Date: 2012-11-28 | Time: 00:12:13

Filed under: Annat
3

Lite frågor och svar


 
Har nyligen fått dessa två kommentarer av er läsare och jag tänkt svara på dem, då jag antar att det säkert är några fler som känner likadant. 
 
Det är såhär: dem första sex kapitlerna jag skrev, var drömmar som Awa drömde, av någon anledning. Och kommer ju få reda på varför längre fram i novellen. Sen kapitel sju var yttilgare än dröm, men kapitel åtta är reality. Jag kan säga att jag är minst lika förvirrad som ni antalgien är. Men jag lovar att det kommer att klarna upp inom kort. Jag hopas verkligen inte ni slutar läsa min novell bara för det här, då jag tycker det är kul att ni redan har bliivit många fler sen jag började blogg här. 
Sen sa jag ju redan i början att jag skulle lägga upp omkring tio episods och om ni inte gillade det speicllt mycket skulle jag göra en ny, och jag håller fortfarande fast vid det. Jag håller på med kapitel nio nu, så det lär komma upp imorgon. Och det betyder att kapitel tio kommer vara uppe innan veckan är slut, och då kan vi bestämma om jag ska göra en ny eller inte. 
 
Men vad tycker ni babes, är det skit komplicerat det här eller förstår ni någorlunda vad jag menar med allt? TACKSAM FÖR SVAR! 

Comments
Written by: Anonym

jahaaaa.... saker klarna en aning nu men gillade dock den gamla awa, där bilder på kylie jenner dök upp som jag antar spelade awa då. allt blev rörigt men jag kommer definitivt gw novellen en chans! ska bli kul och se hur allt utvecklas och du är grym på att skriva :)
kram izabelle

2012-11-28 @ 00:48:09 -



Written by: Farin

Själv tycker jag de två sista kapitlen var de bästa!:)

2012-11-28 @ 18:31:38 -



Written by: Farin

Själv tycker jag de två sista kapitlen var de bästa!:)

2012-11-28 @ 18:41:55 -



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback