Date: 2011-03-10 | Time: 15:03:48

Filed under: My Favorite Girl (avslutad)
4

My favorite girl episode 29

i nästa ögonblick kände jag hur någon kom och omfamnade mig bakifrån, snabb som jag var vände jag mig om och då kände jag mjuka och fuktiga läppar snudda vid mina.
 
 
 
 
 
Kyssen var otrolig! men tyvärr varade den inte mer än någon minut därför chaffuören harklade till:
- muhumm, men jag undrar bara när jag ska hämta er sen?
-ehh, vid 11 kanske? sa Justin helt röd i ansiktet.
-okej, ses då mannen! sa chaffuören.
 
Justin och jag började skratta så vi nästan tappade andan när han gått iväg.
-så himla pinsamt! sa jag och rodnade mot Justin
-haha, jadu det kan man lugnt säga! men nu får vi skärpa oss, kom så ska jag visa dig dit vi ska. sa Justin, tog min hand och gick iväg.
 
Såå vackert! Det var en liten terass utanför en stuga precis vid havskantent med massa blommor och ljus överallt för solen hade börjat gå ned. Han höll ut en av de två stolarna som stod placerade mitt emot varandra så jag kunde sätt mig vid de dukade bordet. Han gick och satt sig på den andra och allt var så romantiskt! Justin är ju expert på att få tjejer att känna sig som den bästa i världen, inte konstigt att han har en massa fans som skulle göra allt för att få sitta på just denna stolen jag sitter på just nu! Jag hade bara en himla tur att jag ramlat in i Justin på flyget, precis som i en drömm. Maten som serverades var jätte god, det var något grillat kött(skulle gissa på fläskfile) med potatisgratäng och grönsaker. perfekt för det var inte någon sån mat som är jätte avancerad men ända underbart gott.
 
Justin
 
Bella var så fin där hon satt, helt perfekt! Hoppas hon gillade det jag fixat för ikväll.
 
Bilen som skulle hämta oss kom och vi hoppade in där bak, mannen tryckte på en knapp så en vägg hissades ned i bilen. Nu kunde vi göra saker utan att han såg oss. jag ville så ärna kyssa henne, men tycker hon att jag gå för långt framm? jag kände hur hon lade sin ena hand långt in på mitt lår, som ett tecken på att hon ville samma som mig. Vår ansikten möttes och hon satt sig i mitt knä och drog sina händer över min rygg, jag nafsade henne lite lätt på halsen och kände hur hon ryste. När det var som bäst hörde vi hur väggen hissades upp och chaffuören flinade åt oss och sa något i stil med"ungar ,ungar" vi avslutade det och såg att vi var utanför bellas hus.
- Justin, detta var otroligt, allt du har fixat var så perfekt! jag vill inte lämna dig här nu bara, sa Bella med en sorgsen röst.
- Det behöver du inte, jag har huset för mig själv inatt för mamma är på tjejmiddag och det hade kännts tråkigt att sova helt ensam inatt. sa jag och flörtade lite töntigt med ena ögat.
-Det erbjudandet jan jag ikke tacka nej till, ska bara kolla med mamma och pappa om det är okej med det är det säkert. sa Bella så gulligt som bara hon kan.
 
 
Bella gick in till sig och hämtade sakerna hon behövde ha med sig och kom sedn ut och sa att hon fick för sina päron.Vi blev avsläppta vid mitt hus och när vi skulle stiga in fick vi se något jag tror att ingen utav oss hade väntat!


Förlåt för sämsta uppdateringen, men har så jävla mycket i skolan nu. Ni som läser min personliga blogg, vet det;)

Denna episode är i allafall skriven av Lovisa:D

Comments
Written by: Anonym

meeeeeeeeer !!!!!

2011-03-10 @ 15:33:01 -



Written by: Johanna

mer mer :D

2011-03-10 @ 15:55:21 - URL: http://johannaviveca.blogg.se/



Written by: Anonym

kan int dom se justins mamma ha sex med en anan kille istelet för ett inbrott blir så tråkit med ett indrot



2011-03-10 @ 18:25:13 -



Written by: Johanna

Super duper bra iaf ;) !!

2011-03-10 @ 19:19:30 -



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback