Date: 2011-08-02 | Time: 12:04:35

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
15

My Favorite Girl 84

jag gick med tunga steg upp för trappan och gick in i Christians rum och gick och satte mig och kollade ut genom fönstret.. hur skulle jag kunna ta mig igenom de här..

 

 

Jag åt upp nudlarna och gick ner och slängde plast muggen och gick upp och la mig.. jag struntade i om jag hade smink på mig fortfarande eller inte bytt om.. jag la mig bara och drog täcket över huvudet.. och sakta men säkert somnade jag med gråten i halsen..

 

Nästa dag

 

Jag vaknade av att mobilen ringde.. jag kollade på klockan.. den va 1 ! jag tog mobilen och svarade

 

Telefon:


-.. hallå.. sa jag med nyvaken röst..


- hej gumman! väckte jag dig? sa Christian


- de e lugnt, jag skulle ändå upp..


- okej..


- hur går de med låt inspelningen då? frågade ja med glad röst.


- joda! de går bra! sa han med glad röst, gladare blev han när han fick höra att min röst va glad


- va kul, när kommer du hem.. saknar dig.. sa jag med ledsen röst..


- imorgon.. vid typ, middags tid..


- okej! sa jag med glad röst. jag längtade efter att få vara med Christian


- med du.. vi måste snacka.. okej? sa han med osäker röst.


va menade han? asså va de bra eller dåligt? att säga att man behöver snacka är aldrig bra.. han får inte lämna mig..


- ehh okej.. sa jag med ledsen röst - kan du inte säga de nu..? försökte jag


n: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; line-height: 16.0px; font: 12.0px Helvetica; color: #4c4c4c;">- ne jag vill inte snacka om de via telefon.. men du jag måste gå tillbaka in i studion nu så ses imorgon?


- mm sa jag och sen hörde jag hur han la på. inget puss puss där inte.

 

jag satte mig upp i sängen.. från och med nu ska jag inte gråta. tänkte jag för mig själv. jag gick in i badrummet och såg mig själv i spegeln, sminket va utsmettat i hela ansiktet efter allt gråtande från igår.. jag borstade tänderna och tog bort sminket.. jag tog av mig min klänning som jag hade haft igår  och hängde upp den på en galge sen tog jag bara en stor tröja från Christians låda och satte på mig..

Jag gick ner till köket och tog en macka och satte mig framför tv:n, sappade runt lite och stannade på en film där dom visade en film ''the break up''

den va helt okej, fast de kändes som om jag inte hade rört en minn under hela filmen! jag stängde av tv:n och gick upp och la mig i Chrisitians  säng på rygg och tittade upp i taket.. jag ska glömma allt och gå vidare men inte idag…

 

Justin

 

jag  vaknade med Selena liggande mot min bröstkorg och min arm runt henne , jag drog mig åt sidan och satte mig upp på sidan av sängen och satte händerna mot huvudet. Jag behövde komma här ifrån. Men precis när jag skulle ställa mig upp kände jag en hand på min rygg, jag vände mig försiktigt om

 

- god morgon… viskade Selena

- … god morgon.. sa jag tillbaka - väckte jag dig?

- ne, de gjorde du inte älskling.. sa hon och vände sig om och gick upp på sin sida

 

hur skulle jag kunna komma här ifrån om hon va här hela tiden.. de va som om hon hade flyttat in hit till mitt hotell rum!  om jag skulle säga att jag skulle åka någonstans så skulle hon bli sur och vilja följa med.. de e inte så att jag inte tycker om Selena.. för de gör jag… men de går för fort!

 

*RingRing*

 

de ringde på min mobil och jag svarade

 

Telefon:

- tja de e Scooter!

- Tja sa jag och lät glad

- Jo du tror du kan komma till studion i eftermiddag, har lite grejer vi måste jobba me!

- Ja visst! sa jag och lät gladar

- bra! så kan du Komma typ vid 4-5 Tiden?

- sure! sa jag

- okeej bra! så ses vi då da.

- bye sa jag

 

sen la vi på

 

Jag visste att Selena inte ville följa med till studion.. jag tror hon skulle på en radio interview idag också,

 

-Sel! ropade jag mot badrummet

- Aa vad e de?

Jag ställde mig upp och gick mot badrummet, jag kikade in och såg att hon stod lutade mot spegeln med en mascara borste i ena handen,

- jo skulle du till någon interview idag eller? frågade jag

- jo de sak jag hurså? sa hon och tittade upp från spegeln

- ne jag ska till studion idag vid 4-5 viken tid va interviewn? fortsatte jag

- hmm… typ vid 3 tror jag.. men jag måste åka typ vid halv.. sa hon och fortsatte att måla ögonfransaran.

- okej, sa jag och gick ut till köket jag kollade på min mobil och kollade klockan, den va nästan kvart i 2

 

Jag öppnade kylen och tog fram lite saker till frukosten.. mjölk, smör och sånt sen tog jag mina flingor och gick och satte mig.. de va chill och bara sitta i mina pyjamasbyxor och äta frukost..

Selena gick ut ur badrummet och bytte om och gick och satte sig vid matbordet och tog en macka, vi snackade och hade kul och sen va hon tvungen att gå.. vi gav varandra en hejdå kyss och sen gick hon.. när jag hade stängt dörren efter henne så slängde jag mig i sängen och bara låg där.. helt stilla och slöt mina ögon, jag började tänka på Bell.. undrar hur hon har de nu.. ju mer jag tänkte på henne ju mer saknade jag henne. Klockan va helt plötsligt kvart i 4 , va tiden gick fort…. jag skyndade mig att göra mig i ordning och sen va de bara hoppa i bilen och köra med gasen i botten.

när jag kom fram såg jag att de va en till bil som stod där.. jag hoppade ut och gick runt och kollade och där stod Chris Brown

 

- TJA! sa jag

- Tja bro sa han och vi gjorde en typisk kill-hälsning

- Va gör du här? frågade jag..

- jo vi fick punktering.. så vi fick svänga in här och försöka fixa de.. och samtidigt  så har vi paparazzis som följer efter oss! sa han och pekade diskret till en buske lite längre bort, jag vände mig om försiktigt och såg något som rörde sig i buskarna

- haha.. skrattade jag lite diskret och vände mig tillbaka mot Chris - men du jag ska in till studion, du kan få följa med om du vill, så slipper du stå här.

- schysst ! sa han och log stort - men du jag har hört att du och hon Bell har gjort slut eller hur e de?

- vi har tagit en pause.. sa jag och kollade ner

- shit, I'm sorry man.. sa han och gav mig en klapp på ryggen

- mm, sa jag och kollade upp -men ska vi dra in eller .. sa jag och började gå in mot studion.. jag ville inte prata om de.. de gjorde fortfarande ont.

 

vi gick in och då började alla hoppa fram ur buskarna och frågade saker,  men vi bara log ironiskt och gick förbi och in i studion..

vi sa tja till Scooter och alla sen så började jag, scooter och chris snacka om att börja skriva lite fler låtar..

 

- men du Justin.. Jag håller på med en låt som heter '' Next to you.''  du har inte lust att hänga på den? frågade Chris

- Jo, visst ! hur går den då?

- Jag kan visa om jag får..

- sure! sa jag och satte mig på en stol  medans Chris gick in i studion och började sjunga..

 

jag satt och nickade lite för mig själv, den va faktiskt riktigt bra.. Vi bestämde oss för att jag skulle va med i den och vi började prova oss fram för att kolla vilka bitar jag skulle sjunga. efter ett tag kom Chris crew in och sa att bilen va fixad så vi sa hejdå och han drog.. men vi fortsatte att sjunga.

men Scooter avbröt mig

 

- Justin. vi måste snacka kom ut.

 

Jag tog av mig hörlurarna och gick till kontroll rummet.

 

- va e de? sa jag och satte händerna i fickorna

- Jo vi måste komma på fler låtar..

- okej? sa jag och fattade inte riktigt va han menade

- aa, vi ska ju göra ett nytt album så vi måste ha minst 10 låtar inom 6 månader.

- okej! sa jag och lät lite chockad..

 

ett halvår e lång tid men de gäller att skriva 10 låtar som man tror att folk kommer gilla!

vi snackade och försökte komma på hur vi skulle göra.. sen skickade han hem mig.. jag gick ut till parkeringen och de hade redan blivit lite mörkt.. jag hoppade in i bilen började åka och satte på radion..

 

- idag kommer vi spela ''heart broken'' låtar i 2 timmar i sträck.. sa dom på radion

 

jag sket i de utan bara lyssnade..  dom spelade bland annat

Ne-Yo - so sick

jag började tänka på Bell igen.. utan att tänka på de så tog jag en omväg och hamnade utanför Christians hus.. Jag stod på andra sidan gatan så jag inte skulle synas så jätte mycket.. jag tittade bara på dörren in till huset.. när jag suttit där i 5 minuter och bara tänkt på Bell så öppnas dörren som jag stirrar på och Bell kliver ut.. hon går med en soppåse och slänger den.. och går tillbaka till huset, jag ser hur hon stannar och håller på vända sig om då jag startar bilen fort och drar iväg. jag ville inte att hon skulle se mig! ne nu fick jag skärpa mig! så här kan jag inte hålla på… nu ska jag glömma henne…….

jag åkte hem och började packa.. vi skulle ju dra till Hawaii i morgon och börja spela in filmen..

 

Bell

 

Jag låg där och bara tittade i taket i flera timmar, jag glömde bort tid och rum totalt! snart va klockan sent, jag vaknade ur mitt dagdrömmande och ställde mig upp och kollade ut genom fönstret, de hade börjat bli lite mörkt.. jag tittade mig runt i Christians rum och de såg ut som en bomb hade exploderat här inne! nu ska jag städa så de blir fint nu när Christian kommer hem i morgon.. jag sa satte på radion.. och dom spelade '' heart broken '' låtar i 2 timmar i sträck..

jag började städa och de va absolut lättare med musik.

 

efter en halv timme så va de klart! Jag gick ner till köket och de såg inte så bra ut där heller men de va inte värre än i Christians rum så de gick rätt fort!

mjölken va slut så jag öppnde dörren till sopkorgen och slängde mjölkpaketet  men den ramlade på golvet direkt, sopkorgen va tydligen full….. jag tog påsen med sopporna och gick ut och slängde dom.. jag tyckte att jag såg en svart bil som stod mitt över gatan.. hm.. de e säker ingen..

påväg tillbaka till huset vände jag mig om men precis när jag skulle titta på bilen så va den nästan redan borta… då va de säkert inget viktigt.. jag gick med sakta steg tillbaka in och tog nått och äta.. sen gick jag och la mig, jag behövde inte byta om eller nått för jag hade inte tagit av mig pyjamasen idag…

jag började tänka på Justin igen..  varför.. varför?! dök han alltid upp i mitt huvud! ne.. nu ska jag glömma honom….

 

 


Kommentera!! om vi når upp till 10+ kommentarer  av olika  så kommer jag skriva ett långt avsnitt imorgon!! WHII! Kram! :-D //Mii

 


 



Comments
Written by: Anonym

mer :D:D

2011-08-02 @ 19:56:29 -



Written by: Melina

Sjukt bra :)

2011-08-02 @ 19:58:50 -



Written by: Anonym

snälla mer den är bässt!!!!

2011-08-02 @ 20:11:26 -



Written by: amina

mer mer mer mer mer!!! as bra men jag vill att dom ska bli ihop igen ju :O

2011-08-02 @ 20:12:14 -



Written by: teamofbieber

snälla mer, den är bäst!!!

2011-08-02 @ 20:12:38 - URL: http://teamofbieber.blogg.se/



Written by: biebergazzm

mer jag ber dig, den äger ju :D

2011-08-02 @ 20:13:13 - URL: http://biebergazzm.tumblr.com



Written by: bieber fan!

mer snälla :)

2011-08-02 @ 20:13:50 -



Written by: julia

meeeeer!!! :DDD

2011-08-02 @ 20:38:52 -



Written by: Anonym

Meeeeeer!!!!! Dom måste bli tillsammans igen!

2011-08-02 @ 20:47:32 -



Written by: amme

snälla mer :DDDDDDD

2011-08-02 @ 21:34:39 -



Written by: Anonym

as bra snälla nett longt avsnitt imon

2011-08-02 @ 22:05:48 -



Written by: Mikey <3

mer den e assa grym <3 =D

2011-08-02 @ 22:20:07 -



Written by: Johanna :>>>>>>>>>>>.

Men jag vill ju att dom ska bli ihop igen :(.



Och på svenska heter det: Intrevju

engelska: interview



Och svenska: Paus

engelska: pause

;).

2011-08-02 @ 22:23:08 - URL: http://justiinbiieberstorys.blogg.se/



Written by: "!!"

snälla meeerr nuu!! :)

2011-08-03 @ 10:24:57 -



Written by: Anonym

meeeeeeeer snälla du :DDDDDDD

2011-08-11 @ 10:43:10 -



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback