Date: 2011-02-11 | Time: 09:03:17

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
8

My Favorite Girl episode 1



Justin

Fansen var galna. Som vanligt! Jag hade börjat vänja mig nu. Men det var fortfarande lite jobbigt. Och på tal om jobbig saker, paparazzi. Fan vad jobbig dem är. Man får inte ha någoting ifred. Men ja jag hade ju trots allt valt det här livet, eller ja lite halft i alla fall. Det var ju liksom en dröm som hade gått i uppfyllelse, Never Say Never!

Kenny gick jämte mig. Vi var påväg till flygplatsen i New York, efter att ha haft två stycken underbara, grymma konserter här.

Kenny hjälpte mig in i limon och så körde vi iväg till flygplatsen. Där var det inte lika galet med folk som tur var. Tack och lov. Höll på att få världens huvudvärk och orkade inte med allt skrikande och gråtande.

Jag kollade mig omkring på flygplatsen efter någon söt tjej. Det stog några tjejer bort i en ring och snackade. Alla var rikigt snygg eller söta. När dem såg att jag kollade på dem, kollade dem på mig. Jag log och dem fick lite "ryck" eller ja dem blev lite smått galna. Den snyggaste tjejen kollade ner i sin blackberry och värkade inte bry sig att jag gick förbi. Jag blev glad på ett sätt. Men ändå ledsen. Att vara Justin Bieber har ju sina fördelar liksom. Jag menar jag kan få i stort sätt alla tjejer jag vill. Men när dem väl inte ville ha mig, då var det i stort sätt omöjligt. Antigen var man ju galen i mig eller hatade mig. Det var lite smått jobbigt.

Isabella

Jag såg att min vänner blev lite smått galna. Jag tittade upp lite snabbt och såg att Justin Bieber var där. Hur orkade dem? Han var ju bara för mycket. Han var ju överallt. Allt var så jävla överdrivet. Visst han kunde sjunga, det var inget man kunde dölja, men allt annat. Han var seriöst överallt.

Häromdagen var jag liksom inne i en bokhandel här i New York för att hitta lite böcker till nu när skolan börjar och där fanns liksom dollarsedlar med JUSTIN BIEBER på. Jag menar seriöst, där går la ändå gränsen. Vem köper det? varför lägg tre dollar på en 1dollar sedlen. Fattar likosm inte rikigt det?

- Bella?

Jag vaknade ur mitt tänkade av att Alex började snacka med mig.

- Bella såg du? Såg du? skrek hon lite lätt.
- Nä vad då? svarade jag naivt.

Jag tittade ner på min Blackberry igen. Klockan var halv tre. Dax för att gå ombord på flyg planet hem till Atlanta.

- Det var Justin Bieber? han är så jävla snygg! såg du inte han?
- Jaha jo det gjorde jag, han var la inte så specillet snygg?
- Skojar du? han ser ut som en gud!
- Brukar inte gudar, var helt konstiga? ha typ tre armar och fem huvuden? sa jag och skrattade.

Jag möte Alex blick och hon bitchblikade mig lite lätt. Haha omg. Han är bara en kille, hur stor är chansen att man får han liksom?

Vi samlade ihop oss och gick sedan ombord. Eftersom vi var fem stycken så var det en av oss som fick sitta ensam. Det blev jag. Jag brydde mig inte så mycket. Jag hade min blackberry och min Ipod så jag skulle klara mig.

Jag satt mig på platsen längst in. Jag på musik på halvhög volym och lutade mig bakåt. Alex hade lagt in musik på min Ipod eftersom min data hade kraschat så jag hade inte kunnat göra det. Justin Bieber's låt, Favorite Girl började att spelas. Jag var för trött för att byta så jag fick ta och lyssa på den.

Jag slumrade till men vaknade bara några minuter senare av att  någon satte sig jämte mig. Jag hoppade till och tittade trött på personen som satt jämte mig. Jag såg att han skrattade när han såg mig. Antagligen för att jag såg rolig ut.

- Hej! sa jag trött.
- Hej, jag heter J...

Jag hostade tilll och tittade på han. Han var jävligt snygg! Jag tog tag i hans hand. Vi skakade hand lite lätt.

- Jason!
- Trevligt att träffas Jason, jag är Isabella.


Så ja det var första episoden på denna storyn. Vad tror ni kommer den blir bra? Det tror jag!!!

KOMMENTERA! <3

Comments
Written by: Kajsa

Snälla minst en till idag :D måste få veta vad som händer

2011-02-11 @ 13:12:12 -



Written by: Anonym

Bäst :D<3

2011-02-11 @ 14:15:33 -



Written by: maja

Den verkar jättebra, så nu hoppas jag på många uppdateringar!;)

2011-02-11 @ 14:32:41 -



Written by: Carro

Den var bra, fortsätt!

2011-02-11 @ 14:39:15 -



Written by: Johanna

Super duper bra!!!:D denna novell kommer att bli lika bra som den andra;)

2011-02-11 @ 15:47:51 -



Written by: Dina

Meer!!:D ♥

2011-02-11 @ 18:59:43 - URL: http://theegiirls.webblogg.se/



Written by: samsam

ganska braa :)

2011-02-11 @ 20:44:13 - URL: http://somalietjejen.blogg.se/



Written by: Linneah

OMG! jätte bra ju!<3

2011-02-12 @ 22:48:38 - URL: http://abiebslovestory.blogg.se/



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback