Date: 2011-08-05 | Time: 00:20:09

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
14

My Favorite Girl 86

- haha skrattade hon och vi började kyssas.. hon hoppade upp med sina ben och satte dom runt min midja.. och våra kyssar blev mer och mer passionerade...

 

 

vi slutade kyssas för en sekund och kollade på varan, vi båda log och vi vet att vi tänkte på samma sak..

6 MÅNADER SENARE…

 

Bell

jag vaknade av att Christian låg på mig och kysste mig med bara en handbuk runt sig.. vilket underbart sätt att vakna på .. han hade precis duschat

 

- nu.. kan.. du .. få duschen sa han och kysste mig mellan varje ord

- okej.. sa jag och kollade flitigt på honom och rullade runt så jag hamnade på honom och började strula med honom.. sen slutade jag och kollade honom djupt i ögonen och gick upp ur sängen och gick mot badrummet, jag kikade ut mot sängen o ch Christian hade satt sig upp

- Va synd att du redan har duschat… sa jag och stängde dörren. jag gick in i duschen och började ta en inpackning i håret.

 

Jag kan inte fattar inte att Golden Music Awards (vi säger att de finns nått som heter de XD ) är idag! dom störta Priserna man kan bli nominerad till! och de e få som blir nominerade till de men Christian blev de tack vare sin fantastiska låt '' Yes, I can '' åå de kändes som om de va igår Christian visade mig låten! de va ju typ 1 halv år sen..   tiden har gått så fort!

 

så om jag ska samman fatta de här halv året..

jobbigt i början.. allt de där med Justin och de.. de va faktiskt länge sen jag hörde nått från honom, de senast jag hörde om honom va att han åkte till Hawaii.. med Selena. aja sen så blev de ju jag och Christian och vi åkte på semester tillsammans till Rom! i typ 2 veckor och de va då vi fick reda på att hans låt hade blivit en stor hit! så när vi kom hem så va de fullt av paparazzis som väntade! sen åkte Christian på nån typ av 1 månads turné och då åkte jag och hälsade på mamma och pappa.. ja.. så jag och Christian har de perfekt tillsammans ! och de går ju jätte bra för Christians karriär och jag öppnade en klädaffär.. som går JÄTTE BRA! och ja.. de e ju typ de som hade hänt..

 

*BANKBANK*

hörde jag mot badrums dörren

 

- BELL JAG MÅSTE IN OCH FIXA MIG! skrek Christian - VI MÅSTE ÅKA OM 30 MINUTER!!

 

jag fick en skräckslagen minn och hoppade ut på ett kick! tog en handduk runt mig och öppnade dörren, Christian va redan påklädd, han gick in och jag gick ut.. Va skulle jag ha på mig?!

Jag rotade i min resväska och hittade ett par svarta klackskor och en svart kjol.. sen hittade jag en svart tubtopp med blommor på sed fick bli de.. sen tog jag några armband och ett par häng örhängen.. de va ju inte så jätte noga, vi skulle ju åka till stylelisten som vi skulle till och där skulle vi få håret fixat och byta om till finkläderna och sen va vi tvungna att åka! så de va rätt skönt att slippa sminka sig.. KLAR! ropade jag mot badrummet där Christian va

 

- okej då drar vi!  ropade han tillbaka och gick ut ur badrummet och tog min hand.

vi gick ut ur hotellrummet och hoppade in i bilen.. Kan inte fatta att vi skulle till Golden Music Awards!

 

Justin

vilken underbar morgon! jag gick upp ur sängen och tittade ut genom fönstret ! L.A e så grymt!

- tack för igår kväll.. hörde jag någon bakom mig, Selena hade vaknat

- tack själv.. sa jag och gick fram och gav henne en kyss

- så e du nervös? sa hon och ställde sig upp och gick in i badrummet.

- för vad? sa jag och låtsades som om jag inte fattade

- Golden Music Awards ofc!! sa hon tittade ut och såg chockad ut, som om hon trodde att jag hade glömt bort de! men sen såg hon att jag log och då fattade hon att jag bara låtsades

- ne.. sa jag men egentligen va jag lite nervös.. Jag menar de e En av dom största priserna man kan vinna! vem e inte nervös när man har blivit nominerad till ett sånt pris!

*KnackKnack*

 

Jag gick och öppnade hotell dörren och de va roomservis..  Vi ville inte stressa så vi beställde frukosten dagen innan. AMERICAN PANCAKES! mums… man kan aldrig sluta äta de..

 

*RingRing*

 

jag sprang till mobilen och kollade på displayen. ''Scooter'' jag svarade

Telefon:

- What's up ? svarade jag

- nervös ? va de första han sa

- varför frågar alla de? ja lite kanske, so what!

- ne ne okej, förlåt sa han och skrattade, - de e en big deal ok, de e stort! sa han och lät glad

- jaja, va ville du ? forstatte jag

- jo vi har bara en låt kvar! har du nå tankar? sa han

- ne, de står helt still!

- aja men jag ska ringa lite och kolla om någon har någon som kan skriva en då..

- okej sa jag

- japp men du ha de bra i kväll och hälsa Selena!

- ok, bye!

sen la jag på

Shit! jag kan inte fatta att de har redan gått 6 månader! Jag satte mig och  började äta, jag började tänka på va som hade hänt de senast halv året..

 

i början hade de ju gått sådär.. de va inte lät med Bell.. jag hade inte sätt henne sen vi gjorde slut. men när jag va på Hawaii fick jag reda på att Christian tydligen hade gjort en hit! va kul för han. aja Jag och Selena blev tillsammans igen när vi va på Hawaii och spelade in filmen, juste filmen.. den blev riktigt bra faktiskt! sen har jag ju skrivit 9 låtar.. sen har ju varit på turné, jag va ju tvungen att skjuta upp turnén för filmen , men dom Konserterna va grymma!! jag verkligen dom BÄSTA fansen i världen! sen blev jag ju nominerad för min låt ''Pray'' som va en av dom 9 jag hade skrivit, riktigt kul! aa sen hamnade jag här.

 

- vad tänker du på.. ? hörde jag Selena säga och jag vaknade upp ur mitt dag drömmande

- ne inget sa jag och skrattade till och kollade på henne,

 

hon kom och satte sig bredvid mig och började äta sin frukost..

 

-när ska vi åka till stylisten? frågade Selena

- om typ en halv timme.. sa jag och åt upp de sista

- okej, sa hon och fortsatte äta

- nu tar jag duschen sa jag och pussade henne på pannan

-visst sa hon och åt som hon inte hade sätt pannkakor förut!

 

Jag gick in och tog en dusch och borstade jag tänderna sen gick jag ut, Selena hade klätt på sig så jag tog på mig ett par jeans och en tröja och en keps sen drog vi till stylisten..

 

 

Bell

 

Christian satte på radion.. och vi hörde att dom spelade Christians låt

 

 

- Christian! de e ju din låt!! sa jag glatt!

 

han bara log stort

vi svängde in på MacDonals en sväng och köpte lunch som tog fort snabbt och sen fortsatte vi åka men de va inte så långt så vi va typ framme.

så vi parkerade och klev ur och gick in i till stylisten och vi möttes av 2 tjejer

 

- va bra att ni e här! sa den ena tjejen

- ska vi börja? sa den andra

- japp sa Christian och vände sig mot mig och gav mig en kyss

 

- ses snart älskling sa han och gick med ena tjejen till ett rum och jag med den andra till ett annat rum, vi skulle inte få se varan innan vi skulle åka..

 

 

Jag fick lockigt hår, lösögonfransar och fin sminkning

Sen kom hon med den vackraste klänningen!! den va vit med lite silvriga pärlor på . Jag bytte om direkt och bara stod och tittade i spegeln.. jag va så fin..

 

- wow… vilken snygging.. ! hörde jag _Christian sa bakom mig, jag tittade upp i spegeln och såg honom och vände mig om..

 

- du e inte så dum du heller sa jag och blinkade.. sa jag gick och gav honom en kyss, han hade en grå kostym, nästan silver så vi passade ihop.. sen så vände jag mig mot spegeln igen, Christian tog sin arm runt min midja och så tittade vi på varandra i spegeln

 

- vi kommer va de snyggast paret där.. sa jag och kollade på honom

- aa de kommer vi vara.. absolut! sa han och log.

 

sen kom limon.. vi hoppade in och så bar de iväg


Justin

 

vi kom fram och gjorde i ordning oss.. jag hade en lila kostym och Selena hade en lila klänning,  HAHA lite för ''matchande'' men men lila va de!

 

Sen kom limon så vi hoppade in i den, vi sa inte så mycket utan bara höll varan i handen och tittade ut genom varsit fönster.. jag tittade på henne och hon såg nervös ut.. hur kan hon va nervös de e ju jag som e nominerad.. jag skrattade lite , själv va jag Cool lugn ! vi va framme och Chaffören öppnade dörren, vi va bland dom 150 första som va där.. vi gick på den röda mattan och poserade och svarade på frågor… sen gick vi in och satte oss på våra platser vi satt på sidan..

 

- va fin du e kväll.. viskade Selena till mig och la sin hand på mitt lår

- tack sa jag och log - du me viskade jag tillbaka.. sen fortsatte hon kolla runt vilka som kom in genom dörren längst bort, de kom mer och mer folk ..

sen tittade jag upp och jag blev stum

 

Bell

 

Jag såg på Christian att han va nervös så jag tog hans hand

- de kommer gå bra.. sa jag och log..

- ja vet sa han och log tillbaka sen kom vi fram,

 

Chaffören öppnade dörren och vi gick ut vi va nog bland dom sista.. för de skulle bara finnas 200 personer.. vi poserade och svarade på frågor sen gick vi in.. de va stort! vi hade fått plats på mitten raden typ.. de va rätt mycket folk som folk fick ställa sig upp så vi kunde komma in jag tittade ner hela vägen dit men sen satte sig Christian ner så jag tittade upp och blev chockad .. Jag kunde inte röra mig.. jag tittade djupt in i .. Justins ögon...

 

 


Bra ? Dålig? KOMMENTERA! vi lyckades inte få 20 kommentarer :-( men försök över 10 kommentarer!  TACK till er som kommenterar! de e ni som gör så jag skriver!!  och ju mer kommentarer ju snabbar vill jag lägga ut ett till! KRAMAR :-D //Mii

 


Comments
Written by: ida

deee måste bli christian o bell!!! :(

2011-08-05 @ 02:16:32 -



Written by: Maria

jättebra!

2011-08-05 @ 05:32:41 -



Written by: Anonym

det är det bästa jag läst fortsätt snälla<33

2011-08-05 @ 09:58:28 -



Written by: Emilija Romaité

jätte bra :D

2011-08-05 @ 10:09:24 - URL: http://eemilijaa.blogg.se/



Written by: M

Bästa på länge! Mermermer!!!:D grym ju!

2011-08-05 @ 10:14:12 -



Written by: Johanna :>>>>>>>>>>>.

as bra! MERA!!

Och sen vill jag att Justin och Bell ska bli ihop igen ;(.

2011-08-05 @ 12:24:10 - URL: http://justiinbiieberstorys.blogg.se/



Written by: Alice

As bra!

Men Justin och Bell då?

2011-08-05 @ 12:24:28 -



Written by: Melinda

BRA !!

2011-08-05 @ 12:24:43 -



Written by: Cajsa

BRA !!

Men jag vill att Bell och Justin ska bli ihop igen :(

2011-08-05 @ 12:25:09 -



Written by: Melina

Sjukt bra! <3

2011-08-05 @ 12:53:59 -



Written by: Mickey <3

grymt bra mera !<3

2011-08-05 @ 13:36:48 -



Written by: nour

mer 4 om dagen :D<3

2011-08-05 @ 13:53:23 - URL: http://juztawesome.blogg.se/



Written by: Olivia

WALLA MERA!!!!

2011-08-05 @ 14:50:50 -



Written by: hej

riktigt bra avsnitt ! MERA MER MERA !!

2011-08-07 @ 20:03:39 -



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback