ner och öppnade, de va Robin, ååh han va snygg idag han hade en grå tröja med ett hjärta där de stod 'Lover' på och en grön mössa som matchade hans gröna ögon. 
 
- God morgon gumman! sa han och gav mig en kyss på kinden 
 
- hahah god morgon ? klockan är nästan halv 1 Robin! sa jag och skrattade  till lite
 
- ja jag vet, men de e morgon för mig sa han och sakta in i vardagsrummet och slängde sig på soffan, jag gick efter och satte mig och han la sitt huvud i mitt knä
 
- blev de sent igår eller? frågade jag och jag såg att han va bakfull, stackarn.. 
 
- aa.. typ, sa han och tog sig för huvudet, 
 
- vill du ha en huvudvärkstablett? frågade jag och skrattade lite, på ett sätt va jag glad att jag gick tidigt igår från festen, jag menar... man blir ju alltid lite tacksam att man inte är bakfull när man kunde varit de! 
 
- ja tack! sa han glatt och fick fram ett leende, 
 
Jag tog upp hans huvud och la de på en kudde och gick ut i köket och tog Robins faavortit vitamidricka som stod i kylen och hämtade en huvudvärkstablett i medicen skåpet. När jag kom tillbaka ut till vardagsrummet hade han satt sig upp och hade händerna på huvudet, 
 
- Här gubben, sa jag och räckte fram drickan och tabletten, han tog emot dom och svepte båda direkt,
 
- oj du va törstigt! sa jag och skrattade till, 
 
- aa, tack du är en ängel sa han och tog sin arm om mig och vi lutade oss tillbaka i soffan.. 
 
- varsegod, sa jag och tittade upp mot honom 
 
vi kollade varandra i ögonen, åå dom där ögonen... 
 
- jag har saknat de här sa han och log samtidigt som vi fortfarande kollade på varandra i ögoen 
 
- vadå ? frågade jag och log tillbaka 
 
- de här sa han och jag kände hur han fingrade ihop våra händer 
 
 
vi hade fortfarande inte tagit bort ögoen från varandra.. jag kände hur all sorg innom mig började knuffas ut av lite lycka som hade letat sig in.. han gjorde mig glad.. Robin.. de kanske va han jag behövde, kanske Justin gjorde allt komplicerat och han hade ju bevisat att om någon skulle säga till honom att göra nått så skulle han inte stå upp för sig själv utan han skulle bara vara tyst och lyda. 
 
Robin och jag närmade oss varandra och vi kysstes, jag hade saknat dom, hur försvann all sorg och lyckan tog över, jag kände pirret i min mage.. jag började le och Robin gjorde de samma 
 
- jag har också saknat de.. sa jag tyst och bet mig i läppen han skrattade til och tog sin hand på min kind och kysste mig igen 
 
- kom jag behöver verkligen en kaffe.. sa han och ställde sig upp och sträckte fram handen till mig, jag tog den och vi gick ut till hans bil, jag gick in på twitter och uppdaterade min status
 
'Starbucks makes everything better!' 
 
vi kom fram fort och när vi kom in såg vi att Jake och Lilly och några fler kompisar som vi gick på festen med va där.
 
- Tjena! utbrast dom när dom såg oss, Robin kollade bakåt mot mig om de va okej om vi gick dit, jag nicka och han log och tog min hand och så gick vi dit, jag va lite blyg, jag menar jag kände ju Jake och Lilly men inte dom andra.. men jag kände mig trygg men Robin. 
 
Robin snackade ett tag med killarna och jag gick och satte mig brevid Lilly hon visste ju va som hänt de senaste 24 timmarna så jag fick berätta allt tyst så ingen skulle höra. Robin gick och beställde varin kaffe till mig och han och sen gick och satte sig igen, efter ett tag kom en servetris, de va tydligen en tjej som var flickvän till en av killarna som jag satt med
 
- kan någon passa kassan bara 2 sekunder? jag måste gå och ringa ett samtal! 
 
alla tittade på varandra till Robin utbrast 
 
- Elena kan göra de! hon jobbar ju med sånt på flygplatsen! sa han och log 
 
- ja visst! sa jag och log men jag hade hellre suttit och pratat med Lilly men hon skulle ju komma tillbaka snart, och jag menar hur många kunde komma på typ 5 minuter?...
 
 
 
Justin 
 
Jag åkte hem till Elena och knackade på dörren 
 
- Snälla Elena! öppna!! de va inte jag som skrev de va Selena! Elena... Jag ber dig öppna! 
 
hon svarade inte, hon va säkert inte hemma, jag gick in på twitter och kollade om hon hade skrivit nått.. 
 
Yes! hon var på starbucks ! jag skyndade mig in i bilen igen och körde mot starbucks..
 
 
 
Elena

Just nu hade jag bara tagit en kund, de va allt lugnt, jag tittade mot robin ibland och han blinkade mot mig hela tiden så jag gav honom en släng kyss och precis då kommer Justin upp till disken, 
 
- hej.. sa han och kollade sorgset på mig
 
- vad vill du ha? frågade jag drygt
 
- de va inte jag som skre- 
 
- vill du ha nått eller? frågade jag igen.
 
- en latte.. sa han och la fram pengar.. jag gick och gjorde den och sneglade mot Robin, jag såg hur orolig han va. 
 
folket började öka utanför, 
 
- jag behöver prata med dig Elena , snälla! sa han desperat
 
- Justin, sluta! sa jag men han tog tag i min hand över disken, och kollade i mina ögon och jag i hans, sen såg jag hur Robin försökte hugga Justin i ryggen med sin blick. och nu hade Lilly och Jake också märkt han  
 
- nej, Justin , släpp mig.. sa Jag  och drog bort min hand, Just då kom hon som jobbade där och blev helt chockad för att de va Justin,
 
- OMG! de e ju Justin Biebeeer! 
 
- hej, sa han och log och skakade hennes han och hon började hoppa runt och då fick vi allas ögon på oss, 
 
- jo de börjar bli lite mycket folk där ute och jag undrar om jag skulle kunna få gå ut bakvägen ? frågade han med all sin charm till henne
 
- joo visst ! självklart Justin eller jag menar Mr. Bieber, jag kan visa dig, eh den här vägen sa hon och pekade bak mot personalrummet
 
- kan, inte tjejen här visa mig? frågade han tyst och pekade på  mig, jag vände mig snabbt mot henne och spärrade upp ögonen och skrek ' NEEEEEEJ ' med dom 
 
- visst! sa hon och log och blinkade mot mig
 
jag sa inget utan bara gick och Justin följde efter när vi kom till dörren öppnade jag den bara och väntade på att han skulle gå ut så jag kunde stänga den i han face! men de gjorde han inte han ställde sig framför mig och andades djupt
 
- Elena.. Selena snodde min mobil, jag har ingen aning om vad hon skrev till dig ! men om hon skrev nått dumt så vill jag bara säga de e  inte sant! 
 
mina ögon blev tårögda
 
- Justin. du kan inte bara kom och gå hur du vill och sen tro att allt ska bli bra igen ! jag klara inte av hur du krossar mitt hjärta om och om igen , jag klara inte av de en gång till.. du betyder mycket för mig de gör du men du måste lärar dig att stå upp för de du älskar.. sa jag och en tår rann sakta ner för min kind.. 
jag såg hur mycket de här gjorde ont i honom, lite ont gjorde de i mig..
 
men jag puttade sakta ut honom och stängde dörren.. 
 
____________________________________________________________________________________________
vad tyckte ni? bra? dåligt? Din kommentar e viktigt för mig så kommenterna ni bara! :) 
KRAM//Mii

Date: 2012-08-01 | Time: 18:41:50

Filed under: Annat
3

hejsan de va inte igår!

Hej på er kära läsare! 
så.. Jag har kommit hem nu från min semester och ska börja skriva på ett kapitell ikväll så den kommer väll upp imorgon kväll, 
 
men.. Jag tycker de är jätte kul att ni tycker om de jag skriver! ( de gör jag verkligen ) men jag tycker de e lite jobbigt när ni blir sur/arga för att jag inte skriver när jag e på semseter (t.ex) 
Ni måste förstå att jag har ett liv utanför datan och vill leva de också.. och när jag väll skriver ett kapitell så tar de sin lilla tid, jag vet hur ni känner er, när jag läste några JB-noveller så ville jag ha mer hela tiden och tänkte varför lägger dom aldrig upp nått!! 
Men de kan ta upp till en hela dag att skriva ett kapitell (för mig iallafall) man ska komma på va som ska hända och hur saker och ting ska hänga ihop, 
 
De jag vill säga e bara för att jag inte skriver på några dagar betyder de inte att jag inte bryr mig om att skriva.
 
Kram//Mii